Άνθρωποι από το μακρινό διάστημα – Νόρμαν Μπέργρουν – Ringmakers του Κρόνου

Advertisement

Συνέντευξη με τον Δρ Νόρμαν Μπέργρουν – Συγγραφέα του βιβλίου Ringmakers του Κρόνου.

Το Ringmakers του Κρόνου είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί από όλους με ενδιαφέρον, και αφορά το θέμα της νοημοσύνης εξωγήινων πολιτισμών και το συνολικό φαινόμενο για το θέμα των UFO. Με εκπληκτικές φωτογραφίες που ελήφθησαν από διαστημικό σκάφος της NASA και στοιχεία ότι υπάρχουν γιγαντιαία διαστημικά οχήματα στο χώρο του Κρόνου, και συγκεκριμένα στα δαχτυλίδια του γίγαντα πλανήτη αερίου.

Είναι σχεδόν αδιανόητο ότι ο Δρ Μπέργρουν να μπορούσε να αναλάβει μια τέτοια ιδιωτική λεπτομερή μελέτη της NASA με φωτογραφίες από το Voyager 1 και Voyager 2 από τα δαχτυλίδια του Κρόνου. Έχει ανακαλύψει ακόμα πώς οι δακτύλιοι του γιγάντιου πλανήτη σχηματίζονται από τις εκπομπές που προκύπτουν από γιγαντιαία ηλεκτρομαγνητικά οχήματα (EMV), που ενδεχομένως, να ελέγχονται από μια μορφή νοημοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.