Το χρονικό της Βαλτικής σε VIDEO

Advertisement

Όλα ξεκίνησαν στις 19 Ιουνίου του 2011, στο κόλπο της Βοθνίας στη Βαλτική Θάλασσα, σχεδόν ανάμεσα σε Σουηδία και Φιλανδία, όταν τα σόναρ του εξερευνητικού πλοίου της ομάδας, χαρτογράφησαν ένα περίεργο δισκοειδές αντικείμενο διαμέτρου 60 μέτρων!

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το μυστηριώδες μεταλλικό αντικείμενο, στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας, του οποίου το σχήμα μοιάζει με αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε “ιπτάμενο δίσκο”. Το CNN αποκαλύπτει την αποστολή που ετοιμάζεται.


Οι δύτες που εξερευνούν ένα άγνωστο αντικείμενο λένε πως ο εξοπλισμός τους τίθεται εκτός λειτουργίας μόλις πλησιάσουν στα 200 μέτρα, επιτείνοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο που καλύπτει το άγνωστο αντικείμενο. Πρέπει να επιστρέψουν με καλύτερο εξοπλησμό!

Η ομάδα Ocean X, επιστρέφει στην περιοχή των ερευνών με καλύτερο και πιο εξελιγμένο εξοπλισμό που εξασφάλισαν με χρηματοδότηση από χορηγό που επιλέγει να διατηρεί την ανωνυμία του. Το μυστήριο πρέπει να αποκαλυφθεί…

Συνεχίζεται… (σύντομα!)
UFO’s & ALIENS TRUTH (Greek community)

Μεγάλος και φωτεινός μετεωρίτης στον ουρανό του βόρειου Οχάιο (VIDEO)

Advertisement

Ουρανός του Βόρειo Οχάιο: Ένας μετεωρίτης με ραβδώσεις σε όλο τον ουρανό του Οχάιο σε μια επίδειξη για μερικά δευτερόλεπτα το βράδυ της Πέμπτης. Οι εκθέσεις που έρχονται ξεκίνησαν μόλις μετά από 10 μ.μ. την Πέμπτη για ένα φωτεινό αντικείμενο με ραβδώσεις σε όλο τον ουρανό,και ώρα περίπου 21:55 μ.μ.

“Ήταν ένα απίστευτο θέαμα. Ήρθε από το νότο γρήγορα και στη συνέχεια μέσα σε ένα δευτερόλεπτο εξαφανίστηκε πάνω από τη λίμνη Erie, “Kathy στο Willoughby Hills, του Οχάιο. Περιέγραψαν το θέαμα ως μία φωτεινή λευκή μπάλα με μία μακριά, μπλε ουρά.Ο Steven από το Wooster,του Οχάιο το είδε πολύ καλά. Είπε επίσης ότι είδε “2 ή 3 κομμάτια ακόμα που ήρθαν και ταξίδευαν με πιο αργή ταχύτητα.”

Το πεφταστέρι παρατηρήθηκε σε τμήματα του Οχάιο,του Νότιου Οντάριο,της Δυτικής Πενσυλβάνια, και της Δυτικής Βιρτζίνια.

Οι διάττοντες αστέρες συνδέονται κυρίως με περιοδικές συναντήσεις της Γης με τη σκόνη από τις ουρές κομήτη. Αυτές οι βροχές μετεωριτών συμβαίνουν τακτικά,αρκετές φορές ανά έτος. Ο επόμενος γύρος δεν αναμένεται νωρίτερα από τις 28 έως 29 Ιούλιου,του 2012 ως τμήματα του Δέλτα Aquarids Meteor. Αλλά, παρόλα αυτά μερικές φορές, λένε οι ειδικοί, ένας τυχαίος βράχος βρίσκει με τον τρόπο του το δρόμο για τη  Γη.

ΓΑΛΑΖΟΛΕΥΚΗ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ (video)

Advertisement

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΦΥΣΙΚΗ ΓΑΛΑΖΟΛΕΥΚΗ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ!Η παραπάνω γαλάζια (;) δέσμη φωτός 

φαίνεται ξεκάθαρα να μπαίνει από ένα 
από τα πολλά παράθυρα του Ιερού 
Ναού της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, 
την ώρα που “έβγαινε” το Άγιο Φως!
Μάλιστα, αποτυπώθηκε στις τηλεοπτικές 

κάμερες ρωσικού και ουκρανικού σταθμού, 
όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο:ΠΗΓΗ

Και είδα το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους συγκεντρωμένα…(VIDEO)

Advertisement

ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ-Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ;
  Και είδα το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους συγκεντρωμένα, για να κάνουν πόλεμο μ’ αυτόν που είναι επάνω στο άλογο, και με το στράτευμά Του” Αποκάλυψη 19:19.

Δείτε το video:

ΠΗΓΗ

Πόση αλήθεια αντέχεις Έλληνα;;; Άνοιξε τα μάτια σου επιτέλους και δες το (VIDEO)

Advertisement

Πόση αλήθεια αντέχεις Έλληνα;;; 

Αν αντέχεις και διαθέτεις 4ώρες από την ζωή σου για να μάθεις κάποια πράγματα, δες το βίντεο…και προώθησε το!!!
Ας ξυπνάμε σιγά σιγά, υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε τόσο καιρό αλλά τα σάπια ΜΜΕ κρύβουν τις φωνές τους… εδώ είναι, ακούστε
τους. Ούτε χρεοκοπημένοι είμαστε, ούτε λεφτά χρωστάμε, ούτε θα έρθει η συντέλεια αν πάμε στην Δραχμή. Δείτε το βίντεο, κι αν βαριέστε είστε άξιοι της μοίρας σας. Κάντε ένα κουράγιο ή βάλτε το να παίζει μετά την 3η ώρα. Αξίζει!

Δείτε το video:

ΠΗΓΗ

ΤΟΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ, οι ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (video)

Advertisement

01. para 2.jpg

Το δικό μας Σύμπαν, απ’ άκρη σ’ άκρη του, εισχωρεί σε (ή εισχωρείται από) ένα άλλο παράλληλο σύμπαν. Αυτή η «εισχώρηση» συμβαίνει ήδη σε άλλα μήκη και πλάτη του Σύμπαντος μας. Λογαριάζεται, από επιστήμονες ότι πλησιάζει και η ώρα, η χρονιά, κατά την οποία ο πλανήτης μας μαζί με όλο το ηλιακό σύστημα θα έρθει σε επαφή με το έτερον Σύμπαν. Η χρονιά αυτή ονομάζεται Έτος Συγχώνευσης και υπολογίζεται ότι ήδη μπορεί και να έχει ξεκινήσει από το 2008 ή το 2011.
Λαμβάνοντας υπόψη μας όλες τις σχετικές προφητείες, η οποίες φαίνεται ή τείνουν (κατά την ανθρώπινη και παγκοσμιοποιημένη εκτίμηση) να συγκλίνουν στο 2012, ίσως θα μπορούσαμε να ταυτίσουμε χρονολογικά το 2012 με το Έτος Συγχώνευσης. Οι επιστήμονες/ερευνητές δεν μπορούν να υπολογίσουν πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτό το Έτος, αλλά μπορούν, χοντρικά, να προσδιορίσουν τις συνέπειες αυτής της «σύγκλισης» η οποία μπορεί να προκαλέσει μία διαφορετική ή αλλόκοτη δραστηριότητα στον πλανήτη.
Αντήχηση
Η Γη δέχεται «πίεση» ανάλογη με αυτήν που δέχεται όλο το ηλιακό σύστημα, καθώς μέσα του «εισβάλει» ένα καινούργιο «διάφανο» σώμα. Μέσα από αυτό το «στρίμωγμα» ο πλανήτης θα αισθανθεί μία «δυσφορία» η οποία θα εκφραστεί σαν αντήχηση ή σαν μουγκρητά της Γης 
Διείσδυση
02. 123456789.jpg
Αυτό σημαίνει είσοδος κάποιου είδους ακτινοβολίας, άγνωστων σωματιδίων ή ακόμα και ζωής που η φαντασία μας δεν μπορεί να υποστηρίξει.
Πρακτικά, στην ανθρώπινη αντίληψη, θα μπορούσε να εκφραστεί με την «γέννηση» ή την εμφάνιση έντονων δραστηριοτήτων φαντασμάτων, δηλαδή οντοτήτων του άλλου σύμπαντος το οποίο προσπαθεί συνειδητά (ή και υποσυνείδητα) να «περάσει» στον κόσμο μας, να ενσαρκωθεί.
Θα μπορούσε να σημαίνει απρόσμενα θαύματα, τα οποία, μπορούν να εξηγηθούν μόνο αν γνωρίζουμε και την «τοπική φυσική» του συγκλινόμενου σύμπαντος.
Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια σχέση με τα  λεγόμενα skyfish  (οφιοειδής οργανισμοί στον ουρανό που μπορεί να συνδέονται με αρχαίες οφιοειδής θεότητες).
Ενδεχομένως να υπάρξουν μαζικοί θάνατοι ζώων (πουλιών  ή και μελισσών κλπ), κυρίως, με ευαισθησία στον προσανατολισμό και σε κάθε ελάχιστη αλλαγή του πλανητικού «ισοζυγίου» που μπορεί να υποστεί η Γη από την «ένωση» των δύο συμπάντων.


Διαπότιση
03. para.jpg
Πιθανή αλλαγή στην ηλεκτροχημεία της ανθρώπινης συνείδησης ή επαναπρογραμματισμός του DNA.
Ενδεχομένως, όλη αυτή η αναταραχή που στραγγαλίζει καθημερινά τον άνθρωπο στον πλανήτη να είναι τα προεόρτια του Έτους Συγχώνευσης.
Η «Διαπότιση» περιλαμβάνει πολλαπλασιασμό παραφυσικών και ανεξήγητων φαινομένων, αναταραχές στην φύση και το είναι μας, ανάπτυξη υπερφυσικών δυνάμεων ή σωματική κατάρρευση, ψυχική αναταραχή ή και ευφορία, ακόμη και φώτιση από το πουθενά.
Κορεσμός
Με την κορύφωση/ολοκλήρωση της ένωσης, θα κάνουν την εμφάνισή τους διάφορες παραδοξότητες, λόγω πιθανής μεταβολής της βαρύτητας της Γης ή του μαγνητικού της πεδίου, κλπ, αλλά και λόγω ανάλογης μεταβολής ολόκληρου του ηλιακού συστήματος.
Πιθανότατα θα αλλάξει η γεωμετρία της Γης. Ενδεχομένως να αλλάξουν κομβικά σημεία της Ιερής Γεωμετρίας της γης ή/και των πλανητών. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να επαναλειτουργήσουν ή να ενδυναμωθούν ακόμη περισσότερο: Ακρόπολη, Δελφοί, Πυραμίδα Χέοπα, ο κόλπος του Άντεν (η λεγόμενη αστροπύλη της Υεμένης, η οποία φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί) κλπ.

04. map.jpg

Κάποιοι εκτιμούν ότι μία ανάλογη «συνύπαρξη» συμβαίνει κάθε 75.000 χρόνια περίπου, ή 225 εκ. χρόνια, όσα χρειάζεται το ηλιακό μας σύστημα για να κάνει μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον γαλαξία μας. Όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχουν «στοιχεία» για εκείνες τις εποχές. Το μόνο που υπάρχει είναι μερικά μόνο κατεστραμμένα κομμάτια ενός παζλ, όπως το ημερολόγιο των Μάγια ή οι πληροφορίες των Ορφικών (μας λένε ότι κατοικούμε σε ένα παράλληλο Σύμπαν, (αυτό του Διόνυσου Ζαγρέα) που, τα συμπληρώνουμε κατά την δική μας προσωπική ή παγκοσμιοποιημένη εκτίμηση και γνώσεις. Κάποιοι άλλοι ταυτίζουν το Έτος Συγχώνευσης με την «είσοδο της Γης στο γαλακτικό πεδίο» ή/και την ευθυγράμμισή του με το κέντρο του Γαλαξία μας.
Μήπως όλα αυτά είναι συμπτώσεις;
Οι έννοιες αυτές είναι ασύλληπτες και δυσκολονόητες.
Το μόνο που μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την θεωρία αυτή είναι η ίδια η πραγματικότητα, με την οποία συγκλίνουν οι προφητείες των Μάγια για ένα «τέλος εποχής» (και όχι της καταστροφής του κόσμου). Συγκλίνουν και οι προφητείες των Ινδιάνων Χόπι που μιλούν για μία πνευματική αλλαγή. Ακόμα-ακόμα συγκλίνει η αλλαγή της ζωδιακής εποχής: το ότι μπαίνουμε στον Υδροχόο – ένα ζώδιο που αντικατοπτρίζει τον Γανυμήδη, υπονοώντας την άνοδο της ανθρωπότητας στα ανώτερα δώματα του Δία, ο οποίος λέγεται και Ζευς επειδή ζευγνύει = ενώνει, γεφυρώνει, ζευγαρώνει, κάνει γάμους (συνουσιάζεται).
Στην περίπτωσή μας (αν η θεωρία του Έτους Συγχώνευσης έχει σωστή βάση)  η ένωση των δύο συμπάντων αποτελεί ένα Ιερό Γάμο.
 
Η είσοδος της Γης στο γαλακτικό πεδίο (2012). Υποτίθεται ότι θα γίνει το 2012 και θα φέρει αλλαγές στη ζωή της Γης. O Alex Collier και ο David Wilcock μάς μεταφέρουν την αντίληψή τους για αυτό το γεγονός που, ίσως, να έχει άμεση ή έμμεση σχέση με το Έτος Συγχώνευσης.

Συντονισμός, συχνότητα, δονήσεις, κραδασμοί, ύλη, ενέργεια κλπ, είναι μερικές έννοιες που αναλύονται σε απλά-καθημερινά ελληνικά, οι οποίες μπορούν να ταξιδέψουν το μυαλό μας ως το κατώφλι κάποιων συμπαντικών και κοσμικών νόμων, κυρίως σε τοπικό επίπεδο (Γης), αλλά μπορούν να μας δώσουν το στίγμα για να διαβούμε νοερά τον προθάλαμο των παραπάνω αναλύσεων, καθώς και κατανοήσουμε καλύτερα για ποιο λόγο θα μπορούσαν να συμβούν.

ΠΗΓΗ

Τι είναι η αντιύλη (VIDEO)

Advertisement

Η αντιύλη είναι η μορφή της ύλης που αποτελείται από τα αντισωματίδια των σωματιδίων που συγκροτούν τη συνήθη ύλη. Για παράδειγμα, ένα άτομο αντι-υδρογόνου αποτελείται από ένα αρνητικά φορτισμένο αντιπρωτόνιο, γύρω από το οποίο περιστρέφεται ένα θετικά φορτισμένο ποζιτρόνιο. Αν ένα σωματίδιο και ένα αντισωματίδιο έρθουν σε επαφή, και τα δύο καταστρέφονται και παράγεται ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
Με την αντιύλη, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το σύνολο της ισοδύναμης ενέργειας της ύλης, αντί για τα μικρά ποσοστά που δίνουν η χημική ενέργεια ή οι πυρηνικές αντιδράσεις που χρησιμοποιούνται σήμερα
Ο ερευνητής του Fermilab Don Lincoln περιγράφει την αντιύλη και τις ιδιότητές της:

Το πέτρινο ημερολόγιο των…”Μάγιας”!!! (video)

Advertisement

Η πυραμίδα του Kukulcan βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο του Chichen-Itza βόρεια της χερσονήσου Γιουκατάν στο Μεξικό, χτίστηκε από τους Μάγιας περίπου στο 800 μ.Χ. και έχει ύψος 25 μέτρα.

Το μνημείο αυτό ήταν το πέτρινο ημερολόγιο των Μάγιας, που αργότερα ονομάστηκε «το κάστρο» (El Castillo). Επίσης έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO το 1988.

Σε κάθε πλευρά της πυραμίδας υπάρχει….
 μία σκάλα που αποτελείται από 91 μικρά και απότομα σκαλιά. Αν στο άθροισμα των σκαλιών (364) προσθέσουμε και το τελευταίο διάζωμα σχηματίζουμε τον αριθμό των ημερών του έτους.
.. Τα 9 διαζώματα σε κάθε έδρα χωρίζονται στη μέση από τη σκάλα σχηματίζοντας 18 τμήματα που αντιπροσωπεύουν τους 18 μήνες (με 20 ημέρες ο καθένας) του ημερολογίου των Μάγιας.Σε κάθε ισημερία (21 Μαρτίου και 21 Σεπτεμβρίου) παρατηρείται στη βόρεια πλευρά ένα παράξενο φαινόμενο: το φως του ήλιου συνδυάζεται με τις σκιές και δημιουργούν μια σειρά από τρίγωνα. Το φαινόμενο διαρκεί περίπου 3 λεπτά.

Σύμφωνα με ψηφοφορία που διεξήχθη με πρωτοβουλία της ελβετικής οργάνωσης New7Wonders το 2001 (τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν το 2007) η πυραμίδα είναι ένα από τα νέα επτά θαύματα του κόσμου. Τα υπόλοιπα έξι είναι:

Το Σινικό τείχος της Κίνας, η Πέτρα στην Ιορδανία, το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στην Βραζιλία, το Μάτσου Πίτσου στο Περού, το Κολοσσαίο στη Ρώμη και το Ταζ Μαχάλ στην Ινδία. 


ΠΗΓΗ

Ανατριχιαστικα στοιχεια που δεν αφηνουν αμφιβολιες (VIDEO)

Advertisement

Ο ΑΛΑΝ ΒΑΤΤ τα λέει όλα εδώ, δίνοντας ανατριχιαστικά στοιχεία που δεν αφήνουν αμφιβολίες.
Eίναι εξοργιστικό. Μπροστά στα μάτια μας το παίζουν θεοί.


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
ΠΗΓΗ

Το αμερικανικο ονειρο (Video -Ελληνικοι υποτιτλοι)

Advertisement

Ένα καταπληκτικό τριαντάλεπτο καρτούν που μας δείχνει με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο την απάτη πίσω από το τραπεζικό σύστημα.
Δείτε οπωσδήποτε το τέλος της ταινίας (στο δεύτερο μέρος), όπου τίμησαν δεόντως εμάς τους Έλληνες, αν και με έναν αρκετά αμερικάνικο τρόπο.
Δείτε τα βίντεο..


ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Advertisement

deeswaveΣύμφωνα με άρθρο της Πράβδα, που λαμβάνει υπόψη τις αναλύσεις και τις μετρήσεις μετεωρολόγων, γεωφυσικών, κλιματολόγων και άλλων καθηγητών πανεπιστημίου, καθώς και την ανάλυση και μελέτη του Αμερικανού αναλυτή Terrence Aym, έρχεται για τον πλανήτη μας μία νέα περίοδος ψυχρού κλίματος, αφού η δραστηριότητα του ήλιου, όσον αφορά την εκπομπή θερμικής ενέργειας πέφτει.
Εννοείται ότι στα παραμύθια της λαμογιοπαρέας που ισχυρίζεται ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και εκβιάζει τις κυβερνήσεις των κρατών να συλλέγουν πράσινους φόρους και να τους τους δίνουν δεν ισχύουν, ούτε κατ΄ελάχιστο.
Από το 2007 η μέση θερμοκρασία της Γης πέφτει και βέβαια μη φανταστείτε ότι θα έπρεπε να βλέπουμε να βρέχει παγάκια, αλλά σίγουρα δεν ισχύει και το ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και θα λιώσουν όλοι οι πάγοι και τέτοιες ασυναρτησίες με τις οποίες μας παραμυθιάζουν για χρόνια τώρα.
Μαγείρεψαν μάλιστα κάτι στοιχεία με κάποιες θερμοκρασίες του καλοκαιριού και έβαλαν μπροστά τη ΝΑΣΑ, όπως την είχαν βάλει και στην περίπτωση της προπαγανδιστικής προώθησης του DNA με το δηλητήριο αρσενικό και μας παραμύθιασαν ότι δήθεν το 2010 ήταν η πιο ζεστή χρονιά όλων των εποχών.
Το μόνο αίτιο αλλαγής του κλίματος είναι η θερμική ενέργεια που στέλνει ο ήλιος στη Γη και όχι τα εργοστάσια, τα αυτοκίνητα, τα γελάδια και τα μωρά των ανθρώπων. Γιατί κι αυτό μας το είπανε τα λαμόγια, προτείνοντας μάλιστα να μπει φόρος διοξειδίου του άνθρακος σε κάθε μωρό που γεννιέται.
Οι κομπλεξικοί, μίζεροι και ανίκανοι, ανώμαλοι μισάνθρωποι, μέχρι και σ΄αυτό το σημείο έφτασαν. Να πουν δηλαδή ότι τα μωρά φταίνε για την υπερθέρμανση του πλανήτη, που στην πραγματικότητα ψύχεται και ζήτησαν ετήσιο φόρο για κάθε μωρό που κάνει μία οικογένεια.
Δηλητηριάζουν το μυαλό των παιδιών μας και εμάς μας δουλεύουν και μας παίρνουν εν ψυχρώ φόρους για κάτι ανύπαρκτο, όπως η δήθεν αύξηση του δήθεν επικίνδυνου διοξειδίου του άνθρακα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Advertisement