Η «μυστική γλώσσα» των πολύτιμων λίθων [Βίντεο]

Advertisement

Οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα για την πρόληψη ή τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών.

Στο παρελθόν φορέθηκαν ως φυλαχτά για προστασία, ενώ σήμερα ενσωματώνονται στον προηγμένο πολιτισμό μας και χρησιμοποιούνται για χαλάρωση και θεραπεία. Η θεραπεία χρησιμοποιώντας πέτρες είναι μια φυσική μέθοδος για τη διατήρηση της συνολικής υγείας του σώματος, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, και την ανάκτηση της ποιότητας της ζωής που χάνεται λόγω του στρες, της ταραχώδης ζωής, ηλικίας, ασθένειας, και ανθυγιεινού τρόπου ζωής.

Συχνά έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να επικεντρωθούμε στην υγεία μας συναισθηματική, ψυχική και πνευματική. Αντιλαμβανόμαστε πόσο ενέργεια αντλούμε εμείς οι ίδιοι μόνο μετά από ένα σοβαρό γεγονός ή από μια ασθένεια. Για να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά τη σύγχρονη ζωή πρέπει να βρούμε μια ισορροπία στο σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματά μας.

Το πρώτο βήμα είναι να βρούμε έναν τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τους εαυτούς μας και να έρθουμε σε μία αρμονία στη ζωή μας. Όταν ζούμε σε αρμονία με το σώμα και την ψυχή μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την θεραπευτική δύναμη των κρυστάλλων, που η ιστορία τους αρχίζει με τη δημιουργία του σύμπαντος.

Από τους αρχαίους χρόνους οι κρύσταλλοι χρησιμοποιήθηκαν σε ιερές τοποθεσίες σε όλη τη Γη σαν φυλαχτά ή για να προστατεύσουν τη αρνητική ενέργεια, και για να φέρουν καλή τύχη, δύναμη, υγεία και ευημερία και να μας στηρίξουν σε ότι κάνουμε. Κάθε κρύσταλλος είναι μοναδικός, όπως και να μοιάζει η δομή του. Μερικοί κρύσταλλοι είναι τέλειοι, ενώ άλλοι μπορεί να έχουν μικρές ατέλειες, στην πραγματικότητα όμως οι περισσότεροι έχουν μία δύναμη που είναι εκπληκτική.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

© Αποκάλυψη

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement