Το νησί στο Αιγαίο με τις τρεις αμμουδερές παραλίες και το ερειπωμένο σπίτι, που αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ [Εικόνες]

Advertisement

Mετά την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ, και ο Τζόνι Ντεπ… ψηφίζει Ελλάδα, αφού όπως έγινε γνωστό χθες αγόρασε και αυτός νησί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, πρόκειται για το νησί Στρογγυλό ή Στρογγύλη, που βρίσκεται δίπλα από τους Αρκιούς στα Δωδεκάνησα.

Οπως αποκάλυψε ο Στίβεν Τέιλορ, πριν από τρία 24ωρα ο Τζόνι Ντεπ απέκτησε το νησάκι Στρογγυλό ή Στρογγύλη και πρόκειται να επισκεφθεί τη χώρα μας στα τέλη του μήνα για να το δει και από κοντά…

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει τη νησίδα, που έχει έκταση 218.530 τετραγωνικά μέτρα και σήμερα είναι ακατοίκητη. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Το νησί Στρογγυλό 

Το Στρογγυλό βρίσκεται ανάμεσα στην Πάτμο, τους Λειψούς και τους Αρκιούς. Το πιο κοντινό νησί από το Στρογγυλό είναι το Μαράθι, που απέχει μόλις 50 μέτρα.

Το νησί Στρογγυλό έχει τρεις αμμουδερές παραλίες και ένα αγκυροβόλιο προστατευμένο από τα μελτέμια και περιγράφεται ως ιδανικό καταφύγιο για όποιον αγαπά την ιστιοπλοΐα. Μάλιστα, πάνω στο νησί υπάρχει και ένα παλιό, ερειπωμένο σπίτι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement