Τα UFO υπάρχουν και επισκέπτονται τη Γη!

Advertisement

Το κλείσιμο ενός ολόκληρουαεροδρομίου στην Κίνα μετά από θέαση αγνώστου ιπτάμενου αντικειμένου, σε συνδιασμό με αναφορές για δεκάδες UFO, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη χώρα.

Πρόσφατα ο καθηγητής Wang Sichao, επικεφαλής του
Αστρονομικού Παρατηρητηρίου ριο Zijinshan που βρίσκεται στο Purple Mountain στην Κίνα, εξέφρασε δημοσίως την άποψη ότι τα UFOυπάρχουν και τα χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι για να επισκέπτονται τη Γη! Πρόσθεσε μάλιστα ότι το Παρατηρητήριο έχει καταγράψει πολλές φορές άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. Η «ομολογία» του έγινε επίσημη ομιλία, η οποία είχε τον τίτλο «Η αλήθεια των UFO της Κίνας».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δηλώσεις του έκαναν τον γύρο του κόσμου, ενώ τα κυριότερα σημεία των «αποκαλύψεών» του είναι τα ακόλουθα:
1. Oι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη.
2. Τα UFO που χρησιμοποιούν ελέγχονται από ρομπότ.
3. Τα αεροσκάφη αυτά ταξιδεύουν με κατά 80% την ταχύτητα του φωτός.
4. Το Παρατηρητήριο έχει καταγράψει πολλές φορές αυτά τα σκάφη, σε απόσταση 150 και 1500 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη.
5. Οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν μάλλον Πυρηνική Τεχνολογία
6. Μετά από 39 χρόνια εργασίας στο Παρατηρητήριο του Purple Mountain Παρατηρητήριο ο Wang πιστεύει ότι τα UFO έχουν καταφέρει να χρησιμοποιούν τη βαρύτητα της Γης για να παραμένουν ψηλά!

Ο Wang Sichao ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με τον Stephen Hawking και τις δηλώσεις του περί επικίνδυνων εξωγήινων. Ο ίδιος θεωρεί ότι οι εξωγήινοι μας επισκέπτονται με ειρηνικές διαθέσεις και δεν αποσκοπούν σε κάποιο πολύτιμο υλικό από τον πλανήτη μας, καθώς μπορούν και κατασκευάζουν τα δικά τους υλικά όποτε θελήσουν, αφού διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία. Αλλά και στην περίπτωση που οι εξωγήινοι δεν έρθουν τελικά με ειρηνικές διαθέσεις, εξέφρασε την ελπίδα ότι «δεν είναι θεοί και ότι θα έχουν αδύνατα σημεία. Αρκεί να τα εντοπίσουμε και να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας.
ΠΗΓΗ

Μάρτυρες, διοπτεύσεων και Στενές Επαφές (UFO-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Advertisement

 Ντοκιμαντέρ για μαρτυρίες θεάσεων εξωγήινων. Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι βλέπουν UFO και πολλοί ισχυρίζονται πως έχουν στενές επαφές. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ υπάρχουν κάποια πραγματικά περιστατικά που συμβαίνουν, με μάρτυρες και τις συναρπαστικές μαρτυρίες τους. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό και ενημερωτικό Ντοκιμαντέρ. Υπάρχουν ένα ή δύο μικρά τμήματα που είναι λίγο ύποπτα αλλά γενικά αξίζει το χρόνο σας.

Το Ντοκιμαντέρ είναι στα Αγγλικά,αν όμως θέλετε να το δείτε στην γλώσσα σας πατήστε cc για την ενεργοποίηση των υποτίτλων.

ΤΑ ΚΑΝΑΔΙΚΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ UFO ΑΡΧΕΙΑ

Advertisement

( Οι φωτογραφίες μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους )
Η καναδική κυβέρνηση το Φεβρουάριο του 2009 ενέκρινε τη πρόσβαση σε χιλιάδες ομοσπονδιακά κυβερνητικά έγγραφα σχετικά με τα ufo’s. Συνολικά 9500 ψηφιοποιημένα έγγραφα από το 1947 μέχρι τις αρχές του 1980 έχουν διατεθεί, μέσω της δικτυακής Καναδικής Βιβλιοθήκης με τίτλο «Canada’s UFOs: Η αναζήτηση του άγνωστου» και περιλαμβάνουν αλληλογραφίες, εκθέσεις, υπομνήματα και έρευνες. Τα αρχεία προέρχονται από το Τμήμα Εθνικής Αμύνης του Καναδά, το Υπουργείο Μεταφορών, το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας, καθώς και τη βασιλική καναδική έφιππη αστυνομία.
Αναμφίβολα, ένα από τα πιο σημαντικά έγγραφα είναι μια θέαση στο Shag Harbor από ένα μέλος της καναδικής έφιππης αστυνομίας και έξι πολιτών τη νύχτα της 4ης Οκτωβρίου 1967. Το υπόμνημα περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι μάρτυρες είδαν ένα αντικείμενο 60 πόδια σε μήκος να κινείται με ανατολική κατεύθυνση, πριν βουτήξει γρήγορα στο νερό, κάνοντας ένα φωτεινό παφλασμό κατά την πρόσκρουση. Η έκθεση συνεχίζει: «Ένα λευκό φως εμφανίστηκε στην επιφάνεια του νερού για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Η βασιλική καναδική έφιππη αστυνομία (RCMP, Royal Canadian Mounted Police), βοηθούμενη από τοπικούς αλιείς και τα σκάφη τους, προσπάθησε να φτάσει στο αντικείμενο πριν βυθιστεί εντελώς. «
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις σημαντικότερες σελίδες των εγγράφων. Το μεγαλύτερο μέρος των εγγράφων μπορείτε να το δείτε μέσα από τα http://tinyurl.com/ufofiletransfers και http://www.noufors.com/documents.html.

( Οι φωτογραφίες μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους! )
 
ΠΗΓΗ

Advertisement