Οι μεγαλύτερες διαστημικές θεωρίες συνωμοσίας

Advertisement

Αν μας έχουν μάθει κάτι οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να παίζεις με το Διάστημα.

Το τελευταίο σύνορο του ανθρώπου δεν αποκαλύπτει εύκολα τα μυστικά του και ανθίσταται στην ανθρώπινη επιμονή να το εξερευνήσει.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 άλλωστε το περίφημο Voyager 1 άγγιξε τις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος και ποιος ξέρει τι μηνύματα θα στείλει πίσω στη Γη καθώς συνεχίζει το ταξίδι του στα αστέρια.

Κι εδώ ακριβώς, στο μεγάλο άγνωστο του Σύμπαντος, εδράζονται όλες οι κοσμικές θεωρίες συνωμοσίες, που προσπαθούν εξάλλου να κάνουν το ίδιο, να δώσουν δηλαδή απάντηση στα καυτά ερωτήματα που κρύβει το Υπερπέραν.

Κι έτσι ομάδες πανίσχυρων ανθρώπων γνωρίζουν πολύ καλά το τι συμβαίνει εκεί πάνω, κάτι που μας εισάγει με κάθε επισημότητα στην επικράτεια των συνωμοσιολογικών σεναρίων για το Διάστημα!

Αφού εξηγήσαμε λοιπόν μυστικιστικά ό,τι ήταν να εξηγηθεί στα της Γης, οι ερευνητές του απόκρυφου έστρεψαν τα μάτια τους στον ουρανό και παρέχουν πια βολικές απαντήσεις σε μια σειρά επιτακτικών ερωτημάτων, μπλέκοντας κυβερνητικά μυστικά, εξωγήινη δραστηριότητα και το απαραίτητο αλατοπίπερο φυσικά, τη δολοπλοκία, τη ραδιουργία και την ίντριγκα.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ταξίδι στο κοσμικό ανεξήγητο και προσοχή, γιατί όταν μάθετε την αλήθεια, δεν μπορείτε να την ξεμάθετε…

Ο νεκρός κοσμοναύτης

Ήταν στη δεκαετία του 1960 όταν κλιμακώθηκε η διαστημική κούρσα ΗΠΑ και ΕΣΣΔ για την πρωτιά στην κατάκτηση του Σύμπαντος. Οι Σοβιετικοί είχαν πάρει κεφάλι από νωρίς: εκτόξευσαν τον περίφημο Sputnik, τον πρώτο ανθρώπινο δορυφόρο, το 1957 και το 1961 κατάφεραν άλλο ένα χτύπημα στο αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα στέλνοντας τον Γιούρι Γκαγκάριν στο Διάστημα. Κι αυτή είναι η επίσημη ιστορία, γιατί η συνωμοσιολογική πραγματικότητα είναι ελαφρώς διαφορετική.

Σύμφωνα με τα αδέλφια Judica-Cordiglia της Ιταλίας, ο Γκαγκάριν δεν ήταν ο πρώτος. Τα αδελφάκια είχαν στήσει λέει έναν σταθμό στην Ιταλία που αναχαίτιζε τις τηλεπικοινωνίες τόσο του αμερικανικού όσο και του σοβιετικού διαστημικού προγράμματος και τα άκουσαν όλα: εβδομάδες πριν από την πετυχημένη εκτόξευση του Γκαγκάριν, υπέκλεψαν (και κατέγραψαν φυσικά) ραδιοεκπομπή κοσμοναύτη που αργοπέθαινε περιπλανώμενος στο Υπερπέραν.

Η Ένωση αρνήθηκε τους ισχυρισμούς των υποκλοπέων αλλά όλοι οι συνομωσιολόγοι ήξεραν την αλήθεια: οι Σοβιετικοί συγκάλυψαν το γεγονός για να μην κηλιδώσουν την καλή διαστημική τους φήμη. Ακούστε το προϊόν της υποκλοπής και σκεφτείτε: η αλήθεια είναι εκεί έξω…

Η μυστική σεληνιακή βάση

Δεν θα μπορούσε το γειτονικό μας Φεγγάρι να μην έκρυβε μπόλικες ζοφερές ιστορίες για αγρίους! Μια από τις γνωστότερες ισχυρίζεται ότι όχι μόνο έχουμε πάει συχνά στη Σελήνη, αλλά έχουμε φτιάξει και πλήρως λειτουργική βάση στην αθέατη πλευρά της, για να κρατιέται λέει μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του φιλοθεάμονος ανθρώπινου κοινού. Ποιος όμως είναι υπεύθυνος για τις σεληνιακές αρχιτεκτονικές ανησυχίες; Εδώ διαλέγουμε και παίρνουμε: από τους Ναζί του Β’ Παγκοσμίου και τους σκοτεινούς Σοβιετικούς μέχρι τους Αμερικανούς και τους πανταχού παρόντες φυσικά εξωγήινους! Όσο για τις διαστημικές αποστολές που έχουν περάσει από την αθέατη πλευρά του φεγγαριού καταγράφοντας μαγευτικές εικόνες, χωρίς φυσικά να φανεί ποτέ κτίσμα εκεί, πρόκειται, αλίμονο, για γιγαντιαία προσπάθεια συγκάλυψης…

Ο εξωγήινος του Roswell / Περιοχή 51

Δεν θα μπορούσε να γίνει λόγος για διαστημικές θεωρίες συνωμοσίας και να μην αναφερθεί η ξακουστότερη όλων, το περιστατικό στη διαβόητη Περιοχή 51, που τόσο λατρεύουν οι εξώκοσμοι γείτονές μας. Τον Ιούλιο του 1947 λοιπόν ο αγρότης Mac Brazel ανακάλυψε τα περίεργα συντρίμμια και η γειτονική στρατιωτική βάση έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες που δεν κολλούσαν.

Κατόπιν ήρθε ο Τύπος, αν και θα περνούσαν αρκετά χρόνια για να γίνει ρητός λόγος για τον εξωγήινο του Roswell! Η αμερικανική κυβέρνηση μετέφερε άρον-άρον τα απομεινάρια στην Περιοχή 51 της Νεβάδα, όπου και έλαβε χώρα η διαβόητη νεκροψία του εξωγήινου όντος. Όποιος μάλιστα έχωνε τη μύτη του στο απόρρητο κυβερνητικό πρόγραμμα, δεχόταν την επίσκεψη των πραγματικών Αντρών με τα Μαύρα.

Η επίσημη εκδοχή της αμερικανικής Αεροπορίας έκανε λόγο για συντριβή κατασκοπευτικού μπαλονιού, μέρος της απόρρητης επιχείρησης «Project Mogul», αν και η συνομωσιολογική πραγματικότητα έκανε λόγο για πραγματικό εξωγήινο πλάσμα. Όταν μάλιστα η CIA παραδέχτηκε την ύπαρξη της Area 51, αυτό θεωρήθηκε ως τρανταχτή απόδειξη για την εξωγήινη παρουσία…

Πλανήτης X

Περιέχει το ηλιακό μας σύστημα έναν τεράστιο, αν και ανώνυμο, πλανήτη; Φυσικά, αν πιστέψουμε τουλάχιστον το σενάριο με τον Πλανήτη Χ! Ο δέκατος λοιπόν πλανήτης της κοσμικής γειτονιάς μας (αν μετρήσουμε και τον Πλούτωνα, αλλιώς ο μυστηριώδης πλανήτης είναι ο ένατος) όχι μόνο είναι κολοσσιαίων διαστάσεων αλλά η τροχιά του τον φέρνει συνεχώς πλησιέστερα στη Γη με τη σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη!

Πολλά μάλιστα καιρικά και μετεωρολογικά φαινόμενα αποδίδονται στην επίδραση του Πλανήτη Χ στη Γη, την ίδια ώρα που η NASA παρακολουθεί στενά την πορεία του πλανήτη-γίγαντα, αν και δεν δημοσιεύει την ιστορία για να μην προκληθεί πανικός. Τι κι αν οι αστρονόμοι ορκίζονται ότι δεν υπάρχει τέτοιος πλανήτης, που αν υπήρχε εξάλλου θα ήταν ορατός διά γυμνού οφθαλμού, οι συνωμοσιολόγοι ξέρουν τα του ηλιακού μας συστήματος απ’ έξω κι ανακατωτά…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement