Σενάρια για διαρροές από συνομιλίες της Λέσχης Bilderberg για πολέμους και επιδημίες

Advertisement

Ούτως ή άλλως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι ετήσιες συνεδριάσεις της περιβάλλονται από μυστικοπάθεια και θεωρίες συνωμοσίας.

Το ενδεχόμενο λοιπόν διαρροής συνομιλιών σπέρνει φρενίτιδα ανά τον πλανήτη και ρίχνει νερό στο μύλο της συνωμοσιολογίας ιδίως όταν αυτές οι “συνομιλίες” φέρονται να κάνουν λόγο για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω πολέμων και επιδημιών!

To Disclose tv κάνει λόγο για μια άκρως απόρρητη και αποκλειστική διαρροή, που δημοσιεύθηκε αρχικά από Le Matin Contrarien αλλά έχει πλέον μεταφραστεί από τα γαλλικά.

Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας προφανώς και δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν και να διασταυρωθούν άρα εναπόκειται στην κρίση του καθενός αν θα τα πιστέψει ή θα τα απορρίψει.

Πάντως μια από τις φράσεις που φέρεται να ειπώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ ήταν η εξής:

«Όλοι έχουμε μια οξεία συνείδηση ​​του γεγονότος ότι ο πλανήτης μας και το περιβάλλον δεν μπορεί να υποστηρίξει, προφανώς, την αιώνια ζωή των δεκάδων δισεκατομμυρίων ανθρώπων που θα καταναλώνουν κατά τον ίδιο τρόπο όπως και σήμερα».

Άλλα πάλι δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τοποθετήσεις στη συνεδρίαση της Λέσχης που μιλούν για την “Αναγκαιότητα του υπερανθρώπου” και που ισχυρίζονται πως ήρθε η ώρα για τον «βιονικό άνθρωπο” . Φέρονται μάλιστα να επικαλούνται ως εργαλεία προς αυτήν την κατεύθυνση τα επιτεύγματα της Νανοτεχνολογίας και την ανάλυση του ανθρώπινου γονιδιώματος. “Έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για να κατανοήσουμε τον μηχανισμό της κυτταρικής γήρανσης. Η αλληλουχία των βλαστικών κυττάρων μπορεί να γίνει κάτω από τον έλεγχο μας” ισχυρίζονται τα δημοσιεύματα αυτά πως ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Ιδιαίτερη ανησυχία πάντως προκαλούν όσα υποτίθεται πως συζητήθηκαν για τη χρήση της μαζικής κατανάλωσης και τους ανεπαρκείς πόρους.

Με τρία όπλα, τα οποία είναι η οικονομική κατάρρευση, ο εμφύλιος πόλεμος και οι μαζικές επιδημίες θα μπορέσουμε να μειώσουμε τον αριθμό του παγκόσμιου πληθυσμού” αναφέρουν τα δημοσιεύματα πως ακούστηκε στη συνεδρίαση.

Συνάμα γίνεται λόγος και για εσωτερικές συγκρούσεις εντός πολλών κρατών όπως μαύροι ενάντια στους λευκούς στις ΗΠΑ, μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών στην Ευρώπη.

Τέλος τα δημοσιεύματα αυτά ισχυρίζονται πως ειπώθηκε ότι πλέον “το σύνορο ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς ανθρώπους δεν είναι τα πολλά χρήματα ή τα λιγότερα χρήματα, αλλά το κατά πόσο θα έχουν πρόσβαση στους αναγκαίους πόρους”.

Advertisement