Το τέταρτο σενάριο

Advertisement

Ο Ιησουίτης Πάπας Φράνσις παίρνει το τιμόνι στο Βατικανό, και ως Εκκλησία ετοιμάζονται για την άφιξη των UFO. Η Καθολική Εκκλησία γενικά ετοιμάζει όχι μόνο τον νέο Πάπα Φράνσις, αλλά και υποδοχή για τα UFO από το διάστημα.

Το τέταρτο σενάριο που έδωσε ο Σαμαέλ στον Βελιάλ, και έφερε στο προσκήνιο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, αυτή την στιγμή συνυπάρχει ως εναλλακτική λύση. Θέλω να επισημάνω επίσης, ότι έχει γίνει εδω και χρόνια η κατάλληλη προετοιμασία των Γκοίμ με το σχέδιο «Κυανή Βίβλος» ότι όντα με μεγάλη τεχνολογία ερχότανε ανέκαθεν στη Γή και συνεχίζουν να έρχονται και μας παρακολουθούν.

Στο τέλος του άρθρου θα διαβάσετε την προφητεία του Ιεζεκιήλ που πολλοί επιστήμονες την παρουσιάζουν σαν περιγραφή της άφιξης ενός εξωγήινου διαστημοπλοίου.

Αρχικά θα δούμε την αποκρυπτογράφηση του Παπικού οικόσημου:

1) ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ «ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΠΕΛΟΥ» … Εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο του «ιπτάμενου καπέλου» με τα σχοινιά φιδιών όπως οι αιγύπτιοι και οι Σουμέριοι ισχυρίζονται ότι οι κοσμικοί τους επισκέπτες στους δίσκους τους που πετούν είχαν σχοινιά φιδιών .. . να εξετάσουμε προσεκτικά το πρόσωπο που ορίζεται ως Χερουβείμ … να εξετάσουμε επίσης την προέλευση των παρόμοιων συμβόλων του ιπτάμενου καπέλου ….

2) ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ «ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΠΕΛΟΥ» … Προέρχεται από παλαιότερη μορφή εδώ σε ένα παλιό μωσαϊκό της εκκλησίας και απεικονίζεται όπως είπαμε στο Βαπτιστήριο του San Giovanni in Fonte στη Νάπολη … αύτο και μόνο εξηγεί γιατί οι πάπες έχουν επιλέξει το σχήμα του ιπτάμενου καπέλου ως σύμβολο που έχει ένα κοσμικό φίδι που συνδέεται ως σχοινιά φιδιών που το χερουβείμ οδηγά …

Ο συναδέλφος επίσης του Ιησουίτη Φραγκίσκου της Αργεντινής. Ο José Gabriel Funes (γεννημένος στις 31 Ιαν 1963 στην Κόρδοβα ), είναι ένας Αργεντινός Ιησουίτης ιερέας και αστρονόμος , είναι ο σημερινός διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Βατικανού.

Σε συνέντευξή του το Μάη του 2008, δήλωσε ότι η πιθανή ύπαρξη ευφυών εξωγήινων δεν έρχεται σε αντίθεση με τη διδασκαλία της εκκλησίας, και ότι αν απέκλειε την ύπαρξη εξωγήινων θα ήταν σαν «να θέτει όρια» στη δημιουργική ελευθερία του Θεού. Έχει σκεφτεί ότι μια τέτοια εξωγήινης μορφή ζωής θα μπορούσε ακόμη να είναι και «απαλλαγμένη από την αρχική αμαρτία…και σε πλήρη φιλία με τον δημιουργό τους.» οι δηλώσεις του Funes »έχουν σαφώς παρόμοια σημεία με αυτά που είπε ο Ρωμαιοκαθολικός Θεολόγος του Βατικανού Corrado Balducci.

Το Βατικανό πιστεύει στους εξωγήινους με ψυχές και είναι πρόθυμοι να τους μετατρέψουν στο χριστιανισμό.
Ο Guy Consolmagno, ο οποίος είναι ένας από τους αστρονόμους του Πάπα, είχε πεί σε μια ομιλία στο Βρετανικό Φεστιβάλ Επιστήμης στο Μπέρμιγχαμ ότι ο καθορισμός της ψυχής ήταν να έχει νοημοσύνη, ελεύθερη βούληση, ελευθερία να αγαπήσει και ελευθερία να λαμβάνει αποφάσεις. «Κάθε οντότητα – δεν έχει σημασία το πόσο πολλά πλοκάμια έχει – έχει μια ψυχή.» Θα μπορούσε να βαπτίσει ένα εξωγήινο; «Μόνο αν ζητηθεί.»

Η παρακάτω εικόνα που βλέπετε Βρίσκεται στο Βαπτιστήριο του San Giovanni in Fonte στη Νάπολη το βασικό σύμβολο τρύπα επίσης αντιπροσωπεύει τον ήλιο με την ακτίνα του φωτός και προσαρμόζεται για το χέρι του Θεού ή το σύμβολο του οίκου του Θεού.

Ο Προφήτης Ιεζεκιήλ είδε ένα όραμα, και όπως τουλάχιστον διαβάζουμε στο ομώνυμο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης ερμήνευσε αυτό το θέαμα ως «παρουσίαση της δόξας του Θεού», Μερικοί όμως ένθερμοι υποστηρικτές των UFO το θεωρούν σαν περιγραφή της άφιξης ενός εξωγήινου διαστημοπλοίου.

Είναι σοβαρά όλα αυτά, που ακούγονται ή γράφονται για τον Ιεζεκιήλ;

Όραμα του προφήτη για τη δόξα του Θεού

(Νεοελληνική απόδοση της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας):

1-3 Την πέμπτη μέρα του τέταρτου μήνα του τριακοστού έτους της ηλικίας μου, εγώ ο Ιεζεκιήλ, γιος του ιερέα Βουζί, βρισκόμουν ανάμεσα στους αιχμαλώτους, κοντά στον ποταμό Χεβάρ. Εκείνη την ημέρα ανοίχτηκαν οι ουρανοί και είδα οράματα που μου τα φανέρωσε ο Θεός. Αυτό συνέβη τον πέμπτο χρόνο μετά που είχε αιχμαλωτιστεί ο βασιλιάς Ιωαχίν. Εκεί, στη Βαβυλώνα, στον ποταμό Χεβάρ, ο Κύριος μου μίλησε για πρώτη φορά και ένιωσα τη δύναμη του πάνω μου.

4 Καθώς παρατηρούσα, είδα να ‘ρχεται από το βορρά μια ανεμοθύελλα, που έφερνε ένα μεγάλο σύννεφο. Το σύννεφο έβγαζε από μέσα του φωτιά και έλαμπε ολόγυρα, ενώ στο κέντρο του κάτι ακτινοβολούσε σαν το μέταλλο που βγαίνει από τη φωτιά.

5 Μέσα από τη φωτιά διέκρινα τέσσερα όντα που έμοιαζαν με άνθρωπο.

6 Το καθένα τους είχε τέσσερα πρόσωπα και τέσσερα φτερά.

7 Τα πόδια τους ήταν ίσια, ενώ τα πέλματά τους έμοιαζαν με του μοσχαριού και σπινθηροβολούσαν σαν γυαλιστερός χαλκός.

8 Εκτός από τα τέσσερα πρόσωπα και τα τέσσερα φτερά, καθένα από τα όντα αυτά είχε τέσσερα ανθρώπινα χέρια, ένα χέρι κάτω από κάθε φτερό.

9 Τα ανοιγμένα φτερά τους συναντούσαν το ένα το άλλο στις άκρες καθώς κινούνταν δεν άλλαζαν κατεύθυνση· βάδιζαν κατευθείαν μπροστά, εκεί που κοίταζε το κάθε πρόσωπο.

10 Όσο για την όψη του προσώπου τους, το κάθε ον είχε από μπροστά τη μορφή ανθρώπου, δεξιά τη μορφή λιονταριού, αριστερά τη μορφή βοδιού και πίσω τη μορφή αετού.

11 Αυτά ήταν τα πρόσωπα τους. Τα δύο από τα φτερά του καθενός ήταν ανοιγμένα προς τα πάνω και άγγιζαν τα φτερά του άλλου, ενώ τα άλλα δύο φτερά σκέπαζαν το σώμα τους.

12 Το κάθε ον βάδιζε κατευθείαν μπροστά, εκεί που κοίταζε το κάθε πρόσωπο του, όπου τα πήγαινε το Πνεύμα. Βάδιζαν χωρίς να γυρίζουν τα σώματά τους. Ανάμεσά τους διακρινόταν μια λάμψη σαν από αναμμένα κάρβουνα, σαν λάμψη από δαδιά που πηγαινοέρχονταν. Η φωτιά ήταν εκτυφλωτική κι από μέσα της πετιούνταν αστραπές. 14 Τα όντα πηγαινοέρχονταν κι έτρεχαν σαν αστραπή.

15 Καθώς παρατηρούσα τα όντα, είδα ότι πάνω στο έδαφος υπήρχε ένας τροχός κοντά τους, ένας τροχός για κάθε ον με τις τέσσερις μορφές.

16 Οι τέσσερις τροχοί είχαν το χρώμα του τοπαζιού. Όλοι τους είχαν το ίδιο σχήμα και ήταν έτσι κατασκευασμένοι, ώστε ο ένας τροχός φαινόταν να έχει έναν δεύτερο τροχό μέσα του σταυρωτά.

17 Έτσι οι τροχοί είχαν τη δυνατότητα να κινούνται σταθερά και προς τις τέσσερις κατευθύνσεις.

18 Οι τροχοί ήταν πολύ μεγάλοι έφταναν σε τρομαχτικό ύψος και η περιφέρειά τους ήταν γεμάτη μάτια σπινθηροβόλα.

19 Όταν τα όντα προχωρούσαν, προχωρούσαν μαζί τους κι οι τροχοί κι όταν σηκώνονταν τα όντα από τη γη, σηκώνονταν κι εκείνοι.

20-21 Όπου το Πνεύμα πήγαινε τα όντα, μετατοπίζονταν μαζί τους κι οι τροχοί. Όταν αυτά βαδίζανε μετακινούνταν και οι τροχοί όταν αυτά σταματούσαν, σταματούσαν κι εκείνοι· κι όταν αυτά υψώνονταν από τη γη, υψώνονταν μαζί μ’ αυτά και οι τροχοί· γιατί το ίδιο Πνεύμα κατεύθυνε τα όντα και τους τροχούς.

22 Πάνω από τα κεφάλια των όντων είδα κάτι που έμοιαζε με κρυστάλλινο, λαμπερό θόλο.

23 Κάτω απ’ το θόλο στέκονταν τα όντα με απλωμένα τα φτερά τους· καθένα άπλωνε δύο φτερά και άγγιζε τα φτερά του άλλου όντος, ενώ με τα άλλα δύο φτερά σκέπαζε το σώμα του.

24 Όταν προχωρούσαν, άκουγα τον ήχο των φτερών τους: ήταν σαν μια μεγάλη θάλασσα που βρυχιέται, σαν τη φωνή του Παντοδύναμου· ήταν ένας ορυμαγδός σαν βουή από πολεμικό στρατόπεδο. Όταν στέκονταν, δίπλωναν τα φτερά τους.

25Αλλά και τότε ακουγόταν ακόμα ένας ήχος που ερχόταν από το θόλο, πάνω απ’ τα κεφάλια τους.

26 Κι εκεί, πάνω από το θόλο, υπήρχε κάτι που έμοιαζε με τεράστιο ζαφείρι σε σχήμα θρόνου. Και πάνω στο θρόνο είδα να κάθεται κάποιος που έμοιαζε με άνθρωπο.

27 Έπειτα είδα, από τη μέση του και πάνω κάτι που έλαμπε σαν χρυσάφι κι από τη μέση του και κάτω είδα κάτι σαν φωτιά, που ολόγυρα του έβγαζε λάμψη.

28 Έμοιαζε με το ουράνιο τόξο που εμφανίζεται στα σύννεφα μετά τη βροχή· τέτοια ήταν η λάμψη αυτή, σαν το α­παύγασμα της δόξας του Κυρίου. (atheatignosi)

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement