Οργιάζει η συνομωσιολογία: Τράμπ, Ιλλουμινάτοι, Δίδυμοι πύργοι και… Rage against the Machine σε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ

Advertisement

Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους φαινομενικά αντίθετα πράγματα.

Στους συνομωσιολογικούς κύκλους η εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ στην προεδρία των ΗΠΑ δεν ήταν κάτι το ουρανοκατέβατο.

Οι… έχοντας γνώση των πραγμάτων που παίζονται πίσω στα παρασκήνια της πολιτικής σκηνής, γνωρίζανε ότι ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος θα ήταν ο επόμενος Αμερικανός πρόεδρος.

Τράμπ και Simpsons

Συγκεκριμένα γνωστή έχει γίνει πλέον η είδηση ότι οι… Simpsons η πασίγνωστη σειρά κινουμένων σχεδίων, σε ένα επεισόδιο τους είχαν προβλέψει την προεδρία Τραμπ πριν από… 16 χρόνια!

Διαβάστε εδώ: Οι Simpsons είχαν προβλέψει προεδρία Ντόναλντ Τραμπ πριν από 16 χρόνια

ss

Να σημειώσουμε βέβαια ότι ήδη από εκείνη την εποχή ο Τράμπ είχε βλέψεις για τον προεδρικό δόκο της Αμερικής, οπότε τα περί πρόβλεψης πάνε περίπατο. Τέλος πάντων, ας συνεχίσουμε.

Τράμπ και Rock “n Roll

Το διάσημο ροκ συγκρότημα Rage against the Machine το 1999 έβγαλε έναν δίσκο που λεγόταν «The Battle Of Los Angeles«. Σε ένα από τα σινγκλάκια του δίσκου είναι και το Sleep Now In The Fire, του οποίου το βιντεοκλίπ προκάλεσε κυριολεκτικά χαμό, καθώς ήταν η ζωντανή ηχογράφηση μιας εμφάνισης χωρίς άδεια που έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης για μισή ώρα.

Δείτε το παρακάτω:

Και ως δια μαγείας, στο 1:05 του βίντεο κλίπ βλέπουμε έναν με πλακάτ που γράφει Ντόναλντ Τράμπ για πρόεδρος!

sleep-now-in-the-fire-donald-trump

Είχαν προειδοποιήσει οι Rage against the Machine ότι κάποτε ο Τράμπ θα γινόταν πρόεδρος; Οι «ειδικοί» του παρασκηνίου πιστεύουν ότι κάτι ήξερε παραπάνω το συγκρότημα, και το βίντεο κλίπ είναι καθαρά προφητικό.

Τράμπ και οι «Πεφωτισμένοι»

H περιβόητη μυστική εταιρεία των Πεφωτισμένων (Ιλλουμινάτοι), που υποτίθεται κρύβεται πίσω από όλο το πολιτικό σκηνικό δεν θα μπορούσε να λείπει και από εδώ. Συγκεκριμένα ο Ντόναλντ Τράμπ απεικονίζεται στις περίφημες κάρτες τους, υποδηλώνοντας ότι την υποψηφιότητα του Τράμπ για την προεδρία την είχαν προαναγγείλει πριν από πολύ καιρό και μάλιστα προέβλεπαν ότι αυτός θα ήταν και ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.

trumpcardfor-smallΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement