ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ “REVELATIONS OF THE MAYANS 2012 AND BEYOND”

Advertisement

Το ντοκιμαντέρ “Revelations of the Mayans 2012 and Beyond” σκοπεύει να αποδείξει ότι ο λαός των Μάγια είχε στενές επαφές με εξωγήινο πολιτισμό, που άφησε αποδείξεις για την ύπαρξή του!
“Το Μεξικό θα δείξει στην δημοσιότητα κώδικες, αρχαία έργα τέχνης και σημαντικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο αρχαίος λαός των Μάγια είχε επαφές με εξωγήινους! Και όλες αυτές οι πληροφορίες θα συμπληρωθούν και από αρχαιολόγους“, τόνισε ο Julia-Levy, γιος του ηθοποιού Raul Julia και παραγωγός του ντοκιμαντέρ.
“Η επαφή των Μάγια με εξωγήινους υποστηρίζεται από μεταφράσεις κωδίκων, τους οποίους η κυβέρνηση κρατούσε μυστικούς σε υπόγειες αποθήκες εδώ και καιρό” δήλωσε ο Μεξικανός υπουργός Τουρισμού της πολιτείας Campeche, Luis Augusto Garcia Rosado.
Σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ είναι ο Juan Carlos Rulfo, που κέρδισε το Βραβείο Humanitas για το “Those Who Remain” το 2009 και το Sundance Grand Jury Prize για το ντοκυμαντέρ “In the Pit” το 2006.
Η κυβέρνηση του Μεξικού επέτρεψε στους παραγωγούς να επισκεφθούν ανεξερεύνητες περιοχές των Μάγιας στο Calakmul και να κινηματογραφήσουν για πρώτη φορά τα ανεξερεύνητα δωμάτια της πυραμίδας. Στην όλη προσπάθεια προστέθηκε και αυτής της κυβέρνησης της Guatemala (με εντολή του προέδρου Álvaro Colom Caballeros), που προσέφερε πρόσβαση σε αρχαία χειροποίητα αντικείμενα και προφητείες που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα.
Το ντοκιμαντέρ “Revelations of the Mayans 2012 and Beyond” ξεκίνησε τα γυρίσματα πρόσφατα και θα είναι έτοιμο τέλη του 2012.

Advertisement