Μάζικες θεάσεις UFO ή μετεωρίτες στην Αγγλία και την Ιρλανδία;

Advertisement

Μάζικες θεάσεις UFO ή μετεωρίτες στην Αγγλία και την Ιρλανδία; – 21 του Σεπτέμβρη 2012
Την νύχτα της 21 Σεπ. του 2012, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο ανέφεραν ότι
βλέπουν πολύ μεγάλα , φωτεινά φώτα στον νυχτερινό ουρανό. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπέθεταν ότι αυτά είναι μετεωρίτες.

Όμως προφανώς δεν είναι?
Μετεωρίτες εισέρχονται στην ατμόσφαιρα της Γης σε μία ταχύτητα μεταξύ 30 000 και 2500 000 χιλιόμετρα την ώρα. . Έχετε δει ποτέ ένα πεφταστέρι( ο μικρός μετεωρίτης που λάμπει καθώς έρχεται με ταχύτητα σε επαφή με την ατμόσφαιρα της γης και πυρακτώνεται, ο διάττων ή διάττοντας αστέρας ); Είναι αρκετά γρήγορα έτσι δεν είναι; Αυτά τα φώτα δεν κινούνται τόσο γρήγορα. Δεν είναι καν κοντά.Επίσης,οι μετεωρίτες θα καούν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Είναι σπάνιο για έναν μετεωρίτη να διαρκέσει περισσότερο από  ένα δευτερόλεπτο. Τα φώτα αυτά, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν στον ουρανό για 30-40 δευτερόλεπτα!


Όπως πάντα εσείς αποφασίζεται….

UFO Βαλτικής: Κατασκευή από την εποχή των παγετώνων;

Advertisement

Μια ενδιαφέρουσα και μακρά ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε ο Peter Lindberg, επικεφαλείς των ερευνών για το άγνωστο αντικείμενο της Βαλτικής, στο Σουηδικό ραδιοφωνικό σταθμό Red Ice, όπου και μίλησε για το τελευταίο ταξίδι. Μιλά για το πώς το αντικείμενο εκπέμπει ηλεκτρικές παρεμβολές και μπερδεύει τα εργαλεία της ερευνάς του, ενώ τα συμπεράσματα του είναι ακόμα ανοικτά: απίστευτη φυσική διαμόρφωση, διαστημόπλοιο, ή δομή, αλλά κατά την προσωπική άποψη του αυτή η δομή είναι ανθρωπογενής.

Από τον Ιούλιο μας είχαν δώσει στοιχεία σχετικά με βάθος, διαστάσεις και γενικές πληροφορίες. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι ενδέχεται το αντικείμενο να βρίσκεται εκεί από την εποχή των παγετώνων, σύμφωνα με την μελέτη των πετρωμάτων!

Ας θυμηθούμε καταρχάς τα στοιχεία που μας έδωσαν τον Ιούλιο: το αντικείμενο βρίσκετε στα 80 μέτρα βάθος, ενώ το άνω μέρος είναι κυκλικό και έχει διάμετρο 60 μέτρα. Η αριστερή πλευρά του μοιάζει με σκάλα ή βάση στα βίντεο των δυτών και άλλες παρατηρήσεις. Οι μελέτες δείχνουν ότι το αντικείμενο διαχωρίζετε από το πυθμένα. Βρίσκεται σε μια κορυφογραμμή ή σε ένα λόφο, με απότομες κλίσεις στις πλευρές. Κατά την διάρκεια της τελευταίας αποστολής επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει μια σφήνα που σχηματίζει χάσμα ανάμεσα στο πάνω μέρος (κύκλος) και το κάτω μέρος (βάση/πυλώνας).

Ωστόσο εάν τα δυο τμήματα διαχωρίζονται πλήρως ή εάν το άνω μέρος και το κάτω μέρος είναι το ίδιο αντικείμενο δεν έχει αποσαφηνιστεί. Αυτά μέχρι τον Ιούλιο.

Αύτο που ήρθε να προστεθεί τώρα είναι η παρακάτω δήλωση: Ο Volker Bruchert, Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωλογίας, στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης αναφέρει: «Έμεινα έκπληκτος όταν ερεύνησα υλικό που βρέθηκε..μια μεγάλη μαύρη πέτρα που θα μπορούσε να είναι ένα ηφαιστειακό πέτρωμα. Η υπόθεση μου είναι ότι αυτό το αντικείμενο, η δομή αυτή διαμορφώθηκε κατά την διάρκεια της εποχής των παγετώνων πολλές χιλιάδες χρόνια πριν..»

Στο βίντεο που ακολουθεί όλη η συνέντευξη του Lindberg στα αγγλικά (χωρίς υπότιτλους)

ΠΗΓΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ή ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO;

Advertisement


News image

ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ή ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO;

Ο Στρατός, της Νέας Ζηλανδίας, δημοσίευσε εκατοντάδες έγγραφα, με λεπτομερείς ισχυρισμούς, που αφορούν Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ).

Τα αρχεία, που χρονολογoύνται από το 1954-2009, περιλαμβάνουν σχέδια των ιπτάμενων δίσκων και δείγματα γραφής εξωγήϊνων.

Τα αρχεία περιλαμβάνουν λεπτομέρειες από τα πιο γνωστά UFO, στη Νέα Ζηλανδία, όταν εμφανίστηκαν παράξενα φώτα στην πόλη Kaikoura, το 1978.

Επίσημη έκθεση αναφέρει, ότι θα μπορούσε να εξηγηθεί, ως ένα φυσικό φαινόμενο.

Παρά το γεγονός ότι, το περιστατικό,  προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον, η στρατιωτική έκθεση τονίζει ότι θα μπορούσε να είναι φώτα από πλοία, που αντανακλώνταν στα σύννεφα ή μια ασυνήθιστη θέα του πλανήτη Αφροδίτη.

Μετά την απελευθέρωση των αρχείων, της Νέας Ζηλανδίας, ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας, Kavae Tamariki, δήλωσε ο στρατός δεν διαθέτει τους πόρους να διερευνήσει αν πρόκειται για UFO.

«Έχουμε μόνο ένα σημείο συλλογής για τις πληροφορίες. Δεν διερευνήσαμε και δεν μιλήσαμε ποτέ για τεκμηριωμένες αποδείξεις για UFO», δήλωσε στην εφημερίδα Dominion Post.

Τα αρχεία – είναι 2.000 σελίδων- και περιλαμβάνουν λογαριασμούς απλών ανθρώπων, στρατιωτικού προσωπικού και κυβερνητών εμπορικών αεροσκαφών, που περιγράφουν «στενές επαφές», που ως, επί το πλείστον, συνεπάγονται με θέαση φώτων στον ουρανό.

Όλα τα πρωτότυπα έγγραφα, πάνω στα οποία βασίστηκαν οι εκθέσεις, παραμένουν σφραγισμένα στο εθνικό αρχείο. 

Advertisement