Άλεξ Τζόουνς-Το Απόλυτο Μυστικό για τα Τρόφιμα (VIDEO)

Advertisement

 Η νόθευση των βασικών καλλιεργιών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένη Οργανισμοί (ΓΜΟ) και εκ προθέσεως αλλαγμένο νερό, τροφή και αέρα που συνολικά λειτουργούν ως μια επιχείρηση Ευγονικής για να αδυνατίσουν τις μάζες και να επιτύχουν την πλύρους του φάσματος κυριαρχία. Ασπαρτάμη (Sugar Free), τα ΓΜΟ, τα υδραργύρου μολυσμένα, τα φυτοφάρμακα, το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού, το κλωνοποιημένο κρέας, το rBGH και όλα μπήκαν στην διατροφή μας και στο περιβάλλον – είτε το θέλουμε είτε όχι.

ΠΗΓΗ

Η τεχνολογία προχωρά και πλέον βλέπουμε όσα πριν λίγα χρόνια βλέπαμε σε ταινίες και δε τα πιστεύαμε (VIDEO)

Advertisement

Η τεχνολογία προχωρά και πλέον βλέπουμε όσα πριν λίγα χρόνια βλέπαμε σε ταινίες και δεν τα πιστεύαμε

Η τεχνολογία προχωρά και πλέον βλέπουμε όσα πριν λίγα χρόνια βλέπαμε σε ταινίες και δεν τα πιστεύαμε. Στο βίντεο θα δείτε ένα πουλί-ρομπότ.Ο τρόπος που έχουν καταφέρει οι κατασκευαστές του να το κάνουν να πετάει είναι εκπληκτικά όμοιος μ΄ αυτόν που πετάει ένα πραγματικό πουλί.

Όλα αυτά τα επιτεύγματα της ρομποτικής προορίζονται ασφαλώς και για στρατωτική χρήση.Κυρίως γι΄ αυτή

Είναι πουλί ή ρομπότ;

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

ΠΗΓΗ

ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ το τελευταιο χαρτι (VIDEO)

Advertisement

Δείτε το video:


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
ΠΗΓΗ

Advertisement