Παράξενα σύμβολα σε χαρτονόμισμα (20 δολαρίων) του Καναδά

Advertisement

Σε ορισμένα χαρτονομίσματα που κυκλοφορούν στο εξωτερικό μπορούμε να διακρίνουμε κάποιες παραστάσεις που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με την ύπαρξη των εν λόγω σχεδίων τους,αλλά  δεν μπορεί βέβαια να αποδειχθεί ότι σκοπίμως υπονοούν κάτι ή απλώς ότι όλα αυτά είναι μια σύμπτωση.

Ας δούμε λοιπόν το χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων του Καναδά

Μας έκαναν λοιπόν μεγάλη εντύπωση τα πλάσματα που τραβούν το κουπί στην βάρκα. Όλα έχουνε κεφάλι ζώου και σώμα ανθρώπου.Μήπως αυτά τα πλάσματα αντιπροσωπεύουν κάτι για τον Καναδά;

Μπορείτε να τα δείτε καλύτερα στην παρακάτω φωτογραφία.

Ας δούμε τώρα άλλη μία αξιοσημείωτη εικόνα που εμφανίζεται στην ίδια πλευρά του χαρτονομίσματος κάτω αριστερά

Ένα μεγάλο πλάσμα σαν πουλί που στο κάτω μέρος του μπορούμε να διακρίνουμε άλλα δύο πλάσματα που μοιάζουν με μωρά

Αυτή ήταν η πίσω πλευρά του χαρτονομίσματος.Ας δούμε τώρα την μπροστινή πλευρά

Ενώ στην μπροστινή όψη του με μία πρώτη ματιά όλα φαίνονται φυσιολογικά,όταν πιάσετε στο χέρι σας το χαρτονόμισμα και το δείτε καλύτερα θα παρατηρήσετε αυτό που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που είναι σε μεγέθυνση.

Φυσικά θα αναγνωρίζετε για ποια πρόκειται,αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.Κάθε κράτος μπορεί να βάλει πάνω στα χαρτονομίσματα του όποιον ή όποια θέλει.Αν παρατηρήσετε λίγο καλύτερα το πρόσωπό της,θα δείτε ότι θυμίζει ερπετοειδή.Και μη θεωρήσετε ότι είναι η ποιότητα του χαρτιού η κάτι άλλο,γιατί το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα ήταν απλά τέλειο σε όλα του τα σημεία,γιατί όχι και σε αυτό.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν σκέψεις και προβληματισμούς που απλά μας απασχόλησαν με το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα.

Advertisement