Δύο UFO ακολουθούν τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Βίντεο

Advertisement

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι το απόλυτο και δημοφιλέστερο σημείο για ΑΤΙΑ στο διάστημα είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS). Φαίνεται λοιπόν ότι ο ΔΔΣ έχει προσελκύσει την προσοχή σε πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα για εμάς.

Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις όπου τα μέλη του πληρώματος του διαστημικού σταθμού έχουν γίνει μάρτυρες σε θεάσεις UFO που κόβουν την ανάσα, και καταγράφονται από τις κάμερες της NASA και της ESA.

Είναι ο ΔΔΣ ένας μαγνήτης για το UFO; Μήπως η NASA και οι κυβερνήσεις κάνουν εκεί μυστικές έρευνες για εξωγήινη τεχνολογία;

Ο ΔΔΣ λειτουργεί ως ένα ερευνητικό εργαστήριο μικροβαρύτητας και του περιβάλλοντος χώρου, στον οποίο τα μέλη του πληρώματος διεξάγουν μυστικά πειραμάτα για την ανθρώπινη βιολογία και «ίσως» για εξωγήινες τεχνολογίες. Ο σταθμός είναι κατάλληλος για τον έλεγχο των συστημάτων διαστημικών σκαφών και του εξοπλισμού τους που απαιτείται για τις αποστολές στη Σελήνη, τον Άρη και για πιο βαθιές αποστολές στο μέλλον για το διαστημικό χώρο.

Υπάρχουν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία, όχι μόνο για τις εμφανίσεις UFO, αλλά και στη χρήση εξωγήινης τεχνολογίας μεταξύ των κυβερνήσεων από οποιοδήποτε άλλη «συνωμοσία» στην ιστορία μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε δύο μεγάλα άγνωστα αντικείμενα, που εθεάθησαν και φαίνεται να ακολουθούν τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS την 1η Ιανουαρίου του 2013.

Απίστευτο UFO κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Βίντεο

Advertisement

Πλάνα που προφανώς καταγραφεί ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός ζωντανά, φαίνεται να δείχνουν ένα UFO να πάλλεται και να αναβοσβήνει πολύ κοντά του. Φαίνεται να είναι πραγματικό, αλλά όπως πάντα, εσείς αποφασίζετε.

Advertisement