Πετρογλυφικά 5.000 ετών απεικονίζουν μια σειρά από «σύγχρονες χημικές δομές»

Advertisement

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της περιοχής των Ουραλίων στη Ρωσία είναι ένα σύνολο από πετρογλυφικά 5.000 ετών που απεικονίζουν μια σειρά από «προηγμένες χημικές δομές». Αλλά πώς οι αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν για αυτά χιλιάδες χρόνια πριν;

Μεταξύ των πολυάριθμων μυστηρίων που βρέθηκαν στην περιοχή των Ουραλίων στη Ρωσία, υπάρχει μια τεράστια περιοχή γεμάτη με αινιγματικά πετρογλυφικά που βρίσκονται στις όχθες των ποταμών Tagil, Neyva, Rezh, Yurozan και σε άλλες κοντινές περιοχές. Εκεί, σε μια σειρά από βράχους, οι αρχαίοι απεικόνιζαν μια σειρά από περίεργα γεωμετρικά σχήματα. Τα συναρπαστικά πετρογλυφικά εκτείνονται σε μια τεράστια έκταση 800 χιλιομέτρων από βορρά προς νότο.

Σύμφωνα με την επικρατούσα τάση των αρχαιολόγων, τα περίπλοκα στοιχεία δημιουργήθηκαν μεταξύ 4.000 και 5.000 χρόνια πριν. Αλλά το πιο περίεργο γι ‘αυτούς δεν είναι η ηλικία τους, αλλά το τι απεικονίζουν.

Πολλοί ερευνητές που έχουν μελετήσει τα περίεργα πετρογλυφικά πιστεύουν ότι είναι ένα μείγμα γραμμάτων, από σύμβολα και ζώα, ένα σύνολο της αρχαίας τέχνης που είναι γνωστό ότι υπάρχει σε πολλές βραχογραφίες σε όλο τον κόσμο.

Αλλά με μια πιο προσεκτική παρατήρηση, θα παρατηρήσετε μια απίστευτη ομοιότητα μεταξύ ορισμένων από τα σύμβολα με περίπλοκους χημικούς τύπους.

Η ύπαρξη των πετρογλυφικών στα Ουράλια είναι γνωστή εδώ και εκατοντάδες χρόνια, καθώς έχουν συναρπάσει και τις προηγούμενες γενιές, όπως ακριβώς έχουν συναρπάσει εμάς. Ο Τσάρος Πέτρος πήγαινε στον τόπο αυτό για να κάνει ένα ακριβές αντίγραφο των πετρογλυφικών το 1699.

Ural-Pictograms

Οι θεωρίες για αυτά τα περίεργα σχήματα ήταν πολλές μέχρι που ο Ρώσος ερευνητής Μοριακής Φυσικής Βλαντιμίρ Avinsky, ανέλυσε τα πετρογλυφικά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement