Φωτογράφισαν UFO στην Κρήτη

Advertisement

Η φωτογραφία είναι από τις 19 Αυγούστου στην παραλία του Μπάλου (Γραμβούσα) στα Χανιά ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών προσπαθούσε να βρει ένα καλό σημείο στην παραλία. Στον απότομο δρόμο που οδηγούσε σε μια από τις παραλίες συνάντησαν ένα κοπάδι από αγριοκάτσικα και σκέφτηκαν ότι
θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να φωτογραφίσουν το ασυνήθιστο –για αυτούς- θέαμα.

Αφού τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες στη συνέχεια έφτασαν στην παραλία είχε όμως πολύ αέρα όπως αναφέρουν και κατέληξαν σε μια καφετέρια. Εκεί θέλησαν να δουν τις φωτογραφίες που μόλις είχαν βγάλει. Όταν άρχισαν να τις εξετάζουν προσεκτικότερα διαπίστωσαν ότι σε μια αυτή υπήρχε κάτι το πραγματικά ασυνήθιστο. Ένα…. μεταλλικό αντικείμενο το οποίο αιωρείτο μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη θάλασσα. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι την ώρα που έβγαζαν τις φωτογραφίες δεν παρατήρησαν τίποτα ούτε και άκουσαν κάποιο θόρυβο. Η φωτογραφία ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και από έρευνες που έχουν γίνει με ειδικά λογισμικά το συμπέρασμα είναι πως αυτή δεν έχει «πειραχτεί» και θεωρείται αυθεντική.

Το φίλτρο που φανερώνει τα UFO

Advertisement

Ένας UFO Hunter (κυνηγός) από την Αυστραλία κατάφερε να δει πράγματα που δεν φαινόντουσαν. Το πέτυχε, τοποθετώντας ένα… φίλτρο υπέρυθρης όρασης (950 lens) μπροστά στην κάμερα και κατάφερε να εντοπίσει δύο άγνωστα αντικείμενα που
σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε να τα είχε δεί.

ΠΗΓΗ

ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΙΔΕ UFO ΣΤΗ ΠΑΡΓΑ

Advertisement

Στις 22 Ιουνίου του 2012, αναφέρεται σε Αγγλική ιστοσελίδα η εμφάνιση ενός παράξενου ιπτάμενου αντικειμένου στον ουρανό της Πάργας, από έναν παραθεριστή με το όνομα Alun Davies.

Ο μάρτυρας συγκεκριμένα δήλωσε: ”Στις 16 του μηνός και ώρα 21:00, από το μπαλκόνι του ενοικιαζόμενου δωματίου που διέμενα, είδα μια μαύρη φιγούρα να πλανάται πάνω από ένα βουνό δίπλα στη Πάργα. 
Το αντικείμενο που άλλαζε σχήμα, περιστρεφόταν στον ουρανό εξαιρετικά αθόρυβα, ενώ πρέπει να είχε το μέγεθος αυτοκινήτου. Ευτυχώς, αιωρούταν για αρκετά λεπτά, έτσι είχα χρόνο να το παρατηρήσω και με τα κυάλια και με τη φωτογραφική μου μηχανή. 
Με τα κυάλια εντόπισα ένα πορτοκαλί φως στο κάτω μέρος του για μερικά δευτερόλεπτα, ενώ αμέσως μετά ένα παρόμοιο λευκό φως εντάχθηκε κοντά του. Όταν πήρα τη φωτογραφική μηχανή το αντικείμενο άρχισε να κινείται μακριά από το λόφο μέχρι που το έχασα. Κατά τη στιγμή της φωτογραφίας το αντικείμενο ήταν σχεδόν από πάνω μου.”

Ρώσικες υποβρύχιες συγκρούσεις με υποβρύχια ανθρωποειδή και UFO

Advertisement

Ρώσικες υποβρύχιες Συναντήσεις με Υποβρύχια ανθρωποειδή: Τι κρύβεται Κάτω από την επιφάνεια – Του Πολ Stonehill
  Το καλοκαίρι του 1982, ο Mark Shteynberg, μαζί με τον υπολοχαγό  Γκενάντι Zverev, διενεργούσαν περιοδική κατάρτιση δυτών αναγνώρισης («βατραχάνθρωποι») του Τουρκεστάν και της Κεντρικής Ασίας σε  στρατιωτικές περιοχές. Οι ασκήσεις είχαν ήδη λάβει χώρα στη λίμνη Issik Kul , μια βαθιά λίμνη νερού στην περιοχή Transiliysk Ala Ταού.
Ο διοικητής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Δύτης των Δυνάμεων Μηχανικός του Υπουργείου Άμυνας, ΕΣΣΔ. Έφτασε να ενημερώσει τους τοπικούς υπαλλήλους για ένα έκτακτο γεγονός το οποίο είχε συμβεί κατά τη διάρκεια ασκήσεων στο Trans-Βαϊκάλη της Δυτικής Σιβηρίας σε στρατιωτικές περιοχές. Εκεί, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής εκπαίδευσης, οι βατραχάνθρωποι είχαν συναντήσει  μυστηριώδεις υποβρύχιους  κολυμβητές, σαν ανθρώπινους, αλλά τεράστιους σε μέγεθος (περίπου τρία μέτρα σε ύψος!)
Οι κολυμβητές ήταν ντυμένοι στεγανά με ασημί κοστούμια, σε παρά πολυ χαμηλές θερμοκρασίες νερού. Σε βάθος πενήντα μέτρων, αυτοί οι “κολυμβητές” δεν είχε ούτε καν εξοπλισμό αυτόνομης κατάδυσης, ούτε κανένα άλλο εξοπλισμό,  μόνο σφαιρικά κρανία αποκρύπτοντας τα κεφάλια τους.
Λοιπόν, ο τοπικός στρατιωτικός διοικητής ( που είχε θορυβηθεί πολύ από αυτές τις συναντήσεις) αποφάσισε να συλλάβει ένα από τα πλάσματα. Προς το σκοπό αυτό, είχε  αποσταλεί μια ειδική ομάδα  απο επτά δύτες, υπό την διοίκηση αξιωματικού.
Καθώς ο βατραχάνθρωπος προσπάθησε να καλύψει το πλάσμα με ένα δύχτι, ολόκληρη η ομάδα ανέβηκε από τα βαθιά νερά στην επιφάνεια από κάποια ισχυρή δύναμη. Τώρα, επειδή ο αυτόνομος εξοπλισμός των βατραχανθρώπον δεν επιτρέπει τέτοια βάθη, χωρίς αυστηρή τήρηση της διαδικασίας αποσυμπίεσης, όλα τα μέλη της  αποστολής ήταν κτυπημένα από την αεροεμβολή , της νόσου Φρεάτων.Η μόνη διαθέσιμη θεραπεία αποκατάστασης συνίστατο σε άμεσο εγκλεισμό  σε συνθήκες αποσυμπίεσης στο θάλαμο πίεσης. Είχαν αρκετούς τέτοιους θαλάμους πίεσης στην στρατιωτική περιοχή, αλλά μόνο έναν στις συνθήκες εργασίας, που θα μπορούσε να περιέχει όχι περισσότερο από δύο άτομα.
Ως εκ τούτου, οι τοπικές εκπομπές CO ανάγκασαν τέσσερις βατραχανθρώπους στο θάλαμο. Ως αποτέλεσμα, τρία άτομα από αυτά (συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλή της ομάδας) έχασαν τη ζωή τους, και οι  υπόλοιποι έμειναν ανάπηροι.
Ο υποστράτηγος έσπευσε στο Issik Kul για να προειδοποιήσει τους τοπικούς στρατιωτικούς.
Αν και η λίμνη Issik Kul είναι πιο ρηχή από τη λίμνη Βαϊκάλη, το βάθος της ήταν επαρκή για να περιέχει παρόμοια μυστηριώδη πλάσματα. 
Λίγο καιρό αργότερα,  η έδρα προσωπικού της στρατιωτικής περιοχής του Τουρκμενιστάν είχε λάβει μια διαταγή από τον διοικητή προϊστάμενο των δυνάμεων του Στρατού Ξηράς . Η διαταγή  αποτελείται από μια λεπτομερή ανάλυση των γεγονότων στη λίμνη Βαϊκάλη. Συμπληρώθηκε από ένα δελτίο πληροφοριών από την έδρα των δυνάμεων μηχανικών του υπουργείου Αμύνης, ΕΣΣΔ. Το δελτίο απαρίθμησε τις πολυάριθμες σε βαθιά νερά λίμνες όπου υπάρχουν εκεί όντας καταχωρημένες αναγνωρίσεις ανώμαλων φαινομένων : εμφανίσεις απο υποβρύχια πλάσματα, και την ανάδυση και εμφάνιση των γιγαντιαίων δίσκων και  σφαιρών με  ισχυρή φωταύγεια που προέρχονται από το βυθό.
Τα εν λόγω έγγραφα, χωρίς εξαίρεση, ήταν υψηλής διαβάθμισης και «για τα μάτια” ενός πολύ περιορισμένου κύκλου των αξιωματικών του στρατού. Τα  εν λόγω έγγραφα ήταν “να αποφεύγονται οι άσκοπες συναντήσεις ….”
Τα αρχεία του ρωσικού Κέντρου Ερευνών ουφολογίας, περιέχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ρωσικά υποβρύχια και εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένων των δηλώσεων των Ναυτικών αξιωματικών και μυστικών πρακτόρων. Ενώ η πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία θα δημοσιευτεί στο νέο βιβλίο, που συνέγραψε ο Παύλος και ο Φίλιππος Stonehill για να συμπεράνουμε ότι οι Σοβιετικοί (πριν), και οι Ρώσοι (τώρα) ασχολούνται με τα παράξενα πλάσματα που απειλητικά παραμονεύουν στα χωρικά τους ύδατα.
Εκθέσεις αυτοπτών μαρτύρων
Τον Αύγουστο του 1965, πλήρωμα του ατμόπλοιου Raduga, ενώ βρισκόταν στην Ερυθρά Θάλασσα, παρατήρησε ένα ασυνήθιστο φαινόμενο. Σε περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά, μια φλογερή σφαίρα διακεκομμένη κάτω από το νερό, άρχισε να αιωρείται πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, φωτίζοντάς την. Η σφαίρα ήταν εξήντα μέτρα σε διάμετρο, και αιωρούνταν πάνω από τη θάλασσα σε υψόμετρο 150 μέτρα. Ένας γιγαντιαίος πυλώνας  νερού ανέβηκε προς τα πάνω, καθώς η σφαίρα βγήκε από τη θάλασσα και κατέρρευσε μετά απο λίγη ώρα.
Τον Δεκέμβριο του 1977, όχι μακριά από το νησί Νόβι Γκεόργκι , το πλήρωμα της αλιείας με  τον Vasily Kiselev παρατήρησε επίσης κάτι το εξαιρετικό. Να ανεβαίνει κατακόρυφα κάτω από το νερό  ένα αντικείμενο σε σχήμα ντόνατς.  Η διάμετρός του ήταν μεταξύ 300 και 500 μέτρα. Δεν κινήθηκε σε υψόμετρο τεσσάρων έως πέντε χιλιόμετρα.Το αντικείμενο αιωρούνταν πάνω από την περιοχή για τρεις ώρες, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε αμέσως. Η μαρτυρία του Αλέξανδρου Γ. globa, ενός ναυτικού,  σοβιετικού βυτιοφόρου ,δόθηκε στη δημοσιότητα  στο περιοδικό  Οδησσός (τεύχος # 3, 1992).
Τον Ιούνιο του 1984, το Γκόρι ήταν στη Μεσόγειο, είκοσι ναυτικά μίλια από την ευθεία του Γιβραλτάρ. Στις 16:00, ήταν στο καθήκον. Στέκονταν στην αριστερή πτέρυγα, όταν οι δύο άνδρες παρατήρησαν ένα περίεργο πολυχρωματικό αντικείμενο. Όταν το αντικείμενο ήταν πίσω, σταμάτησε ξαφνικά. Ο  Bolotov ήταν ανυπόμονος, κουνώντας τα κυάλια του και φωνάζοντας: «Είναι ένας ιπτάμενος δίσκος, ένα πραγματικό πιατάκι, Θεέ μου, κοίτα!” και κοίταξε μέσα από τα δικά του κυάλια και είδε, σε απόσταση πάνω από την πρύμνη, ένα  αντικείμενο (που θυμίζε ανάποδο τηγάνι).atheatignosi

Όταν τα UFO κρύβονται στα σύννεφα…

Advertisement

Με την πρώτη ματιά, ο παρατηρητής πιστεύει ότι «ιπτάμενοι δίσκοι» πραγματοποιούν εισβολή από τον ουρανό.
         
Τα νέφη σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου είναι μάλλον συνηθισμένο φαινόμενο για τους κατοίκους των ορεινών περιοχών. Ωστόσο, ο απαίδευτος παρατηρητής εύκολα μπορεί να μπερδευτεί και να καταληφθεί από τρόμο.

Στις εντυπωσιακές φωτογραφίες από όλο τον κόσμο αποτυπώνεται το φαινόμενο αυτό.

Πάντως, οι ειδικοί UFO-λόγοι πιστεύουν ότι πράγματι, εξωγήινα διαστημόπλοια χρησιμοποιούν τα σύννεφα για καμουφλάζ, ώστε να πραγματοποιούν χωρίς να γίνονται αντιληπτά, τις ερευνητικές τους αποστολές.

ΠΗΓΗ

UFO γήινης κατασκευής

Advertisement


Σχετικά με το φαινόμενο των UFO υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που, χωρίς να αποκλείει κατ`ανάγκη την παρουσία εξωγήινων, ισχυρίζεται (και μάλιστα σωστά), ότι πολλές θεάσεις αφορούν σε σκάφη γήινης κατασκευής.


Μέχρι τώρα ευρύτερα γνωστές έχουν γίνει οι έρευνες Γερμανών επιστημόνων του Γ` Ράιχ και τα δισκοειδή σκάφη που σχεδιάστηκαν στα πλαίσια των ερευνών αυτών, χωρίς να είναι γνωστά τα τελικά αποτελέσματα. Έρευνες που βασίστηκαν κατά ένα μέρος και στο γνωστό περιστατικό πτώσης ιπτάμενου δίσκου στην Ιταλία του Μουσολίνι το 1933, και το οποίο μεταφέρθηκε στην Γερμανία το 1938 μαζί με όλες τις έρευνες και τα συμπεράσματα των Ιταλών επιστημόνων.


Λίγα χρόνια αργότερα σχηματίζετε μια νέα θυγατρική εταιρία γνωστή ως AVRO CANADA με έδρα το Malton στο Toronto του Καναδά. Το νέο σχήμα πρόεκυψε όταν το 1945 η βρετανική αεροναυπηγική εταιρία A.V.ROE Ltd, η οποία έχει ως έδρα το Manchester και αποτελεί μέλος του αεροναυπηγικού ομίλου της Hawker Siddeley, εξαγοράζει από την καναδική κυβέρνηση την εταιρία Victory Aircraft Ltd.
                                                                                                     CF-135 Arrow


Την περίοδο 1951-52 η εταιρία εγκαινιάζει δυο τρομερά φιλόδοξα προγράμματα για την εποχή. Το δελταπτέρυγο αεροσκάφος υπεροχής CF-105 Arrow το οποίο προηγείται κατά μια δεκαετία τουλάχιστον από την τότε εφαρμοσμένη τεχνολογία, και τον ακόμη περισσότερο προηγμένο ιπτάμενο δίσκο, ο οποίος συνιστά ένα «θαύμα» μηχανολογικής σχεδίασης, γνωστός ως πρόγραμμα Υ.


Και τα δυο προγράμματα τερματίστηκαν σχετικά νωρίς για λόγους που γνωρίζουν λίγοι. Το πρόγραμμα του CF– 105 Arrow ακυρώνεται το 1959, ενώ ακολουθεί και η ακύρωση του ιπτάμενου δίσκου VZ-9-AY (το οποίο δεν κατάφερε να πετάξει πιο ψηλά από 60 μέτρα), που από το 1954 χρηματοδοτήθηκε από την USAF.


  Το AVROCAR με διακριτικά της USAF


Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας της η AVRO CANADA ανέπτυξε τεχνολογίες αιχμής, απίστευτα προηγμένες για την εποχή. Η πηγή της τόσο προηγμένης τεχνογνωσίας της, το άδοξο κλείσιμο της με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς και η μετέπειτα εκμετάλλευση της γνώσης που κατείχαν οι επιστήμονες της εταιρίας παραμένει ως σήμερα ένα μεγάλο μυστήριο.

                                                                                     Φωτογραφία του πρωτοτυπου αεροσκαφους                                                                                              του προγραμματος Υ στο Malton

Εικόνα από προσομοιωτή πτήσης του ιπτάμενου
δίσκου του προγράμματος WS-606A, με 4 αεριοστροβίλους 

Πλάγια όψη σε διατομή του ιπτάμενου δίσκου PV.704

Το ικρίωμα στατικών δοκιμών για το σύστημα των 6
αεριοστροβίλων Armstrong Siddeley Viper σε αστεροειδή
διάταξη, για τον ιπτάμενο δίσκο MX 1794 


Δοκιμαστική πτήση του δεύτερου πρωτoτύπου Avrocar

Ο διευθυντής της ομάδας μυστικών προγραμμάτων της
AVRO CANADA John Frost, επιδεικνύει τη δυνατότητα
αιώρησης σε ομοίωμα ιπτάμενου δίσκου υπο κλίμακα με
αξιοποίηση του αεροδυναμικού φαινομένου Coanda.
(διαφορές πιεσεων)

σύνταξη: ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω  http://erenzw.blogspot.com/
                                           http://www.facebook.com/#!/groups/ufoatiaingreece/

ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ UFO ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ – ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ

Advertisement

Πηγή: CUN Italy (National Ufological Center)
Roberto Pinotti: καθηγητής κοινωνιολογίας, πρώην συνεργάτης ΝΑΤΟ, διευθυντής CUN (Νational Ufological Center), Italy
Alfredo Lissoni: αρχισυντάκτης περιοδικού Giornale dei Misteri, ερευνητής CUN, συγγραφεας.
Δημιουργία – επιμέλεια: ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμων Ζωής)
Η ιστορία ξεκινά κατά το ετήσιο διεθνές συμπόσιο UFO στον Άγιο Μαρίνο, όπου ο Lissoni αναφέρεται στην εντυπωσιακη ανακάλυψη,
πηγαίνοντας πίσω στην δεκαετία του 30′, στην αποκλεισμένη Ιταλία του Μπενίτο Μουσολίνι. 34 πρωτότυπα έγγραφα φτάνουν στα χέρια του Pinotti το 1999 ο οποίος τα υποβάλει αμέσως σε χημικές εξετάσεις. Το αποτέλεσμα απο την ανάλυση του χαρτιού και του μελανιού οδήγησαν στην δεκαετία του 30′ και επομένως τα χαρτιά κρίθηκαν γνήσια.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ο Pinοtti και ο Lissoni δείχνουν τα πρωτότυπα σχέδια του UFO που ανακτήθηκε στο Maderno της Βόρειας Ιταλίας.

                     
                     
Η αποστολή των εγγράφων ξεκίνησε ανώνημα απο κάποιον με το κωδικό όνομα Andrew, το Μάρτιο του 1996 στην εφημεριδα LL Resto del Carlino. Τα έγγραφα (φωτοτυπημένα), περιείχαν την πτώση ενός UFO στην πόλη Maderno, στο Lombardy της Βόρειας Ιταλίας. Ο αρχισυντάκτης πιστεύωντας πως επρόκειτο για φάρσα αρνήτε να τα δημοσιευσει. Το ίδιο συμβαίνει 3 χρόνια αργότερα, 1999, όταν ο Andrew αποστέλλει τα ίδια έγγραφα στο περιοδικό La Visita Extraterrestre. Τα πρωτότυπα όμως έγγραφα αποστέλλονται στο Roberto Pinotti. Τον Οκτώβριο του 2000 ο Lissoni δεχέται επιστολή ανώνυμου, που ομολογεί οτι είναι ο αποστολέας των εγγράφων και τα οποία ηρθαν στην κατοχή του εξαιτίας των διασυνδέσεων του με την κυβέρνηση Μουσολίνι. Ποτέ κανείς από την δημοσίευση των εγγράφων δεν διεκδίκησε χρήματα η κατι άλλο.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ: στις 13 Ιουνίου 1933 ένα σκάφος κινείται με μεγάλη ταχύτητα στον ουρανό. Το αντικείμενο είναι ασημί και γυαλιστερό με σειρά απο φωτεινά φινιστρίνια. Κάποια στιγμή για άγνωστο λόγο πέφτει κοντά στην πόλη Maderno της Βόρειας Ιταλίας. Αμέσως ειδοποιείται η Ρώμη  και ο Μουσολίνι, και η υπόθεση παίρνει χαρακτήρα “άκρως απόρρητο”. Το αντικείμενο μεταφέρεται σε υπόστεγο στο Sesto Calende στην περιοχή Ticino, υπο την επίβλεψη του στρατηγού Italo Balbo, ενω η O.U.R.A (μυστικη αστυνομια), συλλαμβάνει όλους τους μάρτυρες.
ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ:στην επιστολή αυτή έχει δοθεί η διαταγή στις αρχες να ανακτήσει ένα αντικείμενο άγνωστης προέλευσης και να τεθούν υπο κράτηση όλοι οι μαρτυρες.
                     
                     
Σε έκτακτο μυστικό συμβούλιο ο Μουσολίνι ιδρύει μια μυστική υπηρεσία, την RR/33 (έρευνα-κατασκοπεία/1933), υπο την διεύθυνση του νομπελίστα Marconi, με αποστολή την διεξοδική ανάλυση του ευρήματος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: υπάρχουν 3 τηλεγραφήματα, ένα για ανάκτηση κοντά στο Μιλάνο, ένα για τις μυστικές υπηρεσίες και ένα για τις εφημερίδες, ώστε να καλύψουν το γεγονός.
                         
            
Παρά την προσπάθεια του Μουσολίνι για συγκάλυψη, η εφημερίδα Chronic Prealpina, κάνει αναφορά για πιθανότητα “Αρειανοί” να έχουν έρθει σε επαφή με την γή. Τρία χρόνια αργότερα η RR/33 ανακοινώνει οτι το αντκείμενο δεν μπορεί να έχει κατασκευαστή από ανθρώπους. Μεσα σε μερικές ώρες ο τύπος όλης της Ιταλίας (L Italiano, Italia, Balilla), μιλούσε για εξωγήινη ζωή.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: σκίτσα της εποχής που αναπαριστούν το αντικείμενο.
            
Στις 22 Σεπτεμβρίου 1938 ενημερώνεται πλήρως ο Αδόλφος Χίτλερ κατά την επίσκεψη του στην Ιταλία, και παραδίδονται στο επιστημονικό επιτελείο του αντίγραφα των φακέλων της RR/33 μαζί με φωτογραφίες και αναλυτικά σχέδια και συμπεράσματα των ερευνών. (ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω Έρευνα Εξωγήινης Νοήμων Ζωής)

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ…
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ !!

ΠΗΓΗ

Πτώσεις UFO και το κυνήγι της Αμερικάνικης κυβέρνησης (Ντοκιμαντέρ)

Advertisement

 Μαρτυρίες απλών ανθρώπων που είδαν πτώσεις UFO και την κυβέρνηση να στέλνει το στρατό για να τα περισυλλέξει

Δείτε το video:

Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Πολλές είναι αλήθεια. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

UFO-Περίεργη μπάλα έπεσε από τον ουρανό

Advertisement

Οι τοπικές αρχές είναι σε αμηχανία σχετικά με το τι έχουν ανακαλύψει στις απομακρυσμένες χορτολιβαδικές εκτάσεις στη Ναμίμπια. Μια μεγάλη μπάλα, κατασκευασμένη από κράμα μετάλλου  που έχει πέσει από ψηλά γεγονός που οδήγησε τις τοπικές αρχές για να ζητήσουν βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος και τη NASA.
Εμπειρογνώμονας των ιατροδικαστικών ο Παύλος Ludik είπε ότι η μεταλλική μπάλα με 1,1 περιφέρεια μέτρα ανακαλύφθηκε στο βόρειο τμήμα του Γουίντχουκ πρωτεύουσα της χώρας.
Ο Ludik έλαβε αναφορές από τους ντόπιους που άκουσαν ήχους από εκρήξεις ημέρες πριν από την ανακάλυψη. Περιέγραψε ότι η μεταλλική μπάλα με 35 εκατοστά σε διάμετρο και τραχιά επιφάνεια  εμφανίζεται σαν ένα στρογγυλό αντικείμενο που χωρίζεται στη μέση και συγκολλημένα μεταξύ τους. Επισήμανε επίσης, ότι η μπάλα έχει συνολικό βάρος των έξη χιλιογράμμων.
Η μπάλα που έπεσε δημιούργησε μια τρύπα που ήταν 33 εκατοστά και 3,8 μέτρα πλάτος και ανακαλύφθηκε 18 μέτρα από την περιοχή προσγείωσης της.
Οι αρχές ανακάλυψαν μέσα από το διαδίκτυο ότι παρόμοιες μπάλες έχουν πέσει σε διαφορετικές ηπείρους όπως η Λατινική Αμερική, Αφρική και  Αυστραλία.
Για το UFO-σαν μπάλα οι αρχές δεν αποκάλυψαν την ανακάλυψη πριν από την εξέταση τους προσεκτικά.
Υψηλή κατάταξη της αστυνομίας επίσημη της Vilho Hifindaka διαβεβαίωσε το κοινό ότι τα UFO-σαν αντικείμενο δεν είναι μια απειλή για κάθε ζωή δεδομένου ότι ήταν ένα κοίλο αντικείμενο και όχι ένα εκρηκτικό. Ωστόσο, οι ειδικοί και αξιωματούχοι της αστυνομίας έχουν αποφασίσει να προβούν σε περαιτέρω ελέγχους σχετικά με το αντικείμενο μόνο για να βεβαιωθούνε ότι δεν είναι επιβλαβές για τη ζωή στη Γη.

UFO ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ

Advertisement

Την 1η Οκτωβρίου 2011, δημοσιεύθηκε στο YouTube ένα βίντεο με ένα φωτεινό Α.Τ.Ι.Α. να περνάει δίπλα από ένα πλοίο. Το περιστατικό αποτύπωσε ένα ζευγάρι που γύριζε από τις διακοπές του αρχές Σεπτεμβρίου καθώς κινηματογραφούσε στιγμές στο ηλιοβασίλεμα. Αν και το βίντεο δεν είναι αρκετά καθαρό ώστε να αναλυθεί σωστά, υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για αντανάκλαση του φακού (αν και είναι αρκετά έντονο για αντανάκλαση). Το συμπέρασμά αυτό βγαίνει κοιτώντας την αρχή του βίντεο, όταν στη δεξιά κίνηση της κάμερας φαίνεται αχνά μια παρόμοια έκλαμψη εν συντομία στο 0:09.

Δείτε το video:


ΠΗΓΗ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ UFO ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Advertisement

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ UFO ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΚΙΝΑ

Advertisement

Οι εμφανίσεις ufo στη Κίνα δεν σταματούν ποτέ.
Όμως αυτό το καλοκαίρι, όπως και πέρυσι, είχαμε έξαρση εμφανίσεων, αρκετό πανικό από τα τοπικά ειδησεογραφικά δελτία ειδήσεων αλλά και από τις αρχές της χώρας.
Η καταγραφή ενός πολύχρωμου φωτεινού αντικειμένου πάνω από το Jingxian Harbin στις 4 Αυγούστου του 2011, δεν προμήνυε τίποτα απ’ ότι θα συνέβαινε στη συνέχεια…
Στις 17 Αυγούστου , δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και έγινε αμέσως παγκοσμίως γνωστό ένα παράξενο crop circle διαμέτρου 1,5 έως 2 χιλιόμετρων, που φωτογραφήθηκε σε μια απομακρυσμένη ερημική περιοχή κοντά στην λεωφόρο Quinghai περίπου 3 ώρες από το Xining.
Την ίδια μέρα, ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο εντοπίστηκε επάνω από τον διάδρομο του Διεθνές Αεροδρομίου Chongqing Jiangbei και προκάλεσε εκτροπή πτήσεων και ακύρωση αναχωρήσεων, για περίπου μια ώρα από τις 12:30 μέχρι τις 13:30μμ, σύμφωνα με τις επίσημες κινεζικές εφημερίδες. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι και υπάλληλοι του αεροδρομίου ανέφεραν την επόμενη μέρα ότι το αντικείμενο ήταν ένα μπαλόνι, αλλά οι φωτογραφίες δεν μας δείχνουν κάτι τέτοιο. Η China Times, σε περαιτέρω ερωτήσεις στον αρμόδιο σχετικά με τον έλεγχο του εναέριου χώρου εκείνη την ώρα, ο υπάλληλος απάντησε: “Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να αναφέρω τίποτε άλλο και αυτό είναι ενοχλητικό για μένα”.
Στις 20 Αυγούστου, ο πιλότος του επιβατηγού αεροσκάφους CZ6554 ήταν ο πρώτος που ανέφερε ένα τεράστιο ημισφαιρικό φωτεινό αντικείμενο αγνώστων στοιχείων στον ουρανό, στα 10700 μέτρα πάνω από τη Σαγκάη, στις 21:00 το βράδυ. Ο πιλότος ανέφερε ότι η διάμετρος του ήταν μεγαλύτερη από 40 χιλιόμετρα και ότι περισσότερα από δέκα άλλα επιβατηγά αεροσκάφη και πληρώματα που περνούσαν πάνω από τη Σαγκάη εκείνη την ώρα επιβεβαίωσαν το φωτεινό ufo. Ο ελεγκτής του γραφείου ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας της Ανατολικής Κίνας, επιβεβαίωσε επίσης τις εκθέσεις λίγες μέρες μετά. Όμως, σε σεμινάριο στο πλανητάριο του Πεκίνο ο επιμελητής Jin Zhu, μέλος του UFO Research Association και αντιπρόεδρος, είπε ότι με τις τρέχον ενδείξεις, η γιγαντιαία μπάλα φωτός προκλήθηκε από ένα τεχνητό ανθρώπινο διαστημικό όχημα ή στρατιωτικό πύραυλο. Η Κινεζική Νews Service το αποδίδει σε ένα ρωσικός δορυφόρο επικοινωνιών, τον Express-AM4, που εξαφανίστηκε μετά την απογείωσή του, το πρωί της 18ης Αυγούστου.
Την ίδια ώρα με το περιστατικό στην Σαγκάη, πολλοί άνθρωποι στο Πεκίνο ανέφεραν ένα φωτοστέφανο στον ουρανό! Το φωτοστέφανο που ήταν μικρό στην αρχή, επεκτάθηκε, μετακινήθηκε βόρεια, μέχρι που εξαφανίστηκε. Ο πιλότος που ανέφερε πρώτος το φαινόμενο πρόσθεσε ότι το ufo αφού εξασθένισε, αιωρήθηκε επάνω από τη Σαγκάη για περίπου 20 λεπτά. Με βάση τις περιγραφές του γραφείου ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας της Ανατολικής Κίνας στους δημοσιογράφους, το λαμπερό αντικείμενο ήταν μακριά από τα αεροπλάνα και δεν δημιούργησε κανένα κίνδυνο για την ασφάλεια των πτήσεων της πολιτικής αεροπορίας. Σύντομα το ίδιο φαινόμενο αναφέρθηκε, στην εσωτερική Μογγολία, στο Shanxi ,αλλά και στην ενδοχώρα που πολλοί κάτοικοι ισχυρίστηκαν ότι το είδαν.
Στις 24 Αυγούστου, περίπου 1.500 χιλιόμετρα βόρεια της Σαγκάης, αρκετοί ερασιτέχνες αστρονόμοι ανέφεραν ότι εντοπίστηκε μια φωτεινή φούσκα, σαν θόλος, επάνω από τα προάστια του Πεκίνου σύμφωνα με την ιστοσελίδα Xinhuanet.com . Από πληροφορίες που συλλέξαμε από τη HUFORC, ένας μηχανικός από τα Εθνικά αστρονομικά παρατηρητήρια, είπε στη Shanghai Daily ότι πήρε μια σειρά από εικόνες που δείχνουν την άνοδο του αντικείμενου από τα δυτικά σαν λευκό σύννεφο, και την εξαφάνιση του αρκετά λεπτά αργότερα.

ΠΗΓΗ

ΣΟΥΔΙΑ: UFO ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;

Advertisement

Έχουμε γράψει κατά διαστήματα πως τα UFO είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν κάποιο είδος απόκρυψης ώστε να μην γίνονται αντιληπτά.  Πολλές φορές είδαμε πως  μέσα σε κάποιο σύννεφο υπήρχε ένα έντονο περίγραμμα είτε τριγωνικού είτε φακοειδούς τύπου, το οποίο ήταν διάφανο.
Στο παρακάτω βίντεο που προέρχεται από την Σουηδία, θα δείτε ένα τέτοιο αντικείμενο να βρίσκεται ανάμεσα στα σύννεφα.  

Δεν υπάρχει κάποια αυξομείωση στο περίγραμμα του παρά μόνο κάποιες στιγμές δείχνει να χάνεται και να επανεμφανίζεται στο ίδιο σημείο.
Το βίντεο τραβήχτηκε στις 1 Ιουλίου και μας θυμίζει την υπόθεση Fort Belvoir.


Το καλύτερο το αφήνουμε για το τέλος.


ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;;;

ΤΟ ΕΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝHΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!

Αργεντινη Δημοσιοποιηθηκαν τα ονοματα αυτων που θα απαρτιζουν την Επιτροπη UFO στη Αργεντινη

Advertisement

31/5/2011 Αργεντινή Δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα αυτών που θα απαρτίζουν την Επιτροπή UFO στη Αργεντινή.
Η επιτροπή θα ερευνήσει και ξεδιαλύνει τις σοβαρές αμφιβολίες και απορίες από τους πιο απαισιόδοξους. Μεταξύ των ερευνητών  περιλαμβάνονται εξέχοντα μέλη της UFO κοινότητας της Νότια Αμερική για να διασφαλιστεί η σοβαρότητα με την οποία θα συνεχίσουν το έργο.
Η Επιτροπή θα αξιολόγηση και θα προσπαθήσει σε συνεργασία με την πολεμική αεροπορία της χώρας να βρει  μια λογική εξήγηση για τις πολλές κατοπτεύσεις UFO στην Λατινική Αμερική. Αυτό που προτείνουμε, ως πρώτος στόχος είναι απλά να φιλτράρετε τις πληροφορίες και τα αποδεικτικά στοιχεία.
ΠΗΓΗ

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ UFO…

Advertisement

Στις 4 Απριλίου 1561, όπως φαίνεται σε ένα αρχαίο ξυλόγλυπτο, στον ουρανό πάνω από το Νίρεμπεργκ της Γερμανίας, υπήρξε εμπλοκή μεταξύ ιπτάμενων αντικειμένων διαφόρων σχημάτων (κυλινδρικά, σφαιροειδή), μεγεθών και χρωμάτων, που πετούσαν με ασύλληπτες ταχύτητες. Κάποια μάλιστα από αυτά, κατέπεσαν και συνετρίβησαν.
‘’ Ξεκίνησε την αυγή, καθώς δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, σταυροί, σφαίρες και σωλήνες…. πολέμησαν μεταξύ τους πάνω από την πόλη. Τελείωσε μια ώρα αργότερα, όταν βγήκαν στο φως του Ήλιου οι μεγάλες μαύρες λόγχες και όλα μαζί χάθηκαν σε ένα παχύ σύννεφο καπνού. Πολυάριθμοι άνδρες και γυναίκες είδαν μετά φόβου αυτό το φοβερό θέαμα, αυτή την φοβερή πανδαισία χρωμάτων στον ουρανό.’’


Το γεγονός αυτό απεικονίστηκε αρχικά σε ένα διάσημο ξυλόγλυπτο του 16ου αιώνα από τον Hans Glaser και η ιστορία αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1958 στο βιβλίο:Ένας Σύγχρονος Μύθος: Πράγματα που είδαμε στον ουρανό (Ein Moderner Mythus, Von Dingen: Die am himmel warden gesehen).


Το ίδιο σχεδόν φαινόμενο παρατηρήθηκε ξανά 10 χρόνια αργότερα και καταγράφηκε στις 7 Αυγούστου του 1566 στον ουρανό της Βασιλείας στην Ελβετία.

ΠΗΓΗ

UFO: Η μεγαλη Συγκαλυψη

Advertisement

Υπάρχουν δύο μείζονα στοιχεία στο μυστήριο των UFO: τα ίδια τα UFO και οι εντατικές προσπάθειες των κυβερνήσεων του κόσμου να αποσιωπήσουν πληροφορίες σχετικά με αυτά. Ούτε η φύση ούτε ο σκοπός των κυβερνήσεων είναι απόλυτα κατανοητά. Αλλά αυτή η πολιτική χρονολογείται από το τελευταίο διάστημα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου όταν μυστηριώδη εναέρια αντικείμενα που έμοιαζαν με UFO αναφέρονταν από μαχόμενους πιλότους.

Μια αναφορά για τέτοια αντικείμενα λέγεται ότι είχε ετοιμαστεί το 1945 από την 8η Αεροπορική Δύναμη των ΗΠΑ, αλλά χωρίς να κυκλοφορήσει κάποιο αντίγραφο δημοσίως παρά την πάροδο μισού αιώνα. Έναν χρόνο μετά, όταν εθεάθησαν οι «πύραυλοι φαντάσματα» πάνω από τη Σκανδιναβία, η σουηδική κυβέρνηση επικαλέστηκε μυστικότητα και άρχισε να δημοσιεύει πληροφορίες 40 χρόνια μετά. Όταν εμφανίστηκαν «ιπτάμενοι δίσκοι» στον ουρανό των ΗΠΑ το καλοκαίρι του 1947, δημοσιεύτηκαν μόνο οι πιο γενικές πληροφορίες ενώ οι αναφορές θεάσεων και οι αναλύσεις κρατήθηκαν μυστικές όπως επίσης και το γεγονός ότι η κυβέρνηση αντιμετώπιζε το ζήτημα των ιπτάμενων δίσκων με σοβαρότητα.

Η συνεχιζόμενη έρευνα για UFO της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (Project Sign, Project Grudge, και Project Blue Book), συνέλλεξε πάνω από 12.000 αναφορές θεάσεων, οι περισσότερες από τις οποίες «εξηγήθηκαν». Η άρνηση σχολιασμού «ανεξήγητων» περιπτώσεων ήταν επίσημη πολιτική. Κρατώντας μυστικές τις λεπτομέρειες των υποθέσεων αυτών, το κοινό δεν μπορούσε να μάθει ότι πολλές από τις υποτιθέμενες υποθέσεις που είχαν εξηγηθεί, δεν είχαν αναλυθεί σύμφωνα με κοινώς αποδεκτά επιστημονικά κριτήρια.

Το 1976, με την τροπολογία του νόμου περί της Ελευθερίας των Πληροφοριών και της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, δημιουργήθηκε ένας μηχανισμός για να φέρει στην επιφάνεια κυβερνητικές πληροφορίες για UFO των οποίων η βέβαιη ύπαρξη είχε για πολύ καιρό απορριφθεί. Επίσημες αιτήσεις, ακολουθούμενες από εκκλήσεις και σε μερικές περιπτώσεις από έννομες πράξεις, παρήγαγαν χιλιάδες σελίδες πρώην απόρρητων εγγράφων από την Πολεμική Αεροπορία, την CIA, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών και άλλους οργανισμούς σχετικούς με μυστικές πληροφορίες.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι δημοσιευμένες πληροφορίες ήταν το λιγότερο ευαίσθητο υλικό στα επίσημα αρχεία. Σχεδόν όλα τα δημοσιοποιημένα έγγραφα είχαν ταξινομηθεί απλώς ως «Εμπιστευτικά» ή «Μυστικά», με ελάχιστα να είναι της κατηγορίας «Άκρως Απόρρητο». Πολλές σελίδες αυτών των εγγράφων επιδείκνυαν τα μαύρα σημάδια της λογοκρισίας. Στην πραγματικότητα, πολλές σελίδες των ογκωδών υποθέσεων των αρχείων της επίσημης έρευνας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ περιείχαν μαύρα σημάδια κρύβοντας πληροφορίες.

Η ταχεία ροή ντοκουμέντων σχετικών με τα UFO στη δεκαετία του 1970 μειώθηκε σε αργές σταγόνες τη δεκαετία του 1980 με πιθανότητα να επανέλθει με τα επίσημα μέτρα άρσης του απόρρητου της κυβέρνησης. Ωστόσο, από τη στιγμή που κάθε κυβερνητικό πρακτορείο διαθέτει μια εκτενή λίστα λόγων άρνησης για τη δημοσιοποίηση πληροφοριών, θα εξακολουθεί να είναι εύκολο να κρατηθεί το πιο ενδιαφέρον και σημαντικό υλικό κλειδωμένο.

Το πιο κραυγαλέο παράδειγμα συνεχιζόμενης κυβερνητικής μυστικότητας είναι η αντίδρασή της στο αυξημένο ενδιαφέρον του κόσμου και του τύπου για την εμφανή συντριβή ενός παράξενου σκάφους το 1947 σ’ένα ράντσο προβάτων στο Νέο Μεξικό το αποκαλούμενο «Συμβάν του Ρόσγουελ». Στο μεγαλύτερο διάστημα από το 1947, η Πολεμική Αεροπορία ισχυρίστηκε ότι η συντριβή αφορούσε μετεωρολογικό μπαλόνι. Παρά τις μαρτυρίες για το αντίθετο από πολυάριθμους μάρτυρες από πρώτο και δεύτερο χέρι για το περιστατικό, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα ούτε μία αναφορά της Πολεμικής Αεροπορίας που να περιλαμβάνει όλες τις καταθέσεις εκείνων των μαρτύρων. Προσωπικές προσπάθειες το 1993 του βουλευτή των ΗΠΑ Steven Schiff από το Νέο Μεξικό για να μάθει περισσότερα σχετικά με την συντριβή αγνοήθηκαν. Αυτός μετέθεσε το έργο του στο Γενικό Λογιστικό Γραφείο, το ερευνητικό παρακλάδι του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

Ως αποτέλεσμα αυτής της έρευνας η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ εξέδωσε μια σύντομη αναφορά τον Ιούλιο του 1994 και μια μεγάλη αναφορά το 1995, οι οποίες δηλώνουν ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν στο ράντσο δεν ήταν μπαλονιού που χρησιμοποιείται για συλλογή καιρικών δεδομένων, αλλά μπαλονιού ενός μυστικού πειράματος εκείνης της περιόδου, του «Προγράμματος Mogul», με σκοπό την ανίχνευση Σοβιετικών πυρηνικών εκρήξεων που χρησιμοποιούσε συστοιχίες και δέσμες των κανονικών μετεωρολογικών μπαλονιών.

Το Γενικό Λογιστικό Γραφείο, στην τελική του αναφορά τον Ιούλιο του 1995 δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία από συντρίμμια UFO, αλλά ανακάλυψε ότι μια μεγάλη ποσότητα δυνητικά πολύτιμων μηνυμάτων κυκλοφορίας της Πολεμικης Αεροπορίας για εκείνη την περίοδο είχαν εσφαλμένα καταστραφεί. Επιπλέον, από τη στιγμή που δεν βρέθηκαν τεκμήρια για να υποστηρίξουν τη νέα εξήγηση του Προγράμματος Mogul, το Γενικό Λογιστικό Γραφείο δεν επιδοκίμασε την πρόσφατη εξήγηση της Πολεμικής Αεροπορίας και δήλωσε ότι «η συζήτηση πάνω στο αντικείμενο που συνετρίβη στο Ρόσγουελ συνεχίζεται».

Ενώ υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι λίγες κυβερνήσεις χαλαρώνουν τις μακροχρόνιες πολιτικές τους να αποσιωπούν όλες τις πληροφορίες για τα UFO, δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι αυτή η πρακτική μπορεί να καταστεί γενική τάση ή ότι θα μπορούσε να αποφέρει πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες.

Ως αποτέλεσμα μακροχρόνιων και εξαιρετικά αποτελεσματικών πρακτικών από πολλές κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, οι άνθρωποι έχουν παραμείνει στο σκοτάδι αναφορικά με την έκταση και τη σημασία της δραστηριότητας των UFO. Επίσης, χιλιάδες ταλαντούχοι επιστήμονες που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην κατανόηση των UFO έχουν παρεμποδιστεί στο έργο τους επειδή δεν αποτελούν μέρος του κυβερνητικού συστήματος.

Εφόσον καμιά κυβέρνηση δεν έχει δηλώσει ανοιχτά ότι τα UFO συνιστούν μια πιθανή απειλή για την ασφάλεια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποια λογική βάση στη συνέχιση της απόκρυψης των πληροφοριών σχετικά με τα UFO.

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

Aπιστευτη ιστορια με UFO στη Ρωσια: Εξωγηινοι με γυναικεια φωνη μιλουσαν σα να νιαουριζαν, λενε Ρωσοι ελεγκτες πτησης

Advertisement


Από Daily Mail:

Στενές Επαφές Ναζιάρικου Τύπου:

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στη Σιβηρία υποστηρίζουν ότι έλαβαν σήμα από UFO που πετούσε με μεγάλη ταχύτητα, με ένα εξωγήινο με γυναικεία φωνή ο οποίος μίλησε σε μια ακατανόητη γλώσσα όπως της γάτας.
Το μυστηριώδες αντικείμενο ξαφνικά εμφανίστηκε στα μόνιτορς πτήσης πάνω από την απομακρυσμένη ρωσική πρωτεύουσα του διαμαντιού, Γιακούτσκ (Yakutsk).
Φάνηκε να πετά με ταχύτητα λίγο πάνω από 6000 mph, και ραγδαία αλλαγή κατεύθυνσης στον πρωινό ουρανό, όπως υποστηρίζεται.
Επαφή με εξωγήινους; Το UFO είναι το σκάφος στο κέντρο της οθόνης που βρίσκεται πλησιέστερα προς τη χρυσή γραφή. Στο βίντεο το UFO κινείται συγκριτικά ταχύτερα σε ολόκληρη το ραντάρ

Κάνοντας επικοινωνία: Οι ελεγκτές πτήσης ανίχνευσαν το UFO στον πύργο ελέγχου στην πόλη Γιακούτσκ
Το UFO εντοπίστηκε σε ύψος 64, 895 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και φάνηκε να παρεμβαίνει σε συχνότητες της αεροπορίας.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο You Tube, ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος προσπάθησε να έρθει σε επαφή με το UFO.
Οι Ρώσοι υπάλληλοι της αεροπορίας ακούγονται στον πύργο ελέγχου να προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με το σκάφος.
Το βίντεο θα προξενήσει χαρά στους οπαδούς των UFO που ισχυρίζονται ότι εξωγήινοι από άλλους πλανήτες έχουν ήδη προσγειωθεί στη γη…
Ένα ραντάρ δείχνει το UFO να κινείται γρήγορα μέσα από τους ουρανούς, ενώ περιτριγυρίζεται από αεροπλάνα πολύ πιο αργά.
«Άκουγα κάποια γυναικεία φωνή, σαν μια γυναίκα να έλεγε μιάου – μιάου όλη την ώρα», είπε ο πιλότος μιας περαστικής πτήσης της Aeroflot.
Αναφέρεται, ότι η επικοινωνία του με το ρωσικό αεροπλάνο διαταράχθηκε λόγω παρεμβολών από το UFO.
Ο έλεγχος της εναέριας κυκλοφορίας όρισε αυτόματα το UFO ως ‘00000 ‘, διότι δεν είχε αριθμό πτήσης.

Δείτε το βίντεο:

Οι σκηνές αυτές πρώτη φορά δημοσιεύθηκαν τον περασμένο μήνα, αλλά είναι ασαφές πότε ελήφθησαν. Σε μία σκηνή που φαίνεται ο αερολιμένας, δεν φαίνεται να υπάρχει καθόλου χιόνι, κάτι που είναι σύνηθες για οκτώ μήνες το χρόνο στο Γιάκουτσκ, όπου η θερμοκρασία χθες το βράδυ ήταν μείον 36C.
Σε ένα σημείο το UFO δείχνει να απομακρύνεται από το Γιάκουτσκ με μεγάλη ταχύτητα πριν στρίψει και κατευθυνθεί πίσω προς την πόλη.
Δεν υπήρξε σχόλιο χθες το βράδυ από το υπαλλήλους του αεροδρομίου σχετικά με τον εικαζόμενο UFO.
Ορισμένοι ‘ειδικοί στα UFO’ υποστηρίζουν ότι είναι ευρέως γνωστό ότι τα UFO έχουν κάνει επαφή και έχουν προσγειωθεί στη γη, αλλά λεπτομέρειες ποτέ δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. 

ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ U.F.O ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Advertisement

Oλοκαίνουργιο βίντεο που βιντεοσκοπήθηκε 05/02/11
Σε μια πόλη του Μεξικού όπου οι άνθρωποι φαίνονται αναστατωμένοι και ειναι στο δρόμο όταν βλέπουν στον ουρανό διάφορα ιπτάμενα αντικείμενα …


ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ U.F.O ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Advertisement

Oλοκαίνουργιο βίντεο που βιντεοσκοπήθηκε 05/02/11
Σε μια πόλη του Μεξικού όπου οι άνθρωποι φαίνονται αναστατωμένοι και ειναι στο δρόμο όταν βλέπουν στον ουρανό διάφορα ιπτάμενα αντικείμενα …


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ Ο γνωστότερος Έλληνας μελετητής των UFO σε μια σπάνια, αποκαλυπτική συνέντευξη

Advertisement

Σωκράτης Αικατερινίδης

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

Ο γνωστότερος Έλληνας μελετητής των UFO σε μια σπάνια, αποκαλυπτική συνέντευξη
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΔΗΣ - ΑΤΙΑ, UFO ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ένας Κρητικός που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του εδώ και πάρα πολλά χρόνια με την έρευνα για περιστατικά εμφανίσεων Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ) ή για όσους προτιμούν τα ξενικά αρχικά UFΟ (Unidentified Flying Objects). Ο Σωκράτης Αικατερινίδης κατάγεται από το Λασίθι και η εμμονή του να αποδείξει ότι πραγματικά «η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω» τον έχει κατατάξει στους πλέον έγκυρους Έλληνες ερευνητές του τομέα, μαζί με τους Γιώργο Μπαλάνο και Θανάση Πουρναρόπουλο. Αυτός είναι και ο λόγος που δύσκολα αποδέχεται προτάσεις να μιλήσει στα ΜΜΕ, άνοιξε όμως διάπλατα τις πόρτες «στο περιοδικό της πατρίδας του», όπως μας είπε χαρακτηριστικά. Ασχολείται με τη μελέτη των ΑΤΙΑ από το 1969, ενώ την περίοδο 1981 – 1982 ήταν εκδότης του περιοδικού «UFO – Αστρική Επαφή». Οι έρευνές του τον έχουν οδηγήσει σε πολλά σημεία της χώρας απ’ όπου έχει συλλέξει πληροφορίες και μαρτυρίες. Οι «ΣΤΙΓΜΕΣ» τον επισκέφθηκαν και μοιράστηκαν μαζί του το περιεχόμενο της ερευνητικής του δραστηριότητας σε μια εκ βαθέων συνέντευξη (…)
Η Κρήτη θεωρείται σημείο – κλειδί. Πολλά τα περιστατικά που μαρτυρούν ότι η Μεγαλόνησος από αρχαιοτάτων χρόνων έχει να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα. Ποια είναι τα σημαντικότερα που έχετε καταγράψει και ερευνήσει, τα οποία αποδεικνύονται και από μαρτυρίες κατοίκων;

Η αναφορά μου στην Κρήτη θα ξεκινήσει από τα πανάρχαια χρόνια τότε που την αποκαλούσαν Τελχινία. Όπως αναφέρει ο Διόδωρος ο Σικελιώτης (Ιστορική Βιβλιοθήκη, Ε.55.1), οι Τελχίνες είχαν έλθει στην Ρόδο από την Κρήτη και σύντομα αποίκησαν όλο το νησιώτικο σύμπλεγμα του Αιγαίου. Όμως ο Κρητικός πολιτισμός ήταν πολύ ανώτερος από αυτόν που παρουσιάζουν οι αρχαιολόγοι ή άλλοι συναρμόδιοι και παραθέτω αμέσως παρακάτω ένα μέρος από τα στοιχεία που νομίζω ότι τεκμηριώνουν αυτή την άποψη μου.
Στην Κνωσό, οι δυτικές αποθήκες, όπως τις αποκαλούν οι αρχαιολόγοι, είναι πολύ στενοί παράλληλοι χώροι που έχουν πολύ χονδρά τοιχώματα ανάμεσα τους και στο δάπεδο τους είναι σχετικά μικρές πέτρινες κρύπτες, τις οποίες οι αρχαιολόγοι θεωρούν ότι ήταν αποθήκες τροφίμων. Όμως αυτή η άποψη νομίζω ότι δεν ευσταθεί, γιατί αυτές οι πέτρινες κρύπτες εσωτερικά τους έχουν ένα δεύτερο τοίχωμα, το οποίο είναι από μόλυβδο. Όμως όπως γνωρίζουμε σήμερα, ο μόλυβδος χρησιμοποιείται για προστασία από την επικίνδυνη ακτινοβολία σε χώρες όπου αποθηκεύονται ραδιενεργά υλικά και ακόμα και οι άνθρωποι που εισέρχονται σε αυτούς τους χώρους ντύνονται με μολύβδινες στολές. Η άποψη αυτή, ότι στην αρχαία Κρήτη ήταν γνωστή η πυρηνική ενέργεια παρουσιάζεται από τον Ιταλό ερευνητή Πήτερ Κολόζιμο που στο βιβλίο του «Αστρική Οδύσσεια» αναφέρει ότι: «Υπάρχει επίσης ένας «δρόμος ουρανίου» από την Κορνουάλη ως την Κρήτη. Μη με ρωτήσετε τι μπορεί να έκαναν οι Κρητικοί με τον ουράνιο, διότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα».
Και βέβαια δεν είναι τυχαίο ότι στην αρχαία Κρήτη υπήρξε το ρομπότ Τάλως, το οποίο δεν ήταν μύθος, αλλά μια πραγματική οντότητα, που ακόμα και σήμερα
αδυνατούν να κατασκευάσουν οι επιστήμονες.
Όμως όταν ο Μίνωας θέσπισε σαν σύμβολο εκείνης της εποχής τα κέρατα του ταύρου τα οποία μας παραπέμπουν σε αρνητική θεότητα, προσέλκυσε σταδιακά αρνητικές
δυνάμεις και ενέργειες με αποτέλεσμα να καταστραφεί αυτός ο «θαυματουργός» πολιτισμός όχι από την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης, αλλά από την διαχείριση της πυρηνικής ενέργειας για αρνητικούς σκοπούς.
Από περιστατικά που έχω στο αρχείο μου και αφορούν την Κρήτη θεωρώ ότι το πιο σημαντικό, είναι το περιστατικό που αφορά ένα ΑΤΥΑ (Αγνωστης Ταυτότητας Υποβρύχιο Αντικείμενο), για τα οποία ελάχιστες αναφορές υπάρχουν απ’ όλη την Ελλάδα. Αυτό το περιστατικό έγινε στις 29/12/1984 στο Μύρτος Ιεράπετρας. Όταν πληροφορήθηκα αυτό το γεγονός αμέσως μετέβηκα στο Μύρτος και από τις μαρτυρίες των κατοίκων που συνάντησα και συζήτησα παραθέτω τις δύο πιο σημαντικές.
Όπως μου είπε ο κ. Μανώλης Γιωτάκης: «Εγώ άκουσα ότι έπεσε ένα αεροπλάνο στην ακροθαλασσιά και είδα καπνούς. Δεν ξέρω αν ήταν μόνο καπνός ή και νερά μαζί. Πέρασε όμως αρκετή ώρα και δεν ήρθαν άλλα αεροπλάνα, όπως θα συνέβαινε αν ήταν αεροπλάνο, για να αρχίσουν τις έρευνες. Τότε εγώ σκέφθηκα ότι ήταν πύραυλος, από κάποια βάση που υπάρχει κοντά, που έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε απόσταση τρία μίλια περίπου από το Μυρτό. Βρήκαμε την απόσταση παίρνοντας ως μονάδα μέτρησης το νησί που βρίσκεται απέναντι από το χωριό μας, που είναι 9 μίλια. Το χωρίσαμε δια του τρία, και είδαμε, όπως είπα προηγουμένως, ότι ήταν τρία μίλια νοτιοδυτικά περίπου η στήλη του καπνού ή οτιδήποτε άλλο ήταν αυτό. Σημειωτέον ότι ο καιρός ήταν άσχημος και είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει. Το ίδιο βράδυ η τηλεόραση ανέφερε το γεγονός, εγώ δεν το άκουσα και είπε και μερικές κουβέντες ο πρόεδρος του χωριού, ο οποίος βρισκόταν στην ακροθαλασσιά όταν αυτό έπεφτε. Η στήλη που δημιουργήθηκε από την πτώση του αντικειμένου, όπως υπολογίστηκε ήταν αρκετά ψηλή και έφτανε περίπου τα 200 μέτρα. Την άλλη μέρα ήρθε το λιμενικό για έρευνα, η οποία ήταν σύντομη και χωρίς θετικά αποτελέσματα, λόγω του άσχημου καιρού που επικρατούσε στην περιοχή».
Ένας άλλος μάρτυρας, ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης είπε: «Πήγαινα στον κήπο μου λίγο πιο έξω από το χωριό, και τότε άκουσα μερικά παιδιά να φωνάζουν ότι έπεσε ένα
αεροπλάνο κοντά στο χωριό. Κοιτάζω και βλέπω ένα κόκκινο «πράγμα» αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν αεροπλάνο όπως φώναζαν τα παιδιά ή κάτι άλλο. Από αυτό το «πράγμα» έβγαιναν καπνοί και στο μέσο ήταν κόκκινο. Όταν έπεσε στη θάλασσα, δημιούργησε μία στήλη, ύψους περίπου 200 μέτρων η οποία διαλύθηκε μετά από μία ώρα περίπου.
Το στοιχείο που μας παρέχει την πραγματική φύση αυτού του αντικειμένου, είναι ότι η πτώση αυτού του αντικειμένου προκάλεσε πίδακα ύψους 200 μέτρων, του οποίου μάλιστα το νερό ήταν ζεστό. Είναι προφανές ότι η πτώση ενός αεροπλάνου ιδιωτικού ή ακόμα κι η απίθανη πτώση πυραύλου δεν μπορούσε να προκαλέσει τον παραπάνω πίδακα και να ζεσταθεί αυτόματα και το νερό. Αυτό το γεγονός μπορεί να προκληθεί μόνο από ένα ισχυρό μηχάνημα το οποίο είναι στάσιμο στο συγκεκριμένο σημείο και δουλεύει με όλη την έντασή του.

ΠΗΓΗ

Αιγύπτιος αρχαιολόγος παραδέχεται οι Πυραμίδες περιέχουν τεχνολογία UFO

Advertisement

 
Σε μια δήλωση σοκ, η επικεφαλής του Πανεπιστημίου του Καΐρου του Τμήματος Αρχαιολογίας , η Δρ Άλα Σαχιήν (Dr Ala Shaheen) έχει πει ομιλώντας σε κοινό, ότι θα μπορούσε να υπάρχει αλήθεια στη θεωρία, ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους Αρχαίους Αιγυπτίους να χτίσουν την αρχαιότερη από τις Πυραμίδες, την Πυραμίδα της Γκίζας.

Σε μιά περαιτέρω ερώτηση από τον Mάρεκ Νόβακ (MarekNovak),….. {ένας εκπρόσωπος από την Πολωνία} για το κατά πόσον οι πυραμίδες μπορεί να περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα και ένα UFO μέσα στην κατασκευή τους, η ΔρΣαχιήν, ήταν ασαφής και απάντησε ότι: «δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω αυτό, αλλά υπάρχει κάτι μέσα στην πυραμίδα το οποίο ….. δεν είναι αυτού του κόσμου“».

PYRAMID UFO LANDING IN SPAIN (Πυραμοειδές UFO, προσγειώνεται στην Ισπανία)
 

ΠΗΓΗ

Ακρωτηριασμοί ζώων & UFO στις Η.Π.Α.

Advertisement

Η οικογένεια Schneider, από την κομητεία El Paso του Colorado των Η.Π.Α., πριν λίγες ημέρες βρήκε δύο από τα άλογά της νεκρά και ακρωτηριασμένα στο αγρόκτημά της.Αμέσως μετά, η οικογένεια συμπλήρωσε μία αναφορά στον τοπικό σερίφη και στη συνέχεια κάλεσε έναν ερευνητή παραφυσικών φαινομένων για να ερευνήσει το παράξενο και ανατριχιαστικό αυτό γεγονός.Τα άλογα βρέθηκαν με σχισμές στους λαιμούς τους και τα στήθη τους κομμένα στα δύο, ενώ τα γενετικά όργανα, οι γλώσσες και τα μάτια τους είχαν αφαιρεθεί. Η οικογένεια ανέφερε ότι δεν εντόπισε κανένα ίχνος αποτυπωμάτων ούτε καμία κηλίδα αίματος γύρω από το σημείο όπου βρέθηκαν τα άτυχα ζώα.Ο Chuck Zukowski, ο ερευνητής που εξέτασε τα πτώματα των ζώων και την περιοχή, απέρριψε την περίπτωση να ευθύνονται για το συμβάν Chupacabra, άνθρωποι, κυνηγοί, κ.ά. και κατηγόρισε τα… UFOs.Τον τελευταίο χρόνο, στο Colorado έχουν σημειωθεί 8 κακοποιήσεις (ακρωτηριασμοί) ζώων και ο Zukowski πιστεύει ότι μόνο η περίπτωση των UFO μπορεί να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του.Άλλωστε, τις ημέρες -πριν και μετά- από τους θανάτους των ζώων στο Colorado, μάρτυρες έχουν αναφέρει την παρουσία Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων στην περιοχή…Ωστόσο, το Γραφείο του σερίφη στο El Paso του Colorado δε συμφωνεί με την έρευνα του Zukowski.Παρ’όλο που οι αρχές δεν έχουν εξετάσει λεπτομερώς τα νεκρά ζώα, με την πρόφαση ότι τα ζώα έχουν «αποσυντεθεί», ρίχνουν τις ευθύνες για τις επιθέσεις αυτές στους κυνηγούς της περιοχής.Ο Zukowski και η οικογένεια Schneider, όμως, γνωρίζουν από επιθέσεις κυνηγών και… επιλέγουν να πιστέψουν ότι οι αποτρόπαιοι αυτοί θάνατοι και ακρωτηριασμοί των ζώων μπορεί να οφείλονται μόνο σε εξωγήινουςΠΗΓΗ

Οι Παρανοήσεις της UFOλογίας

Advertisement

Στις διάφορες συζητήσεις σχετικά με τα UFOs, σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, αλλά και στη σχετική βιβλιογραφία, επαναλαμβάνεται συνεχώς η ίδια συλλογιστική η οποία καταλήγει στην άποψη ότι εξωγήινα όντα επισκέπτονται τη Γη. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να παρουσιάσω τα λογικά σφάλματα σε αυτά τα επιχειρήματα.

«Οι εξωγήινοι είναι πολύ έξυπνοι για να αφήσουν πίσω τους αποδείξεις»

Η βασική γραμμή της UFOλογίας είναι η εξωγήινη υπόθεση, δηλαδή το ότι το ποσοστό των θεάσεων Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ) που δε μπορούν να εξηγηθούν με άλλο τρόπο, αφορά εμφανίσεις σκαφών εξωγήινης προέλευσης. Όμως, ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές αυτής της άποψης παραδέχονται πώς δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που να καταδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη. Παρά το γεγονός ότι αναφέρονται πολλές συντριβές εξωγήινων σκαφών, αναρίθμητες θεάσεις και στενές επαφές, απαγωγές από εξωγήινους και ακρωτηριασμοί ζώων, παρότι από τις πάμπολλες αρχαιολογικές έρευνες γύρω από τα υποτιθέμενα εξωγήινα επιτεύγματα της αρχαίας μηχανικής, δεν έχει βρεθεί ούτε ένα ίχνος φυσικής απόδειξης, τίποτε το εξωγήινο, ή τουλάχιστο τίποτε δεν έχει παρουσιαστεί στην επιστημονική κοινότητα για περαιτέρω μελέτη και διερεύνηση. Εάν υπήρχαν κάποια τέτοια στοιχεία, δε θα υπήρχε καμία διχογνωμία σχετικά με την πραγματική φύση των ΑΤΙΑ και η εξωγήινη υπόθεση θα γινόταν αποδεκτή χωρίς κανένα σκεπτικισμό.

Στην UFOλογία υπάρχουν δύο σχολές σκέψης σχετικά με την απουσία τέτοιων στοιχείων-αποδείξεων. Η μία διαβεβαιώνει πώς υπάρχει μια παγκόσμια συνομωσία η οποία επεμβαίνει σε οποιαδήποτε περίπτωση, ανά τον κόσμο, και φροντίζει για την απόκρυψη οποιονδήποτε αποδείξεων και αποσιωπά τα ίδια τα περιστατικά. Σκοπός αυτής της συνομωσίας είναι να προφυλάξει τον κόσμο από τον πανικό που υποτίθεται πώς θα ανέκυπτε εάν γινόταν γνωστό ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη. Αυτή η συνομωσία απαιτεί τη συνεργασία όλων των κυβερνήσεων του πλανήτη, άρα ο ψυχρός πόλεμος και εν τέλει το σύνολο της μέχρι σήμερα γνωστής ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα μια απάτη.

Μια λιγότερο παρανοϊκή εξήγηση για την απουσία οποιασδήποτε απόδειξης, είναι η υπόθεση πώς οι εξωγήινοι είναι αρκετά έξυπνοι και ικανοί ώστε να μην αφήνουν πίσω τους ίχνη. Αυτή η συλλογιστική βασίζεται σε δύο σημεία:

1. Όντα από άλλον(ους) πλανήτες όντως επισκέπτονται τη Γη, και από τη στιγμή που έχουν τη δυνατότητα διαστρικών ταξιδιών είναι σαφώς πιο προηγμένα και ευφυή από τους ανθρώπους

2. Όντας πιο προηγμένα και ευφυή από τους ανθρώπους, είναι αναμενόμενο να έχουν την ικανότητα να αποφεύγουν τον εντοπισμό τους, και να φροντίζουν να απομακρύνουν οποιαδήποτε στοιχεία της παρουσίας τους.

Στην πραγματικότητα αυτή η λογική αλυσίδα επιχειρημάτων δεν είναι παρά ένα προπέτασμα καπνού. Κατ΄ αρχήν υποστηρίζει πώς εάν εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη δεν είναι δυνατό να γίνουν αντιληπτοί. Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που αυτή η εκδοχή θεωρηθεί αληθινή, καμία απόδειξη των επισκέψεών τους δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί, ώστε να την υποστηρίξει. Επιπλέον, δεν είναι δυνατό να αποδειχθεί και λάθος, μια και το συμπέρασμά της, ότι καμία απόδειξη δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί, είναι ουσιαστικά ταυτόσημο με το βασικό επιχείρημα της άποψης «όχι, τη Γη δεν την επισκέπτονται εξωγήινοι».

Επιπρόσθετα, για να αποδειχθεί πώς το πρώτο σκέλος της υπόθεσης είναι σωστό, δηλαδή πώς «οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη», θα πρέπει το δεύτερο σκέλος της, δηλαδή πώς «δεν πρόκειται ποτέ να βρεθούν αποδείξεις γιατί είναι πολύ πιο προηγμένοι και έξυπνοι», να αποδειχθεί λάθος, δηλαδή να υπάρξει κάποια χειροπιαστή απόδειξη για τις επισκέψεις τους. Αν κάποια τέτοια απόδειξη βρεθεί, θα σημαίνει πώς τελικά οι εξωγήινοι δεν είναι και τόσο έξυπνοι τελικά. Το παράδοξο αυτής της υπόθεσης είναι πώς δεν μπορεί να αποδειχθεί πώς είναι σωστή, χωρίς, ταυτόχρονα, να αποδειχθεί λανθασμένη.

Ουσιαστικά η υπόθεση των «έξυπνων εξωγήινων που φροντίζουν να εξαφανίζουν τα ίχνη τους» δε λέει απολύτως τίποτα. Μοιάζει με τα λεκτικά παιχνίδια της μορφής «ότι λέω είναι ψέματα», μια και καταλήγει σε διατύπωση της μορφής «λέω την αλήθεια, άρα η ίδια η προηγούμενη δήλωση δε μπορεί να αποδειχθεί». Είναι εντελώς άχρηστη σε οποιονδήποτε επιστήμονα ο οποίος θέλει να προχωρήσει σε μια μεθοδολογική προσέγγιση της UFOλογίας, μια και δεν είναι δυνατό ούτε να αποδειχθεί, ούτε να καταρριφθεί. Η μόνη χρησιμότητά της είναι να προσφέρει μια ψευτο-άλλοθι για την αποδοχή της εξωγήινης υπόθεσης, απουσία οποιασδήποτε χειροπιαστής απόδειξης.

Όμως εάν η UFOλογία αποφάσιζε να εγκαταλείψει αυτά τα προπετάσματα καπνού που δεν οδήγησαν πουθενά την έρευνα των ΑΤΙΑ τις τελευταίες δεκαετίας, τότε ποιά θέση θα έπρεπε να υιοθετήσει; Είναι παράλογο εκ μέρους των σκεπτικιστών να ζητούν χειροπιαστές αποδείξεις;

Η παραπάνω ανάλυση ουσιαστικά μας λέει πώς διατηρούμε μια ελπίδα να βρούμε αποδείξεις των εξωγήινων επισκέψεων, ελπίδα η οποία στηρίζεται στο ότι ίσως κάποιοι εξωγήινοι αποδειχθούν λιγότερο έξυπνοι και επιμελείς στην απόκρυψη των ιχνών τους. Ας δούμε μια σύντομη λίστα φαινομένων που οι UFOλόγοι αποδίδουν σε εξωγήινες επισκέψεις:

συντριβές ιπτάμενων δίσκων

απαγωγές και βασανισμοί πολιτών

ακρωτηριασμοί ζώων

σχήματα στους αγρούς (crop circles)

Όμως πώς θα βαθμολογούσε κανείς τις παραπάνω καταστάσεις και ενέργειες σε μια κλίμακα ευφυίας;

«Οι σκεπτικιστές πρέπει να αποδείξουν πώς δεν ήταν εξωγήινο»

Δεν είναι λογικό να απαιτεί κανείς από κάποιο σκεπτικιστή να αποδείξει πώς ένα συγκεκριμένο ΑΤΙΑ δεν ήταν ένα εξωγήινο σκάφος, γιατί το βάρος της απόδειξης βαραίνει αυτόν που διατυπώνει ένα ισχυρισμό. Είναι οι UFOλόγοι που ισχυρίζονται πώς μερικά από τα ΑΤΙΑ είναι εξωγήινης προέλευσης που πρέπει να τεκμηριώσουν και να αποδείξουν την άποψή τους.

Το βάρος της απόδειξης πέφτει στο σκεπτικιστή όταν εκείνος διατυπώνει ένα συγκεκριμένο ισχυρισμό. Αν για παράδειγμα υποστηρίζει πώς επρόκειτο για κάποιο φυσικό φαινόμενο, ή κάποιο αεροσκάφος, ή οτιδήποτε άλλο, τότε πρέπει να τεκμηριώσει την άποψή του και να παρουσιάσει τα δεδομένα στα οποία στηρίζεται. Κατά κανόνα ο σκεπτικιστές αρκούνται στη διαπίστωση ότι πρόκειται για άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα, μια θέση η οποία είναι απόλυτα αποδεκτή, από την ίδια τη φύση του φαινομένου.

Αν αποδεχθούμε το ότι είναι οι σκεπτικιστές εκείνοι που πρέπει να αποδείξουν πώς τα ΑΤΙΑ δεν είναι εξωγήινα σκάφη, τότε θα μπορούσε κανείς να τους ζητήσει να αποδείξουν και ότι δεν είναι στρουμφάκια που βγήκαν περίπατο, ή μοχθηρά ρομπότ από το μέλλον. Σύμφωνα με τη λογική των UFOλόγων, θα μπορούσε κανείς να βασίσει ένα ισχυρισμό του για το ότι υπάρχουν στρουμφάκια και μοχθηρά ρομπότ από το μέλλον, στην απουσία αποδείξεων περί του αντιθέτου.

Είναι κατά κανόνα δύσκολο έως αδύνατο να αποδειχθεί μια αρνητική θέση. Για παράδειγμα, κάποιος που πιστεύει στον Άγιο Βασίλη μπορεί να προκαλέσει ένα σκεπτικιστή να αποδείξει πώς δεν υπάρχουν τάρανδοι που μπορούν να πετάξουν. Ο αποφασισμένος σκεπτικιστής μπορεί να διαλέξει 100 ταράνδους και να τους πετάξει από την κορυφή ενός ψηλού κτιρίου, αλλά ακόμα και αν όλοι τους πεθάνουν από την πτώση, έχει αποδείξει πώς δεν υπάρχει κανένας τάρανδος που μπορεί να πετάξει;

Όχι, έχει απλά αποδείξει πώς κανένας από αυτούς τους 100 ταράνδους δε μπορούσε να πετάξει, ή για κάποιο λόγο διάλεξε να μην πετάξει και να σκοτωθεί. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να αποδειχθεί η αντίστοιχη θετική θέση, δηλαδή ότι υπάρχουν τάρανδοι που μπορούν να πετάξουν, με την απλή παρουσίαση ενός τέτοιου.

Άρα, το βάρος της απόδειξης πέφτει στους ώμους όσων διατυπώνουν μια θέση. Στην περίπτωση των ΑΤΙΑ ο σκεπτικιστής μπορεί να ισχυριστεί πώς το αντικείμενο ήταν άγνωστης ταυτότητας. Η θέση του είναι εκ των πραγμάτων σωστή, αφού κανείς δεν ξέρει τί ήταν. Όσοι ισχυρίζονται πώς ήταν ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, οφείλουν να αποδείξουν πώς α) ήταν διαστημόπλοιο και β) ήταν εξωγήινο. Ο ισχυρισμός των εξωγήινων επισκέψεων δεν είναι δυνατό να γίνει αξιωματικά αποδεκτός. Η άγνοια για την ταυτότητα ενός αντικειμένου, δεν είναι και απόδειξη εξωγήινης προέλευσης.

Φυσικά είναι πολύ ευκολότερο και απλούστερο να πιστεύει κανείς αξιωματικά στις επισκέψεις τω εξωγήινων, απλά υποθέτοντας πώς οτιδήποτε δε μπορεί να εξηγηθεί οφείλεται σε αυτούς, βάζοντας στην άκρη τους κανόνες της λογικής και της επιστήμης, και ρίχνοντας στους σκεπτικιστές το μπαλάκι για την απόδειξη του αντιθέτου. Όμως στον πραγματικό κόσμο τα πράγματα δε λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.

Αυτός που διατυπώνει ένα ισχυρισμό έχει και την ευθύνη της τεκμηρίωσής του. Εάν οι UFOλόγοι επιθυμούν να ισχυρίζονται πώς εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη, τότε πρέπει να το αποδείξουν. Αυτό δεν αποδεικνύεται μέσω της αδυναμίας απόδειξης του αντιθέτου, ή μέσω της αδυναμίας ερμηνείας όλων των θεάσεων ΑΤΙΑ.

«Οι επιστήμονες νομίζουν πώς τα ξέρουν όλα και φοβούνται τις νέες ιδέες»

Είναι σα να λέει κανείς πώς οι αρχαιολόγοι πιστεύουν πώς έχουν ανακαλυφθεί όλα τα αρχαία ερείπια στον κόσμο και φοβούνται να συνεχίσουν να σκάβουν. Ουσιαστικά ο ισχυρισμός αυτός αντιβαίνει στην ίδια την έννοια της επιστήμης γιατί:

η επιστήμη είναι μια μέθοδος αναζήτησης και ανακάλυψης νέων πραγμάτων

οι επιστήμονες ασχολούνται με το αντικείμενό τους και για να ζήσουν

άρα οι επιστήμονες συνεχώς προσπαθούν να ανακαλύψου νέα πράγματα, μια διαδικασία που απαιτεί από αυτούς να «κατεβάζουν (αλλά και να δοκιμάζουν) νέες ιδέες

άρα δεν πιστεύουν πώς τα ξέρουν όλα, ούτε και φοβούνται «το σκάψιμο»

«Οι σκεπτικιστές απορρίπτουν τα ΑΤΙΑ χωρίς καν να εξετάσουν τα στοιχεία»

Η UFOλογία έχει αναπτύξει το δικό της λεξιλόγιο και έχει επαναπροσδιορίσει το νόημα διαφόρων λέξεων, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της. Ας δούμε όμως το πραγματικό νόημα των λέξεων που χρησιμοποιούμε:

Πιστός: κάποιος που αποδέχεται έναν αναπόδεικτο ισχυρισμό βασιζόμενος μόνο στην πίστη του

Σκεπτικιστής: κάποιος που θέλει ένας ισχυρισμός να αποδειχθεί πριν τον ασπασθεί

Αρνητής: κάποιος που απορρίπτει ένα ισχυρισμό αδιαφορώντας για αποδείξεις

Απομυθοποιητής: κάποιος που καταρρίπτει ένα ισχυρισμό και αποκαλύπτει τα σφάλματά του

Οι όροι «σκεπτικιστής» και «απομυθοποιητής» δεν είναι συνώνυμοι. Ένας σκεπτικιστής απλά αμφιβάλει και ζητά αποδείξεις για να αποδεχθεί ένα ισχυρισμό, Ένας απομυθοποιητής αποδεικνύει πώς ο ισχυρισμός είναι λανθασμένος.

Οι αποθυμοποιητές προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες στη σοβαρή UFOλογία, ξεσκεπάζοντας φάρσες (όπως τα έγγραφα MJ-12), εντοπίζοντας παρανοήσεις, ψέματα και ακούσια λάθη. Οι σκεπτικιστές παρέχουν μια εξίσου χρήσιμη υπηρεσία, ωθώντας την UFOλογία να αποδείξει τους ισχυρισμούς της.

Η επιστημονική μέθοδος επιτρέπει δύο θέσεις για τους εμπλεκόμενους στη συζήτηση ενός ισχυρισμού: τον συνήγορό της και το σκεπτικιστή. Ο συνήγορος προωθεί ή υποστηρίζει τον ισχυρισμό και ο σκεπτικιστής τον αξιολογεί. Ένας τυπικός επιστήμονας έχει ταυτόχρονα και τους δύο ρόλους.

Στην επιστημονική μέθοδο το βάρος της απόδειξης βαραίνει το συνήγορο και όχι το σκεπτικιστή. Ο συνήγορος λέει «οι εξωγήινοι απαγάγουν ανθρώπους», και παρουσιάζει τα επιχειρήματά του. Ο σκεπτικιστής εξετάζει αυτά τα επιχειρήματα και αξιολογεί εάν τα διαθέσιμα στοιχεία είναι επαρκή για την απόδειξη του ισχυρισμού.

Ένας άλλος συνήγορος μπορεί να διατυπώσει μια διαφορετική άποψη, για παράδειγμα: «οι απαγωγές από εξωγήινους είναι αποτέλεσμα αίσθησης που δημιουργείται από μια διαδικασία ύπνωσης». Και αυτός θα πρέπει να παρουσιάσει τα επιχειρήματά του, ώστε να αξιολογηθούν από τους σκεπτικιστές.

Στην UFOλογία, ένα άτομο που θα προσπαθήσει να συνηγορήσει υπέρ μιας πιο συμβατικής εξήγησης για το φαινόμενο των ΑΤΙΑ (διαφορετική της εξωγήινης υπόθεσης), αυτόματα λαμβάνει τον τίτλο του απομυθοποιητή. Ας σημειώσουμε όμως πώς ένας σκεπτικιστής ποτέ δε διατυπώνει μια δική του θεωρία. Αν το κάνει, παύει να παίζει το ρόλο του σκεπτικιστή και θα πρέπει και αυτός να συνηγορήσει για την απόδειξη της δικής του θεωρίας, όπως και οποιοσδήποτε άλλος.

Όμως τί ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για αποδείξεις; Σύμφωνα με την επιστημονική μέθοδο, σημαίνει την παρουσίαση επαρκών στοιχείων ώστε να απορριφθεί η αντίθετη υπόθεση. Για παράδειγμα, αν ένας συνήγορος υποστηρίζει πώς ο Τάδε απήχθη από εξωγήινους, για να το αποδείξει θα πρέπει να στοιχειοθετήσει πώς η θέση «ο Τάδε δεν απήχθη από εξωγήινους» είναι λάθος. Ο σκεπτικιστής θα απαιτήσει αποδείξεις για το ότι α) ο Τάδε όντως απήχθη και β) ότι υπήρχε εμπλοκή των εξωγήινων. Άρα ο συνήγορος πρέπει να καταρρίψει τόσο τη θέση ότι ο Τάδε ΔΕΝ απήχθη, όσο και το ότι απήχθη από κάποιον άλλον και όχι από εξωγήινους.

Ο κύριος ισχυρισμός της εξωγήινης υπόθεσης είναι πώς εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη. Για να αποδειχθεί αυτό θα πρέπει να καταρριφθεί η αντίστροφη υπόθεση, δηλαδή πώς εξωγήινοι ΔΕΝ επισκέπτονται τη Γη. Πρέπει λοιπόν να προσκομισθεί κάτι το οποίο να μη μπορεί να εξηγηθεί με κανένα άλλο πιθανό ή απίθανο τρόπο, παρά μόνο με την επίσκεψη εξωγήινων. Όπως ένας εξωγήινος, ή κάποιο τεχνητό αντικείμενο με αναλογίες ισοτόπων που δε μπορούν να έχουν γήινη προέλευση.

Ώς σκεπτικιστή, δε με ενδιαφέρει πόσοι άνθρωποι θυμούνται, ή νομίζουν πώς θυμούνται την απαγωγή τους από εξωγήινους. Όπως και δε με ενδιαφέρει εάν αυτές οι αναμνήσεις και εμπειρίες τους μπορούν να εξηγηθούν με πιο συμβατικούς τρόπους. Αυτό που θέλω είναι, η αντίστροφη υπόθεση, ότι δηλαδή δεν υπάρχει καμία άλλη εξήγηση, να καταρριφθεί, σε όλες τις δυνατές εκδοχές της. Τέλος, απαιτώ φυσικές αποδείξεις για την παρουσία νοημόνων εξωγήινων όντων πάνω στη Γη.

Πρώην αξιωματικοί δηλώνουν: “UFO έχουν επισκεφθεί πυρηνικές βάσεις”!

Advertisement

Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, έξι πρώην αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α., θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στην Ουάσινγκτον όπου θα αποκαλύψουν τις προσωπικές τους εμπειρίες από επισκέψεις UFO σε εγκαταστάσεις με πυρηνικά όπλα!

Ενας από αυτούς, ο πρώην αξιωματικός Robert Salas, υποστηρίζει πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας το 1967 όταν η εμφάνιση ενός UFO είχε προκαλέσει δυσλειτουργία σε έναν πύραυλο στην αεροπορική βάση Malmstrom στη Montana των ΗΠΑ.

“Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία λέει ψέματα σχετικά με την εθνική ασφάλεια της χώρας σε ότι αφορά τις εμφανίσεις UFO γύρω από τις πυρηνικές βάσεις. Μπορούμε να το αποδείξουμε”, δηλώνει στον Λάρυ Κινγκ και τονίζει πως είχε διαταχθεί ας πό ανωτέρους του να κρατήσει το στόμα του κλειστό!

Η φωτογραφία που βλέπετε έχει τραβηχτεί σε αεροπορική βάση στο Νέο Μεξικό, το 1964.

Ο Charles Halt, επίσης πρώην αξιωματικός, υποστηρίζει πως το 1980 είχε δει με τα μάτια του φωτεινές ακτίνες προερχόμενες από έναν ιπτάμενο δίσκο, να “στοχεύουν” την αμερικάνικη αεροπορική βάση Bentwaters στη νοτιοανατολική Αγγλία. Τα φώτα, σύμφωνα με τον ίδιο, κατέληγαν σε μία αποθήκη όπου φυλάσσονταν ττα πυρηνικά όπλα της βάσης.

” Είμαι σίγουρος πως οι υπηρεσίες ασφαλείας τόσο των Η.Π.Α αλλά και τηε Βρρετανίας έχουν προσπαθήσει – από τότε μέχρι σήμερα- να συγκαλύψουν τα παραπάνω πεπριστατικά και άλλα παρόμοια”, λέει.

Εν αναμονή της συνέντευξης τύπου, λοιπόν, των έξι πρώην αξιωματικών, που θα γίνει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια συνεδρίου στην Ουάσιγκτον!

Advertisement