«Το Μάτι», ένα περίεργο και σχεδόν τέλειο σφαιρικό νησί που κινείται [Βίντεο]

Advertisement

Στη μέση της Νότιας Αμερικής υπάρχει ένα περίεργο και σχεδόν τέλειο σφαιρικό νησί που κινείται από μόνο του. Η ξηράς στη μέση-που ονομάζεται «Το Μάτι» (The Eye) επιπλέει σε μια λίμνη από κρύο νερό, η οποία είναι εξαιρετικά παράξενη σε αντίθεση με τη γύρω περιοχή. Το κάτω μέρος φαίνεται να είναι στερεό σε σύγκριση με το έλος γύρω από αυτό.

Μέχρι τώρα, κανείς δεν έχει δοκιμάσει να εξηγήσει «το μάτι» ή να διαλευκάνει τα πολλά μυστήρια του.

Πολλοί άνθρωποι στην περιοχή υποστηρίζουν ότι είναι «ένας κύκλος μέσα σε ένα άλλο κύκλο που αντιπροσωπεύει το Θεό στη Γη ,» – ενώ οι ερευνητές επισημαίνουν ότι η περιοχή αξίζει πολύ περισσότερο της προσοχής μας.

Το Google Earth έχει γίνει ο τόπος για να ψάξουμε και να εξερευνήσουμε την επιφάνεια του πλανήτη μας, όπως ποτέ πριν. Για χρόνια αυτό το εργαλείο της Google έχει χρησιμοποιηθεί από ερευνητές, επιστήμονες και απλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να κάνουν συναρπαστικές ανακαλύψεις.

Αυτή τη φορά το Google Earth αποκαλύπτει ένα μυστηριώδες νησί που βρίσκεται στο Δέλτα του Parana μεταξύ των πόλεων του Campana και Zárate στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Εκεί, βρίσκεται μία βαλτώδη περιοχή και ένα μυστηριώδες σφαιρικό νησί που είναι σχεδόν 100 μέτρα σε διάμετρο και κινείται από μόνο του στο κανάλι του νερού που το περιβάλλει.

Το ανακάλυψε ένας Αργεντινός σκηνοθέτης ο οποίος διερευνά παραφυσικά φαινόμενα και περιπτώσεις UFO.

the_eye_of_argentina

Ο σκηνοθέτης, Sergio Neuspiller, ερεύνησε «το Μάτι» επί τόπου, ελέγχοντας την ανωμαλία, προκειμένου να αποκλείσει ότι πρόκειται για μια οπτική ψευδαίσθηση, και ξεκίνησε μια εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια για μια ομάδα επιστημόνων και ερευνητών ώστε να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει στο μυστηριώδες νησί στη Νότια Αμερική.

Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ένα τέτοιο νησί; Είναι το αποτέλεσμα ενός άγνωστου φυσικού φαινόμενου που έχουμε δει σπάνια στη Γη; Πώς κινείται χωρίς να παραμορφώνεται; Και τι προκάλεσε την αρχική διαμόρφωση του;

Είναι πιθανό ότι το σχεδόν τέλειο σφαιρικό νησί συνδέεται με τη δραστηριότητα UFO στην περιοχή; Τι είναι αυτό που προκαλεί αστάθεια εκεί;

Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξουμε πίσω στα ιστορικά αρχεία του Google Earth θα βρούμε ότι «το Μάτι» είναι ορατό στις δορυφορικές εικόνες για πάνω από μια δεκαετία και πάντα μετακινείται με έναν μυστηριώδη τρόπο, σαν να ζητά την προσοχή μας κοιτάζοντας από ψηλά.

Για να δείτε το αινιγματικό νησί στο Google Earth, επισκεφθείτε τις ακόλουθες συντεταγμένες: 34 ° 15’07.8 «S 58 ° 49’47.4» W

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα paranormalnews.com, Ο Pablo Suarez από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης που κάνει μοντελοποίηση δυναμικών συστημάτων, είπε ότι δεν είχε δει κάτι παρόμοιο. Και αυτό δεν φαίνεται να είναι ένας κρατήρας ή να έχει προκληθεί από οποιοδήποτε τυπικό φυσικό φαινόμενο.

Ο Gustavo Sznaider, ο οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία που ειδικεύεται στην δορυφορική επιτήρηση, δήλωσε και αυτός ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, παρά τα χρόνια εμπειρίας του αναλύοντας εικόνες της Γης.

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement