Όταν τα ραντάρ καταγράφουν «εξωγήινη» δραστηριότητα [Βίντεο]

Advertisement

Είτε κάποιος πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής είτε όχι, το γεγονός των αναρίθμητων θεάσεων ΟΥΦΟ εδώ και εκατοντάδες χρόνια δεν μπορεί να περάσει στα «ψιλά».

Κι αν ήταν μόνο οι «περίεργοι» που έχουν απαχθεί από Αρειανούς ή συνομιλούν ανοιχτά μαζί τους, το πράγμα θα ήταν εύκολο στην εξήγησή του.

Εδώ όμως μιλάμε για πιλότους και άλλους εχέφρονες επαγγελματίες της αεροπορίας που έχουν συναντήσει απόκοσμη δραστηριότητα και έγιναν μάρτυρες είτε μέσα από το κόκπιτ τους είτε αντιθέτως στην οθόνη του ραντάρ τους.

Κι επειδή ακριβώς είναι σώφρονες, οι άνθρωποι αυτοί δεν βιάζονται να αποδώσουν το ΑΤΙΑ σε εξωγήινη δραστηριότητα: περιορίζονται απλώς να καταθέσουν το παράδοξο της θέασης, με την έκπληξή τους να αφήνει βέβαια ανοιχτά όλα τα περιθώρια ερμηνείας.

Οι πλέον μυστηριώδεις λοιπόν θεάσεις ιπτάμενων δίσκων δεν είναι αυτές που αναφέρονται από μεμονωμένα άτομα ή κοινότητες ερευνητών, αλλά αυτές που πιστοποιούνται από το ραντάρ! Πώς να το εξηγήσεις αυτό;

Οι περιπτώσεις που θα δούμε -και θα παρακολουθήσουμε στα καταγεγραμμένα βίντεο- δεν έχουν λάβει επαρκή εξήγηση ποτέ, με τους ανθρώπους που εμπλέκονται ωστόσο να ορκίζονται ότι δεν ήταν γέννημα του νου τους…

Μεξικό – 2004

otan-rantar-katagrafoun-exogiini-drastiriotita-video

Τον Μάρτιο του 2004, το πλήρωμα στρατιωτικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους παρατήρησε έκπληκτο τρία άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα στο ραντάρ τους. Καθώς με γυμνό μάτι δεν μπορούσαν να δουν τίποτα στην περιοχή που υποτίθεται ότι κάτι γινόταν, χρησιμοποίησαν την υπέρυθρη κάμερα για να τα εντοπίσουν. Για τα επόμενα 30 λεπτά, κατέγραψαν 11 ΑΤΙΑ που κινούνταν στον ουρανό με εκπληκτική ταχύτητα.

Ένα από αυτά φάνηκε μάλιστα να διαιρείται σε δύο διαφορετικά ιπτάμενα αντικείμενα, ενώ όταν ο πιλότος αποφάσισε να τα κυνηγήσει, το πλήρωμα πέρασε στιγμές έντασης, όταν το ραντάρ επιβεβαίωσε ότι τα αντικείμενα τους είχαν περικυκλώσει. Σε μια τελείως αναπάντεχη μάλιστα κίνηση, η μεξικανική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του γεγονότος, θέτοντας το υλικό που κατέγραψαν τα ραντάρ, το πλήρωμα, ακόμα και τον επικεφαλής της μεξικανικής πολεμικής αεροπορίας στη διακριτική ευχέρεια του Τύπου…

Ουάσιγκτον – 2002

otan-rantar-katagrafoun-exogiini-drastiriotita-video

Σε ένα περιστατικό που έχει πλημμυρίσει από θεωρίες συνωμοσίας, τα ραντάρ της πολεμικής αεροπορίας κατέγραψαν ένα ιπτάμενο αντικείμενο που μπήκε στον απαγορευμένο εναέριο χώρο της Ουάσιγκτον στις 26 Ιουλίου 2002.

Τα F-16 μάχονταν για το ποιο θα πρωτοαναχαιτίσει το αντικείμενο, όταν ωστόσο έφτασαν στο σημείο το ΑΤΙΑ είχε εξαφανιστεί, όπως άλλωστε και το στίγμα του στο ραντάρ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν όμως ότι είδαν τα μαχητικά να κυνηγούν το ΑΤΙΑ, η μοναδική ταχύτητα του οποίου το βοήθησε να απαλλαγεί από τους γήινους διώκτες του. Το θέμα καλύφθηκε μάλιστα από όλα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, όπως το δίκτυο FOX και την εφημερίδα Washington Post…

Νέα Ζηλανδία – 1978

otan-rantar-katagrafoun-exogiini-drastiriotita-video

Μια σειρά από θεάσεις εξωγήινης δραστηριότητας φέρεται να έλαβαν χώρα το 1978 στις εκτεταμένες οροσειρές της Νέας Ζηλανδίας. Στις 21 Δεκεμβρίου, μέλη πληρώματος αεροπλάνου παρατήρησαν περίεργες λάμψεις και φώτα γύρω από το αεροσκάφος τους, με τα άγνωστα αντικείμενα να φαίνεται μάλιστα ότι τους ακολουθούσαν: τα αντικείμενα καταγράφηκαν ταυτόχρονα από τους πύργους ελέγχου του Wellington και του Christchurch, καθώς και από το ραντάρ του αεροπλάνου.

Στις 30 του ίδιου μήνα, τηλεοπτικό συνεργείο από την Αυστραλία κινηματογράφησε τα περίεργα αντικείμενα στον δρόμο του για το Christchurch, με τους ίδιους πύργους ελέγχου να επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά το απόκοσμο θέαμα, που περιλάμβανε ακόμα και κατάφωτη κολοσσιαία σφαίρα, η οποία ακολουθούσε το συνεργείο για 15 ολόκληρα λεπτά! Η Βασιλική Αεροπορία της Νέας Ζηλανδίας υποβάθμισε το γεγονός, με την έρευνα να καταλήγει ότι επρόκειτο απλώς για μετεωρίτες που εισήλθαν στην ατμόσφαιρα.

Δύο μήνες πρωτύτερα ωστόσο, ο πιλότος Frederick Valentich πετούσε με το αεροσκάφος του στην περιοχή και ανέφερε ιπτάμενο αντικείμενο παρόμοιας φύσης, ενώ μετά από 17 δευτερόλεπτα ο ασύρματος σίγησε και το αεροσκάφος χάθηκε από προσώπου γης. Κάμερα τουρίστα που κατέγραφε το ηλιοβασίλεμα εκεί κοντά εντόπισε την ίδια ώρα ένα τεράστιο αντικείμενο που βγήκε από τη θάλασσα και εξαφανίστηκε ψηλά στον ουρανό…

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement