Μήνυμα των Anonymous για τα παιδιά Indigo [Βίντεο]

Advertisement

Για άλλη μια φορά οι Anonymous δημοσίευσαν ένα βίντεο για τα κρυστάλλινα παιδιά, ή αλλιώς παιδιά indigo

Μπορεί να έχετε ακούσει για τον όρο παιδιά Indigo, ή ίσως, αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούτε γι’ αυτό.

Τα Indigo Παιδιά είναι χαρισματικά παιδιά, που πιστεύεται ότι διαθέτουν ειδικές ικανότητες, είναι υπερβολικά έξυπνα, με εκπληκτική μνήμη και ισχυρή επιθυμία να ζήσουν ενστικτωδώς. Αυτά τα παιδιά της επόμενης χιλιετίας είναι ευαίσθητα, προικισμένες ψυχές με εξελιγμένη συνείδηση, και έχουν έρθει εδώ για να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε τον παλμό της ζωής μας και για να δημιουργήσουν μία Γη, μία υδρόγειο και ένα είδος. Είναι η γέφυρά μας προς το μέλλον.

Παιδιά Indigo: Χαιρετίσματα από τους ανώνυμους.
Επικοινωνούμε μαζί σας σήμερα, καθώς υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι βρίσκεστε εδώ σήμερα για να εγκαινιάσετε μία νέα εποχή. Μια εποχή της ειρήνης και διαφώτισης. Έχει ειπωθεί ότι είστε εδώ για να αμφισβητήσετε την τυραννία που τόσο καιρό μαστίζει κόσμο μας. Για να ξεσηκωθούμε ενάντια στην αδικία και να δημιουργήσουμε μία νέα, αρμονική κοινωνία.

Ωστόσο, ο πλανήτης φαίνεται να πηγαίνει προς την άλλη κατεύθυνση. Οι πολιτικοί μας ελέγχονται από το χρήμα. Οι άνθρωποι που έχουν ορκιστεί να μας προστατεύουν επιθυμούν την δολοφονία μας. Η απληστία και η αδιαφορία έχουν δοξαστεί, ενώ χλευάζουν τη γενναιοδωρία και την ανοχή μας. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είναι τίποτα περισσότερο από πιόνια σε έναν κόσμο που λογοκρίνουν θεμελιώδες δικαιώματά μας στη γνώση και την έκφραση. Τα παιδιά λιμοκτονούν στους δρόμους. Οι ηλικιωμένοι είναι άστεγοι, και πεινασμένοι στο κρύο. Τα πράγματα μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν.

Είναι ώρα για δράση. Δεν μπορούμε πλέον να εθελοτυφλούμε στην απληστία και τη διαφθορά. Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε την πολυτέλεια να μην δίνουμε προσοχή στον κόσμο γύρω μας. Το μέλλον μας, και το μέλλον των παιδιών μας εξαρτάται από αυτό. Πρέπει να δράσουμε τώρα. Πρέπει να βγούμε στους δρόμους, και να αναλάβουμε την ενημέρωση στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να αφήσουμε τις μεγάλες δυνάμεις να νομίζουν ότι θα μείνουμε σιωπηλοί, καθώς υποδουλώνουν και καταστρέφουν τον κόσμο μας.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι Anonymous δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ομάδα ακτιβιστών χάκερ. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι Anonymous δεν είναι μια ομάδα ή οργάνωση. Δεν υπάρχει κεντρική ηγεσία. Δεν υπάρχει ένας και μοναδικός σκοπός πίσω από τις ενέργειές μας. Μάλλον, είμαστε ένα κίνημα. Μια ιδέα. Είμαστε όλοι και είμαστε κανείς. Είμαστε με όποιον επιθυμεί να σταθεί ενάντια στην αδικία. Είμαστε ο περαστικός ο οποίος καταγράφει την αστυνομική βία. Είμαστε ο δημοσιογράφος ο οποίος εκθέτει ένα διεφθαρμένο πολιτικό, είμαστε ο φίλος σας, εμείς είμαστε οι διαδηλωτές στους δρόμους και, ναι, μερικές φορές είμαστε οι hackers σε ιστοσελίδες τρομοκρατών.

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά Indigo παιδιά μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στο κίνημά μας. Για να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε ένα καλύτερο κόσμο για όλους. Ενωθείτε σήμερα. Σηκωθείτε και κάνετε αυτό που γνωρίζετε ότι είναι σωστό. Ο κόσμος μας εξουσιάζεται από άτομα που μας κάνουν κακό.

Χρησιμοποιήστε κάθε ταλέντο και δώρο που έχετε στη διάθεσή σας και αγωνιστείτε για τη δικαιοσύνη και για μια καλύτερη ζωή για όλους.

© Αποκάλυψη

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement