Συγκλονιστικό: Αγόρι θυμάται προηγούμενη ζωή του σαν γυναίκα! [Βίντεο]

Advertisement

Ένα πεντάχρονο αγοράκι από το Οχάιο ισχυρίζεται ότι έχει αναμνήσεις προηγούμενης ζωής ως 30 άχρονης γυναίκας που σκοτώθηκε σε πυρκαγιά!

Από την ηλικία των δύο χρονών, ο Λουκάς Ρουέλμαν (Luke Ruehlman) από το Σινσινάτι του Οχάιο έχει δώσει ισχυρές ενδείξεις ότι θυμάται την προηγούμενη ζωή του ως μια νεαρή μαύρη γυναίκα από το Σικάγο με το όνομα Πάμελα (Pamela) η οποία έχασε την ζωή αφού πήδηξε από το παράθυρο ενός φλεγομένου κτιρίου.

Σύμφωνα με τους γονείς του κάνει συχνά αναφορές για αυτή τη γυναίκα λέγοντας για όπως «όταν ήμουν κορίτσι, είχα μαύρα μαλλιά» ή «Συνήθιζα να έχω σκουλαρίκια, όπως όταν ήμουν κορίτσι.»

Ο Λουκάς ισχυρίζεται ακόμη ότι θυμάται τη στιγμή που «έληξε» η προηγούμενη ζωή του και την διαδικασία της μετενσάρκωσης στην οποία τον «έσπρωξε πίσω και προς τα κάτω» στη Γη σαν ένα νεογέννητο μωρό.

Το απίστευτο είναι, ότι η έρευνα αποκάλυψε ότι μια γυναίκα που ονομάζεται Πάμελα Ρόμπινσον (Pamela Robinson) και η οποία έζησε στο Σικάγο είχε πράγματι πεθάνει μετά από μια πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Paxton πίσω στο 1993, ακριβώς όπως ο Λουκάς το είχε περιγράψει.

Η περίπτωση του αγοριού ερευνήθηκε ως μέρος ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το φάντασμα Μέσα στο παιδί μου», στην οποία η ομάδα ερεύνης έδειξαν στο παιδί μια συλλογή εικόνων γυναικών που ήταν κοντά ηλικιακά με την Πάμελα, με την ίδια την Πάμ ανάμεσα τους.

Προς έκπληξη όλων το αγόρι βρήκε με επιτυχία τη σωστή φωτογραφία!

Πηγή: Mystery planet

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement