«Μετεωρίτης πάγου» συντρίβεται σε αυτοκίνητο στη Ρώμη

Advertisement

Ένα τεράστιο κομμάτι πάγου, περίπου 20kg (44 λίβρες) συνετρίβη πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή Monteverde της Ρώμης, στην Ιταλία.

Ο μεγάλος «μετεωρίτης πάγου» προκάλεσε μία δυνατή έκρηξη και κατέστρεψε ένα αυτοκίνητο Toyota Aygo.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό., αλλά η πτώση του πάγου κατέστρεψε ολοσχερώς το παρμπρίζ, το ταμπλό, το κάθισμα του συνοδηγού, και το κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου.

Σε κοντινή απόσταση οι κάτοικοι ανέφεραν ότι άκουσαν μια δυνατή έκρηξη, η οποία έστειλε πολλούς έξω στα μπαλκόνια τους για να ερευνήσουν την πηγή του θορύβου.

megacryometeor-rome-italy

megacryometeor-rome-italy-1

Δεν είναι σίγουροι από που προήλθε η τεράστια μπάλα πάγου, αλλά οι ερευνητές πιστεύουν ότι μπορεί να έχει προκληθεί από μια διαρροή τουαλέτας ενός αεροπλάνου. Η αστυνομία έχει συλλέξει δείγματα για περαιτέρω ανάλυση.

megacryometeor-rome-italy-2

megacryometeor-rome-italy-3

megacryometeor-rome-italy-4

«Μπλε πάγος» είναι το όνομα που δίνεται συνήθως σε ένα μείγμα από ανθρώπινα απόβλητα και απολυμαντικό υγρό το οποίο μπορεί να διαρρεύσει από το σύστημα αποβλήτων ενός αεροσκάφους σε περίπτωση βλάβης. Τα λύματα στη συνέχεια παγώνουν σε μεγάλο υψόμετρο και στη συνέχεια πέφτουν στη Γη ως μία γιγάντια μπάλα πάγου.

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement