Nick Pope: Η Βρετανία είναι οπλισμένη και έτοιμη για πόλεμο με εξωγήινους

Advertisement

Nick Pope: Η Βρετανία είναι οπλισμένη και έτοιμη για πόλεμο με εξωγήινους

Η Βρετανία διαθέτει προηγμένη τεχνολογία για την καταπολέμηση εξωγήινων μας λέει, πρώην στέλεχος της MOD

Σε μια συνέντευξη του στο MSN,ο Nick Pope, ο οποίος εργάστηκε για το Υπουργείο Άμυνας 21 χρόνια, δήλωσε ότι ενώ η Βρετανία δεν έχει ένα σχέδιο πολέμου, είχε σίγουρα αρκετά εξελιγμένα όπλα για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η δουλειά ήταν να παρέχει συμβουλές σχετικά με την απειλή που τίθεται από άλλες μορφές ζωής, και δήλωσε ότι σε περίπτωση μιας επίθεσης που αναμένεται, ότι θα «προσαρμοστούν γρήγορα τα σχέδιά μας για τα του σενάρια πολέμου».

Έχουμε πολλά αεροσκάφη πρωτότυπα, και μη επανδρωμένα, και άλλα όπλα που δεν θα δείτε στις ειδήσεις και όλα αυτά τα έχουμε για να αντιμετωπίσουμε μία άγνωστη απειλή ακόμα και αν δεν υπάρχει.

Κοιτάξτε τις φωτογραφίες από το Taranis, το οποίο είναι ένα πρωτότυπο αεροσκάφος και κατασκευάζεται από την BAE Systems. Φαίνεται ότι για όλο τον κόσμο σαν ένα διαστημόπλοιο

Το πέντε τοις εκατό στις εμφανίσεις UFO παραμένει ανεξήγητο, και ίσως θα έπρεπε να υπάρχει μια πιθανή απειλή.

Πώς θα πολεμήσουμε;

Μας είπε επίσης ότι θεωρεί αν μία εξωγήινη εισβολή συμβεί θα μπορούσε πιθανότατα να αναγκάσει τα έθνη του κόσμου να ενωθούν. Είπε: Για εκείνους που πιστεύουν στην παλαιότερη δήλωση από τον Ronald Reagan για το πόσο γρήγορα θα αναιρέσουμε τις διαφορές μας, αν αντιμετωπίσουμε κάποια εξωγήινη απειλή από την άλλη πλευρά.

Γιατί η κυβέρνηση εξετάζει εμφανίσεις UFO;

Μεταξύ του 1991 και του 1994, η δουλειά μου στο Υπουργείο Άμυνας ήταν η διερεύνηση 200-300  θεάσεων UFO στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάθε χρόνο υπήρχαν ενδείξεις μιας πιθανής απειλής.

Ένα από τα πράγματα που ήταν ενδιαφέρον, ήταν ότι οι άνθρωποι που ανέφεραν ότι είδαν τα UFO αυτά έκαναν γρήγορους ελιγμούς με εξαιρετική ταχύτητα.

Ήταν πολύ πιο γρήγορα από ότι τα στρατιωτικά τζετ μας,και έτσι θα θέλαμε να μάθουμε σχετικά με την τεχνολογία αυτή και αν θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμη.

Οι επιστήμονες της άμυνας ενδιαφέρονται για το γεγονός ότι θα μπορούσαν να έχουν κάποιο είδος εξωτικών συστημάτων πρόωσης. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι και αλλού στο σύμπαν πρέπει να υπάρχει ζωή και είμαι επίσης πεπεισμένος ότι μερικοί από αυτούς πρόκειται να είναι ευφυής.

Είμαι ανοιχτόμυαλος για το ενδεχόμενο ότι μερικοί από αυτούς μας επισκέπτεται εδώ κάτω,ενώ από εμάς μόνο τα διαστημικά προγράμματα φτάνουν έξω για να μάθουν τι πραγματικά βρίσκεται εκεί, φαίνεται ότι και άλλες μορφές ζωής θα μπορούσαν να υποκινούνται από το ίδιο πράγμα.

Ο Nick Pope συμμετείχε στο πρόγραμμα της βρετανικής κυβέρνησης με αποχαρακτηρισμούς αρχείων UFO της MOD με τα Εθνικά Αρχεία. Έφυγε από τη MOD το 2006 και τώρα ζει στην Καλιφόρνια.

Διδάσκει σε όλο τον κόσμο και συνεργάζεται με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και εταιρείες για να αναπτύξουν νέες ιδέες.

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.