ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ — ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (VIDEO)

Advertisement


Στον μακρινό Βορρά, ανάμεσα στις παγωμένες εκτάσεις του Βόρειου Πόλου ο θρύλος μιλά για έναν αρχαίο και σχεδόν ξεχασμένο πολιτισμό. Με μυθική υπόσταση, Ο Υπερβόρειος πολιτισμός λέγεται πως
άνθισε στον Βορειότερο τομέα της Γης σε μιά εποχή κατά την οποία οι περιοχές εκείνες ήταν κατοικήσιμες. Σύμφωνα με συγκεκριμένα εσωτερικά συστήματα και πνευματικές παραδόσεις, η Υπερβορεία ήταν η απαρχή του όποιου πολιτισμού. Ο Οίκος Του πρώτου ανθρώπου. Μερικές θεωρίες αναφέρουν πως η Υπερβορεία ήταν ο ίδιος ο Κήπος της Εδέμ, το σημείο όπου οι Γήινες και οι Ουράνιες σφαίρες ύπαρξης ανταμώνουν … Η Μαντάμ Μπλαβάτσκι, ιδρύτρια της Θεοσοφικής Κοινότητας έλεγε πως «η δεύτερη φυλή» κατοίκησε την Υπερβορεία, πριν από τις μετέπειτα φυλές της Λεμούρια και της Ατλαντίδας. Ο παραψυχολόγος Ρώσος

AlexandreDugin λέει πως η Υπερβορεία ήταν το σπίτι των «Solar Άνθρωποι» των ανθρώπων του Ήλιου και την συνέδεε με την περιοχή όπου τώρα βρίσκεται η Ρωσία. Όπως εξηγεί ο Dugin, οι «Άνθρωποι του Ήλιου» είναι δημιουργικοί ενεργητικοί και πνευματικοί. Είναι το αντίθετο απο τους «σεληνιακό Άνθρωποι», τους ανθρώπους του Φεγγαριού, ενός ψυχό-πνευματικού είδους ανθρώπων που είναι υλιστές και πολέμιοι της αλλαγής.

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν τον δικό τους μύθο για την Υπερβορεία, την Γη του Αέναου Ήλιου πέρα ​​από τον «Βόρειο Άνεμο». Ο Εκαταίος αναφέρει πως τούτος ο Ιερός τόπος των Υπερβορείων, που δημιουργήθηκε σύμφωνα με το «σχέδιο των Σφαιρών» βρίσκεται πέρα ​​από την γη των Κελτών, σε ένα νησί του Ωκεανού. Και σύμφωνα με αναφορές, ο Ναός του Θεού Απόλλωνα στους Δελφούς ιδρύθηκε από κάτοικους της Υπερβορείας. Μία συνήθεια που μπορεί να αποδωθεί στους Υπερβόρειους είναι η φορεσία που ήταν διακοσμημένη με ένα άστρο .. Οι φιγούρες του Ήλιου, του φεγγαριού και τα άστρα ήταν διακοσμημένες με χρυσό ή γαλάζιο μετάξι. Τέτοιου είδους φορεσιές έιχαν οι Βασιλείς της Αρχαίας Ρώμης και ο Ιούλιος Καίσαρας, καθώς και ο Ρωμαίοι Αυτοκράτορες.

Η καταρρεύση της Υπερβορείας


Μία από τις δημοφιλέστερες θεωρίες για την κατάρρευση της Υπερβορείας είναι η φυσική καταστροφή του άξονα της γής. Σύμφωνα με την θεωρία, η παραβίαση του Θεικού Νόμου από τον άνθρωπο προκάλεσε μετάλλαξη στην μεταφυσική ισορροπία, απόρροια της οποίας ήταν η καταστροφή της Γήινης σφάιρας. Ο Julius Evola, Ιταλός Αποκρυφιστής εξηγεί πως σε εκείνο το σημείο έκλεισε ο πρώτος κύκλος της Ιστορίας, και ξεκίνησε ο δεύτερος, ο Ατλάντιος.

Η αναβίωση της Υπερβορείας


Ο Μύθος της Υπερβορείας αναβίωσε κατά την διάρκεια του 18ου και 19ου Αιώνα με μία σειρά από βιβλία που αναφέρονταν στην ιδέα πως ο πρώτος πολιτισμός εμφανίστηκε όχι στην Μέση ανατολή, μα κάπου αλλού.
Η δημοφιλής θεωρία ήταν πως οι Ευρωπαίοι ήταν ανώτεροι και ευφυέστεροι των ανθρώπων της Μέσης Ανατολής. Για αυτό, λογικά ο πολιτισμός δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί στην Μέση Ανατολή.
Οι Γάλλοι ήταν πεπεισμένοι πως η «Εδεμ» βρισκόταν σε κάποιο ανώτερο επίπεδο. Οι Γερμανοί παρομοίως, οι οποίοι έψαχναν για την Ο Aufklarung πίστευαν πως είχαν ιστορία στην μεσόγειο και τις περιοχές της Μέσης Ανατολής. Με τις νέες πηγές γνώσης από την Αρχαία Αίγυπτο, την Χαλδαία, την Κίνα και την Ινδία, οι ερευνητές βρίσκονταν σε επικίνδυνα μονοπάτια προσπαθώντας να ανακαλύψουν τις καταβολές του Ανθρώπου.

Ο πνευματικός Πόλος


Κατά την αναζήτηση της «φυσικής» τοποθεσίας της Υπερβορείας, οι περισσότεροι συγγραφείς διέγραψαν την πιθανότητα πως η μυθολογία υπηρετούσε έναν ιδιαίτερα συμβολικό και πνευματικό σκοπό. Όμως αν η αλήθεια πίσω από τον μύθο της Υπερβορείας ήταν εσωτερικός και όχι εξωτερικός όπως πολλόι πιστεύουν ακόμη και σήμερα?
Πολλές παραδόσεις μιλούν για ένα υπέρτατο πνευματικό κέντρο, ή «πνευματική Χώρα». Αυτή η πνευματική χώρα δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο της Γης, ​​αλλά υπάρχει σε αρχέγονη μορφή, αναπόσπαστη από κατακλυσμούς και γήινες καταστροφές. Αυτή η χώρα, που συμβολίζεται ως πολική, συμβολικά παρουσιάζεται πάντα ως ο «Άξονας του Κόσμου» – και στις περισσότερες περιπτώσεις αναφέρεται ως «Ιερό Βουνό»
Ο Rene guenon στο βιβλίο του Η Άρχονταςτου Παγκόσμιου αναφέρει:
«Σχεδόν κάθε παράδοση έχει κάποιο όνομα για αυτό το βουνό, όπως το ινδικό Meru, το Περσικό Alborj .. Υπάρχει επίσης το Αραβικό βουνό Qaf και ο Ελληνικός Όλυμπος, ο οποίος έχει με πολλούς τρόπους την ίδια σημαντικότητα.
Αυτές είναι οι συνθέσεις μιας περιοχής που, σαν τον παράδεισο, δεν είναι πιά διαθέσιμη στην κοινή ανθρωπότητα, και που δεν μπορεί να πληγεί από κατακλυσμούς που αναστατώνουν τον ανθρώπινο κόσμο και σηματοδοτούν το τέλος μιας κυκλικής περιόδου. Αυτή η περιοχή είναι η αυθεντική «Υπέρτατη Χώρα» που σύμφωνα με κείμενα βρισκόταν αρχικά στον Βόρειο πόλο.
Έστω και αν άλλαζε η τοποθεσία της σύμφωνα με τις διαφορετικές φάσεις της Ανθρώπινης ιστορίας, πάντα παραμένει πολική σε μία συμβολική έννοια και αυτό διότι αντιπροσωπεύει τον άξονα γύρω από τον οποίο κινούνται τα πάντα.

Τα βεδικά αρχεία αναφέρουν πως αυτή η «Υπέρτατη χώρα» είναι γνωστή ως Paradesha, επίσης γνωστή ως «η Καρδιά του Κόσμου». Είναι ο κόσμος από τον οποίο Οι χαλδαίοι δημιούργησαν τον Παράδεισο των Δυτικών. Υπάρχει επίσης και ένα άλλο όνομα για την Paradesha. Είναι τοΤούλα, Που προέρχεται από την Ελληνική Θούλη. Η Τούλα αντιπροσώπευε την αρχέγονη μορφή από την οποία ανέβλυζε η πνευματική δύναμη. Είναι γνωστό πως η Μεξικάνικη Tula χρωστά την ύπαρξή της στους Τολτέκους που ήρθαν όπως λέγεται από την Aztlan, την «γή που βρίσκεται στο μέσο του Νερού», που προφανώς αναφέρεται στην Ατλαντίδα.
Από την άλλη, η Ατλάντια Τούλα, πρέπει να διαχωριστεί απο την Υπερβόρεια Tula Που αντιπροσωπεύει ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ υπέρτατο Κέντρο
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ περίπτωση – η Tula – αντιπροσωπεύει ένα κέντρο πνευματικής ανάτασης και δεν προσωμοιώνεται σε κάποια γεωγραφική τοποθεσία. Ο ατλάντιος κύκλος σύμφωνα με τον guenon που διαδέχεται τον Υπερβόρειο, σχετίζεται με την Tula. Η Ατλάντια Τούλα ΕΙΝΑΙ Η. Εικόνα Της αρχέγονης κατάστασης Που βρίσκεται ΣΕ πολική τοποθεσια
ΣΤΗΝ Βουδιστική Παράδοση Η. λέξης λέξη «Chakravarti» κυριολεκτικά σημαίνει: «εκείνος που κάνει τον τροχό να γυρίζει» εκείνος που βρίσκεται στο κέντρο όλων των πραγμάτων και κατευθύνει ολόκληρη την κίνηση χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει.
Το γύρισμα του κόσμου, του Πόλου και του άξονα συνδυάζονται και σχηματίζουν έναν τροχό στην Κέλτικη, Χαλδαική και Ινδική παράδοση. Τέτοιας σημασίας είναι και το σύμβολο της Σβάστιγκας, που είναι κυριολεκτικά και το «Σημάδι του Πόλου»
Η αναζήτηση της Υπερβορείας είναι η ίδια η αναζήτηση της Πνευματικής Φώτισης. Το Βουνό, το Νησί, Ο ακίνητος βράχος που βρίσκεται στον Πόλο περιέχει την συμβολική αναπαράσταση της αναζήτησής μας για την Υπέρτατη πραγματικότητα!

ΠΗΓΗ

Παράξενο πρόσωπο εξωγήινου σχηματίζεται στα σύννεφα πάνω από Ηνωμένο Βασίλειο (VIDEO)

Advertisement

Ένα παράξενο καιρικό φαινόμενο:Σε ένα σχηματισμό νεφών σχηματίζεται ένα εξωγήινο δαιμονικό πρόσωπο. Αυτό το φαινόμενο παρατηρήθηκε και καταγράφηκε στον ουρανό πάνω από την Αγγλία και φαίνεται πολύ τρομακτικό!
Disclosure

Παράξενο πρόσωπο εξωγήινου σχηματίζεται στα σύννεφα πάνω από Ηνωμένο Βασίλειο (VIDEO)

Advertisement

Ένα παράξενο καιρικό φαινόμενο:Σε ένα σχηματισμό νεφών σχηματίζεται ένα εξωγήινο δαιμονικό πρόσωπο. Αυτό το φαινόμενο παρατηρήθηκε και καταγράφηκε στον ουρανό πάνω από την Αγγλία και φαίνεται πολύ τρομακτικό!
Disclosure

Α.Παπαρήγα: Ναι στην ηλεκτρονική παρακολούθηση. (VIDEO)

Advertisement

Αυτοί που μια ζωή έκοβαν φλέβες για να καούν οι φάκελοι της Χούντας, τώρα έγιναν νοσταλγοί της ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Ζήτω η νέα τεχνολογία 

Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η κάρτα του πολίτη και όλα τα σχετικά, είναι ο προθάλαμος του χαράγματος,τσιπαρίσματος,ή πες το όπως θέλεις.Σε άλλους προκαλεί την θρησκευτική τους συνείδηση, σε άλλους περνάει απαρατήρητο. Στις Η.Π.Α. έχει ξεκινήσει ήδη

« …Η ελίτ δεν θα δίσταζε να πραγματοποιήσει τους πολιτικούς της σκοπούς, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες σύγχρονες τεχνικές, για να επηρεάσει τη συμπεριφορά του κοινού και να κρατήσει την κοινωνία υπό στενή παρακολούθηση…». Zbigniew Brzezinski σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ

 

ΠΗΓΗ

Φτερωτό εξωγήινο σκάφος ή Δορυφόρος κοντά τον Ήλιο μας; (VIDEO)

Advertisement

Φτερωτό εξωγήινο σκάφος ή δορυφόρος;


Και πάλι ένα παράξενο άγνωστο αντικείμενο συνελήφθη κοντά τον Ήλιο μας.
 
1 Ιουνίου του 2012: Ένα φτερωτό αντικείμενο συνελήφθη από το Helioviewer. Λίγες μέρες αργότερα, στις 7 Ιουνίου 2012, το ίδιο αντικείμενο εμφανίζεται στο SOHO LASCO  3.
Αν έχετε χρησιμοποιήσει το Helioviewer ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα που βλέπουν τον Ήλιο θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει τώρα,και ένα άλλο τηλεσκόπιο το «PROBA-2» προς τον Ήλιο.


Το Proba-2 αποτελείται από «τέσσερις πράξεις»και δύο συμπληρωματικά Ηλιακά όργανα παρατήρησης.

PROBA-2 καλλιτεχνική απεικόνιση

Παρατηρητής χρησιμοποιώντας ανιχνευτές ΕΣΠ και επεξεργασία εικόνας (SWAP)

  • Μεγάλη απόδοση Radiometer 

και τα δύο όργανα μέτρησης του πλάσματος

  • Θερμική μονάδα μέτρησης του πλάσματος (TPMU)
  • Διπλά διαστήματα καθετήρα Langmuir (DSLP)

Είναι πιθανό ότι αυτό το αντικείμενο είναι ο δορυφόρος PROBA-2 ή είναι ένα εξωγήινο σκάφος;

Βίντεο 1: Φτερωτό UFO – HELIOVIEWER σε 0,45 λεπτά
Βίντεο 2: Φτερωτό UFO – SOHO LASCO  3

Τελικά μας….. ψεκάζουν με ιούς; (VIDEO)

Advertisement

Η… μόδα των chemtrails όμως δεν απασχολεί μόνο τον ελληνικό πληθυσμό. Εκατοντάδες ξένες ιστοσελίδες ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα, φωτογραφίες και βίντεο ποστάρονται κατ’ εξακολούθηση σε forum, απεικονίζοντας τα εν λόγω ίχνη στον ουρανό των ΗΠΑ, του Καναδά και αρκετών Ευρωπαϊκών πόλεων.

Και κάπου εδώ λοιπόν ξεκινάει το πανηγύρι με τις εικασίες. Μας ψεκάζουν με ιούς; Με ναρκωτικά για να μας κρατούν μαστουρωμένους στις εκλογές; Με καρκινογόνες ουσίες; Με ψυχοφάρμακα για να είμαστε σε καταστολή; Με, με, με, με… Οι (αβάσιμες προς το παρόν) θεωρίες δίνουν και παίρνουν. «Γιατί δεν δίνουν μια ξεκάθαρη απάντηση οι διάφορες χώρες και οι δημόσιοι οργανισμοί;», αναρωτιέται ο κ. Κατσαρός και δίνει την δική του εξήγηση για τον στόχο των ψεκασμών, οι οποίοι στηρίζονται στην επιστήμη της γεωμηχανικής, και την τροποποίηση του καιρού.

«Έχει διαρρεύσει ότι οι ψεκασμοί γίνονται για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μέσα από την προσθήκη σωματιδίων αλουμινίου και βάριου στα καυσαέρια των αεροπλάνων. Τα σωματίδια αυτά ανακλούν το ηλιακό φως με αποτέλεσμα η Γη να θερμαίνεται σε μικρότερο ποσοστό και να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή. Αν όμως κάτι τέτοιο ισχύει γιατί δεν το δημοσιοποιούν ώστε να βοηθήσει η επιστημονική κοινότητα;», προσθέτει. Chemtrails α λα Ελληνικά Το θέμα των ψεκασμών έχει περάσει και από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Κατά καιρούς έχουν γίνει επερωτήσεις από βουλευτές κομμάτων (Κουβέλης, Κανέλλη, Γεωργιάδης, Χωρέμης), όμως τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. «Από το Υπουργείο Γεωργίας είπαν πως πρόκειται για ψεκασμούς αγροτικών περιοχών, όμως αυτοί οι ψεκασμοί γίνονται από πολύ μεγαλύτερο ύψος και όχι σε αγροτικές περιοχές, αλλά σε πόλεις», τονίζει ο κ. Κατσαρός, εγείροντας ακόμη περισσότερα ερωτηματικά γύρω από τους λόγους απόκρυψης περαιτέρω πληροφοριών.

«Είναι ένα φαινόμενο ορατό δια γυμνού οφθαλμού από όλους μας», μου λέει ο Γιώργος κάτοικος Χαλανδρίου. «Τα βλέπω καθημερινά. Περνούν αεροπλάνα σε απόσταση συγκεκριμένη και γεμίζουν όλο τον ουρανό με ίχνη. Το ίδιο συμβαίνει και στον Πειραιά με τη διαφορά ότι πηγαίνουν παραλιακά για να τα φέρνει ο αέρας προς τα μέσα.

Τα ίχνη δεν εξαφανίζονται, αλλά παραμένουν εκεί. Έχοντας διαβάσει τις κατά καιρούς θεωρίες, αλλά χωρίς να έχω ακούσει καμία επίσημη απάντηση από τα Υπουργεία πώς γίνεται να μην θεωρώ ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο;», λέει χαρακτηριστικά. Ο Χάρης, κάτοικος Αθήνας είναι εξίσου σκεπτικός:

«Λαμβάνοντας υπόψη, ότι παγκοσμίως κυβερνήσεις φαίνεται να χρησιμοποιούν εκτεταμένα τεχνικές και μεθόδους καταστολής πληθών, συνειδητής και ασυνείδητης αντιστροφής σκέψεων και τεχνητής πρόκλησης συναισθημάτων, δεν γίνεται παρά να υπάρχουν και πιθανότητες «ψεκασμών». Έχοντας ως ένδειξη καπνό δεν μένει παρά να «ξετρυπώσουμε» και την φωτιά, στη περίπτωση που κάποιος έχει ανάψει φυσικά». Μας ψεκάζουν εν τέλει ή όχι; Ο κ. Κατσαρός είναι πεπεισμένος για τους ψεκασμούς (ανεξαρτήτως στόχου) και απαντά σε όσους θεωρούν τον ίδιο και την Πρωτοβουλία Πολιτών κατά των Ψεκασμών συνωμοσιολόγους: «Τον Οκτώβριο του 2010 έγινε το Συνέδριο για τη Βιοποικιλότητα που οργανώθηκε από τον ΟΗΕ, στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας.

Στο συνέδριο αυτό εγκρίθηκε ψήφισμα, σύμφωνα με το όποιο αναστέλλονται κάθε είδους πειράματα που γίνονται ή σχεδιάζουν να γίνουν για τα επόμενα πέντε χρόνια, με στόχο τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, δηλαδή αναστέλλονται πειράματα όπως τα chemtrails. Το ψήφισμα αυτό υπέγραψαν 89 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα και η Κύπρος. Ζητάμε λοιπόν από τη Κυβέρνηση να δώσει μια επίσημη απάντηση».

Πριν από μερικές ημέρες πάντως, η πολεμική αεροπορία εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφορικά με τα ίχνη σε απάντηση ερωτήσεων από πολίτες που προφανώς την… βομβάρδισαν με τηλεφωνήματα. «Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012.

Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας», αναφέρει το δελτίο και εξηγεί ότι η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη, όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά και πως το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες.

Τέλος, αναφέρεται πως οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα.

Η απάντηση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας δεν φαίνεται να πείθει τον κ. Κατσαρό, αν και ο ίδιος παραδέχεται πως πρόκειται για ένα πολύ θετικό βήμα ότι μετά από πέντε χρόνια πιέσεων ένας οργανισμός έδωσε επίσημη απάντηση. «Όταν γίνονται πτήσεις στρατιωτικών αεροπλάνων δεν δίνονται διαγράμματα. Στην ουσία αυτές οι πτήσεις δεν ‘εμφανίζονται’ πουθενά. Επίσης, εμείς μιλάμε για εκείνους τους υδρατμούς που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον ουρανό.

Πειστική απάντηση θα μπορούσε να δοθεί μόνο αν συλλεγόταν ο καπνός και γινόταν χημική ανάλυση για να διαπιστωθεί αν περιέχει αλουμίνιο, βάριο και άλλα βαρέα μέταλλα. Σε κάθε περίπτωση ήταν θετικό ότι ανταποκρίθηκαν, έστω και μετά από τόσα χρόνια επερωτήσεων», μου λέει. Εν τέλει, πού βρίσκεται η αλήθεια και πού αρχίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας;

ΠΗΓΗ

Πύρινη σφαίρα στον ουρανό του Τέξας (VIDEO)

Advertisement

Δείτε το video:

ΠΗΓΗ

Σεισμοί σε όλο τον κόσμο που απεικονίζονται, με κινουμένα σχέδια ήχο και ένταση (VIDEO)

Advertisement

Αυτό είναι πραγματικό για να το δείτε – από το έτος του 2011 απεικονίζονται οι Σεισμοί στην ορθογραφική (σφαίρα) χάρτη.

Ο χάρτης αυτός δείχνει το μέγεθος 4,5 και μεγαλύτερο

ANIMATED ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΗΧΟΥ »για κάθε σεισμό!

Αποκαλύφθηκε ο μεγαλύτερος μέχρι τώρα χάρτης της σκοτεινής ύλης (VIDEO)

Advertisement

Η ‘κρυφή’ πλευρά του σύμπαντος είναι τώρα λίγο πιο φωτεινή χάρη στο μεγαλύτερο μέχρι τώρα χάρτη της σκοτεινής ύλης, την παράξενη ουσία που πιστεύεται ότι γεμίζει μεγάλο μέρος του διαστήματος (κάπου 23% του γνωστού Κόσμου), όπως τον έφτιαξαν πρόσφατα οι επιστήμονες.
dark-matter-giant-map-cfht-lens Αυτός ο τεράστιος χάρτης της αόρατης σκοτεινής ύλης όπως καταγράφεται στις τέσσερις κατευθύνσεις, μέσω ενός τηλεσκοπίου στη Χαβάη. Το έγχρωμο ένθετο δείχνει τον προηγούμενο μεγαλύτερο χάρτη COSMOS της σκοτεινής ύλης και το μέγεθος της πανσελήνου (όπως φαίνεται στο τηλεσκόπιο) για να συγκρίνουμε την κλίμακα.

Η σκοτεινή ύλη δεν έχει ποτέ ανιχνευτεί άμεσα, αλλά η παρουσία της γίνεται αισθητή μέσα από τη βαρυτική έλξη της πάνω στην κανονική ύλη που αποτελεί μόνο το 4% του σύμπαντος. Οι επιστήμονες υποπτεύονται ότι η σκοτεινή ύλη αποτελείται από κάποιο εξωτικό σωματίδιο που δεν αλληλεπιδρά με τα κανονικά άτομα.
«Γνωρίζουμε πολύ λίγα για το σκοτεινό σύμπαν», είπε η συν-επικεφαλής της μελέτης, Catherine Heymans  του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, στην 219η συνεδρίαση της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρείας. «Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το σωματίδιο της σκοτεινής ύλης. Αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η τελική κατανόηση του σκοτεινού σύμπαντος θα πρέπει να επικαλείται κάποια νέα φυσική, την υπερσυμμετρία.»
Ο νέος χάρτης αποκαλύπτει την κατανομή της σκοτεινής ύλης σε μεγαλύτερο λωρίδα του χώρου από ποτέ. Καλύπτει πάνω από 1 δισεκατομμύριο έτη φωτός. Οι δε νέοι χάρτες αποτελούν την πρώτη άμεση απόδειξη της σκοτεινής ύλης σε τέτοιες μεγάλες κλίμακες.
Προκειμένου να τραβήξουν τις υποβλητικές “εικόνες” του σκοτεινού αυτού κομματιού του σύμπαντος  χρησιμοποίησαν μια κάμερα ανάλυσης 340 megapixel! Την κάμερα αυτή φέρει το διαμέτρου 3,6 μέτρων γαλλο-καναδο-αμερικανικό τηλεσκόπιο Lensing Survey στο όρος Μάουνα Κέα της Χαβάης.
Οι ερευνητές χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να φωτογραφήσουν δέκα εκατομμύρια γαλαξίες σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές του ουρανού, σε αποστάσεις περίπου 6 δισεκατομμυρίων ετών φωτός από τη Γη. Δημιούργησαν έτσι ένα ”χάρτη” περίπου 100 φορές μεγαλύτερο από τον καλύτερο ‘χάρτη’ σκοτεινής ύλης που υπήρχε μέχρι σήμερα και είχε δημιουργηθεί από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble.’.
Στρεβλωμένο φως
Για να ανιχνεύσουν την αόρατη σκοτεινή ύλη, οι ερευνητές αναζήτησαν ενδείξεις της βαρυτική έλξη της πάνω στην ορατή ύλη. Μέτρησαν λοιπόν το φαινόμενο του βαρυτικού εστιασμού, που συμβαίνει όταν η βαρύτητα ενός τεράστιου σώματος κάμπτει τον χωροχρόνο, με αποτέλεσμα το φως να ταξιδέψει όχι ευθεία αλλά κατά μήκος μιας καμπύλης τροχιάς μέσα στο χώρο και έτσι η τροχιά του φωτός εμφανίζεται παραμορφωμένη όταν φτάνει στη Γη.
Οι επιστήμονες μέτρησαν το στρεβλό φως από τα 10 εκατομμύρια μακρινούς γαλαξίες σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές του ουρανού, το οποίο προκαλείται όταν το φως των γαλαξιών αυτών πέρασε κοντά από τεράστιες συγκεντρώσεις σκοτεινής ύλης, οι οποίες λύγισαν την πορεία του.
Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι με τη γραφική αναπαράσταση της κατανομής της σκοτεινής ύλης σε όλο το διάστημα, θα κατανοήσουμε πιο γρήγορα του τι είναι η σκοτεινή ύλη.
Αυτό που είδαν οι επιστήμονες ήταν πολύ παρόμοιο με αυτό που βλέπουμε με την προσομοίωση σε υπολογιστή με βάση τη βέλτιστη θεωρία των επιστημόνων για την σκοτεινή ύλη.. Πράγματι λοιπόν η σκοτεινή ύλη είναι συγκεντρωμένη σε μεγάλα κομμάτια και η υπόλοιπη εκτείνεται σε ίνες.
Ο αστρονόμος Rachel Mandelbaum του Πανεπιστημίου Carnegie Mellon δήλωσε ότι τα αποτελέσματα αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως πειραματικό έλεγχο της σκοτεινής ύλης, της σκοτεινής ενέργειας, ακόμη και της θεωρίας της βαρύτητας.

ΠΗΓΗ

Ομπαμα: Μαρξιστης επαναστατης, και … χρονοταξιδιωτης! (VIDEO)

Advertisement

Από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος της Αμερικής ο Ομπάμα, κυκλοφορούν πάμπολλες θεωρίες συνομωσίας σχετικά με τη καταγωγή του, το θρήσκευμά του, κλπ. Άλλοι υποστηρίζουν ότι δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ, άλλοι ότι είναι Μουσουλμάνος, και άλλοι ότι είναι … εξωγήινος.
Ένας από αυτούς που….έχει βάλει σκοπό ζωής του το «ξεμπρόστιασμα» του Ομπάμα, είναι και ο «ακροδεξιός» δημοσιογράφος Jack Cashill, που μεταξύ άλλων, έχει υποστηρίξει ότι ο πραγματικός πατέρας του Αμερικανού προέδρου είναι ο μακαρίτης πλέον Jimi Hendrix!

Αυτές τις μέρες, ο Cashill παρουσίασε, μια ακόμη «απόδειξη» για τα λεγόμενά του. Όπως ισχυρίζεται, ο Barack Obama, που εμφανίζεται σε μια παλιά φωτογραφία με το παππού και τη γιαγιά του, δεν υπάρχει, αλλά η εικόνα του είναι αποτέλεσμα του photoshop.
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στη βιογραφία του προέδρου The Bridge, του 2010, που έγραψε ο David Remnick, υπάρχει μια φωτογραφία του νεαρού τότε Ομπάμα να κάθεται σε παγκάκι ανάμεσα στον παππού και στη γιαγιά του. Το παγκάκι είναι αληθινό, όπως  αληθινοί είναι ο παππούς και η γιαγιά. Ο Ομπάμα όμως δεν είναι. Είναι αποτέλεσμα photoshop. Έτσι λέει ο Cashill. Ποιος το έκανε; Άγνωστο.
Άρα υπάρχει μυστήριο. Οι παππούδες του Ομπάμα βρέθηκαν σε πάρκο της Νέας Υόρκης στην οποία δεν ζούσαν, και χωρίς τον εγγονό τους,  ο οποίος όμως σπούδαζε στη πόλη.
Μάλλον ο Ομπάμα θα ήταν εκείνο τον καιρό στο Πακιστάν. Αυτό αποδεικνύει η αποκάλυψη του Jack Cashill. Ότι ο Ομπάμα έλειπε στο Πακιστάν για να εκπαιδευτεί ως Μαρξιστής επαναστάτης.
Αυτό βέβαια που παραλείπει να αναφέρει η ενδελεχής έρευνα του  Cashill είναι ότι ενώ απουσιάζει ο Ομπάμα από τη «πραγματική» φωτογραφία, το γόνατό του συνεχίζει να υπάρχει, μεταξύ του παππού και της γιαγιάς!!!!
Τι γύρευε λοιπόν το γόνατο του στη Νέα Υόρκη, όταν το υπόλοιπο κορμί του βρίσκονταν στο Πακιστάν ή στην Ινδονησία; Πουλούσε μήπως ναρκωτικά; Και γιατί τα κυρίαρχα κατά τα άλλα ΜΜΕ δεν τολμούν να θέσουν αυτό το κρίσιμο ερώτημα σε σχέση με το αυτόνομο γόνατο του προέδρου; Ο λαός έχει δικαίωμα στην ενημέρωση. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει.
Μια άλλη εναλλακτική θεωρία σε σχέση με το περιστατικό, μπορεί να είναι αυτή που θέλει τον Ομπάμα να ξεθωριάζει σιγά σιγά, επειδή στη πραγματικότητα ήταν ένας ταξιδιώτης του χρόνου, που επέστρεψε στο παρελθόν, για να εμποδίσει τους γονείς του από το να συναντηθούν!
Και αν είναι έτσι, έχουμε και ένα ακόμη πιο κουφό στοιχείο: Ο Ομπάμα, που άκουγε με πάθος τους δίσκους του Jimi Hendrix όταν ήταν έφηβος, επέστρεψε στο παρελθόν, και δίδαξε κιθάρα στον πραγματικό του πατέρα, τον  Hendrix, με βάση τα ακούσματά του….  από τους δίσκους του Hendrix. Μιλάμε για κλασικό παράδοξο ταξιδιού στο χρόνο.

Το βίντεο αποκάλυψη του Jack Cashill εδώ:


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
ΠΗΓΗ

» Πλανητης Φυλακη » (VIDEO)

Advertisement

Είναι μερικά από αυτά που ήδη έχουν σχεδιάσει και επιφυλάσσουν για μας στο εγγύς μέλλον αν δεν πάψουμε να συμμορφωνόμαστε. Αν δεν πάψουμε να συναινούμε σιωπηλά. Ένας υπαρκτός εφιάλτης που δεν πρέπει να μας φοβίζει, πρέπει να μας κάνει αποφασισμένους να τον ξορκίσουμε. Το οφείλουμε σε μας, στην ανθρωπότητα, μα πάνω απ’ολα το οφείλουμε στα παιδιά μας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Prison Planet (Greek subs) Πλανήτης Φυλακή.avi 

http://www.youtube.com/watch?v=_I4oNuWgp-U&feature=player_embedded

«Καιρικός έλεγχος : παγκόσμια θέρμανση ή ανθρώπινος χειρισμός ;» (VIDEO)

Advertisement

«Καιρικός έλεγχος : παγκόσμια θέρμανση ή ανθρώπινος χειρισμός ;»

Περίπου διακόσια μίλια ανατολικά από το Anchorage της Αλάσκα βρίσκεται τοποθετημένος ένας πομπός που έχει τη δυνατότητα να εκπέμψει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια βατ ενέργειας στην ιονόσφαιρα. Είναι ένα πραγματικό θαύμα της τεχνολογίας ικανό να ελέγξει και να μετατρέψει τις καιρικές συνθήκες σε όλο τον πλανήτη. Παρόλα αυτά, για όποιον λόγο κι αν βρίσκεται εκεί αυτός ο πομπός, το γεγονός είναι ότι η τρύπα του όζοντος μεγαλώνει. Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει σ αυτήν την απομονωμένη παγωμένη γης της Αλάσκας αποτελεί ένα μυστήριο.

Advertisement