Τα πιο απίστευτα καταφύγια για το τέλος του κόσμου [Εικόνες]

Advertisement

Ήρθε το τέλος! Έρχεται, πλησιάζει απειλητικό. Για εκείνους που πιστεύουν (και προνοούν) σε μια επικείμενη καταστροφή του πλανήτη όπου ζούμε, τα καταφύγια είναι η μοναδική σωτήρια λύση για την μετέπειτα επιβίωση. Εξάλλου, δεν είναι δα και απίθανη μια πυρηνική καταστροφή ή η εισβολή ακόμα και εξωγήινων ή οποιαδήποτε άλλο απειλεί την ανθρώπινη ύπαρξη.

Για πολλούς πάντως, οι υπόγειες κατασκευές, τα απόρθητα καταφύγια που είτε είναι ταπεινά ή σφύζουν από πολυτέλεια, είναι συνυφασμένα με απόρρητα μυστικά, με ιστορίες που ακροβατούν μεταξύ μύθου και πραγματικότητας και με το κλίμα φόβου του Ψυχρού Πολέμου. Για εκείνους όμως που τα κατασκευάζουν, αποτελούν απαραίτητα στοιχεία ενός αναγκαίου συστήματος θωράκισης από την οποιαδήποτε απειλή.

Τα καταφύγια, είναι πλήρως εξοπλισμένα προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν σε συνθήκες πυρηνικού και βιοχημικού πολέμου. Πρόκειται για μικρές πολιτείες, που διαθέτουν σχεδόν τα πάντα: από κέντρα ελέγχου, μέχρι πισίνες και γυμναστήρια. Δείτε μερικά από τα καταφύγια που ίσως εξυπηρετούν στην αναχαίτηση του ανθρώπινου φόβου.

Το καταφύγιο που διαθέτει πισίνα!

katafugia1

katafugia9

katafugia5katafugia4katafugia3

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement