Παράξενα άγνωστα αντικείμενα κοντά στην Ηλιακή επιφάνεια [Βίντεο]

Advertisement

Γράφει ο Αναστάσιος Ντίνος

Οι εικόνες είναι από το παρατηρητήριο Solar Heliospheric της Nasa, και δείχνουν λαμπερά orbs να επιπλέουν γύρω από την Ηλιακή επιφάνεια σε διαφορετικά σημεία

Μπορείτε να δείτε τα διάφορα είδη των αγνώστων ταυτότητας αντικειμένων. Αντικείμενα που έχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

ΑΤΙΑ που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στο χώρο και γύρω και κοντά από τον Ήλιο. Αυτά τα αντικείμενα έχουν μια δομή υλική.

Και όλα αυτά μην νομίζεται ότι είναι κάποια παρέμβαση στο δορυφόρο, σπασμένα pixels, μετεωρίτες, ηλιακά σωματίδια, διαστημικά σκουπίδια και άλλα που προσπαθεί να μας πείσει η NASA.

Οι Παρεμβολές, τα σπασμένα pixels, οι μετεωρίτες, τα φορτισμένα σωματίδια, δεν μπορούν να έχουν τις σωστές πολύπλοκες γεωμετρίες, και δεν μπορούν να ταξιδέψουν σε διαφορετικές διαδρομές με τη σωστή αλλαγή στο διάνυσμα κίνησης!

Και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι το πρώτο ταξίδι τους γύρω από τον Ήλιο, γιατί σύμφωνα με Ρώσους επιστήμονες ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν γι’αυτά «έξι έως επτά» χρόνια πριν.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο κοινό χθες και δείχνει εικόνες με παράξενα πράσινα φωτεινά αντικείμενα που επιπλέουν γύρω από το φωτεινό λαμπερό άστρο.

Αναστάσιος Ντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.