Στοιχεία ότι υπήρχαν οι χαμένοι πολιτισμοί της Ατλαντίδας και Mu [Βίντεο]

Advertisement

Ο αριθμός των ανακαλύψεων που έγιναν σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι αυτοκρατορίες, όπως η Ατλαντίδα, Λεμουρία, και Mu υπήρχαν πραγματικά στον πλανήτη μας κατά το μακρινό παρελθόν.

Πολλοί ερευνητές σε όλο τον κόσμο δέχονται την ιδέα ότι υπάρχουν πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί που έχουν διατηρήσει ένα αποτύπωμα μίας προηγμένης πνευματικής και τεχνολογικής γνώσης.

Με κάθε ανακάλυψη που κάνουν, οι επιστήμονες αρχίζουν να κατανοούν ότι η ιστορία, όπως την έχουμε διδαχθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι ελλιπής. Κάθε νέο εύρημα μας σπρώχνει προς την αποδοχή ότι τα μεγάλα αρχαία βασίλεια χάνονται σήμερα στην άμμο του χρόνου. Υπήρχαν πολύ πριν από τον τρέχον πολιτισμό μας σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Σήμερα, όταν μιλάμε για την Ατλαντίδα, Λεμουρία, Mu, και άλλους αρχαίους πολιτισμούς του κόσμου μας έρχεται αμέσως στο μυαλό η μυθολογία. Ωστόσο, ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχουν μια σειρά από αρχαίες γραφές σε ολόκληρο τον πλανήτη, μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών που παραπέμπουν σε αρχαίες αυτοκρατορίες που έχουν χαθεί περιγράφοντας μεγάλα κατακλυσμικά γεγονότα που τους εξαφάνισαν από την επιφάνεια του πλανήτη.

Οι μνήμες αυτών των μεγάλων πολιτισμών είναι μόνο εν μέρει αποδεκτές από τους ερευνητές σήμερα.

Δυστυχώς, αυτές οι πληροφορίες δεν διατίθενται σήμερα στο ευρύ κοινό και είναι ανύπαρκτες. Ωστόσο, τις έχουμε ανάγκη. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι πριν από την ύπαρξη της σύγχρονης κοινωνίας και των σύγχρονων πολιτισμών, προηγήθηκαν άλλοι μεγάλοι πολιτισμοί.

Από τους αρχαιολόγους αυτή η ιδέα έχει απορριφθεί κατηγορηματικά και προσπαθούν να τα περάσουν ως θεωρίες, απλή φαντασία, ή μυθολογία και φαντασία αμόρφωτων ανθρώπων. Υπάρχουν όμως σαφείς ενδείξεις ότι ακόμη και πριν από τους αρχαίους Αζτέκους, Ίνκας, Μάγιας, Μεσοποταμία, υπήρχαν και άλλοι πολιτισμοί οι οποίοι αφανίστηκαν από ένα μεγάλο κατακλυσμικό γεγονός που συνέβη δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν.

Είναι ενδιαφέρον, ότι αρχαία κείμενα μιλούν από καιρό για χαμένους πολιτισμούς, όπως του Πλάτωνα για την Ατλαντίδα.

Πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν σήμερα ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ένας τεράστιος μετεωρίτης που έπεσε στη Γη περίπου πριν από 13.000 χρόνια, προκάλεσε την ταχεία τήξη των πάγων του πλανήτη, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο κατακλυσμό που αφάνισε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς που είχαν δημιουργηθεί.

Η Eridu Genesis, (Η αρχαιότερη καταγραφή των Σουμερίων μύθος της δημιουργίας, ονομάζεται Eridu Genesis) η οποία πιστεύεται ότι έχει γραφτεί γύρω στο 2.300 π.Χ., περιγράφει τον κατακλυσμό.

Η Eridu Genesis είναι η ιστορία όπου ο Utnapishtim (Utnapishtim, ή ουτναπιστίμ, είναι ένας χαρακτήρας στο έπος του Γκιλγκαμές, που είναι επιφορτισμένος με την Enki (Εα) για να εγκαταλείψει τα εγκόσμια υπάρχοντά του και να δημιουργήσει ένα γιγαντιαίο πλοίο να ονομάζεται Ο συντηρητής της Ζωής)  έλαβε εντολή από τους θεούς για να οικοδομήση ένα μεγάλο σκάφος και να συγκεντρώνει μέσα «το σπόρο της ζωής.»

Κάθε νέο εύρημα μας σπρώχνει προς την αποδοχή ότι η μεγάλη αρχαία βασίλεια χάνονται σήμερα στην άμμο του χρόνου.

Κάθε νέο εύρημα μας σπρώχνει προς την αποδοχή ότι η μεγάλη αρχαία βασίλεια χάνονται σήμερα στην άμμο του χρόνου.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement