Νέα άγνωστα αντικείμενα γύρω από τον Ήλιο (VIDEO)

Advertisement

Πάλι διάφορα παράξενα αντικείμενα παρατηρήθηκαν γύρω από τον Ήλιο από τον δορυφόρο Stereo Behind EUVI 304.Σαφώς δεν είναι συντρίμμια ή Ηλιακές ακτίνες.
Και εκτός από το παραπάνω άγνωστο αντικείμενο, άλλο ένα έχει συλληφθεί από το SOHO Lasco C2 της NASA.

Δείτε τα video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 

Η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα έρθει
Disclosure

Τοξικές θάλασσες και μαζική καταστροφή (VIDEO)

Advertisement

Το δηλητηριώδη θαλασσινό νερό ίσως να έχει οδηγήσει σε δύο από τις πιο γνωστές μαζικές εξαφανίσεις των ειδών στη Γη. Η προέλευση των δύο τοξίνων που περιλαμβάνει είναι κόσμοι χώριοι, αλλά ένας από αυτούς έχει να κάνει με μια επιστροφή.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας αστεροειδής στο μέγεθος του βουνού του Everest τελείωσε τη βασιλεία των δεινοσαύρων, όταν χτύπησε τη χερσόνησο Γιουκατάν του Μεξικού  πριν 65 εκατομμύρια χρόνια. Και έχουμε ακούσει όλοι για τις απορρέουσες θύελλες μετά από το βομβαρδισμό που προκάλεσε ο μετεωρίτης,από το σκοτάδι και τα θανατηφόρα αέρια που έκαναν πρόβλημα για τη ζωή στη Γη.

Ο γεωχημικός Λι Kump του Penn State University, λέει κάτι περισσότερο που συνέβαινε στους ωκεανούς, όπου το 93%  του nannoplankton-τη βάση της θαλάσσιας τροφίμων εξαφανίστηκαν. Η σκόνη και ο καπνός που εκτοξεύτηκαν από τον αστεροειδή θα είχαν αποπνιγμένη φωτοσύνθεση για αρκετούς μήνες, αλλά χρειάστηκαν περίπου 270.000 χρόνια για τον πληθυσμό του πλαγκτού να επανέλθει πίσω.

Ακόμα και στο Βόρειο Ημισφαίριο, το οποίο υπέστη ένα άμεσο χτύπημα, η ανάκτηση θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο γρήγορη. Το 2010 ο Kump και ορισμένοι από τους συναδέλφους του Penn State εξήγησαν αυτή την υστέρηση,προτείνοντας ότι τα τοξικά μέταλλα από τον αστεροειδή ήταν μολυσμένα για τους ωκεανούς. Όταν το υπερθερμασμένα συντρίμμια από την αποσύνθεση του διαστημικού βράχου χτυπήσαν τον ωκεανό, μέταλλα όπως ο χαλκός, χρώμιο, αλουμίνιο, ο υδράργυρος και ο μόλυβδος που έχουν διαλυθεί στο νερό της θάλασσας,φέρουν το πλαγκτόν σε θανατηφόρα επίπεδα,υποστήριξε η ομάδα.

Ο Kump επισημάνε ότι ένας περιπλανώμενος αστεροειδείς δεν είναι ο μόνος τρόπος για να δηλητηριάσει τους ωκεανούς. Όπως υπενθύμισε στο ακροατήριο κατά τη σύνοδο της ομιλία του την Πέμπτη 29 Ιουνίου του 2012 στο Goldschmidt  σε διάσκεψη στο Μόντρεαλ, η Γη είναι απολύτως ικανή “επινοώντας κάτι τοξικό από μόνη της”.

Ο Kump σκέφτεται ότι οι τοξικές θάλασσες έπαιρναν το φόρο τους στο τέλος της Πέρμιας περιόδου, περίπου 250 εκατομμύρια χρόνια πριν. Εκείνη τη στιγμή, ο πλανήτης υπέστη το μεγάλο θανατικό του, την πιο ακραία βιολογική κρίση που είναι ακόμη γνωστή:και το 95% όλων των ειδών είχαν σβήσει για πάντα.

Το δηλητήριο ότι ο χρόνος ήταν γύρω από το υδρόθειο, ένα αέριο stinky τοξικό για τα φυτά και τα ζώα,και η βασική πηγή αυτής της τεράστιας δόσης τοξικών αερίων,ήταν ένα παρατεταμένο επεισόδιο υπερθέρμανσης του πλανήτη. Εδώ είναι η βασική διαδικασία:

Μια παρατεταμένη, μέγα-δόσεων διοξειδίου του άνθρακα,διασκορπίζεται από ηφαίστεια μαζικά στην Σιβηρία της Ρωσίας και προκαλεί την θερμή περίοδο. Καθώς οι ωκεανοί θερμαίνονται, δεν μπορούν να κατέχουν το οξυγόνο. Δεδομένου ότι τμήματα των ωκεανών χάνουν οξυγόνο, τα βακτήρια που παράγουν υδρόθειο αυξάνονται.

Υπολογιστικά μοντέλα του Kump και των συνεργατών του,που δημιούργησαν από το 2005 πρότειναν ότι στα τέλη της Πέρμιας περιόδου οι θάλασσες ήταν τόσο γεμάτες από υδρόθειο που κυριολεκτικά απελευθερώνονται μαζικά από τα σύννεφα και τα τοξικά αέρια που αναδύθηκαν πάνω από τις ηπείρους. Οι τελευταίες προσομοιώσεις δείχνουν πολύ λιγότερες ακραίες απελευθέρωσεις του φυσικού αερίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σουλφίδιο υδρογόνου δεν εξακολουθεί να προκαλεί σοβαρά προβλήματα.

“Μπορεί το 99,9 % η ατμόσφαιρα να αναπνέει απολύτως, αλλά στη συνέχεια οι “θύελλες” θα έρχονται και θα συνεχίσουν να έρχονται και να επιβάλλουν αυτά τα χρόνια τονίζει στο Discovery News. Και πάνω στο χρόνιο στρες εκατοντάδες χιλιάδες γενιές των οργανισμών μπορεί να οδηγηθούν σε μαζική εξόντωση τόσο εύκολα όσο ένα γρήγορο σενάριο καταστροφής.

Άγνωστη κατασκευή στο διάστημα (VIDEO)

Advertisement

Άγνωστη κατασκευή στο διάστημα, γήινης τεχνολογίας; Μήπως εξωγήινης;

Μήπως είναι απλά ένα παιχνίδισμα των άστρων, και των φωτοσκιάσεων; Μάλλον απίθανο αφού αυτά δεν μετακινούνται από την μια μέρα στην άλλη για να δώσουν παρόμοιους ή άλλους σχηματισμούς. Εξάλλου, στις προηγούμενες και στις επόμενες φωτογραφίες, με χρονική απόσταση ελάχιστων λεπτών… δεν υπάρχει!!!

Πρόκειται για κάτι που κινείται πολύ γρήγορα….

Τι είναι;

Η φωτογραφία, 31/5/12, προέρχεται από το SOHO Satellite Photo, Lasco C3 εδώ 
ή εδώ με ημερομηνία και ώρα 2012/05/31 05:06

ΠΗΓΗ

Άγνωστο γωνιώδες αντικείμενο στον Ήλιο (VIDEO)

Advertisement

Άγνωστο γωνιώδες αντικείμενο στον Ήλιο

Τελευταία έρχονται στην επιφάνεια περίεργα και παράδοξα σχήματα που “περιτριγυρίζουν” το διάστημα κοντά στον Ήλιο και “συλλαμβάνονται” από επίσημους τηλεσκοπικούς φακούς της NASA και του SOHO, όπως συνέβη και πριν λίγο καιρό εδώ. Αυτή την φορά πρώτη για κάτι σε σχήμα ορθής γωνίας ή ενδεχομένως και συμπαγούς τριγώνου. Η θέση στην οποία βρίσκεται σε σχέση με το κέντρο της κάμερας δεν μπορεί να υποδηλώσει ότι πρόκειται για σταυρόνημα. Τι μπορεί να είναι;

ΠΗΓΗ

Η μυστήρια Γυάλινη σφαίρα της Ατλαντίδας (VIDEO)

Advertisement

Το άρθρο αυτό παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από έρευνα της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ . Η ερευνά μας είναι από ιστοσελίδες του εξωτερικού μετεφρασμένες στα Ελληνικά.

atlantis 8 91x300 The Mysterious Crystal Sphere of Atlantis
Atlantis Seed Crystal

Οι θεωρίες για την Ατλαντίδα αναφέρουν την εκτεταμένη χρήση των κρυστάλλων από Άτλαντες.
Οι κρύσταλλοι διέφεραν στο μέγεθος μικρός ή μεγάλος, το χρώμα, και τις αρμονικές συχνότητες.Οι Κρύσταλλοι αυτοί ακολουθούν αρμονικές συχνότητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ένα όργανο που τους χειρίζεται.

Οι Άτλαντες αξιοποιούσαν τις ενέργειες των πυραμίδων, με αρμονικές συχνότητες που συνδέονται με κρυστάλλους για το σκοπό αυτό. Όπως έχουμε και την Μεγάλη Πυραμίδα στο κέντρο του πλανήτη που συνδέεται με τη μήτρα πλέγμα, που δημιουργεί την πραγματικότητά μας

Τα Ατλάντεια κρύσταλλα είχαν λάβει δύναμη από μια ποικιλία πηγών, συμπεριλαμβανομένου του Ήλιου, της ενέργειας του συστήματος της Γης, και το πλέγμα πεδίου ή πλέγματα σημείο που συχνά χαρακτηρίζεται από πυραμίδες. Οι Άτλαντες που χρησιμοποιούσαν αυτή την ενέργεια, σε συνδυασμό με κρύσταλλα, για τη μετάδοση ενέργειας από την μία ,στην άλλη πυραμίδα τους χαρακτηρίζουμε ως “εξωγήινους”, που εισέρχονται και εξέρχονται από τον πλανήτη μας.

Μυστηριώδεις δέσμες ενέργειας

Με την κλίση του άξονα περιστροφής της Γης σε μια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, μία πυραμίδα θα λειτουργήσει και θα εντείνουν τη μετάδοση ενέργειας σε άλλες πυραμίδες οι οποίες θα λειτουργούν στη συνέχεια ως συστήματα λήψης και θα διαχέουν την ενέργεια όπως χρειάζεται. Το αντίθετο θα ισχύει όταν η πυραμίδα ήταν σε αοριστές σημείο με την ουράνια ευθυγράμμιση της, όταν οι άλλες πυραμίδες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως πομποί.Όλο αυτό είναι μια περίπλοκη μήτρα  σε ένα δίκτυο από κρυστάλλους.

Αμφιλεγόμενη για τη Γη της Ατλαντίδας παραμένουμε ακόμα, και είναι ένα αίνιγμα που μπορεί και να διαψευσθεί. Για να προσθέσουμε περισσότερο μυστήριο για το δίλημμα,υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από μια ασυνήθιστη σφαίρα κρυστάλλου που λέγεται ότι έχει βρεθεί σε μια πυραμίδα που βυθίζεται στα νερά κοντά στην τοποθεσία όπου η Ατλαντίδα λέγεται ότι υπήρχε.

Η Φοβερή ανακάλυψη του Δρ Ray Brown

Γνωστή ως Ατλάντεια Σφαίρα κρυστάλλου από τον Ray Brown, η ανακάλυψη της σφαίρας κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης στο Μπάρι νησιά στις Μπαχάμες στις καταδύσεις του 1970.Ο While, Ray Brown ενώ έψαχνε στην κατάδυση του, ήρθε σε επαφή με μια παράξενη δομή πυραμίδας.

 Αν και αιφνιδιάστηκε από το τι είχε βρει, άρχισε την έρευνα και έμεινε έκπληκτος για το ότι οι πλευρές της πυραμίδας ήταν εντελώς λείες και οι αρθρώσεις μεταξύ των επιμέρους τμημάτων να είναι σχεδόν ανεπαίσθητες. Μπαίνοντας στην πυραμίδα, ο Ray ήταν επίσης έκπληκτος από τις καθαρές, και λείες πλευρές του εσωτερικού: δεν υπήρχαν φύκια ή κοράλλια που να μεγάλωσαν στους τοίχους της.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν σε θέση να δει καθαρά το εσωτερικό της και το δωμάτιο μέσα σε αυτή ήταν καλά φωτισμένο, αλλά δεν υπήρχε ανιχνεύσιμη πηγή φωτός. Προσπάθησε να αφαιρέσει από την μία πλευρά της ένα κόκκινο πολύτιμο λίθο που συνδέεται με μία μεταλλική ράβδο που κατέβαινε από το κέντρο της οροφής, αλλά δεν μπόρεσε να το αποσπάσει. Σχετικά με τέσσερα πόδια κάτω από το σημείο του κόκκινου πολύτιμου λίθου, ήταν ένα χάλκινο γλυπτό μέταλλο δύο ανοικτών χεριών, και πάνω στις παλάμες των χεριών ήταν μια σφαίρα κρυστάλλου, περίπου τέσσερα εκατοστά σε διάμετρο. Ήταν έκπληξη το γεγονός ότι θα μπορούσε να άρει την κρυστάλλινη σφαίρα εύκολα.

Και έτσι κατέλαβε το βραβείο του και κατευθύνθηκε προς την έξοδο. Όπως το έκανε, ένιωσε μια αόρατη παρουσία να έχει έρθει κοντά του και μια φωνή που τον προειδοποίησε να μην επιστρέψει. Εκφράζοντας την ανησυχία ότι το βραβείο του μπορεί να αφαιρεθεί από αυτόν,από την κυβέρνηση ως θησαυρός διάσωσης, ο Ρέι κράτησε την ασυνήθιστη σφαίρα και την ιστορία του κρυμμένη μέχρι το 1975.

 Για ποιο σκοπό χορηγήθηκε η Γυάλινη σφαίρα Δημιουργήθηκε;
crystal sphere brown The Mysterious Crystal Sphere of Atlantis

Η Αρχική Γυάλινη σφαίρα (Έχει το μέγεθος μιας μπάλας του τένις)

Στο εσωτερικό της σφαίρας είναι οι εικόνες από τις τρεις πυραμίδες, η μία μπροστά από την άλλη. Μερικοί, που εισέρχονται σε μια στοχαστική κατάσταση “Άλφα” ή εγκεφαλικών κυμάτων της συνείδησης, είναι σε θέση να δουν καθαρά μια τέταρτη πυραμίδα, στο πρώτο πλάνο των άλλων τριών. Σε μια άλλη γωνία, ισχυρίστηκαν ορισμένοι θα δείτε μια αχνή εικόνα της μεγάλης πυραμίδας εσωτερικά.

Χιλιάδες μικροσκοπικές γραμμές κατάγματος εμφανίζονται επίσης, και μπορεί να είναι “ηλεκτρικές προς τη φύση”, όπως κάποια μορφή μικροσκοπικών κυκλωμάτων ry. Η χρήση των κρυστάλλινων σφαιρών στην αρχαιότητα δεν είναι σαφές. Μερικοί λένε ότι η κρυστάλλινη σφαίρα χρησιμοποιήθηκε σε συνδυασμό με άλλες ισχυρές πολύπλευρες πέτρες (ίσως η κόκκινη πέτρα που ο Ray Brown είδε στην υποβρύχια πυραμίδα;) για να προσελκύσει και να συγκεντρώσει τεράστια ενέργεια από τη Γη, τότε αυτές παράγουν και προβάλουν μία τεράστια δύναμη που προκύπτει. Για καλό ή για κακό σκοπό, κανείς δεν μπορεί να πει.

Η Ατλάντεια σφαίρα του Ray Brown έχει κάνει μόνο λίγες δημόσιες εμφανίσεις από το 1975. Ήταν στην Μυστήρια Παγκόσμια Διάσκεψη στην Αριζόνα για τα κρυστάλλινα κρανία της 9-9-9 και την 10/10/10 στο θρύλο της Διάσκεψης για τα 13 κρυστάλλινα κρανία στη Νέα Υόρκη.

Έκδοση της σφαίρας “Ατλάντειας11/11/11 στο Συνέδριο για τα κρανία κρυστάλλου των Μάγια.
 Συνέδριο  στο Λος Άντζελες – Φωτογραφίες από Robyn Swick

crystal sphere brown 4 The Mysterious Crystal Sphere of Atlantis
*
crystal sphere brown 6 1024x494 The Mysterious Crystal Sphere of Atlantis
Παραφυσικά γεγονότα

Είναι ενδιαφέρον, κάθε φορά που η Ατλάντεια σφαίρα του Ray Brown έχει εμφανιστεί, μυστηριώδη περιστατικά έχουν αναφερθεί συχνά: φάντασμα φώτα? Αίσθημα πνοή του ανέμου? Καυτές και κρύες αισθήσεις? Μυρμήγκιασμα στα σώματα λόγο της ενέργειας? Φωνές,ακρόαση. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει θεραπευτική ιδιότητα από τη σφαίρα. Κατά καιρούς, πυξίδες έχουν επηρεαστεί όταν τοποθετείται δίπλα τους,ενώ ορισμένα μέταλλα φαίνεται να έχουν γίνει προσωρινά μαγνητικά.

Βίντεο: Επίδειξη της δύναμης της κρυστάλλινης σφαίρας :

Όταν ο Ray Brown μετακυλίεται στην ηλικία των 89 ετών, η Ατλάντεια σφαίρα πέρασε στην κηδεμονία του Άρθουρ.

Η σφαίρα κρυστάλλου του Δρ Μπράουν είναι η πηγή μιας “ποικιλίας” παραφυσικών γεγονότων. Οι άνθρωποι αισθάνθηκαν ότι η ενεργοποίηση της σφαίρας αυξάνεται μέσω της υψηλής έντασης και των ηχητικών κυμάτων.

Η βελόνα της πυξίδας που τοποθετείται δίπλα στη σφαίρα περιστρέφεται αριστερόστροφα ,και  αρχίζει στροφή προς την αντίθετη κατεύθυνση, όταν την μετακινούμε μόνο δύο ίντσες μακριά.
Μέταλλα προσωρινά μαγνητισμένα σε στενή επαφή με αυτήν. Έχουν ακόμη καταγραφεί περιπτώσεις όπου ένα άτομο έχει επουλωθεί προσωρινά από μια ασθένεια αγγίζοντας τη σφαίρα κρυστάλλου, αλλά στη συνέχεια το επόμενο άτομο που ήρθε στο φάσμα του πήρε τα συμπτώματα της ασθένειας του άλλου προσώπου, σαν το κρύσταλλο που θα μπορούσε να αντλήσει και στη συνέχεια να ενεργοποιήσει ανθρώπινες διαταραχές κατά βούληση.

Ο Trance σχετικά με την μυστηριώδη σφαίρα προσθέτει ότι υπήρχαν τέσσερις ίδιες σφαίρες που δημιουργήθηκαν: οι δύο καταστράφηκαν στην Ατλαντίδα και κάποιες φορές είχαν χρησιμοποιηθεί για κακό σκοπό. Ο τρίτη παραμένει κρυμμένη σε ένα βυθισμένο ναό? Η τέταρτη την έχει στην κατοχή του ο Άρθουρ. Μήπως οι θέσεις των τριών εικόνων στην πυραμίδα του κρύσταλλου κατέχουν το κλειδί για την εύρεση της τετάρτης, ως αβάσιμη ακόμη υπόγεια πυραμίδα, που είναι η περίφημη Αίθουσα των Αρχείων ; Ίσως …
Ποιός ο σκοπός της ήταν σφαίρας του κρυστάλλου, και τι ρόλο έπαιξε στο αινιγματικό όργανο του Μπράουν που βρίσκεται μέσα στη βυθισμένη πυραμίδα.? παραμένει τελικά ένα μυστήριο, αν και φυσικά υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

atlantis 7 150x150 The Mysterious Crystal Sphere of Atlantis

Μια προτεινόμενη ιδέα είναι ότι η πυραμίδα που είναι βυθισμένη προσέλκυσε, κοσμικές δυνάμεις που δημιουργούνται. Η αναστολή της ράβδου μπορεί να διεξαχθεί και οι δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί από το επιστέγασμα? ΄Το πολύπλευρο κόκκινο στολίδι στο τέλος της συγκέντρωσης και η ενέργεια που προβλέπεται στην κρύσταλλινη σφαίρα κάτω από αυτήν, προβάλλεται ως αποδείξεις της μεταφοράς ενέργειας,  που πιθανώς επέτεινε την απελευθέρωση της ενέργειας; Η κρυστάλλινη σφαίρα ενήργησε ως δέκτης και εκφωνητής των ενεργειών;

Το μόνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι η σφαίρα κρυστάλλου του Δρ Μπράουν ανακτώνται από το σύστημα και αυτό είναι από μόνο του μαρτυρία για μια πιο εξελιγμένη τεχνολογία, γιατί οι εμπειρογνώμονες στο Ινστιτούτο Smithsonian στην Ουάσινγκτον σημείωσαν, ότι η τεχνολογία για την κοπή χαλαζία πέτρας στην τελειότητα ,εκτίθενται στο ότι η σφαίρα κρυστάλλου δεν επιτεύχθηκε από τον πολιτισμό μας, μέχρι το 1900.

Χρήσεις των Κρυστάλλων

– Θεραπεία, τον τοκετό, στο πέρασμα
– Διαλογισμός, αφύπνιση, αυξάνοντας τις ψυχικές ικανότητες
– Αύξηση διανοητική ικανότητα και τη διαύγεια της σκέψης
– Επιστήμη και τεχνολογία
– Αποϋλοποίηση – τηλεμεταφορά – τηλεκίνηση
– Τα μαγνητικά πεδία δύναμης
– Βιβλιοθήκες – με την αποθήκευση αρχείων και άλλων γνώσεων, σαν ένας υπολογιστής
– Βοτανική και τη γεωργία
– Έλεγχος καιρού
– Τεράστια παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τον κρύσταλλο πύργο

– Ανακοίνωση – Τα Κρύσταλλα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν την ενέργεια, και να διατηρήσουντην έντασή της, να εστιάσουν και να διαβιβάσουν σε μεγάλες αποστάσεις όπως οι δέκτες, και είναι ίσοι ή συγκρίσιμοι με τον πομπό. Οι μεγαλύτερες πέτρες, Κρυστάλλων, ήταν για τις κεντρικές λήψης τηλεοπτικών σταθμών, ενώ οι άλλοι λειτούργησαν ως δέκτες για μεμονωμένες πόλεις, κτίρια, οχήματα και σπίτια. Σε υψηλότερο πνευματικό επίπεδο, δωμάτια φτιαγμένα από κρυστάλλους ήταν μέρη όπου οι μυημένοι άφησαν τα σώματά τους στην Τελική Υπέρβαση, που συχνά ήταν για να μην επιστρέψουν ποτέ.

«Xαμένος» Χριστός του Ντα Βίντσι 

Κοιτάξτε τώρα τι κρατάει ο Χριστός στο χέρι του.Άραγε να γνώριζε κάτι ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ;

  Η γυάλινη σφαίρα την οποία κρατάει ο Χριστός στο χέρι του στον πίνακα «Salvator Mundi» της βρετανικής Εθνικής Πινακοθήκης και ο οποίος θεωρούνταν ότι απλά ανήκει στη “σχολή των μαθητών” του Λεονάρντο ντα Βίντσι φαίνεται ότι παράλληλα έκρυβε το μυστικό για την πραγματική ταυτότητα του ζωγράφου: και δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον μεγάλο Δάσκαλο της Αναγέννησης, τον μεγαλοφυή Λεονάρντο.

 Ο ντα Βίντσι είχε πολλούς μιμητές κατά τον 16ο αιώνα, όμως οι προσπάθειες τους σε καμία περίπτωση δεν πλησίαζαν το δικό του θεϊκό ταλέντο. Έτσι όταν ο νέος προσεκτικός καθαρισμός του πίνακα αποκάλυψε μια διαφανή γυάλινη σφαίρα ζωγραφισμένη με εξαιρετική μαεστρία, οι ειδήμονες ήταν βέβαιοι ότι δεν μπορεί να πρόκειται για έργο κάποιου μαθητή ή μιμητή. Άλλωστε ο καλλιτέχνης είχε εμμονή με την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονταν με τη δημιουργία της αίσθησης της διαφάνειας στους πίνακές του – όπως ακριβώς αυτό που θέτει η απεικόνιση μιας γυάλινης σφαίρας.
O πίνακας εκτίθεται στο μουσείο Ερμιτάζ της Άγιας Πετρούπολης.

Ακρωτηριασμοί ζώων στην Αργεντινή.Από τι; (VIDEO)

Advertisement

 Τα ακρωτηριασμένα ζώα είναι ένα συνηθισμένο θέμα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ειδικά σε αυτά που τα όργανα αφαιρούνται, οι πληγές τους είναι από καυτηριασμό και τα ζώα βρίσκονται μακριά από όπου απήχθησαν. Το φαινόμενο αυτό τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν στην Αργεντινή. Περιπτώσεις όπως η Colonia La Sesteada, όπου 51 αγελάδες εμφανίστηκε να ακρωτηριάζονται, μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιος τα κάνει όλα αυτά .Τα κάνουν οι εξωγήινοι και αν ναι τι ακριβώς θέλουν με την αφαίρεση των οργάνων;

Δείτε το video:

Αφρικανός σαμάνος που αιωρείται, κατά τη διάρκεια τελετουργίας της φυλής του. (VIDEO)

Advertisement

Αφρικανός σαμάνος που αιωρείται, κατά τη διάρκεια τελετουργίας της φυλής του.
Ψυχική δύναμη η ένα ακόμη τρίκ;

 Δείτε το βίντεο:

Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

ΠΗΓΗ

Μεγάλη ηλιακή καταιγίδα φέρνει…. αλαλούμ στις τηλεπικοινωνίες(VIDEO)

Advertisement

Καταφθάνει… ολοταχώς μεγάλη ηλιακή καταιγίδα, η οποία αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση στις τηλεπικοινωνίες του πλανήτη μας – ευτυχώς, όχι για πολύ. Μέχρι αύριο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στα κινητά τηλέφωνα, στα συστήματα πλοήγησης και στους ασυρμάτους.

Aυτό γιατί, σύμφωνα με επιστήμονες της Βρετανικής Γεωλογικής Επιθεώρησης, τρεις ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις που έγιναν στην επιφάνεια του Ήλιου έχουν αποστείλει νέφη φορτισμένων σωματιδίων προς τη…. Γη, που ίσως να επηρεάσουν τους δορυφόρους, αλλά και τα δίκτυα ηλεκτροδότησης.

Αν και στην επιστημονική κοινότητα επικρατεί η άποψη ότι η ηλιακή καταιγίδα των τελευταίων ημερών δεν είναι τόσο ισχυρή, όσο είχαν αρχικά αξιολογήσει, είναι αρκετή για να “μετακομίσει” πιο νότια το εκπληκτικό βόρειο σέλας και να είναι εμφανές και στη Βρετανία!

Από το ηλιακό στέμμα, εκατομμύρια τόνοι αερίων εκτοξεύονται μαζί με ακτίνες Χ και υπεριώδη ακτινοβολία στο διάστημα με ταχύτητα 5 εκατομμυρίων μιλίων την ώρα, ενώ η θερμοκρασία φθάνει τα 100 εκατομμύρια βαθμούς Κελσίου!

Τα ΜΜΕ της Κίνας έχουν ήδη αναφέρει διαταραχές στις τηλεπικοινωνίες ασυρμάτων στο νότιο τμήμα της χώρας. Το 1972, μια γεωμαγνητική καταιγίδα που προκλήθηκε από ηλιακή έκλαμψη έθεσε εκτός λειτουργίας τις τηλεφωνικές επικοινωνίες στο Ιλινόις, ενώ το 1989 μία άλλη καταιγίδα έκοψε το ρεύμα σε 6 εκατομμύρια κατοίκους του Κεμπέκ…

ΠΗΓΗ

Όργιο φημών για το μποζόνιο Χιγκς (VIDEO)

Advertisement

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN) θα ανακοινώσει σήμερα την πορεία των ερευνών για το μποζόνιο Χιγκς. Η ανακάλυψη του σωματιδίου που θεωρείται το Ιερό Δισκοπότηρο της Φυσικής θα λύσει τον γρίφο για την ύπαρξη της μάζας στην ύλη.

Η επιστημονική κοινότητα περιμένει εναγωνίως τις ανακοινώσεις και υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα δημοσιοποιηθούν σαφείς ενδείξεις – αν και όχι αποδείξεις – για την ανακάλυψη του αποκαλούμενου και «σωματιδίου του Θεού». Υπεύθυνοι του CERN πάντως, αν και δεν σχολιάζουν σχετικά, έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι οι ανακοινώσεις δεν θα περιέχουν κάποιο οριστικό συπέρασμα.

Όργιο φημών για το μποζόνιο Χιγκς
Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη στο CERN για την πορεία των ερευνών για το μποζόνιο Χιγκς

Το μεγάλο «κυνήγι»

Το σωματίδιο πήρε το όνομά του από τον βρετανό επιστήμονα Πίτερ Χιγκς, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μίλησε για αυτό πριν από 45 χρόνια. Aποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της σωματιδιακής Φυσικής αφού καλύπτει το κενό στις θεωρίες για την ύπαρξη της μάζας στην ύλη.

Το μποζόνιο Χιγκς είναι το μόνο από τα σωματίδια του Καθιερωμένου Μοντέλου που εξακολουθεί να διαφεύγει από τα όργανα παρατήρησης των ερευνητών. Αυτό συμβαίνει γιατί, σύμφωνα με τη θεωρία, εμφανίζεται μόνο σε εξαιρετικά υψηλές ενέργειες σαν αυτές που παρήχθησαν αμέσως μετά τη Μεγάλη Έκρηξη. Μέχρι σήμερα παρά τις εντατικές προσπάθειες των επιστημόνων δεν έχει καταστεί εφικτός ο εντοπισμός του σωματιδίου που έχει λάβει ανάμεσα στους άλλους χαρακτηρισμούς και αυτόν του «σωματίδιο – φαντομά».

Εντονη φημολογία

Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα είναι ότι οι ερευνητές στα πειράματα ATLAS και CMS εντόπισαν την ύπαρξη του μποζονίου Χιγκς. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής του προγράμματος ATLAS Μπιλ Μάρεϊ με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση του «Nature» αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά επισημαίνοντας ότι η ανάλυση των αποτελεσμάτων ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί – οι επιστήμονες αναζητούν πραγματικά «ψύλλους στα άχυρα», φιλτράροντας μέσα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους στοιχεία από τουλάχιστον 300 τρισεκατομμύρια συγκρούσεις πρωτονίων.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του CERN, Ρολφ Χόιερ, με εσωτερικό e-mail στους εργαζομένους τόνισε ότι η αυριανή επίσημη ανακοίνωση δεν αναμένεται να αποκαλύψει κάποιο σαφές στοιχείο υπέρ της ύπαρξης του ασύλληπτου σωματιδίου. «Τα αποτελέσματα θα βασίζονται στην ανάλυση αρκετά περισσότερων δεδομένων από εκείνα που παρουσιάστηκαν το καλοκαίρι, τα οποία θα σημαίνουν μια σημαντική πρόοδο στην αναζήτηση για το μποζόνιο Χιγκς, δεν θα είναι όμως αρκετά ώστε να γίνει μια οριστική ανακίνωση για την ύπαρξη ή μη του Χιγκς».


ΠΗΓΗ

Άρχισε το χτίσιμο του κινεζικού διαστημικού σταθμού (VIDEO)

Advertisement

 

Το διαστημικό όχημα Shenzhou-8 που εκτοξεύθηκε και μπήκε σε τροχιά πριν από δυο ημέρες συνδέθηκε με το Τiangong-1 που είχε εκτοξευθεί τον Σεπτέμβριο. Αυτό είναι και το πρώτο βήμα για το χτίσιμο του κινεζικού διαστημικού σταθμού που θα ολοκληρωθεί σε επόμενα δέκα χρόνια.

Τα δύο σκάφη συνδέθηκαν αυτόματα σε ύψος 340 χιλιομέτρων ενώ βρίσκονταν πάνω από κινεζικό έδαφος και παρακολουθούνταν από το Κέντρο Ελέγχου στο Πεκίνο.

Θα παραμείνουν συνδεδεμένα για 12 ημέρες και στη συνέχεια θα αποσυνδεθούν για να επιχειρήσουν αργότερα νέα πρόσδεση. Το Shenzhou-8 θα πέσει με αλεξίπτωτο στην  Μογγολία στις 17 Νοεμβρίου.


ΠΗΓΗ

Οι λαμπροί «βάλτοι» του Ερμή (VIDEO)

Advertisement

Λονδίνο

Εντυπωσιακά είναι τα νέα ευρήματα του διαστημικού σκάφους Messenger που εξερευνά τον Έρμη. Εντόπισε την ύπαρξη βάλτων στην επιφάνεια του πλανήτη η μορφολογία και το περιεχόμενο των οποίων σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν συναντάται αλλού στο ηλιακό μας σύστημα.

Δείτε ένα βίντεο με τους κρατήρες του Ερμή μέσα στους οποίους εντοπίστηκαν βάλτοι:

Ο πλανήτης είναι γεμάτος από λάκκους με άγνωστο περιεχόμενο

Οι «εξωτικοί» λάκκοι

Η επιφάνεια του Ερμή είναι διάσπαρτη από κρατήρες. Το Messenger ανακάλυψε ότι στο εσωτερικό πολλών κρατήρων έχουν σχηματιστεί  μικρότεροι αλλά και μεγαλύτεροι λάκκοι που περιέχουν  άγνωστο προς το παρόν υλικό που φωσφορίζει. Ορισμένοι από αυτούς τους λάκκους έχουν έκταση μερικών δεκάδων μέτρων ενώ άλλοι μερικών χιλιομέτρων.

«Η ύπαρξη τους αποτελεί μεγάλη έκπληξη» δηλώνει ο Ντέιβιντ Μπλιούετ στέλεχος του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins που ανέπτυξε μια θεωρία για το τι συμβαίνει στον Ερμή. Ο Μπλιούετ εκτιμά ότι τα πετρώματα του Ερμή περιέχουν μεγάλο αριθμό ασταθών χημικών στοιχείων, μεγαλύτερο από ότι πίστευαν οι επιστήμονες μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τον επιστήμονα αυτά τα ασταθή στοιχεία προέρχονται πιθανώς από την έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα που υπάρχει στον Ερμή. Τα στοιχεία εξατμίζονται σχετικά εύκολα αλλά εγκαταλείποντας την επιφάνεια του πλανήτη αφήνουν πίσω τους ένα πορώδες και εύθραυστο στρώμα εδάφους το οποίο αμέσως μετά τον σχηματισμό του καταρρέει δημιουργώντας τελικά ένα βάλτο που…λαμπυρίζει.

ΠΗΓΗ

Ξεκιναει η αποστολη εξερευνησης της Σεληνης (VIDEO)

Advertisement

Την Παρασκευή η GRAIL αναχωρεί για να μελετήσει σε βάθος το πεδίο βαρύτητας του δορυφόρου μας
Δείτε ένα αναλυτικό βίντεο για την αποστολή:


Λονδίνο

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής την ερχόμενη Παρασκευή θα ξεκινήσει η αποστολή GRAIL της NASA. Πρόκειται για μια σημαντική «επιχείρηση» μελέτης της Σελήνης αφού τα ευρήματα της εκτός των άλλων θα βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση μιας επανδρωμένης αποστολής στο φυσικό μας δορυφόρο.

Το πεδίο βαρύτητας

Η GRAIL (τα αρχικά των λέξεων Gravity Recovery And Interιor Laboratory) αποτελείται από δύο σκάφη που θα τεθούν σε τροχιά γύρω από την Σελήνη και θα πραγματοποιήσουν ευαίσθητες μετρήσεις του βαυρτικού της πεδίου.

Το πεδίο βαρύτητας της Σελήνης ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή και τα δύο σκάφη θα καταγράψουν την ένταση και άλλα χαρακτηριστικά της βαρύτητας σε κάθε περιοχή. Στην ουσία θα πραγματοποιήσουν μια βαρυτική χαρτογράφηση του δορυφόρου μας.

Η Σεληνιακή γεωλογία

Τα βαρυτικά δεδομένα θα βοηθήσουν τους επιστήμονες να διαπιστώσουν την κατανομή της μάζας στο εσωτερικό της Σελήνης – το πάχος του φλοιού, το πόσο και πού υπάρχει λιωμένο υλικό κ.α. – από τα ανώτερα στρώματα του υπεδάφους μέχρι τον πυρήνα της.

Η μελέτη των στοιχείων θα βοηθήσει επίσης στην καλύτερη κατανόηση της γεωλογικής εξέλιξης του δορυφόρου μας. Τέλος η χαρτογράφηση θα βοηθήσει στο να εντοπιστεί το πιο ασφαλές σημείο προσεδάφισης μιας μελλοντικής επανδρωμένης αποστολής στην Σελήνη.

ΠΗΓΗ

Νερο ρεει στον Αρη! (VIDEO)

Advertisement

Εντυπωσιακές νέες εικόνες από τα όρη του πλανήτη Αρη αποτελούν τις καλύτερες ως σήμερα ενδείξεις σχετικά με την ύπαρξη ρέοντος νερού – βασικό στοιχείο για την ύπαρξη ζωής – στον Κόκκινο Πλανήτη.

Τα νέα ευρήματα τα οποία δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Science» αποτελούν «προϊόν» μιας αμερικανο-ελβετικής ερευνητικής συνεργασίας.

Μια σειρά εικόνων που ελήφθησαν από το διαστημικό όχημα Mars Reconnaissance Orbiter της NASA, αποκαλύπτει «δάχτυλα» νερού στον πλανήτη την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Τα υδάτινα αυτά μονοπάτια εμφανίζονται ανάμεσα σε βραχώδεις πλαγιές και κυλούν επί εκατοντάδες μέτρα στο Νότιο Ημισφαίριο του Αρη. Βρίσκονται σε σημεία που ζεσταίνονται από τον καλοκαιρινό ήλιο, χωρίζονται ή συναντιούνται, ωστόσο όταν ο χειμώνας φθάνει, χάνονται.


Αλμυρό το νερό στον Αρη

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της νέας μελέτης καθηγητή Αλφρεντ ΜακΓιούεν από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα τα στοιχεία μαρτυρούν ότι το νερό που ρέει στον Αρη είναι αλμυρό. Η αλμυρότητα μειώνει τη θερμοκρασία στην οποία το νερό παγώνει. Οι περιοχές όπου απαντώνται τα υδάτινα «δάχτυλα» ζεσταίνονται αρκετά ώστε να ρέει σε αυτές νερό σε υγρή μορφή το οποίο είναι εξίσου αλμυρό με εκείνο των ωκεανών της Γης – εάν το νερό δεν ήταν αλμυρό τότε θα ήταν μονίμως παγωμένο με βάση τις θερμοκρασίες που παρατηρούνται στον Κόκκινο Πλανήτη.

Εντοπίστηκαν υδάτινα μονοπάτια που αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για ύπαρξη εξωγήινης ζωής
Σκούρα υδάτινα «δάχτυλα» που μαρτυρούν την ύπαρξη ρέοντος νερού στον Αρη ανακάλυψαν οι επιστήμονες. ( Πηγή: NASA)
 

Τα μονοπάτια νερού που εντόπισαν οι επιστήμονες έχουν μικρό πλάτος και μήκος εκατοντάδων μέτρων. Ο αριθμός τους όμως είναι μεγάλος. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ορισμένα σημεία μπορεί κάποιος να παρατηρήσει περισσότερα από 1.000 διαφορετικά υδάτινα «δάχτυλα».
Τα καινούργια αποτελέσματα είναι τα πρώτα που δείχνουν ύπαρξη ρέοντος νερού στον Άρη, σύμφωνα με τον καθηγητή ΜακΓιούεν, γεγονός που ανοίγει νέους ορίζοντες στο κυνήγι για ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες είχαν εντοπίσει μόνο νερό σε παγωμένη μορφή κοντά στην επιφάνεια πολλών περιοχών του Κόκκινου Πλανήτη.
ΠΗΓΗ

Ανεμοστροβιλος στην θαλασσα που κοβει την ανασα (VIDEO)

Advertisement

Δείτε ενα βίντεο απο σπάνιο φαινόμενο …με ανεμοστρόβιλο στην θάλασσα !


ΠΗΓΗ

ΑΡΧΑΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΚΡΑΝΙΑ (VIDEO)

Advertisement

Το συγκεκριμένο κρανίο, βρέθηκε στη Βουλγαρία το 2001 και εκτίθεται σε μουσείο. Επίσημα, η Βουλγαρική επιστημονική κοινότητα, αποφάνθηκε ότι δεν ανήκει σε κανένα γήινο είδος. Εξετάστηκε και από πλήθος παλαιοντολόγων, ανθρωπολόγων από το εξωτερικό και το πόρισμα ήταν το ίδιο. Είναι 30.000 ετών και δεν σχετίζεται με κανένα ανθρωποειδές ή ζώο του πλανήτη. Έχει το μέγεθος ενός κρανίου ανθρώπινου μωρού, αλλά είναι αρκετά ελαφρύτερο και σκληρότερο. Στην ίδια περιοχή, βρέθηκε και ένα λείο μέταλλο, βάρους 800 γραμμαρίων, η σύνθεση του οποίου παραμένει ακόμα άγνωστη.
Η αλήθεια θα λάμψει όπως πάντα. Πάντα όμως με επιμονή και έρευνα. Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι το κρανίο αυτό. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι από αυτά που ξέρουμε και υπάρχει γύρω μας.
Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες για το θέμα μπορείτε να βρείτε εδώ σε παλαιότερη ανάρτησή μας για αυτό το θέμα αυτό.

Δείτε αυτό το ενδιαφέρων video:

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
 

ΠΑΓΟΙ ΑΡΚΤΙΚΗΣ (VIDEO)

Advertisement

Σεπτέμβριος 2010 – Μάρτιος 2011: Οι επιστήμονες μετά από παρακολούθηση του ετήσιου βαθμού κατ ‘ανώτατο όριο του θαλάσσιου πάγου της Αρκτικής, δήλωσαν ότι το 2011 ήταν από τα χαμηλότερα εκτάσεων πάγου που έχουν μετρηθεί μετά από συλλογή στοιχείων, από δορυφόρους από το 1979.
Δείτε αυτό το κατατοπιστικό video :

Νέα μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει ότι η υποχώρηση των πάγων της Αρκτικής δεν είναι μη αναστρέψιμη.Οι υπολογισμοί των επιστημόνων έδειξαν ότι δεν υπάρχει «σημείο χωρίς επιστροφή», πέρα από το οποίο οι πάγοι δεν θα επανεμφανιστούν στην περιοχή.Προηγούμενες μελέτες προβλέπουν ότι τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρχουν καθόλου πάγοι στην Αρκτική το καλοκαίρι και θα μετατραπεί σε ένα απέραντο ωκεανό.
Μια περιοχή μισού εκατομμυρίου τετραγωνικών χιλιομέτρων θα παραμείνει καλυμμένη από πάγο όλη τη διάρκεια του έτους μέχρι τα τέλη του 21ου αιώνα, εκτιμούν οι ερευνητές.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ (VIDEO)

Advertisement

Προφητεία Αγίου Νείλου του Μυροβλήτου Κατά το 1900 βαδίζοντας προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου, να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησιάση ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτισθεί η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός και θα πληθυνθεί σφόδρα η ασέβεια και η ανομία, τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος, αι μορφαί των ανθρώπων θα μετασχηματίζωνται και δεν θα γνωρίζωνται οι άνδρες από τας γυναίκας διά της αναισχύντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής, οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γίνουν ωσάν θηρία από την πλάνην του αντιχρίστου.
Δεν θα υπάρχη σεβασμός εις τους γονείς και τους γεροντοτέρους , η αγάπη θα εκλείψει, οι δε ποιμένες των χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν, τότε θα αλλάξουν τα ήθη και οι παραδόσεις των χριστιανών και της Εκκλησίας. Η σοφρωσύνη θα απολεσθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν, και ουαί εις τους θησαυρίζοντες αργύρια. Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύωνται, εν τω καιρώ εκείνω, και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, οι άνθρωποι θέλουν στερηθή την χάριν του Αγίου Πνεύματος, όπου έλαβον εις το Άγιον Βαπτισμα, ως και την τύψιν της συνειδήσεως. Αι Εκκλησίαι δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστην διότι δεν θα βλέπουν από κανέναν φώς επιγνώσεως. Τότε θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα ιερά Καταφύγια δια να εύρουν ψυχικήν ανακούφισιν των θλίψεων των και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχωρίας. Και πάντα ταύτα γενήσονται διά το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυριεύση τα πάντα, και γενήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης και θα ποιεί τέρατα και σημεία κατά φαντασίαν,θέλει δε δωση πονηράν σοφίαν εις τον ταλαίπωρον άνθρωπον, να εφεύρη να ομιλή ο ένας εις τον άλλον, από την μίαν άκρην της γής έως την άλλην, τότε θα πέτανται στον αέρα ως πτηνά και διασχίζοντες τον βυθόν της θαλλάσσης ως ιχθύες. Και ταύτα πάντα ποιούντες οι δυστυχείς άνθρωποι, διαβιούντες εν ανέσει, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του Αντιχρίστου. Και τόσον θα προοδεύσει την επιστήμην κατά φαντασίαν ο πονηρός, ώστε αποπλανήσαι τους ανθρώπους και μη πιστεύειν εις την ύπαρξιν του ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ. Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρωπίνου γένους, θέλει κολοβώση τας ημέρας,διά τους ολίγους σωζομένους, διότι ο διάβολος θέλει πλανείσαι ει δυνατόν και τους εκλεκτούς . Τότε αιφνιδίως θέλει έλθη η δίστομος ρομφαία και θα θανατώση τον πλάνον και τους οπαδούς αυτού.

Υποχρεωτικη η εμφυτευση ηλεκτρονικου τσιπ σε καθε Αμερικανο(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

Advertisement

H φωτογραφία δείχνει το μέγεθος των τσιπ τώρα.
O AMEΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ!

Πριν λίγο καιρό ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την Υγεία στις ΗΠΑ. Βάσει συγκεκριμένων του διατάξεων, γίνεται υποχρεωτική η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ σε κάθε Αμερικανό πολίτη. Μέχρι πριν αρκετές ώρες, 20 από τις…
πολιτείες των ΗΠΑ είχαν καταφύγει στα δικαστήρια για την ακύρωση του νομοσχεδίου, επειδή είναι, όπως υποστηρίζουν, βαθύτατα αντισυνταγματικό και πλήττει την ελευθερία του κάθε Αμερικανού πολίτη καίρια. Δείτε σχετικό βίντεο με ημερομηνία 26 Μαρτίου, 2010:

Διαβάστε σχετικά δημοσιεύματα κάνοντας κλικ στις ακόλουθες ηλ/κές διευθύνσεις.
(Τα δημοσιεύματα είναι εκατοντάδες, με αυξητική τάση):
ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ 20 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ:
H πολιτεία της Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είχε ήδη περάσει νόμο κατά της εξαναγκαστικής εμφύτευσης μικροτσιπ σε ανθρώπους:
H ίδια πολιτεία μηνύει τον νόμο που ψηφίσθηκε για την υγεία στις ΗΠΑ ο οποίος, μεταξύ άλλων, επιβάλλει την υποχρεωτική εμφύτευση ηλεκτρονικών τσιπ στους Αμερικανούς, ως κατάφορα αντισυνταγματικό:
Ο Ανώτατος Δικαστής της Φλώριδας, Bill McCollum, δήλωσε ότι η Ινδιάνα, η βόρεια Ντακότα, το Μισσισσιπή, η Νεβάδα και η Αριζόνα θα ενωθούν με την Φλώριδα και την Νότια Καρολίνα την Νεμπράσκα, το Τέξας την Γιούτα, την Λουϊζιάνα, την Αλαμπάμα, το Κολοράντο, το Μίτσιγκαν, την Πενσυλβάνια, την Ουάσινγκτον, το Αϊντάχο και την Νότια Ντακότα, στην προσπάθεια να σταματήσουν το νομοσχέδιο δια της δικαστικής οδού:
Η πολιτεία της Ουάσινγκτον:
Μια άλλη πολιτεία των ΗΠΑ, η βόρεια Ντακότα το 2007 είχε δια νόμου απαγορεύσει την εμφύτευση τσιπ στους ανθρώπους:
Στην Οklahoma των ΗΠΑ παρόμοια αντίσταση:
7 Απριλίου, 2010:
Και η πολιτεία του Μισσούρι στην αντίσταση:
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ. 

Υποχρεωτικη η εμφυτευση ηλεκτρονικου τσιπ σε καθε Αμερικανο(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

Advertisement

H φωτογραφία δείχνει το μέγεθος των τσιπ τώρα.
O AMEΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ!

Πριν λίγο καιρό ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την Υγεία στις ΗΠΑ. Βάσει συγκεκριμένων του διατάξεων, γίνεται υποχρεωτική η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ σε κάθε Αμερικανό πολίτη. Μέχρι πριν αρκετές ώρες, 20 από τις…
πολιτείες των ΗΠΑ είχαν καταφύγει στα δικαστήρια για την ακύρωση του νομοσχεδίου, επειδή είναι, όπως υποστηρίζουν, βαθύτατα αντισυνταγματικό και πλήττει την ελευθερία του κάθε Αμερικανού πολίτη καίρια. Δείτε σχετικό βίντεο με ημερομηνία 26 Μαρτίου, 2010:

Διαβάστε σχετικά δημοσιεύματα κάνοντας κλικ στις ακόλουθες ηλ/κές διευθύνσεις.
(Τα δημοσιεύματα είναι εκατοντάδες, με αυξητική τάση):
ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ 20 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ:
H πολιτεία της Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είχε ήδη περάσει νόμο κατά της εξαναγκαστικής εμφύτευσης μικροτσιπ σε ανθρώπους:
H ίδια πολιτεία μηνύει τον νόμο που ψηφίσθηκε για την υγεία στις ΗΠΑ ο οποίος, μεταξύ άλλων, επιβάλλει την υποχρεωτική εμφύτευση ηλεκτρονικών τσιπ στους Αμερικανούς, ως κατάφορα αντισυνταγματικό:
Ο Ανώτατος Δικαστής της Φλώριδας, Bill McCollum, δήλωσε ότι η Ινδιάνα, η βόρεια Ντακότα, το Μισσισσιπή, η Νεβάδα και η Αριζόνα θα ενωθούν με την Φλώριδα και την Νότια Καρολίνα την Νεμπράσκα, το Τέξας την Γιούτα, την Λουϊζιάνα, την Αλαμπάμα, το Κολοράντο, το Μίτσιγκαν, την Πενσυλβάνια, την Ουάσινγκτον, το Αϊντάχο και την Νότια Ντακότα, στην προσπάθεια να σταματήσουν το νομοσχέδιο δια της δικαστικής οδού:
Η πολιτεία της Ουάσινγκτον:
Μια άλλη πολιτεία των ΗΠΑ, η βόρεια Ντακότα το 2007 είχε δια νόμου απαγορεύσει την εμφύτευση τσιπ στους ανθρώπους:
Στην Οklahoma των ΗΠΑ παρόμοια αντίσταση:
7 Απριλίου, 2010:
Και η πολιτεία του Μισσούρι στην αντίσταση:
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ. 

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ (VIDEO)

Advertisement

Ο Άλεξ Κολιέρ έχει ζήσει για καιρό με τους Ανδρομέδιους. Σε αυτό το βίντεο τους περιγράφει λεπτομεριακά. Περιγράφει την ανθρώπινη γενετική ως φέρουσα στοιχεία από 22 εξωγήινες φυλές και ισχυρίζεται ότι η ανθρώπινη φυλή προέρχεται από τον αστερισμό της Λύρας και αργότερα διασπάρθηκε σε διάφορα σημεία του σύμπαντος (Ακριβώς ότι λένε στα Μηνύματα τους οι Ολύμπιοι, για όσους γνωρίζουν). Προσέξτε το όνομα «Φησέας». Μοιάζει με το Θησέας, …αν δεν είναι το ίδιο!

ΠΗΓΗ

Ο πλανήτης μας στα μάτια των “εξωγήινων” (VIDEO)

Advertisement

ΠΗΓΗ

Άνοιξε η γη! (video)

Advertisement

Μια πόρτα γκαράζ και ένα αυτοκίνητο “ρούφηξε” ένας κρατήρας στη Γερμανία σταματώντας ακριβώς στην είσοδο των γύρω κατοικιών!
Το παράξενο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Σμάλκαλντεν και ο κρατήρας είχε διάμετρο 30 μέτρα και βάθος 20 μέτρα με τους επιστήμονες να μην είναι ακόμη σε θέση να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό.

Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν για περίεργους ήχους στις 3 τα ξημερώματα και όταν βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει διαπίστωσαν πως η γη είχε υποχωρήσει.

Η αστυνομία έδωσε εντολή για εκκένωση έξι οικημάτων ενώ οι τοπικές αρχές θα γεμίσουν το κενό με αμμοχάλικο.


Massive crater opens up in German village
Ανέβηκε απÏ� itnnews. – Νέα video απÏ� Ï�λο τον κÏ�σμο.

ΠΗΓΗ

Τα “καυτά σημεία” θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. (VIDEO)

Advertisement

Ο διευθυντής της MUFON μιλά για τα “καυτά” σημεία των θεάσεων ΑΤΙΑ και αναζητά τους λόγους αυτών των επισκέψεων.

Advertisement