Νέα ανεξήγητα ευρήματα βρέθηκαν στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη από το Rover Curiosity [Βίντεο]

Advertisement

Απίστευτα νέες ανωμαλίες βρέθηκαν στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη από το Rover Curiosity για άλλη μια φορά.

Αυτή τη φορά μια σειρά από τρύπες που είναι παράλληλες και φαίνονται διάτρητες, και είναι πολύ απίθανο αυτές να εμφανίστηκαν μόνες τους

Η δεύτερη απίστευτη ανωμαλία που βρήκα είναι αυτό που μοιάζει με ένα κεφάλι humanoid και ακουμπάει σε κάποιους βράχους, το σώμα του δεν είναι ορατό, αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται εύκολα. Το κεφάλι μοιάζει με ένα ανθρωποειδές κέλυφος, όπως και το μέτωπο του.

Στα αριστερά και δεξιά του προσώπου μπορούμε σαφώς να διακρίνουμε κάποιο είδος συσκευών, πιθανόν σωλήνες ή σωλήνες που θα μπορούσαν να είναι μέρος ενός βιομηχανικού κοστουμιού, θα μπορούσαν επίσης να είναι και μηχανήματα κάποιου άλλου είδους.

Δύο πιθανές μορφές ζωής που ανακαλύφθηκαν στις νέες εικόνες στον πλανήτη Άρη. Σε μία από αυτές τις ανωμαλίες βλέπουμε κάτι που μοιάζει πολύ με ένα φίδι ή ερπετό κάποιου είδους, και φαίνεται να τρώει κάτι.

Η δεύτερη μοιάζει με ένα τετράποδο ζώο κάποιου είδους. Φυσικά, αυτές οι ανωμαλίες θα μπορούσαν να είναι και τεχνάσματα του φωτός ή κάτι πραγματικά παράξενο που υπάρχει στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη

Advertisement