Σχέδιο Μπλέ Δέσμη – PROJECT BLUE BEAM

Advertisement

Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΊΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


Από τα μέσα του 1990 υπάρχουν άφθονοι ψίθυροι από κύκλους και επιτελεία του στρατού και την επιστημονική κοινότητα σχετικά με μια περίεργη σειρά από επιστημονικά προγράμματα δοκιμών. Ένα από αυτά είναι το HAARP. Και το άλλο ονομάζεται PROJECT BLUE BEAM. Φαίνεται στην πραγματικότητα, αν πιστέψουμε στις πηγές (και μερικές έχουν μάλλον άψογο επιστημονικό κύρος … ένας ακόμα αναγεννημένος Χριστιανός επιστήμονας όπως ο Δρ Νικ Begich), οτι οι κυβερνήσεις και τα σκιερά στοιχεία του στρατού έχουν αναπτυχθεί και δεν είναι απλά φοβερά όπλα σκοποβολής, αλλά όπλα για την κάμψη του μυαλού, όπλα του νου. Project Blue Beam ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη )είναι ένα από αυτά τα όπλα για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου, προγράμματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σοβαρά τις ηθικές αξίες και την λογική ενός ατόμου.


Το Project Blue Beam είναι ένα ειδικό πρόγραμμα εργασιών που συνδέεται με τα άλλα εξωτικάHAARP στην Αλάσκα. Το HAARPscalar τεχνολογία φυσικής (Nikola Tesla) που αναλύει τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας του πλανήτη. Μία από τις πολλές πιθανές χρήσεις της τεχνολογίας αυτής συνεπάγεται με τη δυνατότητα να προβάλλει μαζικές εικόνες εξωτερικές για το μέγεθος ουρανού. Στην πραγματικότητα, το Project Blue Beam είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για την προβολή θρησκευτικών εικόνων στον ουρανό παρουσιάζοντας ένα ολόγραμμα . Είναι σαν την τηλεόραση παρέχοντας ένα οπτικό ερέθισμα χωρίς να προκύπτει κανένας ηλεκτρονικός δέκτης, έτσι ώστε και όποιος έχει μειωμένη όραση θα μπορούσε να το δει.
Είναι ένα πρόγραμμα που σε πολύ απλοϊκή άποψη ,εκπέμπει ακτίνες υψηλής ενέργειας.

Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι η τεχνολογία είναι τόσο εξελιγμένη που μπορεί ο εξοπλισμός αυτός να στείλει ηλεκτρονικά μηνύματα στους εγκεφάλους των τυφλών, έτσι ώστε ακόμη να μπορούν να «βλέπουν» και αυτά τα άτομα το ολόγραμμα. Το θεωρείτε τρελό; Περίμενετε ένα λεπτό και θα δείτε .Υπάρχουν φοβερές αποκαλύψεις σε αυτή την ιστορία. Το πρόγραμμα έχει επίσης τη δυνατότητα να προβάλλει ήχο και φωνή στο κεφάλι του μάρτυρα χωρίς να βλάψει τα αυτιά του ατόμου. Οι ήχοι μεταφέρονται απευθείας στον εγκέφαλο από ηλεκτρονικές παρορμήσεις. Και με τη νέα υπερ-τεχνολογία των υπολογιστών θα είναι δυνατό να στέλνουν τα μηνύματα μέσω των δορυφόρων από το διάστημα και να αλληλεπιδρούν μέσα στο μυαλό σας και να έχουν τη φωνή του «Θεού» να ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας, όπως και να βλέπετε τον «Ιησού» στον ουρανό! Οι αναφορές αυτές είναι πολύ παρατραβηγμένες και θα συμφωνήσουμε πως είναι έξω από την πραγματικότητα που μας έχουν διδάξει. Ωστόσο, αξιόπιστες πηγές λένε ότι δεν είναι μόνο δυνατόν να συμβεί, αλλά και εφικτό είναι κάτι θα περάσουν στην πραγματικότητα και θα το χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή για να ξεγελάσουν τον κόσμο να νομίζει ότι ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού έχει επιστρέψει στη Γη. Δεν σας κατηγορεί κανείς αν δεν το πιστεύετε. Μπορείτε όμως να αναρωτηθείτε αν ίσως όλο αυτό είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης που παρουσιάζεται από κάποιους που κρύβονται πίσω από όλο αυτό με κάποιο ίσως νέο σχέδιο παγκοσμιοποιήσις.

Alpha Omega Report

«Ηλεκτρονική Μαγεία & Μπλε Δέσμη Τεχνολογία: Εργαλεία της τέταρτης γενιάς»

Η «επιχείρηση Μπλε Δέσμη » είναι εύκολο να εξηγηθεί και να αποκαλυφθει τεχνολογικά. Το ολόγραμμα , μια τεχνική 3D-διαστάσεων εικόνες, περιλαμβάνει ένα πρότυπο παρεμβολών μεταξύ 2 σετ του ενιαίου μήκους κύματος φως σε κύματα. Μια ενιαία δέσμη λέιζερ χωρίζεται σε δύο μέρη, το ένα για να φωτίζει το αντικείμενο, το δεύτερο μέρος (που ονομάζεται δέσμη αναφοράς) αντανακλάται από έναν καθρέφτη. Οι δύο δέσμες αποτελούν πρότυπο παρέμβασης, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί για να σχηματίσουν ένα ολόγραμμα την κατάλληλη στιγμή.

Αυτό το ολόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια 3D-διαστάσεων εικόνα του αρχικού αντικειμένου. Σύμφωνα με μια πλήρη έκθεση από την καναδή ερευνήτρια δημοσιογράφο, Serge Monast, με τίτλο «Σχέδιο Μπλε Δέσμη, η ολογραφική τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με υψηλής τεχνολογίας συστήματα, σαν όπλο για τον έλεγχο του νου όπου χρησιμοποιούν ραδιο-κύματα συχνότητας στον εγκέφαλο, είναι ικανή να προβάλλει μια εικόνα στον ουρανό και προκαλώντας την συλλογική σκέψη να πείσει τους ανθρώπους πώς βλέπουν μια εξωγήινη εισβολή ή τη δεύτερη έλευση του Χριστού. The BlueBeam Project (Σχέδιο Μπλε Δέσμη) θα υποκρίνεται ότι είναι η καθολική εκπλήρωση των προφητειών της παλαιάς διαθήκης.

Κατ ‘αρχήν, θα κάνει χρήση του ουρανού ως μια οθόνη όπως βλέπουμε μια ταινία-, με ένα ειδικό λέιζερ από τους δορυφόρους που θα παράγει ένα έργο, ταυτόχρονες εικόνες σε κάθε μέρος του πλανήτη, σε κάθε γλώσσα, σε κάθε διάλεκτο ανάλογα με την περιοχή. Συγκεκριμένα, το σόου θα αποτελείται από προβολές λέιζερ, πολλαπλά ολογράμματα θα στέλνουν εικόνες σε διάφορα μέρη του κόσμου, κάθε περιοχή θα έχει διαφορετικές εικόνες σύμφωνα με τα εθνικά πιστεύω και των θρησκευτικών δογμάτων. Καμία περιοχή δεν θα αποκλειστεί. Με κινούμενα σχέδια από υπερ-υπολογιστές και ηχητικά εφέ που θα εμφανίζονται να προέρχονται από τα βάθη του διαστήματος, θα πείσει τους οπαδούς των διαφόρων δογμάτων για την επιστροφή του Μεσσία τους, με την εντυπωσιακή πειστική ζωντανή ρεαλιστική εικόνα.

Οι διάφορες σωτήρες στη συνέχεια θα συγχωνευθούν σε έναν «σωστό» και θα υπάρχει εξήγηση κάθε μυστηρίου, προφητείες και αποκαλύψεις θα δοθούν στη δημοσιότητα. Η εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί σε μια περίοδο μεγάλης πολιτικής δυσαρέσκειας και γενικά θα επικρατει μεγάλος σάλος σε όλα τα κράτη και αναρχία. Φαίνεται σίγουρα ότι αυτό θα είναι μια καλή στιγμή για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους τα ενωμένα έθνη( ΟΗΕ )

Το Blue Beam Project, ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) που αναπτύχθηκε από επιστήμονες της NASA, αποτελείται από 4 μέρη, 4 βήματα προς την εφαρμογή της θρησκείας NWONew World Order (conspiracy theory) με τον Αντίχριστο στην κεφαλή του νέου κόσμου.

Πρώτον, οι σεισμοί σε ορισμένα συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη θα οδηγήσουν σε νέα αρχαιολογικά ευρήματα, που αποκαλύπτουν ότι έχουν παρανοήσει βασικά δόγματα όλων των θρησκειών και έχουν προβεί σε εσφαλμένη ερμηνεία.

Δεύτερον, ένα γιγαντιαίος διαστημικός χάρτης με προβολές λέιζερ πολλαπλών 3D-διαστάσεων με ολογραφικές εικόνες σε όλο τον κόσμο, θα φαίνεται να είναι η εικόνα του Θεού, μιλώντας σε όλες τις γλώσσες.

Τρίτον, η ηλεκτρονική συμμετοχή με τηλεπαθητικα κύματα ELF, VLF, LFμπλέκετε με την φυσική σκέψη και θα διαχέεται σε μορφή τεχνητής σκέψης και λήψης ώστε κάθε ένας να πιστεύει ότι ο Θεός μιλάει μέσα στη δική τους ψυχή.

Τέταρτον, ηλεκτρονικές «υπερφυσικές» εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην εξαπάτηση θα δημιουργήσει τις ακόλουθες ψευδαισθήσεις: η ανθρωπότητα θα πιστέψει πως επίκειται εξωγήινη εισβολή, οι Χριστιανοί θα θεωρούν πως οι εξωγήινοι έχουν έρθει για να τους διασώσουν, και να πείσουν όλους ότι οι παγκόσμιες σατανικές υπερφυσικές δυνάμεις είναι η αιτία και η έλευση του Αντίχριστου όπου διεισδύει και ταξιδεύει μέσω οπτικών ινών, ομοαξονικό καλώδιο, ηλεκτρικές και τηλεφωνικές γραμμές – είναι παντού και αναπόφευκτο.

Όταν το ELF χρησιμοποιείται σε ένα πρόσωπο όλες αισθήσεις του τροποποιούνται. Μπορείτε να δείτε πράγματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα , και οι άλλοι δεν θα είναι σε θέση να βλέπουν αυτό που θα βλέπετε μόνο εσείς και ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά . Αν και πιστεύουμε ότι η Μπλε Δέσμη θα είναι σε συνδυασμό με την πραγματική εσωτερική και εξωτερική εισβολή των έκπτωτων αγγέλων και δαιμόνων της Αποκάλυψης «κεφάλαιο εννέα(9)» με κάποιο τρόπο. Αυτές είναι κάποιες σοβαρές πληροφορίες.


http://www.youtube.com/watch?v=JZ0pEUqZ0c8

ELF είναι ένα εργαλείο της Luciferian Elite. Είναι η Νέα Εποχή εκδοχή της μαγείας, ως εκ τούτου σε ηλεκτρονική μαγεία. Βασικά κατευθύνουν τις εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF), στο πρόσωπο της επιλογής τους για οποιαδήποτε αιτιολογία έχουν. Το ELF θα κανει το άτομο να είναι άβουλο και πολλές φορές δεν θα το συνειδητοποιούν καν αυτό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια πλήρης αλλοιωμένη κατάσταση . Βασικά ο εγκέφαλος έχει πολλές φόρες ένα τείχος προστασίας και μπορεί και μπλοκάρει τις συχνότητες. Ακριβώς όπως ένας υπολογιστής με ένα πρόγραμμα ειδικό με το τείχος προστασίας μπορεί να εμποδίσει ένα χάκερLuciferian αυτό το εργαλείο θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την μπλε Δέσμη Τεχνολογία, περισσότερο γνωστή ως Project Blue Beam, θα είναι η φωνή του θεού το Α και το Ω θα το ονομάσουν , αλλά στην πραγματικότητα θα είναι μια πλάνη, μια καλοσχεδιασμένη απάτη.
θα φτάσουν στον εγκεφάλου κάθε ανθρώπου , θα από την πειρατεία σε έναν υπολογιστή.


http://www.youtube.com/watch?v=xhfVhlac2n8

Οι επιπτώσεις από το ELF για ένα άτομο μπορεί να διαφέρει με βάση το μήκος που θα χτυπήσει και τα κύματα την ρύθμιση συχνότητας, ή και τα δύο. Μερικά από τα συμπτώματα έχουν ως εξής:

1. Ελαφρά ή πλήρη απώλεια της συγκέντρωσης, μνήμης, και γενικά ένα μπλοκάρισμα του μυαλού για μερικά δευτερόλεπτα ή για λίγα λεπτά

2. Ζάλη.

3. Να νιώθετε μεγάλη κούραση και να σας παίρνει ο ύπνος οπουδήποτε. Μπορεί να δείτε ότι κοιμάστε 12 με 20 ώρες κάθε φορά.

4. Να είστε συνέχεια ξάγρυπνοι και τσιτωμένοι μια άμεση επίδραση όπου αισθάνεστε σαν να έχετε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες καφεΐνης ή ακόμη και η κοκαΐνη. Μπορείτε να μείνετε ξύπνιοι για 22 και 48 ώρες χωρίς ύπνο και όλο αυτό το διάστημα να είσαστε νευρικοί.

5. Βουητό, χτύπους, στα αυτιά ,πολλές φορές και μουσική ν’ακούτε ενώ δεν προέρχεται από καμία συσκευή μετάδοσης ήχων. Μπορεί να είναι και επώδυνοι ήχοι ακόμη και στο βαθμό που αισθάνεστε σαν κάτι αιχμηρό να χτυπάει το τύμπανο του αυτιού σας.

6. Αλλοίωση της γεύσης-μεταλλική γεύση πολλές φορές.

7. Πίεση, συναισθηματικά και στο κεφάλι σου.

8. Εικόνες φωτός, λάμψεις και όταν κοιτάζετε μια εικόνα . Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε.

9. Φωνή (ες) στο εσωτερικό του εγκεφάλου που δεν είναι δικιά σας ή το Άγιο Πνεύμα, αλλά είναι σαν το Άγιο Πνεύμα. (Αν είστε ένας στόχος που σας χρησιμοποιούν πάρα πολύ συχνά, θα καταστεί δύσκολο να βρούμε την διαφορά φωνής μεταξύ ELF ή το Άγιο Πνεύμα!)

10. Απλά γνωρίζετε πού να κοιτάξετε και να δείτε ένα UFO. Φαίνεσαι αρκετά σίγουρος και επιβεβαιώνεστε.

11. Μπορείτε να παραλύσετε στο κρεβάτι ενώ μια φωνή σας δίνει εντολές και δεν μπορείτε να αντισταθείτε. (Μπορεί να αισθανθείτε μια παρουσία πάνω από το κρεβάτι σας, όταν αυτό συμβαίνει.

12. *Διαυγή όνειρα.( *Συνειδητό όνειρο είναι κάθε όνειρο κατά το οποίο το άτομο έχει συνείδηση ότι ονειρεύεται ενώ το όνειρο είναι σε πλήρη εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του συνειδητού ονείρου, είναι δυνατό να ασκήσει κανείς έλεγχο πάνω στο ονειρικό περιβάλλον και να κάνει πράγματα που αλλιώς θα ήταν αδύνατο να κάνει στη φυσική πραγματικότητα. Τα Διαυγή Όνειρα θεωρούνται πύλες που οδηγούν σε μεταφυσικούς χώρους. Κάτι δηλαδή σαν την Αστρική Προβολή.

13. Λάμψεις φωτός σε διάφορος χρωματισμούς.

14. Μπορείτε να ακούσετε φωνές που προέρχονται από ηλεκτρονικό εξοπλισμό που δεν είναι σε λειτούργει εκείνη την στιγμή και να σας προστάζει τι να κάνετε και τι όχι .

15. Μπορεί να έχετε υψηλή θερμοκρασία του σώματος για αρκετή ώρα και ξαφνικά να πέσει στα φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό πολλές φορές στην διάρκεια της ημέρας.

16. Μπορεί να έχετε «οράματα» να βλέπετε «φαντάσματα», μπάλες φωτός, δαίμονες, εξωγήινους, αγγέλους, κ.λπ.

17. Μπορεί να έχετε μια εξωσωματική εμπειρία – Αστρική προβολή.

18. Ταχυκαρδία ενώ είστε ακίνητος χωρίς να κάνετε η να έχετε κάνει καμία δραστηριότητα.

19. Να βλέπετε μέσα από κλειστά βλέφαρα.

20. Kundalini εμπειρίες Γιόγκα ( είναι κάποιες πνευματικές εμπειρίες σε πολύ υψηλό επίπεδο και επικοινωνούν με αλλά όντα στο συμπάν…. )

Τα παραπάνω δεν είναι καν μια πλήρη λίστα των αποτελεσμάτων της ELF (εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας όπλα). Τώρα βλέπετε γιατί είναι συνετό να διερευνηθεί η ELF πριν το ανθρώπινο γένος βυθιστεί περαιτέρω στην άβυσσο, και δεν υπάρξει καμία ελπίδα.

Το Project Blue Beam ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) θα χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη της Νέας Τάξης, το βασίλειο του Αντίχριστου, και το τέταρτο θηρίο (κατά τα θρησκευτικά δόγματα ), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο τελικό στάδιο πριν από την εμφάνιση του Αντίχριστου. Ωστόσο, πολλοί θα πιστεύουν πως η Μπλε Δέσμη είναι στην πραγματικότητα ο Αντίχριστος, ή ο Μεσσίας.

Το Project Blue Beam ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) υπάρχει εδώ και δεκαετίες και έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του Πολέμου του Κόλπου. Όλα τα άνω λεγόμενα είναι υπό επεξεργασία. Ωστόσο, ο τελικός σκοπός ακόμα περιμένει.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τα σχέδια και τα συμπτώματα της ELF έτσι μπορείτε να το αναγνωρίσετε και για την καταπολέμηση της, όταν έρθει η ώρα.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων -Παγκοσμιοποίηση NOW των εν λόγω δικτυακών τόπων έχει ξεκινήσει και το είδαμε όλοι ζωντανά 9-11-01.
Η μάχη γινεται για το μυαλό!

Ιωάν. 8:32 και θέλετε γνωρίσει την αλήθειαν, και η αλήθεια θέλει σας ελευθερώσει.
Δείτε το video


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια
Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας.
Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. 
Κατακτήστε τον νου σας.

Project Blue Beam.. Μπλέ παγίδα !

Advertisement

Skywatch
To ‘Project Blue Beam’, φέρεται να είναι ένα ακόμη μυστικό σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών,την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της “κάστας των ισχυρών”. Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται από την δεκαετία του 60′ όμως το μεγάλο “μπάμ” έγινε στην δεκαετία του 90′. Ο Καναδός δημοσιογράφος Serge Monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη μελέτη του σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam.

 • Ο Monast- παρότι είχε πει πως, οι υπεύθυνοι του προγράμματος μπορούν με την τεχνολογία που διαθέτουν, να προκαλέσουν από απόσταση ανακοπή καρδιάς σε έναν υγιή άνθρωπο -πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του όπως και ο συνεργάτης και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά από τον θάνατο του ίδιου! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Αυτοί οι δύο -τρομερά συμπτωματικοί- θάνατοι ήταν από μόνοι τους αρκετοί για να στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στα λεγόμενα του Monast τα οποία στην αρχή πολλοί απέρριψαν και κάποιοι άλλοι χλεύασαν.

Το P.B.B. βάσει των όσων είπε ο Monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης.
1ο Στάδιο:
Στο πρώτο στάδιο φέρεται να γίνεται προσπάθεια με την χρήση τεχνολογίας πρόκλησης φυσικών καταστροφών. Με τη χρήση του γνωστού υπέρ-όπλου HAARP που κατέχουν οι αμερικανοί με σκοπό την πρόκληση σεισμών,πλημμύρων,εκρήξεων ηφαιστείων σε διάφορα σημεία του πλανήτη καθώς και την αποκάλυψη στοιχείων (τάφοι,επιγραφές,αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα καταρρίπτουν τις τωρινές θρησκείες. Δηλαδή πως ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ, ότι το κοράνι δεν γράφτηκε από τον Μωάμεθ και πάει λέγοντας… Μερικοί λένε ότι η ανακάλυψη του -και καλά- τάφου του Χριστού από τον James Cameron ανήκει στο πρώτο στάδιο του P.B.B. όπως και το βιβλίο “Κώδικας Ντα Βίντσι”.
Ο Monast επίσης είπε το 1994 ότι το Hollywood θα προκαλέσει με ταινίες την πεποίθηση ότι

«μόνο με μία θρησκεία και μία κυβέρνηση :roll:
μπορούμε να νικήσουμε  :roll:
μία επικείμενη εισβολή εξωγήινων»  :roll:

(βλ.independence day 1996)
projectbluebeamjesushologram
2ο Στάδιο:
Σύμφωνα πάντα με τον Monast, η NASA έχει τοποθετήσει πάνω σε δορυφόρους της που κινούνται γύρω από την γη, μηχανήματα με ειδικές ακτίνες λέιζερ με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων (εικονική πραγματικότητα).
Ο Monast είπε ότι ήδη έχουν προβάλει εικόνες Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό και ίσως εκεί “κολλάνε” οι τόσες μαρτυρίες ανθρώπων για Α.Τ.Ι.Α. που έχουν αλλόκοτη κίνηση,υψηλές ταχύτητες, διαφορετικά σχήματα ή ξαφνικές εξαφανίσεις..Είναι όλα εικόνες ψεύτικες,ολογράμματα! Ακόμα έλεγε πως ο σκοπός των μηχανημάτων αυτών είναι να προβάλουν εικόνες Ιερών προσώπων με σκοπό την αναταραχή..
3ο Στάδιο:

 • Φανταστείτε,έλεγε,να εμφανιστεί πάνω από την Βαγδάτη μία στρατιά αγγέλων καλώντας τους πιστούς μουσουλμάνους να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ!
 • Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα συμβεί…

Παρομοίως θα πράξουν και με τα άλλα κράτη “πατώντας” πάνω στην δύναμη υποβολής που έχουν οι Θρησκείες παγκοσμίως.Τα μικροτσίπ που ακούμε τόσα χρόνια παίζουν και αυτά μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου αφού μέσα από αυτά -με χρήση χαμηλών Hz όπως E.L.F.- όχι μόνο θα βλέπουμε τους διάφορους Θεούς στον ουρανό από τους δορυφόρους, αλλά θα ακούμε και την φωνή τους μέσα στο κεφάλι μας! Καταλαβαίνετε σε μία κοινωνία που το 85%+ πιστεύει σε θρησκείες πόσο μεγάλες θα ήταν οι συνέπειες…
work.4514046.1.flat,550x550,075,f.project-blue-beam-the-test-of-faith
4ο Στάδιο:
Αυτό είναι και το πιο τολμηρό.

 • Ο Monast είπε πως μετά τις “προβολές” και το Θρησκευτικό χάος, θα μεταδοθεί ψευδές μήνυμα εισβολής εξωγήινων ώστε να προκληθεί άκρατος πανικός που θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε. που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών όπλων σε όλο τον πλανήτη!

Όταν γίνει αυτό

 • θα εκπέμψουν νέο σήμα στοχεύοντας τους Χριστιανούς του πλανήτη (φυσικό επόμενο αφού τα 2/3 των ισχυρών χωρών είναι Χριστιανοί) κάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας. Θα νομίζουν ότι σατανικές εισβολές απειλούν τα πιστεύω τους, με απώτερο σκοπό την δημιουργία μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.

Το τελικό χτύπημα

 • θα είναι όταν οι δορυφόροι εξαπολύσουν νέο σήμα σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του πλανήτη κάνοντας τις τηλεοράσεις να προβάλουν εικόνες από αποκρουστικά όντα, φαντάσματα και, κάθε συσκευή που μπορεί θα αναπαράγει ήχους τρομακτικούς και απόκοσμους ώστε να σπρώξουν τα έθνη στην παράκρουση και σε μαζικές αυτοκτονίες και στην τελική επικράτηση της “Νέας Τάξης Πραγμάτων”.

article-1234430-0787DEA4000005DC-908_634x348
Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε το 1994 λίγο πριν πεθάνει κάτω από πέπλο μυστηρίου υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγράμματος.

 • Σήμερα αυτοί που το στηρίζουν λένε ότι είμαστε ακόμα στο πρώτο στάδιο.
 • Φαίνεται όμως να είμαστε στο δεύτερο προς τρίτο βάσει των όσων βλέπουμε και όσων ακούμε πάνω στα τεράστια άλματα της τεχνολογίας.
 • Υπάρχουν αποδείξεις ότι οι αμερικανοί έχουν αναπτύξει τεχνολογίες που κάνουν τον τυφλό να δει,τον κουφό να ακούει και την αποκατάσταση του ασθενούς εφικτή χωρίς την χρήση χειρουργικών εργαλείων η φαρμάκων…

Ο Monast παρέθεσε και στοιχεία όσο αφορά στον έλεγχο του νου του ανθρώπου.
Είπε πως ο δέκτης έχει κατασκευαστεί από την Loral Electro-Optical System, βιομηχανία όπλων στην Καλιφόρνια. Η εν λόγω εταιρία είχε κάνει έρευνες για χάρη του στρατηγού της αμερικανικής αεροπορίας Leonard Perez την δεκαετία του 80′ ο οποίος είχε ζητήσει όπλα που θα μπορούν να “φυτεύουν” μηνύματα στο κεφάλι του εχθρού..
Αυτό είναι εφικτό με ραδιενεργούς παλμούς και πολύ χαμηλές συχνότητες ( ELF, VLF, and LF) όπως προείπαμε. Ο Monast ακόμα ανέφερε μία σειρά από μυστηριώδεις αυτοκτονίες βρετανών επιστημόνων που σχετίζονται άμεσα με το P.B.B. αφού όλοι τους δούλευαν για το αμερικάνικο ναυτικό.
Τα ολογράμματα είναι πλέον ένα ακόμη πείραμα εξόντωσης των πληθυσμών σε εφαρμογή. Ας μην ξεχνάμε το περίεργο φωτεινό σπιράλ που εμφανίστηκε στη Νορβηγία πριν μερικούς μήνες, την συχνότατη θέαση Α.Τ.Ι.Α σε όλες τις χώρες του πλανήτη το τελευταίο διάστημα, θέαση λαμπερών αντικειμένων στον ουρανό και το πιο πρόσφατο φαινόμενο που παρουσιάστηκε σε περιοχή της Βρετανίας, ένας αινιγματικός, πρωτόγνωρος και αδιευκρίνιστης προέλευσης ήχο, που παρέμεινε στην περιοχή επί 2 περίπου ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας, για τον οποίο η πολιτική και πολεμική αεροπορία της περιοχής, διαβεβαίωσε πως δεν είχε σχέση με πτήση αεροσκαφών ή εκτόξευση πυραύλου.
bluebeam11
Αυτά και άλλα πολλά και ακραία θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα.
Για τους αφελείς- που ενώ προειδοποιούνται μέσα από αυτό το κείμενο αλλά παρόλα αυτά πειστούν περί.. Δευτέρας Παρουσίας- ένα έχω να πω:
Ας πρόσεχαν…!!!!!!!!!!
Στους υπόλοιπους εύχομαι…καλή τηλεθέαση και καλή διασκέδαση!
battlela1942

“με 100 δισεκατομμύρια άστρα στον γαλαξία μας μόνο. Τι θα μας έκανε να σκεφθούμε ότι είμαστε ότι είμαστε η μοναδική μορφή ζωής ?” Von Braun

Λοιπόν μπαίνω στον πειρασμό να γράψω δυό λόγια.. σχετικά με το κείμενο. Παρ όλο που αναφέρει πως βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο, η παρατήρηση λέει πως είμαστε ήδη στο τρίτο και συνεχίζουν ακάθεκτοι για την συγκομιδή. Μην με ρωτήσετε “ποιά συγκομιδή?” δεν χρειάζεται πολύ φιλοσοφία ή σκέψη για να αντιληφθεί κάποιος με ΝΟΥ, πως είμαστε βρωτοί.! Το λέει και ο Ευριπίδης στην “Ελένη”

<<Τα δ’αυ Διός βουλεύματ’ άλλα τοίσδε συμβαίνει κακοίς. πόλεμον γαρ εισήνεγκεν Ελλήνων χθονί και Φρύξι δυστήνοισιν, ως όχλου βροτών πλήθους τε κουφίσειε μητέρα χθόνα γνωτόν τε θείη τον κράτιστον Ελλάδος.>>

και η μετάφραση:

Άλλες πάλι σκέψεις ο Δίας έκανε πάνω σ’ αυτά τα κακά που μας είχαν βρει. Άναψε πόλεμο δηλαδή ανάμεσα στη χώρα των Ελλήνων και στους Φρύγες τους κακότυχους για να ξαλαφρώσει από το βάρος του πλήθους των ανθρώπων τη μάνα Γή και να ξεχωρίσει τον πιο κράτιστο της Ελλάδας…”

Το “”βροτών”” φυσικά στην μετάφραση γίνεται γαργάρα. Ο “όχλος βροτών” ? αυτή την ιδέα είχε ο Δίας για τους Έλληνες και τους άλλους ανθρώπους ? Ήθελε να ανακουφίσει την Γη ? Γιατί αυτό μου θυμίζει τα Georgia Guidestones, !! “Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!” και την Νέα Τάξη Πραγμάτων σε μια εποχή χαμένη μέσα στις ομίχλες του χρόνου ?
Αυτό που χρειάζεται είναι να σκεφτείς, πως…
…για να έχει αξία οποιοδήποτε πρόγραμμα επιβολής και ελέγχου, πρέπει να ανήκεις στην μάζα, στον όχλο, στους πολλούς δηλαδή. Γιατί αυτό ακριβώς κάνουν, χρησιμοποιούν την ανθρώπινη μάζα σαν όπλο. Χρειάζεται να το απασφαλίσουν, να το οπλίσουν, να σημαδέψουν και να τραβήξουν την σκανδάλη. Ξέρεις ποιοί είναι ο στόχος? Που σημαδεύουν?
Σημαδεύουν στα όντα που ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ. Αυτούς φοβούνται, αυτούς τρέμουν.
Ψυχή ΔΕΝ έχει ποτέ η μάζα, ο όχλος.
Ψυχή έχει ΜΟΝΟ το ΑΤΟΜΟ.
Το Ακέραιο, Αδιαίρετο ΑΤΟΜΟ, στην κατάσταση του ΕΙΝΑΙ…
Όχι του ΕΓΩ.
Γιατί το ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ… Δεν ελέγχεται, δεν κατευθύνεται, δεν γίνεται όπλο, δεν είναι βροτός. Αρκεί φυσικά να έχει Ενεργοποιηθεί.
Για να ελέγξουν λοιπόν τα ΕΜ-ΨΥΧΑ ΟΝΤΑ έφτιαξαν τις θρησκείες, τις εκκλησίες, τα τζαμιά, τα κοινόβια. Τι τα χρειάζεται η ψυχή αυτά τα καραγκιοζιλίκια? Τίποτε δεν τα χρειάζεται, γιατί ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ο Έμψυχος άνθρωπος. όταν έρχεται εδώ κάτω ή όταν τον φέρνουν ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Από την πηγή αποκόπηκε. Ο ΕΜΨΥΧΟΣ επαναλαμβάνω. ΞΕΡΕΙ απλά ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ. Αυτό που χρειάζεται είναι να ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ.
Να ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ αυτά, που χρόνια και χρόνια τον εκπαιδεύουν να πιστεύει…

 • Σε ανύπαρκτους θεούς ( γι αυτό όλοι οι θεοί είναι παράσιτα), Αν δεν πιστεύεις σε αυτούς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Γι αυτό και οι εκκλησίες σου ζητούν πρώτα απ’ όλα πίστη και υπακοή. !!!
 • Σε προδότες πολιτικούς που τους πληρώνει, να δουλεύουν  για την καταστροφή του…!!!
 • Σε τράπεζες που του δίνουν μερικά τυπωμένα χαρτάκια και του παίρνουν την ΨΥΧΗ του.
 • Σε ομάδες, σε οργανικές πύλες, για να ρουφάνε την τόσο πολύτιμη ΨΥΧΗ του…!!!

ΜΟΝΟ το ΑΤΟΜΟ … είναι έξω από όλα αυτά… Γι αυτό ΔΕΝ μπορούν να το χειριστούν, να το χρησιμοποιήσουν, να το ελέγξουν, σε κανένα σύμπαν. Αυτός είναι και ο ΣΚΟΠΟΣ σου σε αυτή την ζωή.
ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΤΟΜΟ… ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ…!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ… !!!
42

Ο Αμερικανικός “Κατάλογος Εχθρών” για να διατηρείτε αενάως η Κατάσταση Πολέμου και οι προϋπολογισμοί του Πενταγώνου.
Με χρονική σειρά.
1.Σοβιετική Ρωσία
2.Τρομοκράτες
3.Αστεροειδείς
4.Εξωγήινοι

Για να κρατούν τα πρόβατα στο μαντρί!

family_dees

ΠΗΓΗ

Advertisement