Περιπολικά με αλεξίσφαιρη προστασία [Βίντεο]

Advertisement

Η Ford διαθέτει στις ΗΠΑ περιπολικά με αλεξίσφαιρη προστασία, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα 2 βίντεο στα οποία επιθεωρητές βαλλιστικής κάνουν κόσκινο τα Police Interceptor Sedan και Utility.

Μάλιστα προκειμένου να διαπιστώσουν την αποτελεσματικότητα της θωράκισής τους, η οποία ακολουθεί την προδιαγραφή Type IV, τα πυροβολούν με ότι βλήμα έχουν στη διάθεσή τους,  από απλά φυσίγγια μέχρι και 30άρια.

Το πακέτο προστασίας των επιβαινόντων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενισχύσεις σε αρκετά σημεία του αμαξώματος, άλλες ρυθμίσεις σε ανάρτηση και φρένα, ειδικούς τροχούς, καθώς και ειδική ενίσχυση του πίσω μέρους ώστε να αντέχει σε συγκρούσεις με ταχύτητα έως και 120 χλμ/ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.