Μήπως και καταλάβουμε τι έρχεται [Βίντεο]

Advertisement

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αυτό το βίντεο δεν θα το προβάλλει κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ της εθνικής εξόντωσης.

Είναι η πικρή ομολογία μιας Γαλλίδας για το τι ζει σήμερα και για το τι θα ζήσουμε και εμείς και μάλλον σε χειρότερη έκδοση.

Κατά τα άλλα θα μιλάμε για χίλια δυο, «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», θα κλαίμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για το δράμα των προσφύγων με ιδιαίτερη μουσική επένδυση, θα σκανδαλιζόμαστε από ιεράρχες που έχουν πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τον ιερό σταυρό τους και θα θαυμάζουμε πολιτικούς να μας κουνάνε το δάχτυλο γιατί δεν μας ρούφηξαν ακόμα όλο το αίμα.

Η Ελλάδα του εικοστού πρώτου αιώνα δεν πρέπει να έχει καμία ταυτότητα αλλά να είναι ένα άμορφο πλάσμα που θα το πνίγουν κατά βούληση χωρίς καμία ενοχλητική και… «φασιστική» αντίδραση!

(Πηγή Ο Παιδαγωγός)

Αλήθεια ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες; Αυτοί που καταπιέζονται, ή αυτοί που εφαρμόζουν τον φασισμό στην πράξη ενάντια σε όσους διαφωνούν μαζί τους;

Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.