Η NASA φωτογραφίζει αντικείμενο μυστήριο στον πλανήτη Άρη

Advertisement

Μυστηριώδης εικόνα από το curiosity rover της NASA φαίνεται να δείχνει ερείπια στον πλανήτη Άρη. Το περίεργο αντικείμενο φαίνεται να έχει τέλειες διαμορφωμένες γραμμές, αυλακώσεις, κύκλους, και ξεχωρίζει σαφώς από το υπόλοιπο τοπίο.

Ο πλανήτης Άρης έχει εξάψει τη φαντασία μας για αιώνες, ακόμη και χιλιάδες χρόνια πριν, αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν ότι ο Άρης ήταν ένας ιδιαίτερος πλανήτης. Μα γιατί; Είναι ακριβώς λόγω του ιδιόμορφου κόκκινου χρώμα του στον ουρανό; Ή είναι κάτι άλλο;

Αυτή είναι η εικόνα από τη NASA:

ruins-on-mars-nasa-photographs-mystery-object-on-mars

Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε μάθει πολλά για τον πλανήτη Άρη. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι ένας έρημος, άγονος και νεκρός πλανήτης, όπως οι ερευνητές πίστευαν στο μακρινό παρελθόν.

Γνωρίζουμε ότι ο Άρης έχει νερό σε υγρή μορφή στην επιφάνειά του σήμερα. Ο κόκκινος πλανήτης είχε τεράστιους ωκεανούς, ποτάμια και λίμνες που κάλυπταν την επιφάνειά του.

Εκατομμύρια χρόνια πριν, ο κόκκινος πλανήτης είχε επίσης μια ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτή της Γης, και υποτίθεται ότι πληρούσε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη ζωή όπως την ξέρουμε σε έναν πλανήτη που κάποτε ήταν παρόμοιος με τη Γη.

artificial-object-mars-2

artificial-object-mars-1

Πολλοί οι UFOλόγοι ισχυρίζονται ότι μέσα από εικόνες της NASA από τον Άρη, έχουμε βρει την απόλυτη απόδειξη τεχνητών δομών στην επιφάνεια του.

Ενώ μερικές από την υποτιθέμενες δομές είναι εξαιρετικά αμφίβολες και το πιθανότερο είναι το αποτέλεσμα παρειδωλίας, υπάρχουν και άλλες εικόνες που φαίνεται να δείχνουν τεχνητές δομές που δύσκολα μπορείς να τις αμφισβητήσετε.

Μία από αυτές τις περίεργες εικόνες που συνελήφθη από την NASA έχει προκαλέσει συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εικόνα φαίνεται να έχει τέλειες διαμορφωμένες γραμμές, αυλακώσεις, κύκλους, και ξεχωρίζει σαφώς από το υπόλοιπο τοπίο.

mars

Όπως πάντα εσείς αποφασίζετε!

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος

Advertisement