Σάλος με την προκλητική διαφήμιση των Σκοπιανών. (VIDEO)

Advertisement

Ορθόδοξα μοναστήρια, βυζαντινές εικόνες, αρχαιοελληνικά αγάλματα και ειδώλια και ο ήλιος της Μακεδονίας παρουσιάζονται στο επίσημο σπoτ της ΠΓΔΜ για την τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό, με τον τίτλο «Μακεδονία : Διαχρονική».

Το σποτ θυμίζει πολύ έντονα Ελλάδα και η ΠΓΔΜ διαφημίζεται διεθνώς ως Μακεδονία. Εμείς ανακαλύψαμε την διαφήμιση στο CNN , με μπάνερ που παραπέμπει στο..
  επίσημο σάιτ της διαφήμισης.

ΠΗΓΗ

Παράξενη παρατήρηση πάνω από το Σικάγο (VIDEO)

Advertisement

Αυτή είναι μια πολύ παράξενη παρατήρηση στη διάρκεια της ημέρας, σε αντίθεση με τα UFO, σίγουρα δεν είναι ένα σκάφος οποιουδήποτε τύπου, και νομίζω ότι μπορεί να είναι σωστό όταν λέει κάποιος ότι είναι κάτι σαν «ενέργεια». Αυτό φαίνεται να είναι κάποιο είδος των «βιολογικών UFO», ένας ζωντανός οργανισμός, που γίνονται όλο και περισσότερα τον τελευταίο καιρό.Συνέβη 11 του Μάη 2012 στις 15:40 πάνω από το Σικάγο.Θα μπορούσε αυτή η παρατήρηση να είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ανήκει στον ουρανό μας; Δεν μοιάζει με ένα σκάφος οποιουδήποτε τύπου και φαίνεται να είναι ένα πραγματικό βίντεο.

  

Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

Στη Φινλανδία προτείνουν να βάζουν μικροτσίπ στους ξένους (video)

Advertisement

«Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του». Ασχέτως πίστεως και προκαταλήψεων είτε υλιστικών είτε θρησκευτικών κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουνε και να βγάλουν τον Άγιο Ιωάννη «κυριολεκτικά» αληθή με το έτσι θέλω. Δεν είναι τυχαίο που η ανάγνωση της Αποκάλυψης έχει χτυπήσει παγκοσμίως επίπεδα super best seller αφού υπάρχουν «ευφυέστατοι » πολιτικοί που φροντίζουν να την επιβεβαιώνουν.

Ειδικά σήματα στους βραχίονες και εμφυτευμένα μικροτσίπ για τους αλλοδαπούς προτείνει να υιοθετηθούν στην Φινλανδία η βοηθός βουλευτή του εθνικιστικού κόμματος «Οι αληθινοί Φιλανδοί», Χελένα Έρονεν. Το άρθρο της δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «Ουούσι Σουόμι» («Νέα Φινλανδία») και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή. Η Χελένα Έρονεν, εξέφρασε την ανησυχία της για την πατρίδα της και για τους συμπολίτες της.

Οι επίδεσμοι και τα τσιπ θα επιτρέπουν την άμεση εξακρίβωση της ιθαγένειας του ύποπτου περαστικού. Σύμφωνα με την πρόταση, για τον μουσουλμάνο θα μπορούσε να είναι η ημισέληνος σε φόντο των εθνικών χρωμάτων, για τους Ρώσους το σφυροδρέπανο σε μαύρο-κόκκινο φόντο, για τους Αμερικανούς το χάμπουργκερ.

Όλα αυτά θα έμοιαζαν με ένα αποτυχημένο αστείο, εάν αυτές τις σκανδαλώδεις δηλώσεις δεν τις έκανε ένας εκπρόσωπος της κρατικής εξουσίας: η Χελένα Έρονεν εργάζεται ως βοηθός του βουλευτή Γιαμέσα Χιρβισαάρι, ο οποίος είχε στο παρελθόν τιμωρηθεί από το δικαστήριο για υποκίνηση εθνικού μίσους.

Μεταξύ των άλλων, στην ίδια γραμμή με τους αλλοδαπούς η Έρονεν τοποθετεί και τους ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό: αυτοί, σύμφωνα με την γνώμη της, πρέπει να φέρουν στο χέρι επιδέσμους με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ποιος άλλος μπορεί να βρεθεί στον κατάλογό της, διερωτούνται οι πολιτικολόγοι;

Παρόμοιες απόψεις φαίνονται αστείες, όμως αυτό δεν μειώνει τη μελλοντική εφαρμογή. Το ίδιο το κόμμα «Οι αληθινοί Φιλανδοί» κατά τις βουλευτικές εκλογές το 2011 αποτέλεσε το τρίτο κόμμα στο νομοθετικό σώμα της Φινλανδίας. Μάλιστα, ο εκπρόσωπός του υπάρχει και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εάν νομίζεται ότι τέτοιες φαεινές ιδέες τις έχουν μόνο εκεί δείτε και το βίντεο από την Αμερικανική Γερουσία και θα……ταραχτείτε σίγουρα.

ΠΗΓΗ

Ταξίδι στον Πλούτωνα (VIDEO)

Advertisement

Βιντεο-ταξίδι στον ΠλούτωναΜπορεί ο Πλούτωνας να υποβαθμίστηκε πριν λίγα χρόνια από την επιστημονική κοινότητα και να τιτλοφορείται πλέον  «πλανήτης-νάνος» αλλά εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο μελέτης και έρευνας. Με στοιχεία που συνέλεξε το τηλεσκόπιο VLT που βρίσκεται στην Χιλή δημιουργήθηκε ένα βίντεο που δείχνει πώς (πιθανώς) να είναι ο
Πλούτωνας και πώς φαίνεται από εκεί ο Ήλιος.

Δείτε το βίντεο του Πλούτωνα:

Ο Πλούτωνας

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος. Ολοκληρώνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο σε περίπου 250 χρόνια. Όταν βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο από τον Ήλιο σημείο της τροχιακής του κίνησης ο Πλούτωνας έχει απόσταση από το μητρικό μας άστρο περίπου 7,5 δις χλμ. Η Γη βρίσκεται σε απόσταση περίπου 150 εκατομμυρίων χλμ από τον Ήλιο. Έτσι ο Ήλιος από τον Πλούτωνα μοιάζει με μακρινή λαμπερή «κουκκίδα» και η θερμότητα του άστρου που φτάνει σε αυτόν είναι χίλιες φορές μικρότερη από αυτή που φτάνει στη Γη.

Με δεδομένα του τηλεσκοπίου VLT εικονογραφήθηκε ο σκοτεινός και παγωμένος κόσμος του
Βιντεο-ταξίδι στον Πλούτωνα

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι επιστήμονες από τις παρατηρήσεις στον Πλούτωνα δείχνουν ότι η επιφάνεια του είναι πιθανώς καλυμμένη από ένα στρώμα παγωμένου μεθανίου ενώ η θερμοκρασία που επικρατεί είναι – 220 βαθμούς Κελσίου. Οι επιστήμονες εικάζουν ότι ο Πλούτωνας διαθέτει κάποια λεπτά στρώματα ομιχλώδους ατμόσφαιρας τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στην επιφάνειά του. Η ατμόσφαιρα του Πλούτωνα αποτελείται κυρίως από μεθάνιο και σε ορισμένα σημεία η θερμοκρασία της είναι 50 βαθμούς πιο υψηλή από αυτή της επιφάνειας.

ΠΗΓΗ

Το Βατικανό μιλά για την Αποκάλυψη (VIDEO)

Advertisement

 Αυτό το video ήταν το 2011, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείτε για περισσότερες πληροφορίες από το Βατικανό για το τρέχον έτος 2012. Με όλες τις ενδείξεις το Βατικανό είναι έτοιμο να βγει με περισσότερα στοιχεία για το θέμα «των άλλων, ευφυής ζωής στο Σύμπαν». Αυτό το ζήτημα πρέπει να λυθεί πλήρως για να έχουμε μια θρησκευτική έννοια πριν από την κοινοποίηση. Αυτό είναι το πιο δύσκολο και το μεγαλύτερο εμπόδιο σήμερα που στέκονται στο δρόμο της πραγματικής «αποκάλυψης»

          
                    «Προετοιμαστείτε για περισσότερα από το Βατικανό»

Μην πιστεύετε ότι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποιά είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας. Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν…

Προσγειωση ΑΤΙΑ μεταδιδεται απο σλοβενικη τηλεοραση (VIDEO)

Advertisement


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
ΠΗΓΗ

Αστεροειδης περασε ξυστα απο την Γη.. (video)

Advertisement

Και όμως πριν απο 4 ημέρες ο αστεροειδής μεγέθους 50 μέτρων περίπου, κατευθυνόταν προς την γη και την τελευταία στιγμή κάτι άλλαξε την πορεία του και πέρασε ξυστά από μας. Ο αστεροειδής 2011 GP59, προκάλεσε την ανησυχία των επιστημόνων που παρακολουθούσαν το φαινόμενο. Η δύναμη που…

είχε ο αστεροειδής και οι καταστροφές θα ήταν ίσες με 15 ατομικές βόμβες…

Δείτε το Video:


ΠΗΓΗ

Επιστημονικη Φαντασια η Υπονοιες Πραγματικοτητας; (VIDEO)

Advertisement

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες εναντίον της NASA σχετικά με τις επανδρωμένες αποστολές Apollo στο φεγγάρι από το 1969. Οι καταγγελίες εστιάζουν σε υποκλοπή τηλεπικοινωνιών μεταξύ των αστροναυτών και του διαστημικού κέντρου από ραδιοερασιτέχνες και αναφέρονται σε διαλόγους μεταξύ των δύο πλευρών για σκάφη τα οποία βρήκαν στη σελήνη.

Εννοείται η NASA τα έχει αρνηθεί όλα αυτά , όμως τα ερωτηματικά παραμένουν γιατί η NASA έσβησε το υλικό από 40! πομπίνες φιλμ που είχαν γυρίσει οι αστροναύτες πάνω στη σελήνη. Η καταγγελία έχει γίνει από αξιωματικούς του NATO. Απάντηση μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί από την NASA.

Οι ενδείξεις ότι οι αστροναύτες βρήκαν κάτι διαφορετικό στη σελήνη αυξάνονται,όπως καθώς και τα ερωτηματικά γιατί σταμάτησαν τις αποστολές από τη στιγμή που η διαστημική τεχνολογία έχει κάνει άλματα τα τελευταία 30 χρόνια. Μήπως δεν τους επέτρεψαν να επιστρέψουν κάποιοι ;

Και πάνω σε αυτές τις σκέψεις έρχεται το trailer της ταινίας «Transformers 3 Dark of the Moon» το οποίο είναι χαρακτηριστικό!

Δείτε το trailer της ταινίας η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 01-07-2011 και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα…

Νέα στοιχεία για τη »γέννηση» των άστρων! (video)

Advertisement

Τις συνθήκες που επικρατούν κατά τη διαδικασία της »γέννησης» των άστρων, φιλοδοξεί να ανακαλύψει το ευρωπαϊκό διαστημικό τηλεσκόπιο Planck, το οποίο, ένα χρόνο μετά την εκτόξευσή του, έχει ανακαλύψει μεταξύ άλλων 10.000 γιγάντια, παγωμένα νέφη αερίων, μέσα στα οποία σχηματίζονται χιλιάδες νέα άστρα.

Η γέννηση ενός νέου άστρου παραμένει ακόμα ένα μυστήριο, παρά το γεγονός ότι τα διάφορα στάδια της ζωής του, έχουν μελετηθεί εκτενώς. Τα πρώτα δεδομένα της αποστολής Planck όμως, ίσως »ρίξουν φως» στην υπόθεση.
»Είναι δύσκολο για μας να εκφράσουμε τον ενθουσιασμό που νιώθουμε’‘ δήλωσε ο Γιαν Τάουμπερ, επικεφαλής της αποστολής στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος.
Η αρχική αποστολή του Planck βέβαια, ήταν να χαρτογραφήσει τη λεγόμενη κοσμική ακτινοβολία υποβάθρου, δηλαδή τον ηλεκτρομαγνητικό απόηχο της Μεγάλης Έκρηξης που γέννησε το Σύμπαν.

Advertisement