Μυστήριο με UFO ή πυραύλους πάνω από το Ασγκαμπάτ στο Τουρκμενιστάν (VIDEO)

Advertisement

Ένα μυστήριο με UFO ή πύραυλους που πετούν πιάστηκε σε βίντεο πάνω από το Ασγκαμπάτ στο Τουρκμενιστάν στις 6 Οκτωβρίου του 2012.Η Ashgabat είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Τουρκμενιστάν, μια χώρα στην Κεντρική Ασία.
Έχει πληθυσμό περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωπους και βρίσκεται ανάμεσα στην έρημο Καρά Κουμ και την οροσειρά των βουνών kopet Dag. Η κινηματογράφηση έγινε από τον Mukam Yazmedov.Δείτε το video και αποφασίστε για τον εαυτό σας

Στόλος UFO πάνω από το Μπρούκλιν (VIDEO)

Advertisement

Μερικά πραγματικά παράξενα φώτα εμφανίστηκαν πάνω από το Μπρούκλιν,στη Νέα Υόρκη της 26/8/2012 και ώρα περίπου 23:00. Συνολικά υπήρχαν 30-40 από αυτά τα λαμπερά orbs που έμοιαζαν να πετούν σε σχηματισμό τρίγωνου. Μας μάγεψε όπως και πολλές άλλες ομάδες ανθρώπων που είδαν επίσης τα φώτα από τη γωνία της Vanderbilt και Dekalb Aves. Ήταν σαφές ότι δεν ήταν αεροσκάφη ή ελικόπτερα και ήταν σε πάρα πολύ τέλειο σχηματισμό για να είναι κινέζικα φανάρια. Μετά από μερικά λεπτά εξαφανίστηκαν όλα και δεν επανεμφανίζονται.

UFO αιωρείται στον ουρανό για σχεδόν μία ώρα (VIDEO)

Advertisement

Ένας πολύ περίεργος τύπος σκάφους γυρίστηκε στο Clent Hill, Αγγλία στις 29 Ιουλίου του 2012. Δεν μοιάζει με ένα κανένα συμβατικό σκάφος ή κάποιο από τα γνωστά UFO που μας απασχολούν. Το σκάφος κινήθηκε στον ουρανό για περίπου μια ώρα πριν πετάξει μακριά.
Disclosure

UFO καταγράφεται ζωντανά από την κάμερα του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού (VIDEO)

Advertisement

 Το αντικείμενο αυτό καταγράφεται ζωντανά από την κάμερα του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού στις 26 Ιουνίου του 2012 και φαίνεται να ασταθείς και πολύ περίεργο. Ποιες είναι οι πιθανότητες να μπορούσε να είναι κάποιο είδος από διαστημικά σκουπίδια;Θα έλεγα μηδενικές πιθανότητες, δεδομένου ότι θα προκαλούσε μια σημαντική προειδοποίηση στο ΔΔΣ επί του σκάφους σε περίπτωση σύγκρουσης μαζί του. Φυσικά θα μπορούσα να κάνω και λάθος.

Στόλος από UFO πάνω από την Ιαπωνία (VIDEO)

Advertisement

Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για αυτό το video είναι ότι τραβήχτηκε στην Ιαπωνία 31 Μαΐου του 2012,δεν γνωρίζουμε ούτε την πόλη ούτε και την ακριβή ώρα της θέασης.

Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

Ανώνυμους: παραθέτουν πληροφορίες για UFO και εξωγήινους (VIDEO)

Advertisement

 Είδα αυτό το video τις προάλλες και ήμουν με την απόφαση αν πρέπει να το δημοσιεύσω. Πολλές ειδήσεις στο διαδίκτυο είναι σκηνοθετημένες, πλαστές και κλίνουν προς τη μία κατεύθυνση ή την άλλη. Μερικά απλά λόγια εκεί έξω είναι για να δώσουν σε ένα πρόσωπο δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας. Το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι οι Ανώνυμους είναι μια πραγματική ομάδα από οργανωμένους χάκερ, που είχαν και έχουν κάποια επιτυχία σε θέματα διακυβέρνησης και πληροφόρησης. Είναι αυτό το video πραγματικό; μπορούμε μόνο να περιμένουμε και να δούμε.

Συλλογή με τις ποιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις UFO !! (VIDEO)

Advertisement

Μια συλλογή με καταγραφές Αγνώστων Αντικειμένων ανά τον κόσμο παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο. Από την δεκαετία του ’90 ως την χρονιά που μας πέρασε, απολαύστε και προβληματιστείτε με τις πιο ενδιαφέρουσες καταγραφές UFO !!!

ΠΗΓΗ

UFO πάνω από την Ιντιάνα ΗΠΑ (VIDEO)

Advertisement

UFO θεάσεις – Αυτό το παράξενο αντικείμενο έχει καταγραφεί στις ΗΠΑ Ιντιάνα το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012.

Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

UFO αναστατώνει την αστυνομία του Μεξικό (VIDEO)

Advertisement

«Ένα UFO με λευκά , μπλε και κίτρινα φώτα αναβοσβήνει «- Η πρώτη έκθεση έγινε δεκτή στην περιοχή του αεροδρομίου, και [το αντικείμενο] ακόμα θεωρείται από τους φορείς ότι οι κάμερες ασφαλείας εμφανίζονται να το έχουν καταγραψεί. Η παρατήρηση προκάλεσε την κινητοποίηση των υπαλλήλων της αστυνομίας. του Martin Ruelas, επόπτη του δυτικού τομέα, που ήταν σε θέση να το δεί με τα μάτια του, αλλά ήταν πάρα πολύ γρήγορα και ήταν αδύνατο να ακολουθήσει.
Το αγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) προκάλεσε μια έντονη κινητοποίηση από τα στοιχεία της Δημόσιας Ασφάλειας των Δυνάμεων της πόλης Mexicali, που προκύπτουν από εκθέσεις πολίτη  σχετικά με την παρουσία του για μιά παράξενη συσκευή στον αέρα.
Ο Alejandro Monreal Νοριέγκα, γενικός διοικητής των περιπολιών στην Dirección de Seguridad Pública  (DSPM) ανέφερε ότι η πρώτη είδηση ​​ήταν από τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή του αεροδρομίου.
Ακόμα και οι φορείς , αρμόδιοι για τις κάμερες ασφαλείας , είδαν το αντικείμενο στα συστήματά τους και φαίνεται να το έχουν καταγράψει. Επιπλέον, εκατοντάδες τηλεφωνήματα, δέχτηκαν σήμερα, για την αναφορά παρουσία του αντικειμένου.
Έχουν δει γύρω από το αεροδρόμιο UFO και στη συνέχεια πετούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το φυλάκιο ,μετά πολίτες ανέφεραν ότι είδαν UFO πάνω από το Maran Industrial Park, και στη συνέχεια στην περιοχή της Rivera Campestre .
Ο Martin Ruelas, επόπτης της δυτικής περιοχής του DSPM , το είδε και δήλωσε ότι ήταν ένα αρκετά μεγάλο άσπρο και στρογγυλό το αντικείμενο με ορατό μπλε και κίτρινο φως που αναβοσβήνει. Πρόσθεσε ακόμα ότι το αντικείμενο δεν ήταν ψηλά στον ουρανό και μετακινήται προς τα επάνω, κάτω και πλαγίως σε πολύ υψηλές ταχύτητες, εξαφανίστικε από τα μάτια μας νότια από την κοιλάδα του Mexicali.
Ο Υποδιοικητής Medina, από τη νότια περιοχή της κοιλάδας, είδε επίσης και είπε ότι ήταν πάρα πολύ γρήγορο και είναι αδύνατο να το ακολουθήσει κάποιος, καθώς άλλαξε ξαφνικά κατεύθυνση.
Ο Monreal Νοριέγκα δήλωσε ότι διαβουλεύσεις έγιναν με τις αρχές του αεροδρομίου και την SEDENA, καθώς και με ομόλογους τους των ΗΠΑ, και περίμεναν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους.Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

UFO πάνω από Πεκίνο, Κίνα (VIDEO)

Advertisement

Αυτό είναι το δεύτερο UFO που αποτυπώνεται σε μια ταινία του Li Xiu Ying σε λιγότερο από μία εβδομάδα, πριν  συνέλαβε ένα UFO κατά την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου του 2012. Ο Li Xiu Ying αγωνίστηκε να επικεντρωθεί στο αντικείμενο όσο καλύτερα μπορούσε, αλλά είχε  πάρα πολύ νέφος και τα παράθυρα ήταν αηδιαστικά βρώμικα. 
 Δηλώνει ότι ήταν πολύ αφωσιωμένος σε αυτή τη δεύτερη παρατήρηση.  
Δηλώνει ότι υπήρχαν δύο αντικείμενα που πλανάται πάνω από την πόλη και που ήταν σε στρογγυλό σχήμα. Το ένα ήταν μικρότερο από το άλλο.Τα αντικείμενα εξαφανίστηκαν τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκαν.
Δείτε το video:

Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Πολλές είναι αλήθεια. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

UFO πάνω από την Αδελαΐδα στην Αυστραλία (VIDEO)

Advertisement

Τελευταίες UFO κατοπτεύσεις – Άγνωστα φώτα παρατηρήθηκαν στο νυχτερινό ουρανό πάνω από την Αδελαΐδα στην Αυστραλία  την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011.
Έκθεση Μάρτυρας: Εμφανίστηκε πορτοκαλί / κόκκινο στην αρχή, αλλά μόλις πέρασε το φεγγάρι πήγε σε ένα φωτεινό χρώμα (χρώμα μόνο ορατό με το μάτι). Αυτή είναι η παρατήρηση μου από την κίνηση. 
 Γυρισμένο – Αδελαΐδα, Αυστραλία

Δείτε το video:

UFO καταγράφεται πάνω από το Σάο Πάολο, Βραζιλία (VIDEO)

Advertisement

Τελευταίες UFO κατοπτεύσεις – Στο βίντεο αυτό καταγράφονται άγνωστα φωτεινά αντικείμενα, γυρίστηκε στο Cidade Ademar στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας  την Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου του 2011.

Δείτε το video:

Αποχαρακτηρισμένα Σοβιετικά στρατιωτικά Πλάνα UFO (VIDEO)

Advertisement


Αυτή η ταινία και το υλικό έχουν αποχαρακτηριστεί πριν από αρκετά χρόνια από τους Σοβιετικούς, αλλά είναι καλά, αξίζει να παρακολουθήσετε αν δεν την έχετε δει!

Δείτε το video:

UFO ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (VIDEO)

Advertisement

UFO εμφανίζεται σε ένα αθλητικό γεγονός πίσω από την παρουσιάστρια στις 10 Σεπτεμβίου του 2011


Δείτε το video:

ΣΤΟΛΟΣ UFO ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ (VIDEO)

Advertisement

Ένας στόλος αντικειμένων των οποίων 18 μυστηριώδεις σφαίρες φωτός που συνελήφθησαν με φωτογραφία και βίντεο, καθώς διέσχιζαν τον ουρανό κοντά στο City Hall στο Vancouver,την Κυριακή 24 Ιουλίου του 2011. Σε ένα email νωρίτερα την ίδια μέρα, οι τοπικοί καναδική videographer Les Murzsa αναφέρουν ότι οι precognitive από το προηγούμενο βράδυ είχαν πληροφορίες που τον οδήγησαν να συγκεντρώσουν τις κάμερες τους και να παραμείνουν σε επιφυλακή όλο το απόγευμα. Η πρώτη εγγραφή άρχισε στις 18:16 μ.μ. PST και από 18:26 μ.μ. PST, ο κ. Murzsa κάλεσε τα γραφεία του Βανκούβερ UFO για την εξεταστή του video που εξηγεί πώς ήταν η μεγαλύτερη θέαση της ζωής του.Η δημοσιογράφος ήταν στη σκηνή και μέσα σε λίγες ώρες, μετά τη συλλογή  των αποδεικτικών στοιχείων και την παραγωγή επιπλέον βίντεο νυχτερινής όρασης καταδεικνύοντας πώς μια ομάδα UFO δραστηριοποιούνται στην περιοχή μέχρι περίπου έξι ώρες μετά το αρχικό επεισόδιο.
Δείτε το video:

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

UFO στη Δυτικη Ελλαδα; (VIDEO)

Advertisement

ufo

Ο ουρανός της Δυτικής Ελλάδας δέχτηκε την επίσκεψη Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου; Αυτό φέρεται να είδε ένας εραστής των UFO ο οποίος και ανέβασε στο διαδίκτυο και σχετικό βίντεο….

Σύμφωνα με τα ερασιτεχνικά αυτά καρέ, τα ΑΤΙΑ έχουν και διαφορετικό σχήμα ενώ ποικίλουν σε σκοτεινά σημεία του ουρανού και φωτεινά.

Δείτε το σχετικό βίντεο και η κρίση δική σας:


ΠΗΓΗ

Αναχαιτιση και συντριβη UFO στη Ρωσια; (video)

Advertisement


Οι αναφορές και μαρτυρίες για εμφανίσεις UFO στη Ρωσία σημείωσαν ρεκόρ το πρώτο εξάμηνο του 2011, με τελευταία μία περίεργη υπόθεση που σημειώθηκε στα τέλη Μαίου – αρχές Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στις αρχές του Ιουνίου κυκλοφόρησε ένα video στο διαδίκτυο όπου εμφανίζεται ένα ελικόπτερο να μεταφέρει έναν ιπτάμενο δίσκο!

Λίγες ημέρες νωρίτερα, δεκάδες άνθρωποι ανέφεραν ότι ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο καταρρίφθηκε από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή του Irkutsk.


ΠΗΓΗ

UFO πανω απο τη Ναπολη (video)

Advertisement

UFO πανω απο ηφαιστειο στην Ιαπωνια (video)

Advertisement


Ένα video όπου διακρίνεται ένα (ή δύο) UFO πάνω από ένα ενεργό ηφαίστειο στην Ιαπωνία κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο.
Το video προέρχεται από το ηφαίστειο Sakurajima στη νήσο Kyushu, μία περιοχή που δεν επηρεάστηκε άμεσα από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι που έπληξαν την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
Διακρίνεται μία orb φωτεινή σφαίρα πάνω από το ενεργό ηφαίστειο και στο τέλος μία ακόμη παρόμοια φωτεινή σφαίρα που φαίνεται να βγαίνει μέσα από το ηφαίστειο με κατεύθυνση κάθετα προς τα πάνω!
Δείτε το video:


Το ερώτημα είναι γιατί καταγράφονται συνεχώς αναφορές για εμφανίσεις UFO πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από μεγάλες αλλαγές (σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, πλημμύρες, κτλ); Μήπως οι εξωγήινοι έρχονται για να μας προειδοποιήσουν τι πρόκεται να συμβεί; Μήπως μας επισκέπτονται για να καταγράψουν τα φαινόμενα αυτά και τις αντιδράσεις τους στον κόσμο μας;
Συγκρίνεται τώρα τη δεύτερη φωτεινή σφαίρα που φαίνεται να βγαίνει μέσα από το ηφαίστειο με κατεύθυνση κάθετα προς τα πάνω με αυτή στο  παρακάτω βίντεο με το τσουνάμι,
είναι ίδια ακριβώς
Δείτε το video:


Το τι είναι αυτό που βλέπουμε όλοι και θα δείτε και εσείς που δεν έχετε δει δεν ξέρω και δεν είμαι ο αρμόδιος να το πω. Είμαι υποχρεωμένος όμως να σας παραθέσω αυτό που και εμένα ακόμα, άνθρωπο δύσπιστο σε αυτά, να με προβληματίσει. Μοιράζομαι την εμπειρία μου με όλους εσάς και βγάλτε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα….

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
ΠΗΓΗ

ΑΤΙΑ (UFO) βοήθησαν τον Μ.Αλέξανδρο στην Πολιορκία της Τύρου; (VIDEO)

Advertisement


Φαίνεται πως κατά την διάρκεια κρίσιμων καμπών της ιστορίας και της γεωπολιτικής πορείας αυτοκρατοριών υπάρχει μια τουλάχιστον αξιοπερίεργη σύνδεση με τα λεγόμενα μεταφυσικά.φαινόμενα ή φαινόμενα που σχετίζονται με πράγματα ανεπίδεκτης λογικής ή επιστημονικής ερμηνείας.
Μια περίπτωση είναι ο παράξενος σταυρός με το «εν τούτω νίκα» που εμφανίστηκε κατά την διάρκεια των κρίσιμων μαχών του Μ.Κωνσταντίνου και που τον οδήγησε στην μεταστροφή του και την εύνοια και τελική επικράτηση του βυζαντινού χριστιανισμού.
Μια ακόμα περίπτωση είναι

Συνέχεια »

ΑΤΙΑ (UFO) βοήθησαν τον Μ.Αλέξανδρο στην Πολιορκία της Τύρου; (VIDEO)

Advertisement


Φαίνεται πως κατά την διάρκεια κρίσιμων καμπών της ιστορίας και της γεωπολιτικής πορείας αυτοκρατοριών υπάρχει μια τουλάχιστον αξιοπερίεργη σύνδεση με τα λεγόμενα μεταφυσικά.φαινόμενα ή φαινόμενα που σχετίζονται με πράγματα ανεπίδεκτης λογικής ή επιστημονικής ερμηνείας.
Μια περίπτωση είναι ο παράξενος σταυρός με το «εν τούτω νίκα» που εμφανίστηκε κατά την διάρκεια των κρίσιμων μαχών του Μ.Κωνσταντίνου και που τον οδήγησε στην μεταστροφή του και την εύνοια και τελική επικράτηση του βυζαντινού χριστιανισμού.
Μια ακόμα περίπτωση είναι η βοήθεια που φαίνεται να έλαβε ο Μέγας Αλέξανδρος κατά την διάρκεια της κρίσιμης πολιορκίας της Τύρου που
ως γνωστόν ήταν ίσως και η πιο δύσκολη περίπτωση για την εκστρατεία του.
Παραθέτω αποσπάσματα από σύγχρονους συγγραφείς του 20ου αιώνα που περιγράφουν γλαφυρά την ιστορία αλλά και κάποια στοιχεία πολυετούς έρευνας μου πάνω σε αυτή την τουλάχιστον παράξενη υπόθεση.
Ποιος βοήθησε λοιπόν τον Μ.Αλέξανδρο;
Οι συνειρμοί με το μορφότυπο των σημερινών ΑΤΙΑ είναι αναπόφευκτοι.

W.Raymond Drake, «Θεοί και Αστροναύτες στην Ελλάδα και Ρώμη», Λονδίνο 1976, σελ. 115-116:

“O Frank Edwards, ένα φημισμένος ερευνητής ΑΤΙΑ, αναφερόμενος σε μια πηγή που  δυστυχώς δεν αποκαλύπτει, γράφει: «Έξυπνα όντα από το διάστημα μπορεί ήδη να μας παρακολουθούν από ψηλά». Μας ενθουσιάζει αναφέροντας ότι:

«O Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν ο πρώτος που τους είδε ούτε ήταν ο πρώτος που ενοχλήθηκε από αυτούς. Μας αναφέρει για δύο περίεργα σκάφη που εφόρμησαν επανειλημμένα στον στρατό του μέχρι που οι πολεμικοί του ελέφαντες, οι άνδρες του, και τα άλογα του πανικοβλήθηκαν σε τέτοιο βαθμό που αρνήθηκαν να διασχίσουν τον ποταμό στον οποίο συνέβηκε το γεγονός (σημείωση: πιθανόν ποταμός Jaxartes) Σε τι έμοιαζαν αυτά τα πράγματα; O ιστορικός του τα περιγράφει ως μεγάλες λαμπερές ασπίδες, που εκτόξευαν φωτιά γύρω από τις παρυφές… πράγματα που ήρθαν από τον ουρανό και γύρισαν στον ουρανό» (119)

Αυτό τον αξιοπρόσεχτο περιστατικό κατά τα φαινόμενα παραλληλίστηκε και από μια εξίσου φανταστική επίσκεψη κατά την διάρκεια της Πολιορκίας της Τύρου από τον Αλέξανδρο το 332 π.Χ. Αναφέροντας τον Giovanni Gustavo Droysens Storia di Alessandro il G rande, ο πολυμαθής ιταλός Alberto Fenoglio, γράφει στο CLYPEUS Anno 111, No 2, μια αναπάντεχη αποκάλυψη που μεταφράζουμε παρακάτω:

“Το φρούριο δεν έπεφτε, τα τείχη του 50 πόδια ύψος και τόσο συμπαγή που καμία πολιορκητική μηχανή δεν μπορούσε να τα καταστρέψει. Οι Τύριοι τοποθετώντας καταλλήλως τους μεγαλύτερους τεχνικούς και κατασκευαστές πολεμικών μηχανών της εποχής, αναχαίτισαν στον αέρα τα βέλη κ αι τα βλήματα που εκτοξεύονταν προς την πόλη από τους καταπέλτες.

Μια μέρα ξαφνικά εμφανίστηκαν πάνω από το Μακεδονικό στρατόπεδο αυτές οι «ιπτάμενες ασπίδες», όπως τις αποκάλεσαν, που πετούσαν σε τριγωνικό σχηματισμό με μια υπερβολικά μεγάλη να τις καθοδηγεί, οι υπόλοιπες ήταν μικρότερες σχεδόν το μισό. Συνολικά ήταν πέντε. Ο άγνωστος χρονικογράφος αναφέρει ότι έκαναν κύκλους αργά πάνω από την Τύρο ενώ χιλιάδες πολεμιστές και των δύο πλευρών καθόταν ακίνητοι και τις παρακολουθούσαν με δέος. Ξαφνικά από την μεγαλύτερη «ασπίδα» εξήλθε μια αστραπή σαν κεραυνός που χτύπησε τα τείχη, που κατέρρευσαν, άλλες αστραπές ακολούθησαν και τείχη και πύργοι διαλύονταν, ως να είχαν κτιστεί από λάσπη, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο για τους πολιορκητές που ξεχύθηκαν κατόπιν σαν χιονοστιβάδα. Οι «ιπτάμενες ασπίδες» αιωρήθηκαν πάνω από την πόλη μέχρι που αυτή ολοκληρωτικά κατελήφθη, κατόπιν γρήγορα εξαφανίστηκαν ψηλά, αφήνοντας πίσω τους καθαρό μπλε ουρανό» (120)

Το περιστατικό φαίνεται να αναφέρεται από τους παρόντες χρονικογράφους της εκστρατείας του Αλεξάνδρου, Αρια, Μεγασθένη και Πτολεμαίο (-δεν το έχω ακόμα
διασταυρώσει-)


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. 
Κατακτήστε τον νου σας.
Σας έχουνε πει Ψέμματα ,Αυτοί ζουν, Εσείς κοιμάστε. «Bill Cooper« ΠΗΓΗ

Μπλε ufo καταγράφεται σε κάμερα; (video)

Advertisement

Δεκάδες άνθρωποι στην περιοχή Centreville, έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός περίεργου μπλε φωτεινού αντικειμένου στον ουρανό, την Τετάρτη το βράδυ. Το αντικείμενο έκανε οριζόντια κίνηση από αριστερά προς τα δεξιά για τουλάχιστον 10 λεπτά και στη συνέχεια χάθηκε!

Ο Bryan Fains, που βρισκόταν στο σημείο, πρόλαβε με το κινητό του τηλέφωνό να καταγράψει τις κινήσεις του στο νυχτερινό ουρανό.»Ηταν παράξενο. Τέτοια ιπτάμενα αντικείμενα βλέπουμε μόνο σε ταινίες! Μου έκανε εντύπωση ότι δεν έβγαζε κανέναν απολύτως ήχο», δήλωσε!

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

ΠΗΓΗ

Advertisement