Μυστηριώδες μικρό κορίτσι από έναν άλλο αιώνα βρέθηκε σε γυάλινο φέρετρο

Advertisement

Ένα συνεργείο οικοδόμων, που εργάζονταν στο Πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο συγκλονίστηκε όταν ανακάλυψε ένα υπόγειο, μικρό σφραγισμένο φέρετρο που ανήκε σε ένα παιδί. Μέσα στο φέρετρο, οι οικοδόμοι ανακάλυψαν ένα μικρό κορίτσι με μακριά, ξανθά μαλλιά που φορούσε ένα λευκό δαντελωτό φόρεμα. Οι ερευνητές έδωσαν στο παιδί το όνομα «Miranda Eve» αλλά μια γυναίκα ήταν αποφασισμένη να ανακαλύψει το πραγματικό όνομα του νεκρού κοριτσιού.

Το όνομα του κοριτσιού ήταν η Edith Howard Cook

Η Elissa Davey, γενεολόγος και ιδρυτής του έργου Κήπος της Αθωότητας, έθαψε πέρυσι το κορίτσι. Μετά από έρευνες ανακάλυψε ότι η γη στην οποία εργάζονταν οι οικοδόμοι ήταν κάποτε κομμάτι γης που λειτουργούσε ως τάφος της οικογένειας Cook. Μετά την ανάλυση των αρχείων θανάτου από τότε, η Davey ανακάλυψε ότι το όνομα του μικρού κοριτσιού ήταν Edith Howard Cook.

Ο καθηγητής Eerkens, ο οποίος βοήθησε στην έρευνα, δήλωσε ότι η Edith πέθανε από μια σοβαρή μορφή υποσιτισμού.

Το φέρετρο της Edith είναι πλέον μαζί με την οικογένειά της.

Mysterious Little Girl From Another Century Found In Glass Coffin Now Identified - Εικόνα0Mysterious Little Girl From Another Century Found In Glass Coffin Now Identified - Εικόνα1

Τα φέρετρα της οικογένειας Cook ξεθάφτηκαν από το σημείο αυτό το 1930 και μεταφέρθηκαν στην Κολμά. Ωστόσο, φαίνεται ότι το φέρετρο της Edith είχε παραβλεφθεί και αφέθηκε πίσω του.

Η γενεολόγος και ο καθηγητής κατάφεραν επίσης να εντοπίσουν έναν από τους ζωντανούς συγγενείς, τον Peter Cook, ογδόντα δύο ετών, που θα παραστεί στην επίσημη τελετή κηδείας του προγόνου του, του δέκατου ένατου αιώνα, που τελικά θα αναπαυθεί.

Mysterious Little Girl From Another Century Found In Glass Coffin Now Identified - Εικόνα3

 

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement