Τεράστιες αλήθειες: Όλα όσα σας κρύβουν για το μεγάλο παιχνίδι κυριαρχίας!

Advertisement

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Όλα όσα σας κρύβουν για το μεγάλο παιχνίδι κυριαρχίας!

Στο αμερικανικό σύνταγμα υπάρχει ένα άρθρο που προβλέπει ότι ο δεύτερης θητείας πρόεδρος ενώ δεν μπορεί να ξαναθέσει υποψηφιότητα, μπορεί να παραμείνει πρόεδρος για τρίτη θητεία με επίκληση καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και απειλής της εθνικής ασφάλειας. Ο λόγος που το αναφέρουμε αυτό θα το κατανοήσετε στην συνέχεια.

Στην σύγχρονη συγκυρία το ερώτημα είναι αν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει πρόεδρος των ΗΠΑ με όλη την παγκόσμια σημασία μιας τέτοιας εξέλιξης ο σημερινός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα.

Το σύστημα της Ελίτ προωθεί την Χίλαρυ Κλίντον με όλα τα μέσα και κυρίως με τα ΜΜΕ. Τα μέσα μαζικής ενημερώσεως μας λένε ότι η Χίλαρι Κλίντον έχει κορυφαία άνοδο στις δημοσκοπήσεις, στη μάχη για τον Λευκό Οίκο, ώστε ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρείται «φίλος» της Κλίντον και η μόνη του αποστολή είναι να διασφαλίσει την εκλογή της Κλίντον.

trump-hillary

Φυσικά αυτό είναι το συνηθισμένο προπαγανδιστικό ψέμα των μέσων μαζικής ενημερώσεως, το οποίο ανήκει 90% στους Ιλουμινάτι και εκτοξεύει όλες τις πιθανές και απίθανες κατηγορίες κατά του Τραμπ εκτός από τις πιο αποτελεσματικές. Δηλαδή, ότι, ο Μπιλ Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ συνδέονται και οι δύο με την ίδια συμμορία παιδεραστών και βρίσκονται και οι δυο στις τσέπες των Σιωνιστών.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ιλουμινάτι και Ελευθεροτέκτονες ξανασχεδιάζουν να παίξουν εδώ ένα παιχνίδι. Οι πρωταρχικές εκλογές έχουν τελειώσει και το θέατρο έχει τώρα πραγματικά ξεκινήσει. Ο Τραμπ και η Κλίντον έχουν εγκριθεί και οι δύο από το Συμβούλιο των Ρόθσιλντ στις Εξωτερικές Σχέσεις. Η Χίλαρι Κλίντον είναι τόσο εγκεφαλικά άρρωστη και παράφρων, που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην πρωθυπουργία και πρέπει να τα παρατήσει είτε λίγο πριν είτε λίγο μετά τις εκλογές.

hill.klinton

Η αλήθεια είναι ότι τα συλλαλητήρια της Χίλαρι Κλίντον δεν προσελκύουν σχεδόν καθόλου κοινό, ενώ ο Τραμπ προσελκύει τόσους πολλούς που εκατοντάδες πηγαίνουν μάταια λόγω έλλειψης χώρου. Σύμφωνα με μια ανεξάρτητη συνέντευξη από 50.000 Αμερικανούς σε 50 πόλεις, 67% θα ψήφιζαν για τον Τραμπ και 19% θα ψήφιζαν για την Χίλαρι. Αυτό όμως που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι πίσω από νόθες ηλεκτρονικές μηχανές, οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών δεν εκλέγονται αλλά επιλέγονται, όπως ο Τζορτζ Μπους αντί του Αλ Γκορ. Επομένως, το πρόβλημα είναι ότι αν εκλεγεί η Χίλαρυ μπορεί αυτό να θεωρηθεί, όπως ήδη το έχει καταγγείλει ο Τραμπ, ότι οι εκλογές είναι εκλογές μαϊμού και στημένες.

hillary-israel

Προφανώς υπάρχουν δύο διαφορετικά ενδιαφέροντα. Από τη μια οι Ιλλουμινάτι φανερά υποστηρίζουν την Χίλαρι Κλίντον, επειδή την έχουν εξαγοράσει, και είναι τόσο εύκολη να την χειραγωγήσουν. Από την άλλη, το βαθύ κράτος, κρατικοί θεσμοί οι οποίοι εξαρτώνται από τις εκλογές, υποστηρίζουν τον Τραμπ διότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι ΗΠΑ είναι μια νεοσυντηρητική πολιτική πλημμύρα παγκοσμίων πολέμων και για αυτό καταστρέφεται.

Συνειδητοποιούν ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι ένα άδειο ποτήρι χωρίς άλλες αξίες εκτός από την δική της άνοδο. Γι αυτό τώρα οι δυνάμεις ασφαλείας διαρρέουν το άθλιο ιστορικό υγείας της το οποίο απλά την καθιστά ακατάλληλη.

Προφανώς ο Τραμπ, ο οποίος μισείται από τα μέσα και από τη δική του ηγεσία κόμματος επειδή εμφανίζει όλες τις στρατηγικές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τις απορρίπτει, θα πέσει θύμα σύνταξης για κάποιον λόγο.

Ο Τραμπ κινούμενος από οικονομικά κριτήρια έχει εξαγγέλλει πράγματα εξωφρενικά για την αμερικανική πάγια πολιτική. Απόσυρση όλων των στρατιωτικών δυνάμεων από το εξωτερικό και σταδιακή διάλυση του ΝΑΤΟ, γιατί πιστεύει πως έτσι θα εξασφαλίσει μεγάλα κονδύλια για το εσωτερικό. Θέλει να φύγει από το ΝΑΤΟ και να αφήσει την Μέρκελ να «πνιγεί».

Την Ελίτ όμως δεν την ενδιαφέρει η οικονομική ανόρθωση των ΗΠΑ, αλλά η παγκόσμια κυριαρχία της. Το αποκορύφωμα για τον Τραμπ είναι ότι δήλωσε θαυμαστής του Πούτιν, που θεωρείται ο διάβολος για την Ελίτ.

Το σίγουρο είναι πως το σύστημα δεν θα αφήσει με τίποτα τον Τραμπ να γίνει πρόεδρος ακόμα και με την φυσική του εξόντωση.

Επί έναν χρόνο ο Ομπάμα προετοιμαζόταν για τον τρίτο χρόνο υπηρεσίας του όπως ο Φράνκλιν Ρούζβελτ. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο με την έγκριση του 75% του Κογκρέσου ή αν χρησιμοποιήσει μια εκτελεστική εντολή γι αυτό. Και ακριβώς αυτό σχεδιάζει αυτήν τη στιγμή σύμφωνα με την κατάθεσή του.

Παρόλα αυτά, μια τέτοια αντιδημοκρατική προσέγγιση απαιτεί την αποδοχή μιας καταστροφής από τον κόσμο, παρόλο που οι δημοκρατικοί θέλουν έναν τρίτο χρόνο θητείας του Ομπάμα. Για παράδειγμα, την συνειδητοποίηση των προετοιμασιών πολέμου μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας ή πολιτικό χάος μετά την εξάλειψη του Τραμπ και της Κλίντον το τελευταίο λεπτό. Ο Ομπάμα ισχυρίζεται πως με αυτούς τους δυο προεδρικούς υποψηφίους η Αμερική τον χρειάζεται (αυτόν τον πολεμοκάπηλο στη Συρία και τη Λιβύη) περισσότερο από ποτέ.

Έτσι οι ερχόμενοι μήνες αναμένονται να είναι δραματικοί.

Προς το παρόν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Χίλαρι Κλίντον θα είναι η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ και όπως είναι γνωστό οι προεδρικές εκλογές εδώ και χρόνια είναι νόθες επιλογές οι οποίες είναι πολύ εύκολο να παραποιηθούν μέσω ηλεκτρονικών μηχανημάτων ψηφοφορίας.

Η Χίλαρι Κλίντον είναι μια γυναίκα και στη σημερινή μαρξιστική φεμινιστική κοινωνία θα φαίνεται αναπόφευκτο ότι θα κερδίσει τις εκλογές, κάτι το οποίο ισοδυναμεί με μια παγκόσμια καταστροφή. Η Χίλαρι είναι το πλησιέστερο ισοδύναμο στην ιστορία της ανθρωπότητας με την μεγάλη πόρνη της αποκάλυψης. Έχει εξαγοραστεί όσα εταιρικά και παγκόσμια ενδιαφέροντα μπορεί να φανταστεί κανείς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Infowars,η Χίλαρι υποφέρει από άνοια και η υγεία της επιδεινώνεται άσχημα. Διάφορες πηγές μέσα από τις Μυστικές Υπηρεσίες αρχικά επικοινώνησαν με την Infowars, και ακολούθησαν περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της Χίλαρι, για το ενδιαφέρον του κοινού και την εθνική ασφάλεια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement