Αποκρύψεις NASA για ευρήματα στην Σελήνη

Advertisement

Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα

Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.


Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης. Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας. Και δεν ήταν μόνον αυτά που βρήκαν όταν προσεληνώθηκαν.
Οι αστροναύτες φωτογράφισαν τα αντικείμενα αλλά η ΝΑΣΑ διέταξε τον Τζόνστον να καταστρέψει αμέσως τις φωτογραφίες. Ο Τζόστον όμως δεν ακολούθησε τις οδηγίες.
Στα δημοσιεύματά του ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως η Αμερικανική Κυβέρνηση κρατούσε τις πληροφορίες αυτές μυστικές για σαράντα χρόνια.

Οι αποκαλύψεις αυτές του Τζόνστον που αρχίζουν από την εποχή του προγράμματος Απόλλων, παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται «Σκοτεινή Αποστολή: η μυστική ιστορία της ΝΑΣΑ», (“Dark Mission: the Secret History of NASA” ). Το βιβλίο αυτό συνυπογράφεται και από τον πρώην σύμβουλο της ΝΑΣΑ Ρίτζαρντ Χώγκλαντ καθώς και τον Μάικ Μπάρα που είναι σύμβουλος αεροδιαστημικής εφαρμοσμένης μηχανικής.
Όπως έγινε γνωστό ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος Κέι Φερράρι, (JPL Director of the SSA Program) έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Τζόνστον, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε στο διαστημικό πρόγραμμα. Ο λόγος ήταν ότι επικρινόταν η ΝΑΣΑ.
Ο Τζόνστον αρνήθηκε να παραιτηθεί και δήλωσε πως προστατεύεται από το νόμο για την ελευθερία του λόγου. Παρόλα αυτά ο Φερράρι τον έβγαλε, αυτήν την εβδομάδα, από το διαστημικό πρόγραμμα της ΝΑΣΑ, δίχως να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή.
Πάντως, οι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες που περιέχονται στο αναφερόμενο βιβλίο απεικονίζουν καταστραμμένα κτίρια με τεράστιους θόλους κατασκευασμένα από ύαλο καθώς λίθινοι πύργοι που φαίνονται να ‘κάθονται’ στον αέρα.

«Δεν έχω τίποτε πια να χάσω. Είμαι σε διένεξη με τη ΝΑΣΑ και βρίσκομαι εν θερμώ» είπε ο Κεν Τζόνστον.
Η ΝΑΣΑ πιστεύει πως ο αρχαίος πολιτισμός που βρέθηκε στη Σελήνη δεν είναι σοβαρός.
Πάντως οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κέννεντυ, που προώθησε τη διαστημική προσέγγιση με τη Σοβιετική Ένωση σκόπευε, πραγματικά, να μοιραστεί τις εξωγήινες τεχνολογίες με τη Μόσχα.
Μάλιστα σε μια ομιλία του στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το Σεπτέμβριο του 1963, ο Κέννεντυ έκανε μια πρόταση στην ΕΣΣΔ να οργανώσουν κοινή αποστολή στο φεγγάρι.
Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ δήλωσε ότι το ενδιαφέρον, τελευταία, της Ουάσιγκτον για την εξερεύνηση του Φεγγαριού, είναι βασισμένο στα σεληνιακά συμπεράσματα που αξιολογούνται εδώ και σαράντα χρόνια.
Εξάλλου, η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, ακόμη και η Ινδία έχουν δηλώσει δημόσια τα σχέδιά τους να εργαστούν για την εξερεύνηση της Σελήνης.
Αυτός είναι και ο λόγος της βιασύνης των ΗΠΑ, όπως ανέφερε ο Χώγκλαντ, να είναι οι πρώτοι που θα αξιολογήσουν τις αρχαιότητες της Σελήνης.

Αστροφυσικός της NASA διαρρέει στοιχεία εξωγήινων μηνυμάτων.

Advertisement

H NASA προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει μηνύματα που λαμβάνει από γειτονικά αστέρια!!!! .. ΠΡΟΣΟΧΗ … .. αυτές οι πληροφορίες εξακολουθούν να είναι εμπιστευτικές από την Judy Fältskog μέσα από την NASA και δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί , λόγω ελλιπών στοιχείων!! Συμφώνα πάντα με τον συγγραφέα και ερευνητή Wayne Herschel.

Παρακάτω είναι τα αστέρια και μερικά στοιχεία ,όπου αναφέρονται ως
κατοικήσιμοι αστέρες , όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις
υπόλοιπες δημοσιεύσεις της Judy Fältskog!

Η Judy αναφέρθηκε σ’αυτό το ασυνήθιστο εύρος ραδιοφάσματος και με την ραδιοτηλεσκόπια αναφέρει τα ακόλουθα αστέρια:

Epsilon Eridany,

Izar (Epsilon Bootes),

Thuban (Alpha Draconis), … See More

Proxima Centauri

Aldebaran in Taurus

Είπε … «Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που συλλέξαμε, συνεχίζουμε και προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να αποκωδικοποιήσουμε τα στοιχεία”.

Επίσης, ραδιοτηλεσκοπία σε όλο τον κόσμο έχουν στοχεύσει τα αστέρια αυτά και προσπαθούν έτσι πιο γρήγορα για να μπορέσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τον κώδικα …

Η Judy είπε … “Μου είπαν ότι έχει φτάσει το θέμα σε διπλωματικό επίπεδο. Μαντέψτε ποιος είναι ο κύριος διαπραγματευτής; Πολύ σύντομα θα πρέπει να ενημερώνεστε με τρόπο μυστικότητας, μέσω FB , Blokes και email. Αυτό είναι… αν θέλουμε να βγει όλη αλήθεια στο κοινό,

“πολλοί άνθρωποι εδω στο παρατηρητήριο είναι σε σύγχυση και μπερδεμένοι περπατούν πάνω-κάτω στους διαδρόμους . Ελπίζω να κρατήσουν την πολιτική έξω από την Επιστήμη!!!”

Αυτό το σήμα φαίνετε να απευθύνεται σε εμάς, ως είδος, λόγω της κατεύθυνσης του προς τον πλανήτη μας. Μόνο + – 1% του σήματος φαίνεται να διαμορφώνεται και τα υπόλοιπα φαίνεται να είναι μια πρόοδος στο δυαδικό κώδικα ταξινόμησης. Υπάρχουν τόσες πολλές υπο-μεταφορείς δεσμοποιημένες σε αυτό το μήνυμα. Δεν νομίζω ότι έχουμε την τεχνολογία αυτή στον πλανήτη μας προς το παρόν για να κάνουμε αυτή τη μορφή επικοινωνίας σε αυτή τη συχνότητα. Βεβαία δεν έχουμε βγάλει ακόμα κάποια συμπεράσματα… Ωστόσο μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν είναι γήινο , αλλά μπορώ να πω, πως προέρχεται από ανώτερης νοημοσύνης όντα πέρα από το ηλιακό μας σύστημά.

Η Επιστήμονας της NASΑ είχε δηλώσει πριν λίγες εβδομάδες…

Είμαι αστροφυσικός / ΡΑΔΙΟαστρονόμος (Θεωρητικής) Φυσικής. γνωρίζω ότι μας επισκέπτονται όντα από άλλα συστήματα αστέρων και ότι είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι ενοικιαστές του πλανήτη μας. Εγώ η ίδια είχα επαφή μαζί τους και για αυτό είμαι πρόθυμη να βγω ως επιστήμονας και να αναγνωρίσω την ύπαρξή τους.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις αποκαλύψεις της Judy Fältskog και θα σας ενημερώνουμε με καινούρια νέα από την αποκαλυπτική αστροφυσικό της NASA.

Πηγή

Advertisement