ΜΥΘΩΔΙΑ Η Nasa γνώριζε την ΕΛΕΥΣΙΣ (VIDEO)

Advertisement

Αφού η nasa ανακάλυψε τι έρχεται προς την Γη και προσδιόρισε το μέγεθος της απειλής, σε μια απέλπιδα προσπάθεια ικετεύει και υμνεί τους αρχαίους Θεούς των Ελλήνων να σώσουν την ανθρωπότητα!!!

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ

Απόρρητες φωτογραφίες από τη Nasa σε ένα video

Advertisement

Απόρρητες φωτογραφίες από τη Nasa

Μαζέψαμε όλες τις απόρρητες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τις συγκεντρώσαμε σε ένα video.Αλήθεια ή ψέματα θα το κρίνετε εσείς.

Η NASA μας επιβεβαιώνει από λάθος , ότι πράγματι υπάρχουν δομές στο Φεγγάρι…(VIDEO)

Advertisement

Η NASA μας επιβεβαιώνει από λάθος ,αυτό που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, ότι πράγματι υπάρχουν δομές στο φεγγάρι.

Σε αυτήν την εικόνα που ελήφθη σε κατά την NASA από Ames Research Centre, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα δύο πιθανές δομές, η μία είναι σαφώς ένα τετράγωνο κτίριο σε σχήμα,και η άλλη προς τα δεξιά μοιάζει με μία τριγωνική δομή ή ίσως μια γέφυρα
.
Είναι αυτή η απόλυτη απόδειξη ότι η NASA λέει ψέματα στον κόσμο;

NASA :μεταβολές της θερμοκρασίας σε όλη τη Γη (VIDEO)

Advertisement

Δείτε ένα animation που δημοσίευσε η NASA στο οποίο φαίνονται οι μεταβολές της θερμοκρασίας σε όλη τη γη απο το 1880 εως σήμερα. Οπως θα δείτε βρισκόμαστε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

ΠΗΓΗ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ NASA Ηλιακή καταιγίδα κατευθύνεται προς την Γη (VIDEO)

Advertisement

Δραστηριότητα της ηλιακών κηλίδων και συγκεκριμένα της 1401 ξέσπασε χτες  19, Ιανουαρίου γύρω στις 16:30 UT, με την παραγωγή M3 κλάσης ηλιακής έκλαμψης και ένα πλήρες φωτοστέφανο εκπομπής στεμματικού υλικού (CME). Το Ηλιακό και Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο κατέγραψε το νέφος που επεκτείνεται σχεδόν άμεσα προς τη Γη:

Δείτε την Ηλιακή καταιγίδα και εδώ

 Αναλυτές στο Εργαστήριο Διαστημικού Καιρού Goddard λένε ότι οι ισχυρές γεωμαγνητικές καταιγίδες είναι δυνατές και το σύννεφο έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Κινούμενα παρακολουθείτε τις προβλέψεις τους που προβλέπει αντίκτυπο στις 21 Ιανουαρίου στις 22:30 UT (+ / 7 ώρες).

 Το νέφος αυτό οδεύει και προς τον Άρη,και αναμένεται να χτυπήσει τον Κόκκινο Πλανήτη στις 24 Ιανουαρίου. Η περιέργεια (rover) της NASA, καθ ‘οδόν προς τον Άρη τώρα, και είναι εξοπλισμένη για να μελετήσει τις ηλιακές καταιγίδες και να μπορεί να είναι σε θέση να ανιχνεύσει μια αλλαγή στο ενεργειακό περιβάλλον των σωματιδίων όταν το CME περνά από εκεί.NASA ανιχνευτές μπορούν να βρουν τα απομεινάρια του χαμένου αδελφού του φεγγαριού (VIDEO)

Advertisement

Έχει πάνω από σαράντα χρόνια από τότε που ο άνθρωπος έχει πάει στη Σελήνη και τώρα φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη γοητεία γι’ αυτό. Αυτή η γοητεία γίνεται κοινή χρήση από τους Αμερικανούς, Ρώσους, Κινέζους και  Ινδούς. Τι προκαλεί αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον και γιατί αυτές οι χώρες  συγκεντρώνουν την  τεχνολογία τους, και τους οικονομικούς  πόρους τους? Φαίνεται ότι οι χώρες αυτές θέλουν να διεκδικήσουν το φεγγάρι ως δικό τους. Δεν έχει και πολύ νόημα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τον ιδιότυπο αγώνα δρόμου του διαστήματος.

Δύο πανομοιότυπα διαστημικές αποστολές της NASA αναμένεται να φθάσουν στο φεγγάρι αυτό το Σαββατοκύριακο για να μάθουμε γι’ αυτό ως σύντροφος της Γης και το πώς σχηματίστηκε.

Ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα ερωτήματα επιστημόνων θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε  αν το φεγγάρι μας κατέχει ή κατέστρεψε το σώμα ενός χαμένου αμφιθαλή αδελφού.
Αποδεικτικά στοιχεία για τη συντριβή, εάν πράγματι και τι συνέβη, θα πρέπει να έχουν θαφτεί μέσα στο φεγγάρι, με τη μορφή απομεινάρι ραδιενεργών υλικών, όπως το ουράνιο και το θόριο, το οποίο θα πρέπει επίσης να έχει θερμανθεί και σμπαραλιάστει.

Δύο πανομοιότυπες διαστημικές αποστολές της NASA αναμένεται να φθάσουν στο φεγγάρι αυτό το Σαββατοκύριακο για να μάθουμε γι’ αυτό ως σύντροφος της Γης και το πώς σχηματίστηκε.

Ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα ερωτήματα επιστημόνων θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε  αν το φεγγάρι μας κατέχει ή κατέστρεψε το σώμα ενός χαμένου αμφιθαλή αδελφού.

Αποδεικτικά στοιχεία για τη συντριβή, εάν πράγματι και τι συνέβη, θα πρέπει να έχουν θαφτεί μέσα στο φεγγάρι, με τη μορφή απομεινάρι ραδιενεργών υλικών, όπως το ουράνιο και το θόριο, το οποίο θα πρέπει επίσης να έχει θερμανθεί και σμπαραλιάστει.

Σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη, οι επιστήμονες υποπτεύονται ότι υπήρχε ένα δεύτερο φεγγάρι σε τροχιά με τη Γη στην ίδια τροχιά και περίπου με την ίδια ταχύτητα όπως το φεγγάρι μας. Αυτό τελικά ανεβαίνει σε συνοδό του, αλλά αντί να προκαλέσει κρατήρα, το δεύτερο φεγγάρι κόλλησε και έκανε ένα βουνό. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι σήμερα οι σεληνιακές ορεινές περιοχές που βρίσκονται στην πλευρά της σελήνης που είναι μόνιμα μακριά από τη Γη.

“Μία πρόβλεψη του μοντέλου αυτού είναι ότι όλη η εξωτερική επιφάνεια του φεγγαριού ήταν κάποτε λιωμένο, και άρχισε να κρυώνει – στην πραγματικότητα ψύχεται από έξω προς τα μέσα – έτσι ώστε να μείνει ένα λιωμένο κανάλι στη βάση του φλοιού της Σελήνης “, δήλωσε ο  Zuber, πλανητικός επιστήμονας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.”


Προσομοιώσεις δείχνουν ότι όταν το δεύτερο φεγγάρι χτύπησε φεγγάρι μας, το λιωμένο υλικό που ωθήθηκε γύρω στην εγγύς πλευρά του, ίχνη των οποίων θα πρέπει να παραμένουν μέχρι και σήμερα.

Πετώντας σε σχηματισμό 34 μιλίων πάνω από την επιφάνεια του σεληνιακού τοπίου, τα δύο διαστημικά σκάφη Δισκοπότηρο θα χαρτογραφήσουν τη βαρύτητα του φεγγαριού σε κλάσματα του ενός micron.

Οι επιστήμονες  μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ακριβείς μετρήσεις του μοντέλου για το εσωτερικό του φεγγαριού, που αποτελεί βασικό κομμάτι των δεδομένων που λείπουν, παρά τις πάνω από 100 προηγούμενες αποστολές στο φεγγάρι, όπως εκδρομές που γίνονται από τη NASA και τους αστροναύτες κατά τη διάρκεια των έξι Απόλλων προσσελήνωση μεταξύ 1969 και 1972.

“Πιστεύουμε ότι το φεγγάρι σχηματίστηκε από την επίδραση ενός πλανήτη μέγεθος του Άρη αλλά καταλαβαίνουμε λίγο πολύ για το πώς αυτός ο σχηματισμός συνέβη και πώς κρύωσε μετά τη βίαιη εκδήλωση “, δήλωσε ο Zuber.

“Ένα βασικό πράγμα που δεν ξέρουμε για το φεγγάρι – είναι ότι μετά από όλες αυτές τις αποστολές που έχουν πάει στο φεγγάρι – ότι ο λόγος για την εγγύς πλευρά του φεγγαριού είναι διαφορετικός από την αθέατη πλευρά του.

Το Δισκοπότηρο-Α αναμένεται να ξεκινήσει 40 – λεπτό ελιγμό φρεναρίσματος στον εαυτό του για να τεθεί σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι στις 16:21 το Σάββατο και το Δισκοπότηρο-B φτάνει 25 ώρες αργότερα την Πρωτοχρονιά.

Και τα δύο διαστημόπλοια είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί η αποστολή χαρτογράφησης, η οποία έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει 82 ημέρες.

Θα χρειαστούν δύο μήνες για τα διαστημικά σκάφη για να μετακινούνται από την αρχική σεληνιακή τους τροχιά σε θέση για να ξεκινήσουν τη χαρτογράφηση. Αν η μπαταρία από τους ανιχνευτές επιβιώσουν για την επόμενη σεληνιακή έκλειψη , οι επιστήμονες θέλουν να τα μετακινήσουν ακόμα πιο κοντά στο φεγγάρι για μια αποστολή παρακολούθησης με την οποία θα προσφέρουν ακόμα πιο ακριβείς μετρήσεις.

Αποστολη της NASA στον Δια (VIDEO)

Advertisement

Φλόριδα
Το διαστημικό σκάφος Juno της NASA ξεκίνησε το ταξίδι του για τον Δία τον οποίο θα εξερευνήσει.

Το σκάφος εκτοξεύτηκε στις 19.34 ώρα Ελλάδας με καθυστέρηση 50 περίπου λεπτών, λόγω τεχνικών προβλημάτων στον πύραυλο Atlas V που το μετέφερε, αλλά και λόγω μιας βάρκας που εντοπίστηκε στην απαγορευμένη ζώνη έξω από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα.

Δείτε ένα βίντεο για την αποστολή της NASA στον Δία:

Η αποστολή Juno ξεκίνησε για να εξερευνήσει τον γίγαντα του ηλιακού συστήματος
Περίπου δέκα λεπτά μετά την πυροδότηση, όταν πια είχε φτάσει έξω από τη γήινη ατμόσφαιρα και βρισκόταν πάνω από τον Ατλαντικό, το σκάφος αποδεσμεύτηκε από τον πύραυλο και ξεκίνησε το ταξίδι των 3,38 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων ως τον Δία.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αποστολή αφού το σκάφος θα μελετήσει σε βάθος τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος και αναμένεται να αποκαλύψει νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν τους επιστήμονες να βρουν απαντήσεις τόσο για τον Δία όσο και για άλλα κοσμικά φαινόμενα. Ανάμεσα στα άλλα το Juno θα αναζητήσει την ύπαρξη ενός γιγάντιου διαμαντιού που ίσως κρύβεται στο εσωτερικό του πλανήτη.

Μαγνητικό πεδίο, νερό και πυρήνας

Η αποστολή έλαβε την ονομασία Juno (Γιούνο), την ρωμαϊκή θεότητα που αντιστοιχούσε στην θεά Ήρα και είναι η πρώτη αποστολή μετά την ιστορική αποστολή Galileo που θα μελετήσει από κοντά τον Δία.

Το σκάφος αναμένεται να φτάσει στον Δία το 2016 και είναι προγραμματισμένο να τεθεί σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη πολύ κοντά στις πανίσχυρες ζώνες ακτινοβολίας του πλανήτη. Για λόγους προστασίας τα ηλεκτρονικά συστήματα του Juno προστατεύονται από ένα κέλυφος τιτανίου αλλά οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο χρόνος ζωής τους δεν θα είναι μεγαλύτερος των 12 μηνών αφού η ακτινοβολία θα καταφέρει τελικά να «ξεπεράσει» την ασπίδα προστασίας των ηλεκτρονικών συστημάτων και να τα καταστρέψει.

Βασικοί στόχοι της αποστολής είναι τρεις: Η μελέτη του κολοσσιαίου μαγνητικού πεδίου του Δία οι αλληλεπιδράσεις του οποίου παίζουν κομβικό ρόλο στο ηλιακό σύστημα, ο εντοπισμός νερού η παρουσία και ποσότητα του οποίου σχετίζεται όχι μόνο με την εξέλιξη του Δία αλλά και άλλων πλανητών και τέλος αν ο πλανήτης αποτελείται εξολοκλήρου από αέρια, ή αν κρύβει έναν στερεό πυρήνα. Έχει μάλιστα αναπτυχθεί μια θεωρία που αναφέρει ότι η ακραία πίεση και θερμοκρασία θα μπορούσαν να έχουν δημιουργήσει στην καρδιά του πλανήτη ένα γιγάντιο, ατόφιο διαμάντι. 

Τι ξερει η NASA και προειδοποιει τον κοσμο;(VIDEO)

Advertisement

Από τις 9 Ιουνίου υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA ένα βίντεο, με μήνυμα του γενικού διευθυντή της, στο οποίο προτρέπει τους υπαλλήλους της να εκπονήσουν ο καθένας τους, ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης, για…
περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Κάθε χρόνο γίνονται παρόμοιες “ασκήσεις πληθυσμού” στις ΗΠΑ, από κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά ποτέ η ίδια η NASA δεν κατέφυγε σε τέτοιες μεθόδους ενημέρωσης και προτροπής του προσωπικού της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αρκέστηκε στην ενημέρωση του προσωπικού με e-mail, αλλά ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο στην ιστοσελίδα της, ώστε – προφανώς – να γίνει ευρέως γνωστό.
Πριν αρκετό καιρό είχα αναρτήσει ένα άρθρο, σχετικά με την F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency) και τις δραστηριότητές της.
Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάτι περιμένουν να συμβεί. Κάτι πολύ ισχυρό και δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Δεν εξηγείται αλλιώς, τόση ανησυχία, που μέρα με τη μέρα παίρνει όλο και πιο επίσημους τόνους.
Δείτε το βίντεο και μετά αναλογιστείτε γιατί εδώ και λίγο καιρό, συνεχώς και με κάθε τρόπο, προετοιμάζουν τον κόσμο (επισήμως, πλέον) για εξωγήινες “απειλές” ή φυσικές καταστροφές, μέσα από το διαδίκτυο, τις εφημερίδες, τις κινηματογραφικές ταινίες κλπ. Μήπως άρχισε κάποιο είδος αντίστροφης μέτρησης και για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Μήπως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, που υποφέρει κάτω από τις προσταγές της παγκοσμιοποίησης και εξεγείρεται;
Ας δώσει ο καθένας τις δικές του ερμηνείες.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑ Η NASA; – Τεραστια αντικειμενα προσγειωνονται στον Ηλιο (VIDEO)

Advertisement

Πιθανότατα το βίντεο αυτό προέρχεται απο επιστήμονες της Ρωσίας και μεταφράστηκε στα ελληνικά.
Αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας οτι η Δυτική επιστήμη είναι “ελεγχόμενη” και εξαπατά τους πολίτες που την χρηματοδοτούν.
Τα σημαντικά αποτελέσματα τα κρατούν για ιδοτελείς σκοπούς και κρατούν το λαό σε άγνοια.

Όσοι έχετε γνώσεις αστρονομίας ελέγξτε το βίντεο και περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Προσέξτε το μαύρο αντικείμενο που περιστρέφεται πάνω απο τον Πόλο του Ήλιου.
Η περιστροφική κίνηση του αντικειμένου προκύπτει αν ενώσουμε φωτογραφίες του αντικειμένου απο διαφορετικές χρονολογίες οπότε βλέπει κάποιος καθαρά το αντικείμενο να περιστρέφεται.

Απο αυτή την ένωση φωτογραφιών αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο μεγάλη έρευνα έκαναν οι δημιουργοί του βίντεο.Δείτε το στο λεπτό 03:20.

Δεκάδες πρώην υπάλληλοι της NASA μέχρι τωρα την έχουν κατηγορήσει για απόκρυψη στοιχείων…


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
ΠΗΓΗ

Advertisement