Νέα Κινεζική έκθεση δείχνει UFO κοντά στον Ήλιο

Advertisement

Οι Κινέζικες ειδήσεις μας παρουσιάζουν αρκετά UFO γύρω από τον Ήλιο για τον μήνα Οκτώβριο.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ UFO

Advertisement

Ο ερευνητής Trevor James Constable (μαθητής του Wilhelm Reich) στην αναζητησή του φαινομέμου των ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα) δηλαδή των UFO, άρχισε να χρησιμοποιεί υπέρ-υθρο φωτογραφικό φιλμ σε μια συνηθισμένη φωτογραφική μηχανή. Ο Constable ανακάλυψε ότι…

“το υπέρυθρο φιλμ όταν εκτεθεί μεταξύ της αυγής και της ανατολής του ηλίου, σε ξερό κλίμα συχνά εμφανίζονται αόρατα αντικείμενα διαφόρων μεγεθών που είναι ζωντανά και περνάνε μέσα από την ατμόσφαιρα”
Τα αποτελέσματα του ήταν εκπληκτικά. Όχι μόνον συμβατικοί δίσκοι και διαστημόπλοια απεικονίστηκαν στο φιλμ αλλά και εκπληκτικές αμοιβαδοειδείς μορφές ζωής. Σχολιάζοντας τα και περιγράφοντας την κατάπληξη του στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο «The Cosmic Pulse of Life«, αναφέρεται σε…
“… στην ανεπιθύμητη φύση αυτών των φωτογραφιών … Αυτά τα ζωντανά πλάσματα, αυτές οι βιομορφές, δεν ήταν ούτε ότι θέλαμε ούτε ότι περιμέναμε. Θέλαμε διαστημόπλοια. Εκείνο τον καιρό είμαστε σε άγνοια για το βιολογικό στοιχείο στα UFOs … Στα ενδιάμεσα χρόνια έχω παρατηρήσει γοητευμένος και με ενδιαφέρον το ανησυχητικό και ενοχλητικό αποτέλεσμα (από τις φωτογραφίες και τα φίλμ) που είχε πάνω σε όλα τα πρόσωπα τα οπο’ια είχαν μηχανιστική προσέγγιση για τα UFOs. Αυτή η εμπειρία με δίδαξε ότι η επιστημονοκή αντικειμενικότητα είναι μύθος … (σελ 83-84).
Ο Constable είχε πολλές δυσάρεστες εμπειρίες με ανθρώπους επιστήμονες και άλλους που απειλούνταν πολύ από τις φωτογραφικές αποδείξεις. Τόσο εκτεταμένες και δραματικές ήταν αυτές οι αντιδράσεις που συμπέρανε, σαν μαθητής που ήταν του Wilhelm Reich ότι αυτή η νευρωτική αποστροφή ήταν η αντίδραση του κατεστημένου προς την δύναμη της ζωής.
Η επιστήμη είναι λογική, αλλά όταν ξεπεράσει αυτά τα όρια, γίνεται ένα παράλογο δόγμα – ο επιστημονισμός.
Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στα UFOs του Constable, και την αντίθεση μεταξύ των βιομορφών και των διαστημοπλοίων.
Τα αποκαλούμενα “διαστημόπλοια” είναι “αιθερικα” όπως και οι βιομορφές, καθόσον αποτελούνται από ύλη του “αιθερικού πεδίου” (σελ. 203) και κινούνται με την ενέργεια της ζωής που ο Wilhelm Reich ονομάζει “οργόνη”. Αυτοί οι κατασκευαστές μας λέει ο Constable είναι μια φυλή ευφυών και καλοσυνάτων όντων, οι “αιθέριοι” που ο κόσμος τους είναι ίδιος με τον δικό μας εκτός του ότι βρίσκεται σε υψηλότερο κραδασμικό επίπεδο (σελ. 201-3). Τα σκάφη τους γίνονται ορατά όταν υλοποιούνται στον δικό μας κόσμο (σελ. 203).
Έτσι έχουμε τουλάχιστον δύο βασίλεια αιθερικών όντων.
Το ένα περισσότερο ευφυές από την σύγχρονη (σελ. 289-90) ανθρωπότητα και το άλλο λιγότερο σε κατώτερο επίπεδο συνειδητότητος, κάτι σαν τα δικά μας ψάρια (σελ. 290).
eik.02
Και όπως τονίζει ο Constable:
“Με τον τρόπο εμφανίσεως τους στην ανθρωπότητα, τα διαστημόπλοια (το περισσότερο ευφυές βασίλειο) και τα Βιολογικά UFOs (το λιγότερο ευφυές βασίλειο) έχουν μπερδευτεί αμοιβαίως στον νου των ανθρώπων μέχρι σήμερα”.
Είναι το λιγότερο ευφυές και εμφανώς οργανικό βασίλειο που μας ενδιαφέρει περισσότερο.
“Η ύπαρξη αυτών των οργανισμών μοιάζει πλασματική, γιατί το σχήμα τους φαίνεται θερμικά. Ταξιδεύουν παλμικά , φουσκώνοντας και συρρικνώνοντας κυκλικά το σώμα τους, όπως κινούνται μέσα στον αέρα … (σελ. 84). Με το να είναι πλάσματα φαίνονται στα ραντάρ και βίντεο τα οποία τραβήχτηκαν δείχνουν ότι είναι ικανά για τέτοιες ταχύτητες, αλλαγές σχήματος και μεγέθους, που καθιστά άχρηστη κάθε προσπάθεια να τα εξηγήσει κανείς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως (σελ.85)”.
“Η παλμική κίνηση αυτών των βιολογικών αερομορφών – η προϋπόθεση της ζωής είναι η παλμικότητα – προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση σε αυτούς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως. Η έννοια ότι αυτή η παλμικότητα είναι ισοδύναμη με τους παλμούς της καρδιάς των ανθρώπων δεν τους πέρασε ποτέ από το μυαλό … (σελ.100)”.
“… παρακινούμενοι από τους παλμούς των UFOs που παρατηρούσαν σε μεγάλα ύψη οι πιλότοι της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας τα ονόμασαν “διαστημικά ζώα” σε μία δημόσια ανακοίνωση στις 27 Απριλίου 1949, δηλώνοντας ότι τα αντικείμενα αυτά ήταν ζωντανοί οργανισμοί (σελ.34)”.
Στην έκτη φωτογραφία ο Constable κοντά σε ένα UFO (σκάφος) στην έρημο Mojave την άνοιξη του 1958. Φαίνεται ο φακός στο πάνω μέρος του που απορροφά την ενέργεια στο υπ’ έρυθρο φάσμα ενώ δεν ήταν ορατό. Το περιστρεφόμενο πεδίο ενέργειας γύρω από το αντικείμενο, ο λευκός λοβός ενέργειας που φαίνεται αριστερά και κάτω από το αντικείμενο κάνει ετεροδύνωση (ηλεκτρονικός όρος, βασική αρχή λήψεως στα ραδιόφωνα) με το βιοενεργειακό πεδίο του συγγραφέα.
Όταν το κατάλαβε φώναξε στον φίλο του Dr James O. Woods που ήταν πίσω του να φωτογραφίσει αμέσως στα αριστερά του. Έτσι βγήκε αυτή η καταπληκτική φωτογραφία (κάτω εικόνα). Είναι η πρώτη φωτογραφία παγκοσμίως που δείχνει την προώθηση αυτών των σκαφών με περιστρεφόμενα ενεργειακά πεδία. Το φιλμ ήταν υψηλής ταχύτητος χωρίς φίλτρο, με f11 και 1/50 δευτερόλεπτα. Εμφανίστηκε με D-11 για 2 λεπτά.
eik.06
eik.03
eik.04
eik.05
eik.07

miastala

Περισσότερα για UFO.Και άλλα επίσημα αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξή τους

Advertisement

Αυτή η ταινία ονομάζεται «Out Of The Blue» και είναι ένα μεγάλου μήκους, βραβευμένο ντοκιμαντέρ για το φαινόμενο των UFO. Αφήγηση από τον Peter Coyote, προσπαθεί να δείξει μέσα από συνεντεύξεις με μέλη της επιστημονικής κοινότητας, και αυτόπτες μάρτυρες υψηλόβαθμων στρατιωτικών και του προσωπικού της κυβέρνησης ότι κάποια αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα είναι εξωγήινης προέλευσης και ότι το απόρρητο και ο εμπαιγμός χρησιμοποιούνται για να κρύψουν την πραγματικότητα πίσω από τα αντικείμενα των UFO.

Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο ντοκιμαντέρ και αποτελεί μια καλή συνέχεια στην θέση μου για την ταινία «Ξέρω τι είδα».Για μένα αυτή η ταινία έχει τα φορτία και τις αποδείξεις ότι το φαινόμενο των UFO δεν είναι μόνο πραγματικό, αλλά πραγματικά από αυτόν τον κόσμο.

Απλά δεν βλέπω πώς το θέμα των UFO μπορεί να αμφισβητηθεί. Υπάρχουν τόσες πολλές περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο . Πώς μπορούν αυτές οι ιστορίες να αμφισβητηθούν; Πώς μπορεί αυτό να το αποφεύγουν ως κάτι που δεν έχει νόημα. Ακόμη και ο Τζίμι Κάρτερ, ναι ο πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ έχει καταθέσει μια αναγνώριση UFO. Απολαύστε το.
WWW.APOCALYPSEJOHN.COMΑυτά είναι τα γεγονότα, δείτε τα και αποφασίσετε για τον εαυτό σας.

ask2use: Υποχρεωτική η πλήρης αντιγραφή του κειμένου Ο δημιουργός σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το κείμενό του μόνο εφόσον το αντιγράψετε αυτούσιο.Και εφόσον αναφέρετε την πηγή, ως ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) ολόκληρου του άρθρου.

UFO πάνω από το Βατικανό;

Advertisement

Δεκάδες δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, κάνουν λόγο τις τελευταίες ημέρες για καταγραφή Αγνωστου Ταυτότητος Αντικειμένων, στον ουρανό της Ρώμης. Το πιο πρόσφατο από αυτά, μάλιστα, θεάθηκε πάνω από το Βατικανό!

Παρά το γεγονός ότι πολλοί αυτόπτες μάρτυρες έχουν στην κατοχή τους οπτικό υλικό από τα ΑΤΙΑ, το πιο αξιόπιστο θεωρείται αυτό που έχει καταγραφεί από τρεις αξιωματικούς που υπηρετούν στην ασφάλεια του πρέσβη των ΗΠΑ στο Βατικανό (Αγία Έδρα).

Η μαγνητοσκόπηση έχει γίνει από κινητό τηλέφωνο, στις 4 τα ξημερώματα της 7η Ιουνίου, όταν τρία σφαιρικά φωτεινά αντικείμενα, εντοπίστηκαν να αιωρούνται στον ουρανό πάνω από τρούλο του Αγίου Πέτρου στο το Βατικανό, ακριβώς στο κέντρο της Ρώμης.

Τα αντικείμενα έκαναν ταχύτατους ελιγμούς, πετούσαν σε σχηματισμό «δέλτα» και κατέβαιναν σε χαμηλό υψόμετρο, γεγονός που αποκλείει την περίπτωση να πρόκειται για συμβατικά αεροπλάνα.

Η αστυνομία της Ρώμης μελετά το οπτικό ντοκουμέντο και πραγματοποιεί περαιτέρω έρευνες, καθώς έχει δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι είδαν καθαρά το όλο συμβάν!

Το βίντεο που ακολουθεί μεταδόθηκε από το κανάλι UNO και θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε την προσωπική σας άποψη, για τα ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από το Βατικανό:

 Μία ημέρα νωρίτερα, υπήρχαν δεκάδες μαρτυρίες για θέαση ΑΤΙΑ, πάνω από την Αυστραλία.
 
ΠΗΓΗ

Advertisement