Νέα εξωφρενική θεωρία αυτών που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη

Advertisement

Προφανώς, η γη είναι ακόμα επίπεδη, αλλά είναι γεμάτη με μικροσκοπικές απομιμήσεις των τεράστιων δέντρων που κάλυπταν κάποτε τις ηπείρους – ένας κόσμος που δύσκολα μπορούμε να θυμηθούμε με τα ποσοστά αποψίλωσης.

Το κίνημα της επίπεδης γης ήταν πάντα ενδιαφέρον- ένα δίκτυο ανθρώπων που ζουν τη ζωή τους πεπεισμένοι ότι ο κόσμος είναι ένα ψέμα εδώ και αιώνες. Η επίπεδη γη είναι αντίθετη με άλλες θεωρίες συνωμοσίας, επειδή «επιμένει στην υπεροχή της άμεσης εμπειρίας». Όταν κοιτάζετε τον ορίζοντα, βλέπετε καμιά καμπύλη;

Τεράστια δέντρα κάλυπταν κάποτε τις ηπείρους.

Αλλά πρόσφατα, υπήρξε μια προσθήκη σε αυτή τη θεωρία: η ιδέα ότι ο κόσμος μας δεν έχει δάση.

Προφανώς, πριν από χιλιάδες χρόνια, ένας κατακλυσμός κατέστρεψε το 99% της βιόσφαιρας της Γης και κατά συνέπεια και τα πραγματικά δάση. Η απόδειξη; Τα κούτσουρα παντού γύρω μας.

Το πρώτο στοιχείο των αποδείξεων που επισημαίνεται είναι το Devils Tower στο Wyoming, ένα σπουδαίο γεωλογικό απομεινάρι που υψώνεται από μια πεδιάδα.

Σύμφωνα με τη θεωρία, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα όπως τα βουνά.

Αλλά περιμένετε – γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο. Πάνω σε ο,τι βαδίζουμε ήταν κάποτε ζωντανό ξύλο. Οι οροσειρές ήταν κάποτε τροπικά δάση που παρείχαν μια σύνδεση μεταξύ της ανθρωπότητας και των ουράνιων σφαιρών. Ουσιαστικά, όλα όσα θεωρούμε «όμορφα» είναι στην πραγματικότητα αναπαράσταση της καταστροφής.

(από το  sciencevibe.com )

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.