Όταν η KGB ανακάλυψε στην Αίγυπτο το μουμιοποιημένο σώμα ενός εξωγήινου [Βίντεο]

Advertisement

Υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με την γνησιότητα και αξιοπιστία του βίντεο και της ιστορίας αυτής.

Υπήρξε μόνο ένα ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε αποκλειστικά από την τηλεόραση των ΗΠΑ από την λεγόμενη εκπομπή (Sci-Fi i) το 1998, είχε τίτλο:

«Το μυστικό της KGB φάκελοι απαγωγών από εξωγήινους»

Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθούν αντικειμενικά αποδεικτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την ακρίβεια της έκθεσης αυτής.

Οι μόνες έγκυρες γνώμες που παρέχονται είναι από την ίδια την αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή που κατά το χρόνο της μεταφοράς, σύμφωνα με το οποίο η ομάδα των εμπειρογνωμόνων μετά την αξιολόγηση της ταινίας επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά του.

Το τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ έχει εκδώσει την ταινία μια φορά και από τότε δεν έχει ξανά δημοσιευθεί πουθενά και δεν υπάρχει κάποιο αντίγραφο του βίντεο διαθέσιμο εκτός από εκείνα που είναι διαθέσιμα χάρη σε εκείνους που πήραν το χρόνο να καταγράψουν την εκπομπή.

Η περιβόητη ταινία παρουσιάζει την KGB σε μυστική αποστολή στην Αίγυπτο, με την κωδική ονομασία “Isis Project” (Ίσις Πρότζεκτ), στο οποίο η σοβιετική κυβέρνηση ανακάλυψε την ύπαρξη μιας μούμιας η οποία δείχνει να μην έχει να κάνει με άνθρωπο αλλά με εξωγήινο. Πριν από τη μετάδοση του βίντεο στην Αμερική, η ταινία δεν είχε παιχτεί ποτέ έξω από τις δομές της KGB!

Ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό κοντά στην σαρκοφάγο του υποτιθέμενου εξωγήινου

Όλα ξεκίνησαν με τις αποκαλύψεις του Βίκτορ Ιβάνοβιτς (rbth.com) , Ρώσος νευρολόγος και αστροφυσικός όπου είχε προσληφθεί από το Κρεμλίνο ως επιστημονικός σύμβουλος για την ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων πρόωσης.

Όπως ο ίδιος λέει ο Ιβάνοβιτς είχε πρόσβαση σε ορισμένα μυστικά αρχεία της KGB στο οποίο γινόταν λόγος για μια ειδική αποστολή το 1961 ως μέρος του προγράμματος << ΙΣΙΣ >>, που είχε ως στόχο να ανακαλύψουν τα ίχνη χαμένης γνώσης και τεχνολογίας από την Αρχαία Αίγυπτο, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικές εφαρμογές της Ρωσίας.

Η ομάδα της αποστολής αποτελείτο από αιγυπτιολόγους της Σοβιετικής Ακαδημίας Επιστημών, ο Herman Alekseen (Χέρμαν Αλέκσεην) από το Μουσείο Ερμιτάζ ειδικός αιγυπτιολόγος, στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες εξειδικευμένοι σε χημικά και ραδιενέργεια, μερικοί αστρονόμοι, συμπεριλαμβανομένων τον Βλαντιμίρ Γιούρι, και τη Σάμη Σάραφ και ο Γραμματέας της Γκάμελ Αμπντέλ Νάσερ και ο αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας της Αιγύπτου.

Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορική περίοδο κατά την οποία η μεταφορά πραγματοποιείται, δεν είναι να απορεί κανείς με τον πολιτικό άξονα μεταξύ της Αιγύπτου και της Σοβιετικής Ένωσης. Από τη σύγκρουση το 1956, όταν το Ισραήλ εισέβαλε στο αιγυπτιακό έδαφος, ως αποτέλεσμα της κρίσης του Σουέζ, η ΕΣΣΔ τάχθηκε με την Αίγυπτο. Εκτιμάται ότι όταν η αποστολή ξεκίνησε, η σοβιετική στρατιωτική κυριαρχία στην Αίγυπτο έφθασαν τις 20.000 μονάδες.

Η αποστολή οργανώθηκε μετά την τυχαία ανακάλυψη ενός μυστηριώδη τάφου από δύο Βεδουίνων στο Magbarat Alzoar (Μαγκμπάρατ Αζλοάρ) σε μία από τις πυραμίδες της Γκίζας!!!! Τα δύο θύματα, μετά την είσοδο τους στον τάφο, αρρώστησαν και νοσηλεύτηκαν. Όταν ρωτήθηκαν από τους πράκτορες της KGB και από Αιγύπτιους αστυνομικούς, οι Βεδουίνοι επανέλαβαν συνέχεια ότι είχαν βρει κάτι το μη γήινο αλλα κάτι από τον κόσμο των πνευμάτων.

Από τότε, το πρόγραμμα Ίσις έγινε η υψηλότερη προτεραιότητα και διοργανώθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρουν και να αναλύσουν τον τάφο που ανακαλύφθηκε από τους δύο Βεδουίνους. Η αποστολή οργανώθηκε από κοινού από τις δύο χώρες ως μυστικό, για το φόβο ότι η CIA, των ΗΠΑ, θα μπορούσε να λάβει γνώση αυτής της ανακάλυψης.

Σύμφωνα με το έγγραφο έκθεσης που κατείχε ο Ivanovich (Ιβάνοβιτς), οι Σοβιετικοί βρήκαν ένα τάφο γεμάτο αντικείμενα. Έτσι, διαβάζουμε σε ένα σημείωμα που απευθύνεται σε ένα ανώτερος αξιωματικός της KGB:

«Πράκτορες μου έχουν εξασφαλίσει σημειώσεις από τους επιστήμονες που εργάζονται στο μνημείο του επισκέπτη που ανακαλύψαμε».

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement