Μήπως η Nasa έχει αδιάσειστες αποδείξεις για UFO και εξωγήινες επισκέψεις; [Βίντεο]

Advertisement

Όταν πρόκειται για πραγματικά πλάνα των ΑΤΙΑ (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα), το βίντεο της Nasa από την αποστολή STS-48 Discovery Space Shuttle το 1991 είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας.

Αυτό το βίντεο είναι πραγματικό, καλά τεκμηριωμένο, και έχει αποτελέσει αντικείμενο αυστηρής επιστημονικής έρευνας από πολλαπλούς ερευνητές και ιδρύματα.

Δείχνει μια ντουζίνα από άγνωστα αντικείμενα που κινούνται με ασυνήθιστο τρόπο. Πέρα από αυτό, το πιο συναρπαστικό μέρος είναι, όταν βλέπουμε ένα αντικείμενο σε ένα σημείο κοντά στον ορίζοντα, που κινείται γρήγορα σε όλο το οπτικό πεδίο, και ξαφνικά φεύγει μακριά στο διάστημα.

Επεξηγήσεις που έχουν δοθεί κυμαίνονται από ευφυή όντα, εξωγήινα διαστημόπλοια, καιρικά φαινόμενα στο διάστημα, και πρόβλημα στην κάμερα. Ωστόσο, δεν υπάρχει προφανής εξήγηση, και πολλοί από αυτούς που πήγαν να εξηγήσουν το βίντεο δεν έλαβαν υπόψη τα δεκάδες αντικείμενα που αποτυπώνονται σε αυτό.

Υπάρχουν άφθονες αποδείξεις ότι έχουν έρθει σε επαφή οι πολιτισμοί μας, αλλά κάποιοι έχουν τον λόγο τους να το κρατούν μυστικό.

Αποκάλυψη

Advertisement