Συσκευή εντοπισμού για φοιτητές (VIDEO)

Advertisement

 Η συσκευή εντοπισμού για φοιτητές θα είναι μία κάρτα με ενσωματωμένο chip και θα δουλεύει όπως το Gps, με την οποία θα καταγράφονται όλες οι κινήσεις του φοιτητή όταν θα βρίσκετε εντός του σχολείου.Θα ισχύσει πιλοτικά από τον Σεπτέμβριο για τη σχολική περιφέρεια του northside

ΠΗΓΗ

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΠΛΕ ΣΠΙΡΑΛ.. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (VIDEO)

Advertisement

 Αυτή τη φορά στον ουρανό, κοντά στα σύνορα του Ισραήλ και του Λιβάνου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ

Μεταβολή των καιρικών συνθηκών με πυραύλους που εκτοξεύονται μέσα από αυτοκίνητο στην Κίνα (VIDEO)

Advertisement

Η Rainmakingτεχνολογία (κάνοντας βροχή) θα αναπτυχθεί πολύ καλύτερα και θα υπάρχουν πολύ περισσότερες βελτιώσεις από αυτό που υπάχει μέχρι σήμερα, μια κορυφαία μετεωρολόγος της Κίνας μας υπόσχεται. Η χώρα σχεδιάζει να βελτιωθεί στη τεχνητή βροχόπτωση κατά 3 έως 5 ποσοστιαίες μονάδες τα επόμενα πέντε χρόνια, είπε η Zheng Guoguang, που είναι διαχειριστής στην Μετεωρολογική Υπηρεσία της Κίνας.

 Η Rainmaking τεχνολογική καινοτομία στην Κίνα υστερεί σε σχέση με τις πρωτοπόρες χώρες στον τομέα,μεταξύ 15 και 45%, ανάλογα με την περιοχή, εξήγησε. Το οπλοστάσιο με στόχο τον καιρό περιλαμβάνει περισσότερους από 7.000 εκτοξευτήρες ρουκετών, τουλάχιστον 50 αεροπλάνα και σχεδόν 7.000 όπλα.

Η ικανότητα διαχείρισης θα είναι επίσης βελτιωμένη,δήλωσε η Zheng  κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συνεδρίου Τροποποίησης Καιρού του Πεκίνου την Τρίτη.

“Με τόσα πολλά μέρη στην Κίνα, ιδιαίτερα αγροτικές περιοχές, ευπαθή στις καταιγίδες, χιονοθύελλες, χαλάζι και άλλες φυσικές καταστροφές, η ζήτηση θα είναι μεγάλη και γρήγορα αναπτυσσόμενη,για να χρησιμοποιούν την επιστήμη και την τεχνολογική καινοτομία ώστε να μειώνουν τους κινδύνους.”

Η τροποποίηση του κλίματος περιλαμβάνει σπορά στα σύννεφα με κόκκους από ξηρό πάγο (στερεό διοξείδιο του άνθρακα) ή μικροσκοπικά σωματίδια από ιωδιούχο άργυρο για την τόνωση της βροχής. Η χρήση τους έχει επεκταθεί σε εθνικό επίπεδο στα τρέχων χρόνια για την αντιμετώπιση της ξηρασίας, χαλάζι, δασικές πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

Ορισμένοι από τους 560.000 χειρισμούς του καιρού έχουν διεξαχθεί από το 2002, χρησιμοποιώντας πυραύλους και βλήματα που μεταφέρουν ξηρό πάγο ή ιωδιούχο άργυρο, σύμφωνα με στοιχεία από την Μετεωρολογική Υπηρεσία της Κίνας.

Αυτό βοήθησε την απελευθέρωση 489,7 δισεκατομμύριον τόνους βροχής, για περίπου δώδεκα φορές και την αποθήκευση του νερού αυτού στο φράγμα Τρία Φαράγγια έτσι ώστε να αποθηκευτούν περίπου 66 δισ. γιουάν ($ 10.4 δισεκατομμύρια) έτσι ώστε να περιορίσουν τις οικονομικές απώλειες.

Η χειραγώγηση του καιρού ξεκίνησε το 1958, και ο Wang Guanghe, αναπληρωτής διευθυντής του κέντρου τεχνητής παρέμβασης του κλίματος από την Μετεωρολογική Υπηρεσία της Κίνας, είπε:

Η έλλειψη επενδύσεων στον τομέα της επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας επιβράδυνε επίσης την ανάπτυξη στον τομέα αυτό και εξήγησε.“Η κυβέρνηση έχει ήδη ξεκινήσει ένα ειδικό ταμείο με 160 εκατομμύρια γιουάν για να επιδοτεί θέσεις για όλες τις φυσικές καταστροφές, όπως η ξηρασία και η ομίχλη.Τα χρήματα του ταμείου θα πάνε σε έργα για την επίτευξη ενός προγράμματος με πολύ περισσότερη βροχή, χιόνι και χαλάζι.Τα αεροσκάφη, οι πύραυλοι και τα όπλα θα χρησιμοποιηθούν για να αποφευχθούν απρόβλεπτες κλιματικές διαταραχές από σημαντικά γεγονότα.Είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση από επιδοτούμενες περιφερειακές προσπάθειες προσπαθεί να χειραγωγήσει το κλίμα.”

Όσο για το αν υπάρχει ανησυχία για τους πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με τη ρύπανση των σχεδίων επέμβασης;Ο Wang απέρριψε αυτές τις ανησυχίες.

Σχόλιο Αποκάλυψης
Οι άνθρωποι αυτοί είναι επιστήμονες στην μεταβολή των καιρικών συνθηκών και από ότι μας είπαν ασχολούνται με αυτό το θέμα από το 1958.Φανταστείτε λοιπόν τι μπορούν να κάνουν που εμείς αγνοούμε,και εμείς ασχολούμαστε αν μας ψεκάζουν…Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε, πως εκτός από τους  αεροψεκασμούς, μπορούν να μεταβάλλουν τον καιρό και μην περιμένετε να δείτε τίποτα αεροπλάνα,αλλά πυραύλους που εκτοξεύονται μέσα από αυτοκίνητο…η τεχνολογία προχωράει…   

Βρέθηκαν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για εξωγήινους που παρουσιάζονται από επιστήμονες (VIDEO)

Advertisement

Βρέθηκαν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για εξωγήινους που παρουσιάζονται από επιστήμονες (VIDEO)

Τα αντικείμενα βρέθηκαν πριν από 55 χρόνια από μια φυλή στο κεντρικό Μεξικό, που έχουν χρησιμοποιήσει πολλά από αυτά για διακοσμήσεις .

Δείτε το video: 

Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους.Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

Ρωσικό αυτοκίνητο της αστυνομίας καταγράφει εξωγήινα διαστημόπλοια (VIDEO)

Advertisement

Ένα απόσπασμα video από ρωσικό αυτοκίνητο της αστυνομίας να καταγράφει εξωγήινα διαστημόπλοια.Το video έχει ληφθεί 19/06/2010 και ώρα  14:13 μμ.

Αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει για την αυθεντικότητα του video.

Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

Μυστηριο πλασμα βρεθηκε – Τι ειναι αυτο; (VIDEO)

Advertisement

Δε ξέρουμε εάν πρόκειται για φάρσα ή για πραγματικότητα.Οι δυο Κινέζοι ανακάλυψαν κάτι , ένα πλάσμα και όπως θα δείτε στο τέλος του βίντεο , το πλάσμα αυτό θα ανατιναχθεί…
Δείτε το video:


ΠΗΓΗ

Μυστικο οπλο του Τεσλα.(Video)

Advertisement

Ο Nikola Tesla δημοσίευσε τον Απρίλιο του 1907 στην εφημερίδα Ο Κόσμος του Τζόζεφ Πούλιτζερ, ένα άρθρο που περιέγραφε μια συσκευή που θα μπορούσε να εκρήγνυται κάτω από το νερό με ενα μεγάλο εκρηκτικό φορτίο , και θα προκαλεί ένα …


….τεράστιο κύμα (τσουνάμι) που θα καταπίνει τα εχθρικά πλοία.Αυτή η εφεύρεση του Τεσλα στηρίχθηκε στη λογική, αν μια τορπίλη εκραγεί με τηλεχειρισμό δίπλα απο ενα θωρηκτό το παλιρροϊκό κυμα θα το βουλιάξει αμέσως και οποιοδήποτε πλοίο υπάρχει κοντά μη μπορώντας να αντιδράσει, θα είναι ευκολη λεία.

Αρχικά απορρίφθηκε
Ενώ η ιδέα απορίφθηκε τότε, την περίοδο του ψυχρού πολέμου υοθετήθηκε απο το Αμερικανικό ναυτικό.

Δείτε το βίντεο:


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
ΠΗΓΗ

Advertisement