UFO ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Advertisement

Στις 5 Ιανουαρίου, 17:00 το απόγευμα, στο Αεροδρόμιο Chengdu της Κίνας προκλήθηκε χάος από ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης προέλευσης που πετούσε σε χαμηλό ύψος πάνω από αυτό.

Τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία αν και αρχικά ανέφεραν άσκηση στρατιωτικών αεροπλάνων, στη συνέχεια της μέρας αποκάλυψαν ότι επρόκειτο για UFO, το οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκε από τους επιβάτες του αεροδρομίου που βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής αλλά και στα σταματημένα αεροσκάφη. Οι φωτογραφίες έδειξαν ένα φωτεινό λευκό δίσκο να αιωρείται στον αέρα, δίπλα σε πολλά μικρά αντικείμενα γύρω του, και να μετακινείται αστραπιαία πάνω από τα κτήρια.

Η εμφάνιση, προκάλεσε πανικό και χάος χωρίς προειδοποίηση με τουλάχιστον 80 ακυρώσεις & καθυστερήσεις πτήσεων, για περίπου 70 λεπτά.

UFO: ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΣΚΑΦΗ ή ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ και ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ;

Advertisement

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε μόνο δύο ερμηνείες για τα UFO: πως είτε είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο, είτε εξωγήινα σκάφη. Όμως αυτές οι ερμηνείες δεν είναι οι μοναδικές. Καμία από τις δύο, εξάλλου, δεν μπορεί να απαντήσει σε πάρα πολλά και σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το φαινόμενο των UFO.

Στο άρθρο που ακολουθεί, θα προσπαθήσω να αναλύσω δύο άλλες πιθανές ερμηνείες του φαινομένου: Την πιθανότητα τα UFO να είναι «χρονοταξιδιώτες»  και ττην περίπτωση τα UFO να είναι κάποιο είδος παραφυσικού φαινομένου.
Πριν όμως προχωρήσουμε σ’ αυτές τις «παράξενες» ερμηνείες, είμαστε αναγκασμένοι να ξεκινήσουμε αυτήν τη μελέτη κάνοντας

κριτική στις πιο γνωστές απόψεις, για να εντοπίσουμε λεπτομέρειες που θα μας χρειαστούν παρακάτω…
(Το ακόλουθο άρθρο έχει δημοσιευτεί στο Strange 91) 

Lam

ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ
Αφού λοιπόν τα UFO δεν είναι παραισθήσεις, δεν είναι φυσικά φαινόμενα και μάλλον δεν έρχονται από άλλους πλανήτες, μήπως είναι επισκέπτες από το μέλλον;
Αυτή η ερμηνεία σίγουρα ακούγεται πιο απίθανη και παράξενη από ό,τι η εξωγήινη, αλλά για κάποιους μελετητές και πολλούς επιστήμονες, είναι πολύ πιο πιθανή.
Οι θεωρίες της Φυσικής δεν απορρίπτουν εξάλλου το ταξίδι στον χρόνο – και το ταξίδι αυτό, αν και ακούγεται πολύ πιο απίστευτο από το ταξίδια ανάμεσα στα αστικά συστήματα, είναι πολύ πιο «οικονομικό» από το διαστρικό, τουλάχιστον σε χρόνο ταξιδιού και καύσιμα, αφού δεν χρειάζεται να διασχιστούν οι τεράστιες διαστρικές αποστάσεις.
Απαιτείται βέβαια τεχνολογία πολύ ανώτερη από τη δική μας για να γίνει πραγματικότητα.
Μια τεχνολογία όμως που η φυσική πιστεύει ότι είναι εφικτή και ίσως κάποτε θα γίνει πραγματικότητα!…
Αν τα UFO είναι σκάφη χρονοταξιδιωτών, είναι τότε συνδυασμός χρονομηχανής και αεροσκάφους.
Αν πράγματι μπορούν να «κάμψουν τον χρόνο», εξηγούνται έτσι τα παράξενα χαρακτηριστικά της πτήσης τους:
Αν το χρονοσκάφος βρίσκεται σε διαφορετική «χρονική ροή» σε σχέση με εμάς, τότε η αδράνειά του (η δύναμη που δεν επιτρέπει στα σώματα να αλλάζουν ακαριαία κατάσταση κίνησης) είναι διαφορετική από τη δική μας.
Από τη δική μας πλευρά, λοιπόν, ο παρατηρητής βλέπει το UFO να επιταχύνει απότομα, να αλλάζει άμεσα πορεία, ενώ στην πραγματικότητα το UFO στο δικό του αδρανειακό σύστημα κινείται κανονικά, χωρίς να καταπατά κανέναν φυσικό νόμο.
Επίσης, η μετακίνηση του σκάφους σε άλλα χρονικά πλαίσια, εξηγεί ίσως τις απότομες εμφανίσεις και εξαφανίσεις των UFO, που ξαφνικά φαίνονται να χάνονται.
Αν τα UFO είναι χρονοταξιδιώτες, εξηγείται επίσης και η «εξέλιξη» της σχεδίασης των UFO.
Αν κάποτε ανακαλυφθεί τεχνολογία μετακίνησης στον χρόνο, αυτό σημαίνει ότι όλες οι επόμενες γενιές της ανθρωπότητας, θα μπορούν να κατασκευάζουν τις δικές τους χρονομηχανές/UFO και να ταξιδεύουν σε κάθε στιγμή του παρελθόντος.
Οι μάρτυρες που θα βλέπουν τα σκάφη των χρονοταξιδιωτών, εξαιτίας της «επιλεκτικής» αντίληψης και μνήμης θα αντιλαμβάνονται και θα περιγράφουν περισσότερα τα UFO που μοιάζουν με τις δικές τους απόψεις για το «εξελιγμένο».
ΠΗΓΗ

Advertisement