Μυστηριώδες σύννεφο πάνω από το New Jersey [Εικόνες]

Advertisement

Οι εικόνες που δείχνουμε, προέρχονται από την MUFON (Mutual UFO Network) και αφορούν την παρατήρηση ενός μυστηριώδους σύννεφου και δύο UFO, που φωτογραφήθηκαν πάνω από το New Jersey.

Το γεγονός έχει συμβεί πριν από λίγες ημέρες, όταν ένας τοπικός πολίτης (πρώην πιλότος), εντόπισε το μυστηριώδες σύννεφο και το φωτογράφισε το με το iPhone του, όπου απαθανάτισε και την παρουσία δύο άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων.

Εδώ είναι η έκθεση του μάρτυρα:

«Οδηγούσα προς το τοπικό κέντρο της Tinto Falls, όταν κοίταξα προς τον ουρανό είδα ένα σύννεφο με μια παράξενη τρύπα στο κέντρο. Αυτό που έβλεπα ήταν σαν ένας τέλειος κύκλος, έτσι το τράβηξα μια φωτογραφία με το iPhone μου. Ποτέ δεν είχα δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο φόρουμ της τοπικής μετεωρολογικής υπηρεσίας, σχολιάζοντας σχετικά για το μυστηριώδες επεισόδιο, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα η φωτογραφία είχε εξαφανιστεί μακριά από το φόρουμ. Πολύ περίεργο δεν είναι;»

Φαίνεται ότι πίσω από αυτή τη μυστηριώδης τρύπα στο σύννεφο, κρύβει κάτι ασυνήθιστο. Ίσως θα μπορούσε να είναι και ένα άλλο τεράστιο αντικείμενο (UFO), που ήταν κρυμμένο στα σύννεφα.

Επαναλαμβάνουμε, όμως… είναι μόνο υποθέσεις.

cloud_ufo_flying_saucer_1

cloud_-ufo_flying_saucer-2

cloud_ufo_flying_saucer

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement