Ο Στρατός των ΗΠΑ χτίζει “Μυστηριώδες τεχνητό νησί” στον Ατλαντικό Ωκεανό (VIDEO-NASA)

Advertisement

Μυστηριώδες τεχνητό νησί.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν αυξήσει την έκταση ενός μυστηριώδους νησιού σε 460 εκτάρια.Από τις ΗΠΑ οι Corps of Engineers συνόψισαν τα πρώτα αποτελέσματα ενός μοναδικού έργου για την αποκατάσταση της γης και την εμβάθυνση του πυθμένα στο Chesapeake Bay. Χρήστες του Διαδικτύου παρακολούθησαν την πρόοδο των εργασιών και πιθανολογείται η παρουσία ορισμένων ύπουλων σχεδίων από την Αμερικανική κυβέρνηση.

Το Chesapeake Bay είναι  ένα μέρος του Ατλαντικού Ωκεανού στον κόλπο,και βρίσκεται μεταξύ των κρατών της Βιρτζίνια και του Μέριλαντ. Υπάρχουν πολυάριθμα μικρά νησιά στον κόλπο. Τα νησιά κατοικούνταν από τις φυλές των Ινδιάνων, και αργότερα κατακτήθηκαν από Ευρωπαίους αποίκους.Το συγκεκριμένο νησί ήταν ένα από αυτά.

Περίπου 100 χρόνια πριν, το νησί είχε μειωθεί σε μέγεθος όχι άνω των 10 εκταρίων. Ως αποτέλεσμα, αυτού το νέο έδαφος του νησιού χωρίστηκε σε τρία κομμάτια γης. Το υπόλοιπο νησί απλά είχε παρασυρθεί από τη θάλασσα. Περίπου 15 χρόνια πριν, οι αρχές των ΗΠΑ ενέκριναν τη χρηματοδότηση ενός μοναδικού έργου για την αποκατάσταση του νησιού Poplar.Το έργο ξεκίνησε το 1998,και προς το παρόν,το νησί έχει γίνει 460 εκτάρια.

Η καταγραφή video,από δορυφορικές εικόνες της NASA, ήταν σαν να έπεσε βόμβα στους Δυτικούς χρήστες του Διαδικτύου και προκάλεσε σκεπτικισμό και αντιδράσεις από πολλούς.Για παράδειγμα, η είδηση ​​για την αποκατάσταση του νησιού Poplar δημοσιεύθηκε στο gizmodo.com με πλαίσιο διφορούμενο,και τίτλο ότι ήταν ο στρατός των ΗΠΑ που είχε κατασκευάσει ένα νησί στα ανοικτά των ακτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι έγραψαν στα σχόλια για το άρθρο,ότι η ιστορία ήταν για κάποια μυστική στρατιωτική εγκατάσταση.

Δείτε το video με την ανάπλαση του νησιού μέσα από φωτογραφίες από δορυφόρο της Nasa.
Πως ήταν το 1997 και πως έχει γίνει μέχρι το 2011.Τώρα το τι είναι αυτό που φτιάχνουν και γιατί χαλάνε τόσα χρήματα για να το αναμορφώσουν δεν γνωρίζει κανείς.Ακόμα και τα ΜΜΕ δεν έχουν κάνει αναφορά για το θέμα.Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ έψαξε και βρήκε αυτές τις πληροφορίες μέσα από την αγγλική έκδοση της σελίδας της Pravda

Επιτρέπετε η αντιγραφή του άρθρου μας μόνο αν διατηρηθούν οι παραπάνω σύνδεσμοι και είναι υποχρεωτική η αναφορά στην πηγή 

Όσο απαράλλαχτο μοιάζει το φεγγάρι τόσο αλλάζει (VIDEO NASA)

Advertisement

 Όσο κι αν δείχνει ίδιο και απαράλλαχτο, το φεγγάρι δεν ήταν πάντα όπως φαίνεται σήμερα. Οι κρατήρες και οι σχηματισμοί στην επιφάνεια της σελήνης άλλαζαν διαρκώς.

Τη φαινομενική «στασιμότητα» που κάνει τον δορυφόρο της Γης να μοιάζει λες και δεν εξελίσσεται ποτέ έρχεται να ανατρέψει το καταπληκτικό βίντεο του παρατηρητηρίου της NASA, Lunar Reconnaissance Orbiter!

Χάρη στη δουλειά των επιστημόνων, μπορούμε να έχουμε μια πληρέστερη άποψη για την ιστορία του φεγγαριού. Να πώς εξελίχθηκαν λοιπόν τα πράγματα…

ΠΗΓΗ

VIDEO – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οσα μας κρυβει η NASA!.

Advertisement

http://4.bp.blogspot.com/-By5gVBBTuQQ/TXAfCoSrmaI/AAAAAAAALhk/OPE7M9XUXqs/s1600/aurora-borealis.jpgTα φαινόμενα πολλές φορές απατούν… Ούτε είναι ο κόσμος γύρω μας όπως τον παρουσιάζουν…
Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό βίντεο κάνει εδώ και καιρό το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο, φέρνοντας στο φως τα “μυστικά” που κρύβονται μέσα σε επίσημες φωτογραφίες και επίσημα βίντεο της NASA. Μήπως τελικά δεν…..
είμαστε μόνοι μας σε αυτό το σύμπαν; όσο δύσπιστοι κι αν είστε, κάντε pause στο βίντεο, και αναζητήστε τις φωτογραφίες της NASA απλά πληκτρολογώντας τους κωδικούς αριθμούς τους στο Google. Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι η παραπομπή που σας εμφανίζει είναι η επίσημη (!) σελίδα της NASA (να έχει κατάληξη nasa.gov). Το αποτέλεσμα της αναζήτησης θα σας αφήσει άφωνους!!!
Tα συμπεράσματα δικά σας.

Απολαύστε το βίντεο:

Πηγή http://neosteki.blogspot.com 

Εναλακτική λύση 3

Advertisement