Τι πραγματικά σημαίνει ο σταυρός των Motorhead -Τι σχέση έχει με τους Ναζί;

Advertisement

Ο φίλος «ανΩνυμος» έγραψε ένα άρθρο τις προάλλες με θέμα τον Σατανισμό στην Rock Μουσική.

Εκεί υπήρξαν αντιδράσεις από fans αυτής της μουσικής που κατηγορούσαν τον αρθρογράφο για μεροληψία υπέρ της μιας μεριάς, και ψευδείς ή χαβαλετζίδικες προσεγγίσεις.

Πολλοί από τους σχολιαστές αναφέρονταν στο «πόσο αστείο» τους φαινόταν όλο αυτό που δημιουργείται κατά καιρούς από τα μέσα, και πως όλα αυτά τα σύμβολα ήταν τυχαία. Συγκεκριμένα ο φίλος Johnnie έγραψε:

Σας πληροφορώ φίλοι μου, πως καθόλου τυχαία δεν είναι τα σύμβολα αυτά. Αυτό που με θλίβει είναι πως είναι δυνατόν να εθελοτυφλείτε. Τα σύμβολα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ξεκάθαρο πως έχουν χρησιμοποιηθεί για να δηλώσουν την επανάσταση των νέων (διαχρονικό φαινόμενο), ενάντια στα standard της κοινωνίας. Να δηλώσουν πως είναι κι αυτοί εδώ, και αγνοούν τα κλισέ του παρελθόντος.

Ωραία μέχρι εδώ. Και που είναι το περίεργο; Χρησιμοποιούν την δική σου άγνοια για να περάσουν άλλα μηνύματα, τα οποία εσύ προφανώς χλευάζεις. Και θα σου εξηγήσω ακριβώς πως. Αλλά για αρχή θα σου δείξω 3 από τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται από αστέρες της Rock Μουσικής αλλά και των εξελίξεών της.

1. Λογότυπο των Motörhead

motorhead tank pad

To σύμβολο αυτό δείχνει έναν σταυρό ισόπλευρο. Τι το περίεργο ε; Το σύμβολο αυτό χρησιμοποιείται κατά κόρον από metal συγκροτήματα. Χρησιμοποιήθηκε και από τους Nazi. Αυτό το σύμβολο όμως, χρησιμοποιείται από τον κλασικό Σατανισμό. Ο κλασικός Σατανισμός ή απλά Σατανισμός είναι θρησκεία και όχι αίρεση όπως πολλοί νομίζουν. Δεν μιλάω για το δημιούργημα του Anton LaVey και την θεωρία του αντί που δημιούργησε.

Εξάλλου ο ίδιος και η οργάνωσή του Church of Satan, έχουν ως βασική αρχή της απάρνηση οποιαδήποτε θρησκείας. Η βασική τους φιλοσοφία είναι η αθεΐα και ο Σατανάς όπως τον αποκαλούν είναι απλά ένα σύμβολο της θεωρίας τους για τον υλισμό.

Ο παραδοσιακός Σατανισμός όμως είναι άλλη ιστορία. Δεν είναι βασισμένος στην αντίθετη φιλοσοφία από τον Χριστιανισμό. Πρόκειται περί θρησκείας, η οποία έχει ως βάση της την μαγεία και τον αποκρυφισμό. Το σύμβολο αυτό χρησιμοποιείται πριν από την γέννηση του Χριστού. Πριν καν δηλαδή ο σταυρός αποκτήσει νόημα για τον Χριστιανισμό.

Το σύμβολο αυτό στον παραδοσιακό Σατανισμό απεικονίζει τους τέσσερις πρίγκιπες της κολάσεως. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από την έκδοση Satan Ministries με αριθμοδότηση από το Κογκρέσο 12-16457.

Ο Ισόπλευρος Σταυρός βρίσκεται στις περισσότερες σφραγίδες Δαιμόνων σφραγίδες Δαιμόνων και συμβολίζει την σωστή τοποθέτηση και φορά των Τσάκρα , αλλά και το σχήμα της ανθρώπινης ψυχής.

Για τους πρίγκιπες της κόλασης θα υπάρξει άλλο άρθρο στο agnosto.gr όπου και θα εξηγούμε την σχέση τους με σύμβολα των illuminati που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητά μας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement