Π.Καμμένος: “Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να καταργηθούν τα έθνη και να ισοπεδωθούν τα πάντα”

Advertisement

Την επιδιωκόμενη καταστροφή των Εθνών από το υπερεθνικό πλανητικό και ολοκληρωτικό μόρφωμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσω της “υποστολής σημαιών” και της λήθης της Ιστορίας κατήγγειλε σήμερα από τα Καλάβρυτα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρόεδρος των ΑΝΕΛ, και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος.

Το μόρφωμα της ΝΤΠ αν και δεν υπάρχει επίσημα, όλοι αισθάνονται την επιρροή του στον πλανήτη, στην σύγχρονη Ιστορία ακούστηκε σαν έννοια δύο φορές. Την πρώτη από τον Α.Χίτλερ όταν ξεκίνησε ο Β’ ΠΠ, και την δεύτερη φορά από τον πρώην Πρέοδρο των ΗΠΑ Τ.Μπους τον Πρεσβύτερο,μετά τον πρώτο πόλεο του Κόλπου.

Κατά πολλούς η επονομαζόμενη ΝΤΠ ξεκίνησε την ύπαρξή της με τις από αυτούς κατευθυνόμενες επαναστάσεις των Αμερικανών Αποίκων κατά του βρετανικού Στέμματος και των Γάλλων κατά της βασιλείας στην Γαλλία. Ονομάζεται Νέα Τάξη διότι η Παλαιά ήταν αυτή των βασιλικών καθεστώτων. Λέγεται ότι επινοήθηκε από τους περιβόητους Ιλλουμινάτι της Βαυβαρίας το 18ο αιώνα.

Την πόλη των Καλαβρύτων επισκέφθηκε το Σάββατο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους, στις 21 Μαρτίου του 1821.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αποτελεί τιμή για μένα και το έθνος, που βρίσκομαι σήμερα εδώ στα Καλάβρυτα. Το έθνος οφείλει στα Καλάβρυτα, διότι από εδώ ξεκίνησε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας το 1821».

Στην συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι «οι οπλαρχηγοί κτυπήθηκαν με ένα ολόκληρο κατεστημένο και ξεκίνησαν την επανάσταση με την δύναμη του λαού και της Ελληνικής ψυχής», ενώ απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο των Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά, υπογράμμισε:

«Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να υποστείλει τις σημαίες, θέλει να μην υπάρχουν αξίες, θέλει να ισοπεδωθούν τα πάντα στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, να καταργηθούν τα έθνη – κράτη και να ξεχάσουν οι λαοί τα εγκλήματα που έγιναν στο παρελθόν».

Όπως πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος, «εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε λαός εκδικητικός, αλλά ένας λαός που δεν ανέχεται να παραχωρήσει ούτε σπιθαμή γης από την εδαφική του ακεραιότητα και την εθνική του ανεξαρτησία. Και αυτό θα πρέπει να το ξέρουν καλά αυτοί που έρχονται με άλλα μέσα, χωρίς όπλα, να κατακτήσουν αυτόν εδώ τον τόπο. Σε αυτόν εδώ τον τόπο δεν πιάνει κατακτητής και ενωμένοι δεν έχουμε να φθονηθούμε τίποτα».

Στην συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε αναφορά στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Το έθνος τιμά τα Καλάβρυτα και για την αρχή του απελευθερωτικού αγώνα του 1821, αλλά και για την θυσία στο ολοκαύτωμα από τους Γερμανούς κατακτητές. Θέλω να δεσμευτώ ότι η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, αλλά και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα κάνουν τα πάντα όχι μόνο για την ηθική δικαίωση των Καλαβρυτινών, αλλά και για αποζημίωση με δικαστική απόφαση που θα επιδιώξουμε, ανασύροντας τον φάκελο με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν.

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από αρχεία της Βέρμαχτ που μας παρέδωσαν οι ΗΠΑ. Με αυτά τα στοιχεία θα ξεκινήσει πάλι ένας δικαστικός αγώνας, που», όπως υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος, «θα δικαιώσουν τα Καλάβρυτα και την Ελλάδα».

Πηγή: defencenet.gr

Advertisement