Τι θα πρέπει να περιμένουμε όταν θα συναντηθούμε με Εξωγήινους.

Advertisement

UFO, Εξωγήινοι: Το Hollywood και οι αλλοδαποί έχουν μια μακρά ιστορία! Τι θα πρέπει να περιμένουμε όταν θα συναντηθούμε με Εξωγήινους.

Όταν οι Εξωγήινοι έρθουν θα είναι κάτι σαν απεικόνιση του Χόλιγουντ.
Από την πλευρά του Χόλιγουντ η ιστορία της ιστορίας της ανθρωπότητας με “εξωγήινους” δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Είδη είναι αποδεκατισμένη,  με αυτόχθονες πληθυσμούς σκλαβωμένη,  και η ισχυρή δύναμη τους θα τους είναι σχετικά αδύναμη: δεν θα είναι μια όμορφη θέα, ως επί το πλείστον.

Το Hollywood μας παρέχει ψυχαγωγία και με τον τύπο που πουλάει δεν θα είναι ότι οι αλλοδαποί θα έχουν μια ειρηνική ημερήσια διάταξη. Τον τελευταίο καιρό κάποιοι άνθρωποι, και κυρίως ο Στίβεν Χόκινγκ έχουν πει ότι δεν πρέπει να εφιστούμε την προσοχή στους εαυτούς μας, διότι το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι η απώλεια των πόρων μας, τον πλανήτη μας και η ελευθερία μας.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να είμαστε σίγουροι, και αν οι αλλοδαποί θέλησαν να αποκαλύψουν τον εαυτό τους δεν χρειάζεται την άδεια μας για να το πράξουν, αν οι αλλοδαποί είναι σε θέση με την τεχνολογία που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι κατέχουν τότε θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει τη γη εδώ και πολύ καιρό . Το σημείο που πρέπει να κρατήσει μόνο το Χόλιγουντ σε μια προοπτική, για να έχουν μια ατζέντα για την πώληση εισιτηρίων,και να κάνουν χρήματα διασκεδάζοντας τις μάζες. Το μεγαλύτερο μέρος το κάνουν αρκετά καλά, αλλά η έλλειψη δημιουργικότητας για το θέμα αυτό είναι μερικές φορές εντυπωσιακή. Δείτε το για αυτό που είναι!

Ακόμη και με όλες τις πολιτιστικές αντιλήψεις, που έχουμε μεγαλώσει με τα χρόνια για τους εξωγήινους και το τι αντιπροσωπεύουν για μας, είναι απίθανο ότι οι προσπάθειες μας να αντιληφθούν την έννοια των άλλων ειδών που είναι πιθανόν να είναι αντανακλαστικό του τι πραγματικά θα συμβεί, όταν τελικά τα διαστημόπλοια έρχονται για μας πολύ συχνά η φαντασία μας επιβάλλει ανθρώπινες απόψεις σχετικά με τα ξένα είδη.Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι οι πρώτες επαφές μας με τους εξωγήινους μπορεί να μην είναι μια αντιπαράθεση με εντελώς νέους τρόπους σκέψης, και των ξένων οι συνειδήσεις μπορεί να μην είναι απόλυτα κατανοητές από την ανθρωπότητα.

Είναι το Hollywood μέρος της αυξανόμενης υποψίας ότι θα υπάρξει μια ψεύτικη εκδήλωση σημαίας να θέσουν τα όπλα τους στο διάστημα, που είναι ένα θέμα για μία άλλη θέση!

Advertisement