Οι μεγαλύτερες διαστημικές θεωρίες συνωμοσίας

Advertisement

Η προσελήνωση ήταν φτιαχτή

Εδώ μιλάμε για τη «μητέρα» όλων των διαστημικών σεναρίων συνωμοσίας. Οι «αποδείξεις» κάνουν λόγο για υποτιθέμενη έλλειψη της απαραίτητης τεχνολογίας για να μεταφερθούν ανθρώπινα όντα προς και από τη Σελήνη στη Γη, με τη NASA να τα έχει όλα κατασκευάσει στο εργαστήριο για να δικαιώσει την υπόσχεση του προέδρου Κένεντι για Αμερικανό στο Φεγγάρι πριν από το 1970.

Κι έτσι το σχετικό βιντεάκι και οι φωτογραφίες αποτέλεσαν αντικείμενο μακράς συνωμοσιολογικής διαμάχης, με τα αστέρια που λείπουν από το Διάστημα, τον κυματισμό της αμερικανικής σημαίας και άλλα τέτοια ωραία να λειτουργούν ως πειστήρια για το γήινο γύρισμα, για τα οποία πάντως η NASA παρείχε από την πρώτη στιγμή πειστικές εξηγήσεις. Μέχρι και ο σπουδαίος σκηνοθέτη Στάνλεϊ Κιούμπρικ ενοχοποιήθηκε ότι ήταν ο εγκέφαλος της κινηματογράφησης του βίντεο, στα λαμπρά στούντιο της NASA!

Τι κι αν υπήρξαν οι μαρτυρίες των αστροναυτών, των μηχανικών εδάφους, τα σεληνιακά πετρώματα και τα άλλα δείγματα που έφερε η αποστολή του Apollo 11 στη Γη; Ο συνωμοσιολόγος επιμένει με την ίδια σφοδρότητα: ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στη Σελήνη, τελεία και παύλα!

Εκτός συναγωνισμού: Οι Έλληνες κατάγονται από τον Σείριο

Δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε κι εμείς ως χώρα μια σοβαρή ερευνητική οργάνωση που να χρησιμοποιεί απόκρυφη (και ανώτερη βεβαίως) τεχνολογία για την άμυνα της Ελλάδας και την κυριαρχία του ελληνικού πνεύματος στον κόσμο. Η περίφημη «Ομάδα Έψιλον», που αποτελείται σήμερα από επιστήμονες, ερευνητές, καθηγητές και πολιτικούς, λειτουργεί μάλιστα ήδη από την αρχαιότητα, τοποθετώντας την προέλευση των Ελλήνων στον Σείριο (ή τον Γαλαξία της Ανδρομέδας).

Οι εξωγήινοι Έλληνες κατέβηκαν λοιπόν στη Γη στα αρχαία χρόνια και εξαπλώθηκαν σε όλη την πλάση, διαδίδοντας τη γνώση τους στα πέρατα του κόσμου. Εννοείται ότι η «Ομάδα Ε» διαθέτει μυστικές βάσεις στο Φεγγάρι και την Ανταρκτική, ενώ ο ρόλος που διαδραματίζει στην εξέλιξη των γεγονότων παγκοσμίως, υπέρ του ελληνισμού και της ανθρωπότητας πάντα, είναι σημαντικότατος. Το γεγονός βέβαια ότι από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι και τις μέρες μας δεν έχει υπάρξει επίσημη παρουσία της ομάδας δεν πτοεί σε τίποτα το συνωμοσιολογικό σενάριο…

Εξάλλου, και ο εξωγήινος του Roswell ήταν Έλληνας! Τα ΟΥΦΟ είναι οι πρόγονοί μας, κι έχουμε αδιάσειστα ντοκουμέντα γι’ αυτό: κομμάτι από τα συντρίμμια λοιπόν του εξωγήινου σκάφους που κατέπεσε στο Roswell των ΗΠΑ έγραφε στα ελληνικά τη λέξη «Ελευθερία» (αν και κάπως ανορθόγραφα είναι η αλήθεια: «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ»). Ατράνταχτη απόδειξη ότι οι Έλληνες κατάγονται από τον πλανήτη «Ε» και είναι ο λαός του ηλίου. Εδώ μιλάμε για τη συνωμοσία της συνωμοσίας, με το απόκρυφο δυστύχημα του εξωγήινου να διανθίζεται με λογής Ελληνικά καλλωπιστικά στοιχεία…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Advertisement